FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Od Kovacevica koliko ono para dobijamo 750k€?
Evo Mujakic ode u Partizan za 850k€ koliko imamo procenat imamo li tu bar 100k€
Ako ode Buljubasic npr za 750k€ mozda i vise uzmemo
To je ukupno fina cifra cc 1.6k€ da se pametno dovedu jos par pojacanja
Love nam se fali samo fali pameti
IsmirMirvic je napisao/la: ↑20 jun 2024, 16:10Upravo mi je potvrdjeno, iz vise izvora, da su dobili zvanicnu ponudu od 1M euro uz bonuse i procente od iduce prodaje. Nije nemoguce da to ode gore, ako krene licitacija.
Commentar sam ostavio na temi Premier Liga, valjda je dozvoljeno komentarisati i ostale klubove ponekad. Nisam ga ovdje ostavio, ne znam sta je vise problem.
Ne ide to nista nama. Nego ide nasem vlasniku Gospodinu Vincentu Tanu.ado-hz je napisao/la: ↑21 jun 2024, 05:52Od Kovacevica koliko ono para dobijamo 750k€?
A on ce to prerasporediti. Ulozice se u farmu pasa. Mesna pasmina ,sto daju kvalitetno meso. Trke zohara u Kuala Lumpuru,kako na takmicare,tako i na opklade. Ono sitno para sto ostane bice isto pametno ulozeno . U sljedece :

- TurkishAirlines
Otkljucase je.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
nek su otkljucali ,tamo na onoj temi napisem jedan post i taj jedan mi izbrisu
lafo udruzenje clanova fk sarajeva ,vazda se pljuvalo kritikovalo hvalilo ali niko nikad nije otvarao posebne teme i davao neke uslove da se pise
i to na javnom forumu
samo sto kurcobolja admina na ovom portalu pa nece da odvoji dan dva da banuje ip adrese i osobe sa vise akaunta
lafo udruzenje clanova fk sarajeva ,vazda se pljuvalo kritikovalo hvalilo ali niko nikad nije otvarao posebne teme i davao neke uslove da se pise
i to na javnom forumu
samo sto kurcobolja admina na ovom portalu pa nece da odvoji dan dva da banuje ip adrese i osobe sa vise akaunta
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Kod nas u klubu jedini sto imaju kontinuitet su rukovodstvo i administracija.
#stvarsistema
P.S. Nesportski administrativni kolektiv Sarajevo
#stvarsistema
P.S. Nesportski administrativni kolektiv Sarajevo
Ja braco mislim da smo mi ove godine prvaci. Sve ove stvari sa trenerima u prvih pet ekipa mi vuku na to 

Biti srcem vezan, u tome leži snaga..
Kako znam mi nemamo % od Mujakica. samo ide neki 30.000 € od Uefe.
Nije riješenje napuštati temu i prelaziti na ovo, ja lično na temu tako koncipiranu neću preći i da mi plate.
Ovdje je problem nedostak moderacije.
Sjećam se kada je Majkl protjeran sa teme a nikada nije rekao ni jednu lošu o klubu. Ovdje pišu kvazinavijači koji klub manje poštuju od durmitorskog "stručnjaka" a nema nikakve reakcije od moderatora.
A nekad davno na ovoj temi meni je moderator rekao da me sljeduje sedam dana Banovića, jer prenosim informacije sa drugih tema.

Mala digresija vezana za ove transfere.
Аcо Đorđević, je bio prinuđen potpisati za Pančevo da ne propusti godinu, jer je kasno registrovan za Ferencvaroš, zbog viška stranaca, te zaradio suspenziju i onda je u zadnji momenat potpisao za Pančevo. Za Sarajevo će vjerovatno potpisati na jednu godinu, jer mu zabrana transfera u klubove EU ističe na kraju 2025 g.. Gledao sam ga tri puta ove godine, fantastičan igrač. Kada zaigra uvjeriti češ se, Sarajevo će dobro zaraditi na njemu.
Kaže čovjek koji ima informacije, ali ovdje svi znaju više i bolje.

