FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Kakva mu je slika na Wikipediji?
Istina ali onda dovedeš kvalitetne igrače da se ovi kvalitetno razvijaju uz njih a ne polovnjake sa očajnom statistikom.keli je napisao/la: ↑21 jun 2024, 17:46Normalno. Ti u ekipi imas nekoliko pojedinaca na koje gledas kao na buduci profit. To su Celik, Buljubasic, Guliashvili uglavnom igraci koju mogu imati dobru sezonu a da nisu stari. Ne moze se na svakog igraca gledati kako ces ga prodati ubuduce.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2024, 17:40Nevezano kakav je on igrac ali ne treba svakog stranca i njegovo dovodjenje gledati sa aspekta pretprodaje i profita.
Svi su tamo bili dobri jer su bili na vrhuncu karijere upravo u sloveniji. Cim im je karijera pocela padati i dobili nogu iz slovenskih klubova eto ih kod nas da se setaju terenom. Ziljkic kad je u najboljoj formi ovdje bio dovela ga olimpija ko od šale. Primjera radi Rahmanovic koji u Celju jedva minute dobivao dodje i popisa se ovdje po ligi. Daleko od toga da je slovenska liga nesto wow ali po mnogo aspekata bolja od nase.BigZlatan je napisao/la: ↑21 jun 2024, 17:43Mulahusejnovic, Suljic, Tomic, Mesanovic, Piric, Menalo, Ibricic, Kuzmanovic, Kadusic, Kapic, Horic, Kobiljar, Ziljkic i jos igraca. svi su tamo bili "dobri" i reci mi da nije mrtva liga.
naravno da ima tamo i dobri igraca. ali to nije ni 20%
Za razliku od tebe, ima nas koji klub prate desetinama godina i ne možeš reći da Mujkić neće biti pojačanje jer to ne znaš. Pojačanje je trebao biti Peneranda ali nije, tako da ne možeš znati za Mujkića. Ako je ga tražio i Zrinjski vjerujem da hoće.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:39Za razliku od tebe ima nas koji naš klub partimo godinama tako da znamo ko su i šta su Mujkići.SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:33Zašto sumnjate u transparentnost i profesionalizam našeg kluba? Gospodin Zekić je odobrio pojačanja, a ista su se i tražila po njegovim željama. Vjerujte da radimo baš kao i europski velikani.
Žao mi je što sada blatite i našeg bivšeg juniora Mujkića, a da isti još nije ni predstavljen. Pojedinim "navijačima" bi poručio da je bolje da prošetaju našim lijepim gradom i rashlade se umjesto beznadežnog čekanja grešaka administracije.
Završili smo logistiku puta u Kazakhstan, kao i uvijek najbolji uslovi.
Nego dokle ste sa ratom, hoćemo li pobjediti?
Ublehe
Sto se tice Mujkica to je jedna podvala Husarina i to teska. Prosle sezone u 1. Ligi federacije kad se birao najbolji mladi igrac izglasan je Stefan Bozic iz Stupcanice koji je tu nagradu i zasluzio. Mali kida na krilu i to ce svi potvrditi. Husara razocaran sto Mujkic nije dobio nagradu sa ljudima koji to organizuju izmislja nagradu zvanu 'Future star' kako bi i dalje od svog pulena pravio vanserijskog talenta. Mali je podvala teska i ja koji bas rijetko pljujem igrace koji trebaju doci jer zelim da ih vidim prvo na terenu za ovog malog mi nije nimalo drago ako potpise za nas.
S obzirom da već imamo četiri stranca, pitanje je šta će se dogoditi sa brojem istih, ali ako očekujemo da će pet njih biti dozvoljena u rosteru to bih ostavio za nekog zadnjeg veznog. Na lijevom krilu bih pokušao pronaći domaćeg igrača. Evo neke moje opcije sa slobodnim papirima.
-
- Kontakt:
I to za jako dobru platu uzimajuci u obzir da mu je federalka najvise sto je uradio do 20.godine.
Na stranu to mali je dobar potencijal,ipak je mladi reprezentativac ali ja jos cekam jednog vrhunskog stopera koji ce nas instant unaprijediti i donijeti sigurnost u odbranu.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
- PeppermintSA
- Kontakt:
Mali ni ne izgleda ko igrač. Babin, mamin i menadzerov projektNajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2024, 18:02I to za dobru platu uzimajuci u obzir da mu je federalka najvise sto je uradio do 20.godine.
