SFK 2SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:34Zaista nije lijepo dugogodišnje uposlenice našeg kluba etiketirati na osnovu eventualne seksualne orijentacije, mnogo smo više od toga.
Samo imate te mastovite nikove u pm.
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
SFK 2SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:34Zaista nije lijepo dugogodišnje uposlenice našeg kluba etiketirati na osnovu eventualne seksualne orijentacije, mnogo smo više od toga.
Imali smo mi Ali Dia na bacanje. Ado Jahic mi prvi pada na pamet. Takodje onaj crnac mesar sto je bio prije 2-3 sezone, ni imena ne mogu da mu se sjetim. Yebo me svak ako je ono i bio profesionalni fudbaler a ne neki siromah u potrazi za boljim zivotom u Evropi.scholsey je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:52Ha ja.H8Z7 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:41Podsjeti me tvoj post na jedan događaj. Naime De Gea se nudio Real Madridu da im bude rezervni golman. Svi znamo kakav je i ko je De Gea.
Ovako je to Perez prokomentirao:"Rizik nam je da angažujemo nekoga ko nije igrao cijelu sezonu. Ne vidimo to kao dobar potez", rekao je Perez predstavnicima španskog golmana i zatvorio mu vrata.![]()
Razumijem da se ukolko kad nekome pokuša spasiti karijera, ali ni pod koju cijenu to ne smije postati pravilo.
Krenulo je od toga da nam se izlazak u Evropu predstavlja kao uspjeh, došli smo do toga da dajemo priliku likovima iz Surdulice i ala Surdulice, završićemo sa nekim svojim Ali Dia (nek googla koga interesuje).
Jedno je imati ambicije u glavi, realnost je nešto sasvim drugo.
Isto lik kao onaj @IsmirMirvicHajdeee je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:57SFK 2SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:34Zaista nije lijepo dugogodišnje uposlenice našeg kluba etiketirati na osnovu eventualne seksualne orijentacije, mnogo smo više od toga.
Koga si se ti sjetionapoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:09Imali smo mi Ali Dia na bacanje. Ado Jahic mi prvi pada na pamet. Takodje onaj crnac mesar sto je bio prije 2-3 sezone, ni imena ne mogu da mu se sjetim. Yebo me svak ako je ono i bio profesionalni fudbaler a ne neki siromah u potrazi za boljim zivotom u Evropi.scholsey je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:52Ha ja.![]()
Razumijem da se ukolko kad nekome pokuša spasiti karijera, ali ni pod koju cijenu to ne smije postati pravilo.
Krenulo je od toga da nam se izlazak u Evropu predstavlja kao uspjeh, došli smo do toga da dajemo priliku likovima iz Surdulice i ala Surdulice, završićemo sa nekim svojim Ali Dia (nek googla koga interesuje).
Jedno je imati ambicije u glavi, realnost je nešto sasvim drugo.

kako bas ove najiritantnije osobe koje pisu na ovoj temi i pljuju sve sasvim slucajno nemaju clansku i istu nisu u mogucnosti slikati za onu drugu temu, eto bas sam iznenadjen. Kakvi imbecili unazad hodali dabogdaLavcina je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:13Isto lik kao onaj @IsmirMirvicHajdeee je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:57SFK 2SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:34Zaista nije lijepo dugogodišnje uposlenice našeg kluba etiketirati na osnovu eventualne seksualne orijentacije, mnogo smo više od toga.
Neka ubleha iz kluba.
pa dobio si 4 slike sa treninga i jednu gdje su demantovali neku srpsku kladionicu.
Obracas se meni ili?
Ma kakva nasa djeca, sad ces da vidis ples ovih 24-godisnjih talenata. A dovodjenje mujkica koji ima problematic og i menagera i oca je poseban nivo. Uz to u federaciji imao si bolje i mladje stopere (potencijale veće)... Ali nejse ...Harakiri79 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:46Mujakic u Partizanu a Mujkic u Sarajevu. Dogovorena i Husarina vedeta, prosjecan igrac 1. lige federacije. Do sad nas pojacao golma koji nije igrao 2 godine, bek koji je bio clan najgore ekipe u Srbiji, vezni koji bi hladno ispao iz lige da se ne radi o klubu koji je Vucicev projekat i jos jedan bek/stoper koji je igrao 1. ligu federacije.
Ovo je pisanje po djeci koja su tu godinama i za koje tvrdim da dobiju sansu da bi napravili karijere. Evo malo Buljubasic malo poceo igrat, kako sam cuo vec ima ponuda Rizespora za njega.
Da barem dovedu igracine pa da smo svjesni da je to najbolje na trzistu i da bi se malo ko naigrao, oni ove polovnjake dovode od kojih se ocito neko tali. Fuj!
ne, znaju se 4 nicka koja haraju temomHajdeee je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:28Obracas se meni ili?
Husara je manji problem od babe koji je na Butmiru pistoljem prijetio uposlenicima akademije prije par godina. Jedva se rijesili takve bombe prije par godina, ljudi glavu mogli izgubiti i sad je opet dovodis. Fuj fuj fuj
Nemoj tako, oni vole Sarajevo.
Harakiri79 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:59Husara je manji problem od babe koji je na Butmiru pistoljem prijetio uposlenicima akademije prije par godina. Jedva se rijesili takve bombe prije par godina, ljudi glavu mogli izgubiti i sad je opet dovodis. Fuj fuj fuj
E taj. Nevjerovatno kakva ubleha je bila na platnom spisku kluba.Kmenkake je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:15Koga si se ti sjetionapoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:09Imali smo mi Ali Dia na bacanje. Ado Jahic mi prvi pada na pamet. Takodje onaj crnac mesar sto je bio prije 2-3 sezone, ni imena ne mogu da mu se sjetim. Yebo me svak ako je ono i bio profesionalni fudbaler a ne neki siromah u potrazi za boljim zivotom u Evropi.scholsey je napisao/la: ↑21 jun 2024, 10:52
Ha ja.![]()
Jedno je imati ambicije u glavi, realnost je nešto sasvim drugo.frajer bio posvađan sa loptom.
Edit: Rashid Abubakar ako na njega misliš.
![]()
Nije ga lako zaboraviti, teška sirovina.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:06E taj. Nevjerovatno kakva ubleha je bila na platnom spisku kluba.Kmenkake je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:15Koga si se ti sjetionapoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 11:09
Imali smo mi Ali Dia na bacanje. Ado Jahic mi prvi pada na pamet. Takodje onaj crnac mesar sto je bio prije 2-3 sezone, ni imena ne mogu da mu se sjetim. Yebo me svak ako je ono i bio profesionalni fudbaler a ne neki siromah u potrazi za boljim zivotom u Evropi.frajer bio posvađan sa loptom.
Edit: Rashid Abubakar ako na njega misliš.
![]()
![]()
Prvi kontakt sa loptom ispred Istoka par metara od aut linije,on sam... ne mogu nikad zaboraviti!GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:11Nije ga lako zaboraviti, teška sirovina.napoleon72 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 12:06E taj. Nevjerovatno kakva ubleha je bila na platnom spisku kluba.![]()
Bez zayebancije sada, znam da se tada pričalo da je lik jedno vrijeme sezonski radio u Italiji na brodu. Volio bi da se zayebavam![]()
Trenutno korisnika/ca: InatSilniBosanski, Laganini1986, MaroonBjelave, Vanja8 i 38 gostiju.