Ok su za borbu za opstanak. Mi valjda tezimo boljim pozicijama. Vidjet cemo, na hajr.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:45Slazem se. Djoric, Vukoja i slicni su ok mozda za rotacije, ali necemo se usreciti ako nam takvi budu primarne opcije. Uz to se kao rjesavamo ovih koji su problematicni i losi po svlacionicu, a Vukoja je na glasu kao upravo takav igrac. Siguran sam da ovi ljudi rade sve iz najbolje namjere i dobro rade, ali ovo je po meni pogresno.godrina je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:39Moguce da je do mene ali mi Đoric, Vukoja i Šero ne ulijevaju optimizam nimalo. Valjda ovi mlate gluposti.
Tek je pocelo pa vidjet cemo. Valjda izdobri.
Sto se tice Karica bas mi se svidjeo na par utakmica. Zujalica a ima prostora za napredak medjutim svidja mi se to ako je sklonjen zbog ponasanja. Ne trebaju nam curice i mahalasi vise.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Hahah cuj golman za ovo krivRatoborniMrmot je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:19Ti ga gledas Zeljeznicar ko sto mlatis po forumu znao bi da je Mulalic uspio da bude kriv za tri gola na prve tri Euro tekme. I jos ronda sto sjedi na klupi. Samo mlatis po firumu i pises gluposti.
Autogolove sebi dajemo
Ofiras se drug
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Ode i Al-Jaber haman.
-
- Kontakt:
Ako je istina da je ponuda milion eura, slobodno nek ide
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
-
- Kontakt:
Ko zadnji izađe nek ugasi svjetlo,bože sačuvaj više šta rade od ovog kluba...
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Šta je milion eura danas? Ništa.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:26Ako je istina da je ponuda milion eura, slobodno nek ide
Korisnije je po nas da momak ostane još godinu dana i onda ga prodati za još više, lik je Maradona za sve naše igrače
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
- Kontakt:
Druze, njemu ugovor istice iduce godine, bolje sad uzeti milion, nego da ode za dzabaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:30Šta je milion eura danas? Ništa.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:26Ako je istina da je ponuda milion eura, slobodno nek ide
Korisnije je po nas da momak ostane još godinu dana i onda ga prodati za još više, lik je Maradona za sve naše igrače
-
- Kontakt:
Ako se radi o 1 mio, eura onda su to za nasu ligu dosta ozbiljne pare.
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Pa evo nove Uprave neka se isprse i ponude mu bolje uslove i produženje ugovora, **** milion eura kad je momak Maradona19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:31Druze, njemu ugovor istice iduce godine, bolje sad uzeti milion, nego da ode za dzabaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:30Šta je milion eura danas? Ništa.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:26
MANIJACI JUG 1987
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Znači raskid sa Mekićem, ode Džaber, ostali smo sa Radovcem u sredini 

MANIJACI JUG 1987
-
- Kontakt:
Radovac vise nije za ozbiljnog fudbala.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:35Znači raskid sa Mekićem, ode Džaber, ostali smo sa Radovcem u sredini![]()
-
- Kontakt:
Ma apsolutno, koliko god mi zao bilo, ali tesko mi je povjerovati da neko za njega daje milion eura. Mozda milion maraka. to je vec realnije. Ne sto on ne vrijedi, vrijedi i vise, ali s obzirom na ligu, nas klub i sve druge faktore.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:31Druze, njemu ugovor istice iduce godine, bolje sad uzeti milion, nego da ode za dzabaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:30Šta je milion eura danas? Ništa.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:26
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- MrAmarOsim
- Kontakt:
Hoćemol mi koga dovesti, produžiti i sl.? Od 3 golmana, ostali na jednom, i to ako se ne proda.
Jedino je odbrana ostala da kažeš donekle u dobrom broju, s tim da ako se ne vrati Mahmić nam fali štoper i lijevi bek, ako ne računamo na Šabića kao opciju u rotaciji.
Sredina, samo nestade, na Mekića se svakako nije ni računalo, ali eto ode on, ode kako se priča Karić i Al-Jaber, znači ostasmo na Štili?, Radovcu i donekle Hirošu, mada bih ja Hiroša više volio vidjeti na krilu u novoj sezoni nego u sredini ali eto.
Golman??
Galić-Cavnić-Štoper-Radinović
Radovac-Zadnji vezni(Fočo?)
Boljević-Prednji vezni-Hiroš
Krpić/Babaluk?.
Golman(Duškaj?), Ovčina, Mahmić, Drina, Šabić, Babaluk, Efendić, Štila?, Krpić/Babaluk?
Ako su svi ovi odlasci istiniti, falit će nam sigurno nekoliko prinova, a ako ne ispromovišemo ovih nekoliko omladinaca, neće nam samo prinova faliti, nego provjerenih igrača. U svakom slučaju, prozivka od iduće sedmice, a bit će dobro ako se išta igrača iskupi za tu prozivku.
