Sigurno oko 2000-3000 eura, stan i hrana..
Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Re: Liga BiH u malom nogometu/fudbalu
Uf, dobre pare. Ako osvoje ligu, steta bi bila da ne budu domacini grupe u Ligi prvaka...
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Itekako da imamo.DamirT je napisao/la: ↑20 jun 2024, 18:25Zato i kazem ovo. Jesu bolji, ali nisu sigurno ovoliko kako su oni opisali. Ovdje imamo potencijal da budemo mozda u top 10 liga u Evropi.
Mislim da ovaj sport u evropi nije nigdje popularan kao kod nas. Ljudi gledaju turnire i igraju ga.
Mozda i vise. Vjerovatno su ih pretplatili, jer treba nagovoriti nekog da dodje iz Zagreba u Cazin.
Domacinstvo kvalifikacija mozda, ali eventualno grupe tesko. Jer tu imas ove jace ekipe i gradove koji zele biti domacini. Treba imati infrastrukturu za to, Uefa to pregledava. Uz to, to kosta dosta novca, a povrat u futsalu nikakav. Nagrade Uefe su male u futsalu. Zapravo vise te kosta nastup u ligi prvaka nego sto dobijes novca nazad od Uefe. To je jos uvijek sport iz uzitka i "gazde" koje to vole, a imaju para viska.
Za to sam i mislio. Tu grupu bi realno trebali prepisati. Za narednu fazu bi trebalo malo i srecemercurial je napisao/la: ↑20 jun 2024, 19:01Mozda i vise. Vjerovatno su ih pretplatili, jer treba nagovoriti nekog da dodje iz Zagreba u Cazin.
Domacinstvo kvalifikacija mozda, ali eventualno grupe tesko. Jer tu imas ove jace ekipe i gradove koji zele biti domacini. Treba imati infrastrukturu za to, Uefa to pregledava. Uz to, to kosta dosta novca, a povrat u futsalu nikakav. Nagrade Uefe su male u futsalu. Zapravo vise te kosta nastup u ligi prvaka nego sto dobijes novca nazad od Uefe. To je jos uvijek sport iz uzitka i "gazde" koje to vole, a imaju para viska.

G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Moguce, ali opet nekad zna biti zeznuto jer su promjene u ekipama velike. Moze se desiti da u kvalifikacijama dobijes neku ZNJ ekipu iz npr Azerbejdzana u kojoj je gazda odlucio upumpati novac i doveli prije 10 dana 3-4 brazilca pa te oderu. Nije to kao kod fudbala da znas unaprijed s cim klubovi raspolazu i nema nepoznanica. Moze se nekad sresti u nepoznatim ekipama bivse igrace velikog fudbala. Tako je prije 2 godine u ekipi iz Andore igrao veliki Javier Saviola. To niko ne bi ocekivao, mislis amateri a natrpaju te. Jest da je on star bio, al navodim ti primjer.DamirT je napisao/la: ↑20 jun 2024, 19:02Za to sam i mislio. Tu grupu bi realno trebali prepisati. Za narednu fazu bi trebalo malo i srecemercurial je napisao/la: ↑20 jun 2024, 19:01Mozda i vise. Vjerovatno su ih pretplatili, jer treba nagovoriti nekog da dodje iz Zagreba u Cazin.
Domacinstvo kvalifikacija mozda, ali eventualno grupe tesko. Jer tu imas ove jace ekipe i gradove koji zele biti domacini. Treba imati infrastrukturu za to, Uefa to pregledava. Uz to, to kosta dosta novca, a povrat u futsalu nikakav. Nagrade Uefe su male u futsalu. Zapravo vise te kosta nastup u ligi prvaka nego sto dobijes novca nazad od Uefe. To je jos uvijek sport iz uzitka i "gazde" koje to vole, a imaju para viska.![]()
-
- Kontakt:
Perić je dobio 70.000 eura za sezonu.
Ogromne pare ulažu,jedinog smisla ima ako će ić u LP.
Ne Lupaj gluposti …GradKamena2 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 14:37Perić je dobio 70.000 eura za sezonu.
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨
-
- Kontakt:
Ok...GG3 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 14:49Ne Lupaj gluposti …GradKamena2 je napisao/la: ↑27 jun 2024, 14:37Perić je dobio 70.000 eura za sezonu.
- ASD
- Kontakt:
Kristijan Radin napustio SG. Nije bio nešto specijalno u ovom drugom mandatu.
-
- Kontakt:
Ma meni je glupost da idioti iz bht-a jos nisu dosli na ideju da naprave jedan sportski kanal. Prenosi Pl BiH u fudbalu,kosarci,rukometu,odbojci, entitetskih liga tj barem onih bitnih utakmica,atletska prvenstva BiH,gimnasticarska,zimski sportovi,futsal itd itd.Mukebir je napisao/la: ↑20 jun 2024, 09:18Naša liga je poprilično kvalitetna. Naši i HR klubovi podjednako doguraju u Evropi. Razlika se primijeti u prenosima. Sramota je da Željo ili Sloboda ne mogu obezbijediti live prenos većine utakmica. Vrijeme je da BHT pocne prenositi ovu ligu. Derbi kola svakog vikenda.
Bubamara je sada jedan od glavnih favorita. Čisto sumnjam da ce Bijeljina puno ulagati. Prošlu sezonu općina ih je pomogla sa 320 hiljada. Od nove sezone tu su zenski rukomet i veliki fudbal u Premijer ligi tako da će im budžet biti osjetno manji. Mostar više nije onaj stari i treba im svježe krvi. Hercegovina treba zamjenu za Gašpara.
Imao bi gledaoce sigurno a to bi poguralo i sport tj dalo bi svim sportovima na popularnosti.
Ali nikada mi necemo doci na taj nivo da imamo jedan program za sport,drugi za prirodu,treci za kulturu..
Koga ovo Buba dovodi
- ASD
- Kontakt:
Samir Gosto. Nije wow igrač, ali su s njim i Džombićem pokrili poziciju desnog beka.
Hoce li jos koga dovoditi ili je to to?
Ma to je to, sta im jos treba

" moj Isak i bla bla pitanje kako može bit njegovo dijete ona crnoj gori on engleskoj dva mijeseca nije bila snjim da rodi 2 mijeseca ranije možda grešim reko sam mu de ti proveri DNK "
- ASD
- Kontakt:
Todorić i Radujković naredne sezone igraju za Loznicu.
Hercegovina u grupi Lige prvaka sa Georgiansom (Gruzija), Clic (Moldavija) i Maccabi Netanya (Izrael). Domacini ovi iz Moldavije.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
- ASD
- Kontakt:
Georgians bi trebao biti jak. Clic ima brazilce da može iznenaditi. Netanya je autsajder.
Jel se Hercegovina sad zove MNK Siroki Brijeg
Barbine Barbike vole Tika-taku 🚨🚨