Zadnja izmjena: Jadnimi, dana/u 21 jun 2024, 10:14, ukupno mijenjano 3 puta.
A kod nas je kao bolja situacija jer nam je trener "ime" u lokalnim okvirima?
Zašto misliš da Zrinjski neće dovesti novog trenera?
Borac će biti "jak" koliko mu Vođa dozvoli a nije im ni ekipa (izuzev napadača) loša. Mislim da jedino možemo Velež skinut s trećeg mjesta kako trenutno stvari stoje. Al' eto, vidjećemo do kraja priprema malo jasniju sliku nadam se.
Treba nam jedan stoper ljevak ko hljeb.
FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
- hordasDoboj
- Kontakt:
Hoce li se jos neko vratiti sa posudbe? Zekic na pressu rece neki su posudjeni do januara ali moramo provjeriti ima li mogucnost da ih sad vratimo. Sta je sa Viverosom?
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- SimonRozman
- Kontakt:
U igračkoj križaljci našeg trenera je upitnik još samo Ivan Borna Jelić Balta, gospodin Zekić je u kontaktu sa svojim prijateljima iz Slaven Belupa te postoji namjera da se isti vrati u naš roster. Zeljković se, baš kao i Šerbečić pridružuje Feđi Dudiću u Srbiji.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:14Hoce li se jos neko vratiti sa posudbe? Zekic na pressu rece neki su posudjeni do januara ali moramo provjeriti ima li mogucnost da ih sad vratimo. Sta je sa Viverosom?
Viveros ne želi igrati za naš klub, te se traži najbolje rješenje za tu situaciju, eventualna prodaja u Saudijsku Arabiju bi definitivno bila najbolja za nas.
Nermin Mujkić veoma blizu našeg kluba, Renato Gojković nas je odbio.
Človek mora biti sam, da bi spoznal druge.
SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:16U igračkoj križaljci našeg trenera je upitnik još samo Ivan Borna Jelić Balta, gospodin Zekić je u kontaktu sa svojim prijateljima iz Slaven Belupa te postoji namjera da se isti vrati u naš roster. Zeljković se, baš kao i Šerbečić pridružuje Feđi Dudiću u Srbiji.hordasDoboj je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:14Hoce li se jos neko vratiti sa posudbe? Zekic na pressu rece neki su posudjeni do januara ali moramo provjeriti ima li mogucnost da ih sad vratimo. Sta je sa Viverosom?
Viveros ne želi igrati za naš klub, te se traži najbolje rješenje za tu situaciju, eventualna prodaja u Saudijsku Arabiju bi definitivno bila najbolja za nas.
Nermin Mujkić veoma blizu našeg kluba, Renato Gojković nas je odbio.
Mora se popustiti s tom pričom "treba svima dati priliku pa ćemo vidjeti". Fakat ne znam odakle vam to? Haman da niste svjesni da je to siguran put u prosjek?
Pa nismo mi Krupa da svima dajemo prilike, pa ako se ko pokaže.. dobro i jest. Mi smo najveći klub u državi, i ima da postoje određeni standardi i da se njih drži pod svaku cijenu. Ne može svaki pokušaj igrača nositi naš dres, niti svi zaslužuju podršku. Bezrezervnu podršku zaslužuju samo i isključivo naša djeca - oni su ti kojima treba stvoriti priliku, oni koje treba braniti, izmišljati alibije.. a ne bilo ko sa strane.
Prema strancima se postupa po zaslugama - i to fudbalskim zaslugama. Ovo je fudbalski klub nije udruženje boraca. Manite me stvari koje se ne mogu izmjeriti tipa zalaganje, skočio da ko biva nekog zaštiti, i slično. Shvatite da su to trivijalne stvari.. u iole ozbiljnim klubovima. Čemu i mi težimo, valjda.
Al sve je ovo totalno nebitno dok se lezbače ne rastjeraju.
Pa nismo mi Krupa da svima dajemo prilike, pa ako se ko pokaže.. dobro i jest. Mi smo najveći klub u državi, i ima da postoje određeni standardi i da se njih drži pod svaku cijenu. Ne može svaki pokušaj igrača nositi naš dres, niti svi zaslužuju podršku. Bezrezervnu podršku zaslužuju samo i isključivo naša djeca - oni su ti kojima treba stvoriti priliku, oni koje treba braniti, izmišljati alibije.. a ne bilo ko sa strane.
Prema strancima se postupa po zaslugama - i to fudbalskim zaslugama. Ovo je fudbalski klub nije udruženje boraca. Manite me stvari koje se ne mogu izmjeriti tipa zalaganje, skočio da ko biva nekog zaštiti, i slično. Shvatite da su to trivijalne stvari.. u iole ozbiljnim klubovima. Čemu i mi težimo, valjda.
Al sve je ovo totalno nebitno dok se lezbače ne rastjeraju.
The saddest thing in life is wasted talent.
- SimonRozman
- Kontakt:
Zaista nije lijepo dugogodišnje uposlenice našeg kluba etiketirati na osnovu eventualne seksualne orijentacije, mnogo smo više od toga.
Človek mora biti sam, da bi spoznal druge.
Znam da nije lijepo - zato to i radim. Samo primjer ovog napisanog "po zaslugama".
A ne bih rekao da ste mnogo više od toga.
A ne bih rekao da ste mnogo više od toga.
The saddest thing in life is wasted talent.
Trenutno korisnika/ca: Bejker, bhfanatic14, bordobijeli, Chony533, Ferrante071, Fouzi1, Google Adsense [Bot], Hamagara, keli, mercurial, NazorUso, pitar, Posejdon, riki46, Rule_hz i 167 gostiju.