FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
89
46%
Prolazak u Play off
47
24%
Grupnu fazu
59
30%

Ukupno glasova: 195

robertkosar
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la robertkosar » 20 jun 2024, 12:28

JVVVST je napisao/la:
20 jun 2024, 11:20
Jeb_lo te Mirzino kopile, a i Mirza. Mozes u trojac s njima. To je najveca gamad koju je klub izrodio i daleko im kuca bila. Ne mogu da vjerujem da se neko naziva navijacem Sarajeva i pozitivno pise o tim ****.arima.

Rokni se.
Ovi iz klana Husref Musemic su izgleda smrtni neprijatelji klanu Mirze Varesanovic ili Fazlagici. E imali neko da mi razjasni staje problem :hmmmmm:
KOMUNIKACIJA SAMO NA BOSANSKOM

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 jun 2024, 12:29

NisamInSajder je napisao/la:
20 jun 2024, 11:28
nokee je napisao/la:
20 jun 2024, 10:55
20 jun 2024, 10:30

Realno, ti momci imaju utakmice u drugim klubovima. Neki su pogledali utakmice kada su ta naša "pojačanja" igrali i vidjeli šta su vidjeli. Dakle, nisu jučer ovi igrači pali sa neba i odmah u naš klub. Ako nikada ranije nisu odigrali nešto kvalitetno, kako da se sada nadaš da odigra nešto uz 24-5 godini.
Tebe postujem kao forumasa ali.. Sto ne spomenes da je Djordjevic imao odlicnu statistiku i generalno dobru sezonu. Sto ne spomenes da je Rockov 2 puta za redom bio igrac godine u Vojvodini i da ima ogroman potencijal, tacno je da je slabo branio u Madjarskoj.. Nije bas sve tako crno.
Pa kakvu je karijeru imao Penaranda, Vrancic.. Pa gdje su kod nas? Kad bi se to samo po tome gledalo jaro moj. Hiljadu je faktora kako ce neki igrac se pokazati..
Evo ovaj Skorup iz Goska ima ponude iz Ukrajinske prve lige, ovdje bi ga ismijavali itd itd..
Spominjao sam ja to već, sve tako.
20 jun 2024, 00:44
Rockov, ok, valjda se probudi ovdje, slična situacija kao sa Ilijevom.

Đorđević, fina sezona, kapiten bio, no imamo previše igrača njegovog profila u ekipi, i Mustafić, Julardžija, Matanović svi su jako slični, a ni Krdžalić, Tabaković i Nurković nešto mnogo drugačiji profili. Vidjet ćemo kako će ukomponovat Zekić. Treba ovdje još jedan veznjak, destruktrivac, da je ostala prethodna garnitura, ali idemo na novo sve.

Jović, no comment. Lošiji je od ovog što imamo u ekipi, dal će buknuti, teško. Dovodiš stopera iz najgore ekipe u Srpskoj ligi.

Ovi igrači su već duže vremena završeni, pitanje je samo preko koga su došli, koja struja će na njima zaraditi.
Rockov ok, Đorđević kvalitetom po meni nije upitan, može on ovdje odigrati finu rolu, ali imaš već takvih igrača u ekipi, zašto ih još kamarimo, trebao si dovesti destruktivca i to je to. Jović je samo problem, stoper iz ekipe koja je primila bruku golova, na njegovoj prirodnoj poziciji su ga istisnuli igrači koji su prošli kroz klub i koji su optjerani i sad dovdiš njega. Da li može on živnuti on ovdje i odjednom da donosi super odluke, da igra samo ok odbranu, može, ali koja je vjerovatnoća, ako do sada u karijeri to ili nije pružio ili na kapaljku.

Eh, sad na tog Jovića se raja nakačila, a sa njim i na ostalu dvojicu, plus što je tom Rockovu zadnja godina sa skoro 0 nastupa (ali da je branio imaš i pitanje da li bi došlo do tog da mjenja klub).
Ok, nisam vidio taj tvoj post. Halali, od spamanja silnog i ne vidis neki normalan post.
Pa jeste sporan taj Jovic i meni je a vjerujem da si ti mozda i pogledao njega u nekim utakmicama ali ovdje glavu dajem 99% idiota nije ga vidilo osim na nekom klipu a kenja i dan i noc.
Kazem samo.. Teren je jedino mjerilo i 100 puta je do sada bilo jedno ocekivanje drugo realna slika na terenu, tako da.. Vidjecemo, pustiti momka nek pokaze za sta je doveden.
Osim toga ako se dovede jos 2 ili 3 igraca tipa Gojkovica ova ekipa ce biti konkurentna za sve, nego raja se opekla previse pa kanja i kad treba i kad ne treba..