Na stranu to mali je dobar potencijal,ipak je mladi reprezentativac ali ja jos cekam jednog vrhunskog stopera koji ce nas instant unaprijediti i donijeti sigurnost u odbranu
Amir Feratović, domaći igrač, mlad, ljevak, slobodan. Dovesti ga na pripreme i vidjeti šta i kako.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Mujkic, Kapetanovic. Kakvu budućnost imamo 

-
- Kontakt:
Ti kad makneš dalje od istoka sa tobom ću pričati do tada zvrk podruku i lagano.fks74 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 17:52Za razliku od tebe, ima nas koji klub prate desetinama godina i ne možeš reći da Mujkić neće biti pojačanje jer to ne znaš. Pojačanje je trebao biti Peneranda ali nije, tako da ne možeš znati za Mujkića. Ako je ga tražio i Zrinjski vjerujem da hoće.SamoDaKazeem je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:39Za razliku od tebe ima nas koji naš klub partimo godinama tako da znamo ko su i šta su Mujkići.SimonRozman je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:33Zašto sumnjate u transparentnost i profesionalizam našeg kluba? Gospodin Zekić je odobrio pojačanja, a ista su se i tražila po njegovim željama. Vjerujte da radimo baš kao i europski velikani.
Žao mi je što sada blatite i našeg bivšeg juniora Mujkića, a da isti još nije ni predstavljen. Pojedinim "navijačima" bi poručio da je bolje da prošetaju našim lijepim gradom i rashlade se umjesto beznadežnog čekanja grešaka administracije.
Završili smo logistiku puta u Kazakhstan, kao i uvijek najbolji uslovi.
Nego dokle ste sa ratom, hoćemo li pobjediti?
Ublehe
Čuj ne mogu znati hoće li nam igrač iz Federalne lige biti pojačanje,a sutra kad se prvo pretkolo izofiramo od nekih indijanaca onda će opet sabur tražiti i nekakvo uigravanje .
Zbog 4 nicka digli ruke od teme na kojoj godinama pišu.SRAMOTA
Prešli na temu "za članove",toliko su aktivni da su tamo potrebna 3 komentara da napuste temu.
Klix forum vas
Prešli na temu "za članove",toliko su aktivni da su tamo potrebna 3 komentara da napuste temu.
Klix forum vas
Ja kako samo čuo, stari ga maksimalno gura, ima para pa ga uvaljuje u repku, standardno. Znam par ljudi koji prate federalnu ligu više nego premijer, kažu mali smiješan igrač.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2024, 18:02I to za jako dobru platu uzimajuci u obzir da mu je federalka najvise sto je uradio do 20.godine.
Na stranu to mali je dobar potencijal,ipak je mladi reprezentativac ali ja jos cekam jednog vrhunskog stopera koji ce nas instant unaprijediti i donijeti sigurnost u odbranu.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Ko mu je otac?
https://www.transfermarkt.com/patrik-mi ... ler/696246
Vrlo dobar napadac iz Rogaške. 11 golova za polusezonu.
Ne može njega niko gurati ako ne zna, vidi se to odma. Pričalo se da i Dala otac gura.mnon46 je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:33Ja kako samo čuo, stari ga maksimalno gura, ima para pa ga uvaljuje u repku, standardno. Znam par ljudi koji prate federalnu ligu više nego premijer, kažu mali smiješan igrač.NajvecaRadosti je napisao/la: ↑21 jun 2024, 18:02I to za jako dobru platu uzimajuci u obzir da mu je federalka najvise sto je uradio do 20.godine.
Ode u Austriju.Lavcina je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:43https://www.transfermarkt.com/patrik-mi ... ler/696246
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Dobra statistika, ali mislim da se uopšte ne traži napadač jer smo poprilično dobro pokriveni na tim pozicijama. Lijevo krilo, desetka, bekovi to je ono primarno.Lavcina je napisao/la: ↑21 jun 2024, 19:43https://www.transfermarkt.com/patrik-mi ... ler/696246
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Igrat će se sa 3 nazad, najvjerovatnije 3412 tako da ne znam što toliko potencirate dovođenje krila.
Mi trenutno od krila imamo Francisa koji je zadnjih par mjeseci proveo na second strikeru i Penarandu koji nije odigrao utakmice Bog zna koliko dugo.
Mi trenutno od krila imamo Francisa koji je zadnjih par mjeseci proveo na second strikeru i Penarandu koji nije odigrao utakmice Bog zna koliko dugo.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka