Uf Jes mi pakaš razvaljenPablo11 je napisao/la: ↑20 jun 2024, 19:18Kad sam hvalio jozaka za sve, pljuvalo se ovdje, covjek je fudbalski mag,veliki dio zasluzan za Dinamo.RatoborniMrmot je napisao/la: ↑20 jun 2024, 19:07Cujem da nam Jozak opet nudi nekoliko saudijaca pa da proberemo. Oni su, cini se, zadovoljni![]()
Upit je proslijedjen upravi koja nema nista protiv. Top prica, realno.
Sreca pa se rijesismo onog debila, a ni Basic se nije proslavio. Dino i Omere svaka cast.
FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Uf Jes mi pakaš razvaljen
-
- Kontakt:
Pazi budale, vidite ba sta radi lik. Pa jebbo te admin adminov, je li moguce ovo?
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Zamolio bi kretene koji misle da su interesantni nekom sa svojim glupim prepucavanjem da ohanu malo.
Ovaj forum bi trebao da služi za novosti u vezi Želje a ne da idioti pišu gluposti
Ovaj forum bi trebao da služi za novosti u vezi Želje a ne da idioti pišu gluposti
Kakav psihopata, nerealnoupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑20 jun 2024, 22:57Pazi budale, vidite ba sta radi lik. Pa jebbo te admin adminov, je li moguce ovo?

Nego, da ne ispadne kako godinama samo ganjam ovog majmuna po temi, ocito je lik totalna pukotina pa ne vrijedi duse vise grijesiti, da i ja pohvalim Jozaka i klub za odradjen posao i zazelim Al Jaberu sve najbolje ako je istina

Samo, ide li nama sav ovaj iznos umanjen za naknade Dinamu i kome vec (onaj fond solidarnosti, ono sto je nas s Dzekom godinama radovalo

Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!
Kapiten Blue Traina
Kapiten Blue Traina
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Kakva se ovo 'pojačanja' spominju?
Jel fakat hoće da ispadnemo?
Ma ne, sve je bajka, sve je super, Uprava radi odličan posao, nemoj da talasaš bićeš neprijatelj kluba.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑21 jun 2024, 07:43Kakva se ovo 'pojačanja' spominju?
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Pa nismo nikog još doveli, bitno je da nema više menadjerskih talovaVirtu4l je napisao/la: ↑21 jun 2024, 08:18Ma ne, sve je bajka, sve je super, Uprava radi odličan posao, nemoj da talasaš bićeš neprijatelj kluba.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑21 jun 2024, 07:43Kakva se ovo 'pojačanja' spominju?
NEW PRIMITIVES ALL OVER BASCARSIJA
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
"Želјo je prapočelo svega što se ne predaje, bunt, krik, matica svih individualaca, karavan-saraj na dugom i uzaludnom putovanju ka pravednom."
- AjkulaCekicarka
- Kontakt:
Smijenili smo Dinu, koji nas je bukvalno spasio ispadanja, plus imali smo igru i ličili na tim.Virtu4l je napisao/la: ↑21 jun 2024, 08:18Ma ne, sve je bajka, sve je super, Uprava radi odličan posao, nemoj da talasaš bićeš neprijatelj kluba.AjkulaCekicarka je napisao/la: ↑21 jun 2024, 07:43Kakva se ovo 'pojačanja' spominju?
Doveli trenera sa strane, možda je ok, možda taraba.
Da li neko misli da će taj trener nakon prvog kašnjenja plata i prvih problema biti neko ko će gasiti vatru, kao što je radio Dino, ili će reći dajte meni moje i igračima njihovo u protivnom boli me tuki?
Ili smo nakon završetka sezone postali stabilan klub, tj. klub sa stabilnim finansijama?
Meni sve ovo liči na klasičan lopovluk, dovedi do bezizlazne situacije pa ucjenama pokupi što valja.
Nadam se da griješim.
- gegenpressing
- Kontakt:
Da se ponovim prije dvije sedmice,znači trener kaže hoću tog i tog,ne dovodi niko nekog bez amina trenera,kao kod kona.gegenpressing je napisao/la: ↑08 jun 2024, 08:37Ma dobro,apsolutno mogu shvatiti ljude koji su malo sumnjičavi,jer ko se o mlijeko opeče taj i u jogurt puše.
Što se tiče igračkog kadra ne očekujem neke "Penjerande",nego stabilne takmičarske igrače,koji znaju gdje dolaze,možda i par mlađih da imamo nekog u izlogu.
Plasman,teško reći,očekujem da sezona ne bude stresna kao prošla.Biće puno odlazaka samim tim i dolazaka,treba to uigrati.
Da se malo pospremi/pojača administracija,marketing i smanji broj skupštine.
Mi možemo diskutovati o igračima,zato i služi forum.Nekom se ovaj sviđa ili ne,ali moramo znati da trener pravi ekipu po svom ukusu.
Brohra ribo se...
Polako u utorak ide prvo pojačanje tu je u sarajevu već stigao utorak potpis lagano bice to dobro a napadač će bit priča za sebe sabura samo da se sve poklopi i to je to
- NerminFatic
- Kontakt:
Moze li neki portal nazvati Brunu Mudraca i pitati ga kako to da AlJaber ima ponudu od milion eura, cikpa li mu materina? 

- gegenpressing
- Kontakt:
Tad je on već bio dogovoren i upoznat sa svim što se tiče naše ekipe,kako individualne tako i tehničke analize.
Od radnog učinka igrača pa sve do motoričnog kvaliteta svakog igrača.
A poslije će ti se samo kazati,koja je poveznica sa Odinakom.
Od radnog učinka igrača pa sve do motoričnog kvaliteta svakog igrača.
A poslije će ti se samo kazati,koja je poveznica sa Odinakom.
Brohra ribo se...
Prodajom Jabera bi zaokružili finansijsku konstrukciju za ovu sezonu, možda bi se mogli još malo i pojačati ozbiljnijim igračima.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Sta je objasnio?irfo je napisao/la: ↑20 jun 2024, 19:03Novi sportski je već objasnio pred svima neke stvari za "team managera"muharemovicdzelo je napisao/la: ↑20 jun 2024, 18:15Ono što je Edis K. omogućio tom ušlji i direktorici je zločin.
Ne petlja se u dovodjenja ali dolazi na stadion, ima svoje igrace, metilja, jaran je sa nekim igracima itd itd...
Truhla jabuka mora ici vani.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Dajte godisnje sto prije
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.