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 20 jun 2024, 12:33

Mirvic odvrnuo pipu :opaopa: :opaopa: :opaopa:
Ide novo pojačanje :cool: :cool: :opaopa:
Zadnja izmjena: junioR, dana/u 20 jun 2024, 12:34, ukupno mijenjano 1 put.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 20 jun 2024, 12:34

junioR je napisao/la:
20 jun 2024, 12:33
Jel ovo za Bešića ili drugi info?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MortemHz
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la MortemHz » 20 jun 2024, 12:36

junioR je napisao/la:
:pray:
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 20 jun 2024, 12:36

Pa nećemo valjda sa 9 zadnjih veznih igrat'? :D

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 20 jun 2024, 12:36

Surreal je napisao/la:
20 jun 2024, 12:34
junioR je napisao/la:
Jel ovo za Bešića ili drugi info?
Nije Bešic u pitanju, ovaj je dosta mlađi :cool:

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 20 jun 2024, 12:37

Ja sta sve raja napisa, kome trebaju dusmani pored sopstvenih navijaca. Mi smo sami sebi najgori. Niko od ove trojice nije jos lopte sutnuo kod nas, raja ih vec popljuvala. De malo smirite, teren je jedino i pravo mjerilo i malo vise vjere u novi strucni stab. Pocinje nova sezona, imamo neki kostur ekipe, biti ce sigurno jos nekih nadogradnja u kadru. Na nama je da pruzimo podrsku :bih:

soe
Kontakt:

Post Postao/la soe » 20 jun 2024, 12:38

junioR je napisao/la:
Gojak ?

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 20 jun 2024, 12:39

Kontaktirali smo Gojkovića, pa sad
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2024, 12:40

“Imam još godinu dana ugovor. Kad sam dobio nagradu, navijači su zahtijevali da ostanem makar do kraja ugovora i to je moja obaveza, dokle god me budu htjeli, biću tu”.

:salut: :salut:
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 20 jun 2024, 12:50

skullcrusher je napisao/la:
20 jun 2024, 12:28
Sta mislite da smo mi dali otkaz treneru 4 sata prije pocetka priprema... pa kuku njima hahahahahaha
Gdje si pročitao da su mu dali otkaz?

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 20 jun 2024, 12:51

Pantelija je napisao/la:
20 jun 2024, 10:37
_weella_ je napisao/la:
20 jun 2024, 00:16
Kad ovi samorpozvani “navijači” i ljubitelji FK Sarajevo (čitaj forumski puk koji šutno lopte nije) bude znao šta želi duže od tri mjeseca, tad ćemo uspjeti.

- guraj djecu, naša djeca su zlato (**** Šahinoviću mater nakon tri loše intervencije, **** majke Mulaliću nakon dva loša centaršuta, Buljubašiću se svašta pisalo jel odigra loših 45 minuta), dakle niko se nikad istrpio nije da se foruma pitalo.

-
Kakve laži... Kakva tona laži

Za mulalića se pisačo da ostane i davana podrska
Niko nije htio da ide
Šahinovic isto sem riijerkih ovdje svi subili ok sa njim.
Za buljubašića lažes svi su govorili da igra prije matanovica i julardzije i sad svi pisu da mora počinjati.
Nikakve laži čovjek je rekao kako jeste.
Mulalić se pljuvao redovno pogubljen, ko muha bez glave, nije profesionalac igra termine, nema ga u odbrani itd.
I jesam li ja dobro procitao ovo "samo su rijetki ovdje pljuvali Šahinovića" ? :eh:
Ti bas kontraš neki...

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 jun 2024, 12:55

JuricaSpindl je napisao/la:
20 jun 2024, 12:51
Pantelija je napisao/la:
20 jun 2024, 10:37
_weella_ je napisao/la:
20 jun 2024, 00:16
Kad ovi samorpozvani “navijači” i ljubitelji FK Sarajevo (čitaj forumski puk koji šutno lopte nije) bude znao šta želi duže od tri mjeseca, tad ćemo uspjeti.

- guraj djecu, naša djeca su zlato (**** Šahinoviću mater nakon tri loše intervencije, **** majke Mulaliću nakon dva loša centaršuta, Buljubašiću se svašta pisalo jel odigra loših 45 minuta), dakle niko se nikad istrpio nije da se foruma pitalo.

