RŠD Velež Mostar

r3start
Kontakt:

Re: RŠD Velež Mostar

Post Postao/la r3start » 21 jun 2024, 13:01

Mostarwolf1981 je napisao/la:
21 jun 2024, 12:54
r3start je napisao/la:
21 jun 2024, 12:52
VVM je napisao/la:
21 jun 2024, 12:45
Zvoni svaka cast za sve do sad sto je uradio, ali realnije bi bilo da su ga stavili u OP, a ne za sportskog direktora, Zvona dok se okrene igrac ce mu pobjeci iz ureda i ostašmo’ bez novog igraca,

Treba sagledati stvari i trebali su dovesti covjeka koji ima znanje za tu funkciju, kao sto ste rekli ovo je da se operu za armanda (stefana),

Još da vidimo šta ćemo za trenera, Klaf je još tu, sinoć je šetao po gradu, ko zna šta se dešava :hmmmmm:
A na osnovu cega mi mozemo ovdje pricat da Zvona nije za sportskog direktora, covjek jos nije ni dobio
funkciju u klubu?
Pa bolje pricat dok nije postao sportski direktor, nego kad postane :rol: ljudi moji jeste li realni, cuj Zvona da bude sportski direktor.. boze sacuvaj sta pokusavate opravdat
U cemu je problem da Zvona bude sportski direktor? Bili su mnogi prije njega pa nista , bolje i legenda kluba nego neko ko ce samo popunit mjesto reda radi

mobih
Kontakt:

Post Postao/la mobih » 21 jun 2024, 13:03

Gr0hot je napisao/la:
21 jun 2024, 13:01
r3start je napisao/la:
21 jun 2024, 12:37
Gr0hot je napisao/la:
21 jun 2024, 11:51

Jel stvarno mislis da je ovo pametan potez?
Pazite, Zvona je legenda kluba, covjek odigrao preko 300 utakmica za Velez, igrao je kad je bilo najteze.
Jel bolje da sportski direktor bude legenda kluba i covjek kojemu je dokazano stalo do Veleza ili neko ko je tu samo da popuni radno mjesto?
Pazi ti sad.
Sve ok. Ima jos hejbet funkcija gdje bi Zvona legao kao kec na 10ku. Ali to nikako nije funkcija sd!
Moje misljenje rad sa djecom, njegova lojalnost i ljubav prema klubu u kojem ga pratim jos od pionirski dana je nesto sto on treba da prenosi na nove narastaje jer tu smo itekako deficitarni. Upravo u prenositeljima istinske ljubavi i svjesnosti velicine naseg kluba.

To vlada a ni kadric i slicni niti blizu nisu.
Zvona je perfektan lik za takve jedne uloge.
Mladji narastaji jos od rata ne znaju pravu vrijednost naseg kluba. Oni misle da su svinjski i sarajevo i zeljo i siroki oduvijek ispred nas bili? Dva od pomenutih nisu postojala +/- a druga dva nisu bila ispred nas. U mnogo cemu smo bili ispred ali i bara bara kako sa njima tako i sa klubovima iz ex Yuge. Ovdje mislim na klubove van velike 4ke. Mala RAja to ne zna, samim tim ne zna da cijeni tezinu dresa kojeg nosi. Primjer Puce malog!
Znam ga i znam mu familiju i znam iz kakvi zivotni uslova dolazi. On da je imao dobrog mentora kroz klub on je vec sada trebao da blista kao igrac ali ne on je krenuo stazama poslijeratni asova kluba. Zvona je familijaran i sportski lik. Prinjer za mladje narastaje jer je od glave do pete nas a sve je rangove prosao kroz klub.

Uz sve navedeno Prozivio AEK i osvajanje kupa.
Ima sta pricat i prepricavat maloj RAji uz fudbalsko znanje koje stekao je kroz svoju karijeru ❤️
sve receno...

Mostarwolf1981
Kontakt:

Post Postao/la Mostarwolf1981 » 21 jun 2024, 13:27

r3start je napisao/la:
21 jun 2024, 13:01
Mostarwolf1981 je napisao/la:
21 jun 2024, 12:54
r3start je napisao/la:
21 jun 2024, 12:52

A na osnovu cega mi mozemo ovdje pricat da Zvona nije za sportskog direktora, covjek jos nije ni dobio
funkciju u klubu?
Pa bolje pricat dok nije postao sportski direktor, nego kad postane :rol: ljudi moji jeste li realni, cuj Zvona da bude sportski direktor.. boze sacuvaj sta pokusavate opravdat
U cemu je problem da Zvona bude sportski direktor? Bili su mnogi prije njega pa nista , bolje i legenda kluba nego neko ko ce samo popunit mjesto reda radi
Dobro vidim da si neki njegov pajdo pa ga branis, pozdravi legendu i podsjeti ga transfera u Zvijezdu

r3start
Kontakt:

