NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 16:04
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑20 jun 2024, 15:55
NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 15:31
Mirvicev bot se kurci da je Al Jabera upratio, a samo budala nije vidjela koliki je dijete talenat. Doduse, jeste se ovdje cirkuzalo sa njim, kao sta ce lagani, vidi mu glave, a eno kazu ode za milion eura plus procenti.
Jest, isto ko što je i Borac Ziljkića prodao za milion eura Olimpiji.
Daj bolan, čovjek ima 15ak nastupa u kukuruz čemer ligi i da neko istrese za njega milion eura?
Da je igrao cijelu sezonu u kontinuitetu, pa možda.
Ovako 350.000€ bi im premija bilo, ja ne vidim kako mogu i blizu cifre od milion eura dobiti. Iako nije upitno da ima itekako potencijala.
Mene ne bi uopste zacudilo, znam pouzdano da ga prate skauti, a koliko sam vidio i u reprezentivnoj selekciji nosi igru. Ogroman talenat. Nije ni bitno i ne zanima me previse, nego lik se uhvatio da nam dokazuje kako je on nesto upratio, citira vlastite postove. Isto dijete neko, a ovdje nam prica o racionalnoj trosnji dok dolaze igraci nekim upitnim semama.
500.000€ i to da opasno dobro prođu.
Milion eura ako uzmu onda su oni majstori za transfere preko noći postali. Pa mi za Muhameda sad
možda možemo toliko izvući, a ima iza sebe jednu cijelu sezonu igranja u kontinuitetu, plus i nešto minuta u Europi.
A taj forumaš je svakako troll dosta vremena, ma da ima neke informacije i to stoji.
Koliko god je npr Jović upitan, Rockov i Đorđević bi mogli biti sasvim dobro riješenje, ali vidjet ćemo, teren je jedino mjerilo i kad ih vidim sve na djelu tek onda mogu dati sud jel neko napravio kiks sa njihovim dovođenjem.
Ali me nervira ta priča da smo zatvorili mjesto akademcu lijevom beku kad je dečko došao igrati stopera( ako je tu nekom novom Mujakiću uzeo mjesto, ja se unaprijed izvinjavam ).
A i tek je krenuo prelazni rok, 2-3 kvalitetna imena se spominju i mogli bi nam svojom kvalitetom odmah poboljšati igru. Samo što svako od njih prvo čeka neke finansijski jake ponude iz Arabije, Azije ili negdje po regionu gdje može više dobiti nego kod nas.
Nisam neko ko nešto slijepo podržava, ali vjerujem u Zorana i njegov sud. Ne bi sigurno i on pustio da mu se dovede svašta.