Jedino je odbrana ostala da kažeš donekle u dobrom broju, s tim da ako se ne vrati Mahmić nam fali štoper i lijevi bek, ako ne računamo na Šabića kao opciju u rotaciji.
Sredina, samo nestade, na Mekića se svakako nije ni računalo, ali eto ode on, ode kako se priča Karić i Al-Jaber, znači ostasmo na Štili?, Radovcu i donekle Hirošu, mada bih ja Hiroša više volio vidjeti na krilu u novoj sezoni nego u sredini ali eto.
Golman??
Krpić/Babaluk?.
Golman(Duškaj?), Ovčina, Mahmić, Drina, Šabić, Babaluk, Efendić, Štila?, Krpić/Babaluk?
Ako su svi ovi odlasci istiniti, falit će nam sigurno nekoliko prinova, a ako ne ispromovišemo ovih nekoliko omladinaca, neće nam samo prinova faliti, nego provjerenih igrača. U svakom slučaju, prozivka od iduće sedmice, a bit će dobro ako se išta igrača iskupi za tu prozivku.
"Ovi igrači za koje se plaćaju enormne sume novca su prije svega životinje fizički."
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Najtrofejniji trener PLBiH - Amar Osim
Borba za opstanak u najavi
-
- Kontakt:
Znas li ti koliki je to rizik za jedan klub naseg ranga, odbiti takvu ponudu, nadajuci da ce igrac prihvatiti ugovor i biti motivisan, rizik od potencijalne povrede. Imas niz faktora na koje ne mozes uticati, i onda da ti dodje klub sa nasim finansijama da preuzme takav rizik. Nema stvarno logike.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:34Pa evo nove Uprave neka se isprse i ponude mu bolje uslove i produženje ugovora, **** milion eura kad je momak Maradona19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:31Druze, njemu ugovor istice iduce godine, bolje sad uzeti milion, nego da ode za dzabaBocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:30
Šta je milion eura danas? Ništa.
-
- Kontakt:
Ma glupo je i pricati o tome, nema kluba u ligi koji bi odbio takvu ponudu.
Ako je istina, zamislite kakve cifre bi bile da je igrao kod Basica i Brune, kao sto je trebao igrati. Strasno.
Ako je istina, zamislite kakve cifre bi bile da je igrao kod Basica i Brune, kao sto je trebao igrati. Strasno.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- jointunija
- Kontakt:
Opušteno...MrAmarOsim je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:46Hoćemol mi koga dovesti, produžiti i sl.? Od 3 golmana, ostali na jednom, i to ako se ne proda.
Golman??
Krpić/Babaluk?.
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
-
- Kontakt:
Upravo to. Zadnjih 5 nasih izlaznih transfera ne iznosi cifru od milion eura.Hansestadt je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:49Znas li ti koliki je to rizik za jedan klub naseg ranga, odbiti takvu ponudu, nadajuci da ce igrac prihvatiti ugovor i biti motivisan, rizik od potencijalne povrede. Imas niz faktora na koje ne mozes uticati, i onda da ti dodje klub sa nasim finansijama da preuzme takav rizik. Nema stvarno logike.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:34Pa evo nove Uprave neka se isprse i ponude mu bolje uslove i produženje ugovora, **** milion eura kad je momak Maradona19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:31
Druze, njemu ugovor istice iduce godine, bolje sad uzeti milion, nego da ode za dzaba
Suludo je takvo nesto odbiti, a nismo prodali igraca vec 4 godine
Cuj sta je milion eura.BocaJuniors1905 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:30Šta je milion eura danas? Ništa.19vendetta87 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 13:26Ako je istina da je ponuda milion eura, slobodno nek ide

Ako do transfera dodje, to ce biti najveci transfer u historiji naseg kluba. Jos ako ugradimo i procente od naredne prodaje, to ce biti odlicno.
Sa potencijalnim transferima Muftica i Al Jabera mogli bi vratiti vecinu nasih dugova..
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Uprava nova neka pokuša produžiti ugovor sa momkom, vrijedniji nam je na terenu.
Tih milion će ionako otići na saniranje dugova, a igrača njegovih kvaliteta ne možemo zamijeniti
Ako se proda, gurati Foču odmah da igra sa 17 godina, ionako je ovo proljev liga na njemu možemo još više uzeti
Tih milion će ionako otići na saniranje dugova, a igrača njegovih kvaliteta ne možemo zamijeniti
Ako se proda, gurati Foču odmah da igra sa 17 godina, ionako je ovo proljev liga na njemu možemo još više uzeti
MANIJACI JUG 1987
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 12 gostiju.