Ovi iz klana Husref Musemic su izgleda smrtni neprijatelji klanu Mirze Varesanovic ili Fazlagici. E imali neko da mi razjasni staje problem

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Ovi iz klana Husref Musemic su izgleda smrtni neprijatelji klanu Mirze Varesanovic ili Fazlagici. E imali neko da mi razjasni staje problem
Ok, nisam vidio taj tvoj post. Halali, od spamanja silnog i ne vidis neki normalan post.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 jun 2024, 11:28Spominjao sam ja to već, sve tako.nokee je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:55Tebe postujem kao forumasa ali.. Sto ne spomenes da je Djordjevic imao odlicnu statistiku i generalno dobru sezonu. Sto ne spomenes da je Rockov 2 puta za redom bio igrac godine u Vojvodini i da ima ogroman potencijal, tacno je da je slabo branio u Madjarskoj.. Nije bas sve tako crno.NisamInSajder je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:30
Realno, ti momci imaju utakmice u drugim klubovima. Neki su pogledali utakmice kada su ta naša "pojačanja" igrali i vidjeli šta su vidjeli. Dakle, nisu jučer ovi igrači pali sa neba i odmah u naš klub. Ako nikada ranije nisu odigrali nešto kvalitetno, kako da se sada nadaš da odigra nešto uz 24-5 godini.
Pa kakvu je karijeru imao Penaranda, Vrancic.. Pa gdje su kod nas? Kad bi se to samo po tome gledalo jaro moj. Hiljadu je faktora kako ce neki igrac se pokazati..
Evo ovaj Skorup iz Goska ima ponude iz Ukrajinske prve lige, ovdje bi ga ismijavali itd itd..
Rockov ok, Đorđević kvalitetom po meni nije upitan, može on ovdje odigrati finu rolu, ali imaš već takvih igrača u ekipi, zašto ih još kamarimo, trebao si dovesti destruktivca i to je to. Jović je samo problem, stoper iz ekipe koja je primila bruku golova, na njegovoj prirodnoj poziciji su ga istisnuli igrači koji su prošli kroz klub i koji su optjerani i sad dovdiš njega. Da li može on živnuti on ovdje i odjednom da donosi super odluke, da igra samo ok odbranu, može, ali koja je vjerovatnoća, ako do sada u karijeri to ili nije pružio ili na kapaljku.
Eh, sad na tog Jovića se raja nakačila, a sa njim i na ostalu dvojicu, plus što je tom Rockovu zadnja godina sa skoro 0 nastupa (ali da je branio imaš i pitanje da li bi došlo do tog da mjenja klub).
Gdje si pročitao da su mu dali otkaz?skullcrusher je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:28Sta mislite da smo mi dali otkaz treneru 4 sata prije pocetka priprema... pa kuku njima hahahahahaha
Nikakve laži čovjek je rekao kako jeste.Pantelija je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:37Kakve laži... Kakva tona laži_weella_ je napisao/la: ↑20 jun 2024, 00:16Kad ovi samorpozvani “navijači” i ljubitelji FK Sarajevo (čitaj forumski puk koji šutno lopte nije) bude znao šta želi duže od tri mjeseca, tad ćemo uspjeti.
- guraj djecu, naša djeca su zlato (**** Šahinoviću mater nakon tri loše intervencije, **** majke Mulaliću nakon dva loša centaršuta, Buljubašiću se svašta pisalo jel odigra loših 45 minuta), dakle niko se nikad istrpio nije da se foruma pitalo.
-
Za mulalića se pisačo da ostane i davana podrska
Niko nije htio da ide
Šahinovic isto sem riijerkih ovdje svi subili ok sa njim.
Za buljubašića lažes svi su govorili da igra prije matanovica i julardzije i sad svi pisu da mora počinjati.
Nije on kontras, ima on svoje razloge.JuricaSpindl je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:51Nikakve laži čovjek je rekao kako jeste.Pantelija je napisao/la: ↑20 jun 2024, 10:37Kakve laži... Kakva tona laži_weella_ je napisao/la: ↑20 jun 2024, 00:16Kad ovi samorpozvani “navijači” i ljubitelji FK Sarajevo (čitaj forumski puk koji šutno lopte nije) bude znao šta želi duže od tri mjeseca, tad ćemo uspjeti.
- guraj djecu, naša djeca su zlato (**** Šahinoviću mater nakon tri loše intervencije, **** majke Mulaliću nakon dva loša centaršuta, Buljubašiću se svašta pisalo jel odigra loših 45 minuta), dakle niko se nikad istrpio nije da se foruma pitalo.
-
Za mulalića se pisačo da ostane i davana podrska
Niko nije htio da ide
Šahinovic isto sem riijerkih ovdje svi subili ok sa njim.
Za buljubašića lažes svi su govorili da igra prije matanovica i julardzije i sad svi pisu da mora počinjati.
Mulalić se pljuvao redovno pogubljen, ko muha bez glave, nije profesionalac igra termine, nema ga u odbrani itd.
I jesam li ja dobro procitao ovo "samo su rijetki ovdje pljuvali Šahinovića" ?![]()
Ti bas kontraš neki...
ove sto pisu teren je mjerilo,cekajte,sacekajte,strpljenjaboki86 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 12:37Ja sta sve raja napisa, kome trebaju dusmani pored sopstvenih navijaca. Mi smo sami sebi najgori. Niko od ove trojice nije jos lopte sutnuo kod nas, raja ih vec popljuvala. De malo smirite, teren je jedino i pravo mjerilo i malo vise vjere u novi strucni stab. Pocinje nova sezona, imamo neki kostur ekipe, biti ce sigurno jos nekih nadogradnja u kadru. Na nama je da pruzimo podrsku![]()
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], nedimmmm1337 i 32 gosta.