Post Postao/la r3start » 21 jun 2024, 13:50

Kad pogledam komentare ovdje jasno je zasto nijedna legenda kluba nece ni jednu funkciju u klubu jer se svakome nadje neka mana.
Da i Vaha dodje i njemu bi nasli manu

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 21 jun 2024, 14:01

Zvonic nije nikakva legenda kluba. Njega staviti u istu skupinu sa igracima koji su to ime uistinu zasluzili je van svake pameti. Isto tako, on, kao i ostale poslijeratne mostarske igracine ne zasluzuju da prismrde klubu, ali eto. Mostar mala mahala pa svasta trpi.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

r3start
Kontakt:

Post Postao/la r3start » 21 jun 2024, 14:04

RacioEmocionalan je napisao/la:
21 jun 2024, 14:01
Zvonic nije nikakva legenda kluba. Njega staviti u istu skupinu sa igracima koji su to ime uistinu zasluzili je van svake pameti. Isto tako, on, kao i ostale poslijeratne mostarske igracine ne zasluzuju da prismrde klubu, ali eto. Mostar mala mahala pa svasta trpi.
Jeste legenda u smislu zadnjih 30 god

salmy

Post Postao/la salmy » 21 jun 2024, 14:12

Ima li struje u Mostaru...ovi crnogorci razvališe elektro mrežu, daj bože da poprave do večeras...Što se tiče Zvonica i funkcije SD neću komentirati, nego imali gdje novog trenera, priča se da će doći Leko iz Hrvatske...koliko je to tačno, vidjecemo uskoro.
FK..VELEZ - Semir Tuce :)

fanaticRA
Kontakt:

Post Postao/la fanaticRA » 21 jun 2024, 14:17

salmy je napisao/la:
21 jun 2024, 14:12
Ima li struje u Mostaru...ovi crnogorci razvališe elektro mrežu, daj bože da poprave do večeras...Što se tiče Zvonica i funkcije SD neću komentirati, nego imali gdje novog trenera, priča se da će doći Leko iz Hrvatske...koliko je to tačno, vidjecemo uskoro.

Nadam se i molim Boga da ne dođe Leko. Neće se dugo zadržati, kao ni u Hajduku, a ako je njih opelješio, šta će tek nama napraviti. Leko ❌

RacioEmocionalan
Kontakt:

Post Postao/la RacioEmocionalan » 21 jun 2024, 14:20

r3start je napisao/la:
21 jun 2024, 14:04
Jeste legenda u smislu zadnjih 30 god
Nije ni tako druze. Da je mogao igdje drugo igrati, ne bi u Velezu toliko vremena proveo. Njegov staz u Velezu ga ne cini velicinom, nego pokaziva u kakvom je kanalu Velez bio da se takvom igracu, ako se igracem uopste moze nazvati, nabralo toliko godina u klubu.
The willingness to be a fool is a precursor to a transformation.

opalaopala
Kontakt:

Post Postao/la opalaopala » 21 jun 2024, 14:22

U svim drugim klubovima ne da nije bolja situacija nego je gora al niko ne ide ovako kao ovi naši mesari, odma ljudima glave skidaju, psuju mrtve i djecu. Daj bolan malo urazumite se, pa za svaki potez ste pravili scene i većina ih je dobro prošla. Kakvu ste priču za Klafa pricali i familije vrijeđali a kad je dao rezultata povukli se neki na pola godine
#Rebelswithoutpause
#Fuckthenobles

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 jun 2024, 14:24

fanaticRA je napisao/la:
21 jun 2024, 14:17
salmy je napisao/la:

Nadam se i molim Boga da ne dođe Leko. Neće se dugo zadržati, kao ni u Hajduku, a ako je njih opelješio, šta će tek nama napraviti. Leko ❌
Jerko dolazi a Ivan ce doci poslije njega.

RA treba sad najjace poteze u historiji da povuce. Kakav crni denis zvonic, covjeku je vokabular u minusu. A jos su mi jaci ovi sto kazu neka ga, svakako se nece pitat samo ce se slikat :mrgreen:

Bolje onda nekoga iz doma za nezbrinutu djecu staviti tu, veci je sevap. Da se slika za 3000+ :rol:

Da je iskren i posten pa da kaze, dajte mi da treniram omladince i placajte mi skolovanje da postanem trener, pomocnik, skaut, nesto ali placajte mi seminare i usavrsavanja spreman sam da ucim.

