Nije on ovako ruzan

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Ja cijeli dan kontam jel nesto do mene, al fakat ne kontam sta je lose na slici
Treba otkriti ciji je dupljak ovaj sto je postavio.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 jun 2024, 21:16Cim je ovako nestao 100% je on, da je neka meme slika samo bi udario kontru i nasmijo se
Gdje si Ramo kad je najteže
Tek sad vidim da je neko napravio novi account da bi ono postavio, mnogo pič.kasto valaMogli je napisao/la: ↑21 jun 2024, 21:21Treba otkriti ciji je dupljak ovaj sto je postavio.BosniaBoston je napisao/la: ↑21 jun 2024, 21:16Cim je ovako nestao 100% je on, da je neka meme slika samo bi udario kontru i nasmijo se![]()
"Interesantno" je bilo. Kontam prvo meni osigurač ispao.. onda vidim da je u zgradi haman. Pa poslije pišu na grupi da u Sarajevu je prekid.. onda u zemlji pa regionu.. Samo sam čekao tenkove odnekle da vidim.
Nema se tu šta posebno razmišljati, ekstremne vremenske prilike uzrokovale havariju.
Moja je svojevremeno bila ubjeđena da joj prisluškuju razgovore.
najstrasnije od svega da pojedine drzave kao BiH i Hrv zavise od jedne sklopke u Albaniji, znaci kad to zatreba mogu ti iskljuciti struju i vratiti te kameno doba u sekundiHariTz je napisao/la: ↑21 jun 2024, 23:24Moja je svojevremeno bila ubjeđena da joj prisluškuju razgovore.
"Birani pretplatnik je trenutno nedostupan"
"Kako ona koza zna jel' nedostupna"..
Nema tu šta se objašnjavati osim se složiti![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 6 gostiju.