-
Kakve laži... Kakva tona laži

Za mulalića se pisačo da ostane i davana podrska
Niko nije htio da ide
Šahinovic isto sem riijerkih ovdje svi subili ok sa njim.
Za buljubašića lažes svi su govorili da igra prije matanovica i julardzije i sad svi pisu da mora počinjati.
Nikakve laži čovjek je rekao kako jeste.
Mulalić se pljuvao redovno pogubljen, ko muha bez glave, nije profesionalac igra termine, nema ga u odbrani itd.
I jesam li ja dobro procitao ovo "samo su rijetki ovdje pljuvali Šahinovića" ? :eh:
Ti bas kontraš neki...
Nije on kontras, ima on svoje razloge.

Ma mi smo poznati kao jedna pitoma sredina posebno za svoje mlade igrace..
Vidis koliko je to zadojeno da hrakne kad kaze da nije Sahinovic popljuvan?! Hajd samo kralju vrati postove i ako si na tribini bio pa vidi sta se pisalo i dok je bio kod nas i kad je otisao. Pa to pas s maslom nebi pojeo. Inace jako pitoma sredina. Bas pretjerujete, ofirno..

mensur55
Kontakt:

Post Postao/la mensur55 » 20 jun 2024, 12:57

Novi prvak je sa Koševa, nisu dzaba ovi otkazi trenerima ekipa koje su nam konkurentne za titulu, niti je preko noći zaboravnjen rat sa savezom. Vici treba mir u kući nama treba titula, prosle sezone prvak Borac(srpski), prije toga Zrinjski(hr), sad je red i na nas.
SVI U NAPAD JEDAN JE HASE

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 20 jun 2024, 12:58

boki86 je napisao/la:
20 jun 2024, 12:37
Ja sta sve raja napisa, kome trebaju dusmani pored sopstvenih navijaca. Mi smo sami sebi najgori. Niko od ove trojice nije jos lopte sutnuo kod nas, raja ih vec popljuvala. De malo smirite, teren je jedino i pravo mjerilo i malo vise vjere u novi strucni stab. Pocinje nova sezona, imamo neki kostur ekipe, biti ce sigurno jos nekih nadogradnja u kadru. Na nama je da pruzimo podrsku :bih:
ove sto pisu teren je mjerilo,cekajte,sacekajte,strpljenja
treba odmah banovati odavde,ne ukalapate se

PS jel kontaktiran Hajrovic Izet
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 20 jun 2024, 13:00

Kao sto rekoh, navijaci ce biti na kraju krivi. Pritisak. Psovke.
Baklje hordi. Zvižduci zapada.... Kakva mitomanija....

I cuj ja imam razloge 1200 kilometara od Sarajeva... :bow: mitomanija
Zadnja izmjena: Pantelija, dana/u 20 jun 2024, 13:04, ukupno mijenjano 2 puta.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 20 jun 2024, 13:01

Hajde prestanite sa tim patetičnim šupljacima. Pantelija 1000% u pravu, manite se više tih spinova da su ko biva svi ispljuvani.. par profila lane i odmah priča aaaa svi Pitari pljuju, aaa vječno nezadovoljni, aaaa toksična atmosfera.

Ne pljuju svi. Nismo ni blizu tolika vnago kakvim nas se predstavlja, nego smo ubijeni u pojam.

Nema dalje dok se ne rastjeraju frigidne polulezbe iz administracije, jer su upravo one glavni inicijatori ovih blaćenja navijača i kreiranja neradničke/uhljebske/toksične atmosfere.

Poslije bi trebalo dovesti Filipa Arežinu. Da doktor Đorđević ima neku konkurenciju i nekoga s kim može gađati prečke na treningu. :zviz:
The saddest thing in life is wasted talent.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 20 jun 2024, 13:02

Mitomanija zvana pitoma sredina pravo. Ma strpljenje nam je jaca strana, bas onako uzitak za mlade.

Naravno da je Mirvic kriv i za dobro i za lose. Sad je najgori, ako se sta osvoji bice najbolji, pavlake se nece niko sjetiti i tako.. Tako to ide kod nas..

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 20 jun 2024, 13:09

Znaci od 10 klubova sto su ostali u ligi 8 ih ulazi u sezonu sa novim trenerom :mrgreen:
Ne znam koga ce Zrinjski sad dovesti,ne bi me iznenadilo i Rozmana cak da uzmu ali siguran sam da imamo najboljeg trenera lige i da je Zekic najozbiljnije trenersko ime koje je doslo od kad imamo investitore(2013)

Samo da se sve poklopi aBd,trebaju nam 2 vrhunska igraca nazad.Ocekujem i sudjenje u nekoj mjeri realnije sa VARom i Vici istice mandat mora se sredit novi
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: hibrid, laznokrilo, muhamedhulk, skoJaa, TETRAPAK i 74 gosta.