Jok daj mu 4000 i jaku funkciju a da se nista ne pita :mrgreen: ponasamo se kao Lokomotiva ali ova iz Vrapcica organizacijski. Neka Meše tu valjat će :rol:
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 21 jun 2024, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

CampobelloDiMazara
Kontakt:

Post Postao/la CampobelloDiMazara » 21 jun 2024, 14:25

fanaticRA je napisao/la:
salmy je napisao/la:

Kralju ti si pomjesao Ivana Leku i Jerka Leku :mrgreen:

*p!p!t@*
Kontakt:

Post Postao/la *p!p!t@* » 21 jun 2024, 14:28

Jangija je na max, da je sreće da je Leko koji je vodio Hajduk :rol:
Urbanovo = Prknovčići

Pravda za Prknovčiće!

Red Army prestati neće nikada!

r3start
Kontakt:

Post Postao/la r3start » 21 jun 2024, 14:32

CampobelloDiMazara je napisao/la:
21 jun 2024, 14:25
fanaticRA je napisao/la:
salmy je napisao/la:

Kralju ti si pomjesao Ivana Leku i Jerka Leku :mrgreen:
Zamislite sad dodje nam Ivan za trenera, trenutno je trener Standarda, rece raja da ce se danas objavit ko je novi trener :rol:

GrimReaper
Kontakt:

Post Postao/la GrimReaper » 21 jun 2024, 14:38

Ako je istina ovo sto se pise da bi Jerko mogao doci boga mi nije to toliko ni lose. Solidni su i oni bili jest da je 2.HNL ali opet 5ti. Nisam ih gledao ni pratio ali po njegovoj statistici to ne izgleda toliko lose e sad koliko ce mu stara dobra Mostarska publika familiju dirati ako bude kikseva vidjet cemo ako je stvarno on. Ovi su rekli da je to veceras zvanicno pa hajd da vidimo.
Life is temporary, but death is eternal.

You sold our soul, you told us its never gonna happen.

FREE RUI PINTO.

1922VFC1981
Kontakt:

Post Postao/la 1922VFC1981 » 21 jun 2024, 14:42

Da se hoce otvorit pozicija za savjetnike upravnom odboru, pa da se raja prijavi. :mrgreen:
#musvdg

RainMan
Kontakt:

Post Postao/la RainMan » 21 jun 2024, 14:43

Večeras je zvanično.

minimalist
Kontakt:

Post Postao/la minimalist » 21 jun 2024, 14:43

Dobro, za šta Zvonić ima kvalifikacije, za koju funkciju? To što ima 500 utakmica za klub jer nije imao kvalitet da ide dalje, nisu potrebne kvalifikacije za SD.

Ali ko nam je sve bio SD, možda bi on bio među boljima do sad :mrgreen:

Balorda
Kontakt:

Post Postao/la Balorda » 21 jun 2024, 14:45

Prije svake odluke, referendum napraviti na fejsbuku, da raja odlučuje.

Šta može poći po zlu, narod zna izabrati.
Bijah uhvaćen u zamku
i pozvan da se predam
al' taj nisam ja

killafrommanilla
Kontakt:

Post Postao/la killafrommanilla » 21 jun 2024, 14:45

minimalist je napisao/la:
21 jun 2024, 14:43
Dobro, za šta Zvonić ima kvalifikacije, za koju funkciju? To što ima 500 utakmica za klub jer nije imao kvalitet da ide dalje, nisu potrebne kvalifikacije za SD.

Ali ko nam je sve bio SD, možda bi on bio među boljima do sad :mrgreen:
Da se slika i da ispunjava zelje predsjednika, a da postavi svoju glavu da hraknemo za svaki transfer promasaj a on da suti i trpi :mrgreen: takozvani zivi zid :mrgreen:

Ne treba referendum ali ne treba biti ni doktor nauka da skontas da Zvonic nema kapacitet i da nam tu treba ozbiljan lik da radi s menadzerima. Ili ima kapacitet po vama ocito a mozda cemo raditi s menadzerima ala stefo i husara pa i ne treba neko elokventan i namazan svakako ce nas guzit :D
Zadnja izmjena: killafrommanilla, dana/u 21 jun 2024, 14:47, ukupno mijenjano 2 puta.
samo kad sam tu, neretva kroz mene teče, čudna jada od mostara grada svako veče

A i kada nema pobjede
Ili s nekim dijelis bodove
Nemoj brinuti, bodrit cemo te
Samo jako, nema predaje!

Odgovori

Natrag na “FK Velež”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.