FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
40
29%
Darko Milanič
28
21%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
10%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 136

scholsey
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la scholsey » 22 jun 2024, 11:15

Kad se pogleda čitav roster i analizira po linijama, trenutno izgledamo otprilike ovako:

Imamo 50% jednog normalnog golmana.

Nekih 40% normalnog desnog beka u vidu Beganovića (i to 40% samo zbog toga što može trčati kao navijen), i našeg momka Mulalića. Lijevog beka nemamo, ni u nastajanju.

Na stoperu imamo Čelika (naša djeca su posebna kategorija) i nekoliko njih koji igraju tu poziciju, a kad se svi skupe, dobiješ možda 80% jednog normalnog stopera.

Veza, Buljubašić, i neka dva i po iole normalna veznjaka - opet, kad se svi skupe.

Eh, napad nam je solidan, ako ćemo igrati 3-5-2. Haj barem nešto. Hamza i Renan su više nego okej za ovu ligu, a i Kyeremeh mi je djelovao solidno kao shadow striker ili šta je već igrao. Penu ne brojim, čovjek nije fudbaler, nego venecuelanski influenser.

Stvarno mi nije jasno u koju magiju vjeruju ovi hronični optimisti, pa kontaju da s ovim imamo bilo kakve šanse za neki ozbiljan rezultat.
The saddest thing in life is wasted talent.

strahmeipomisliti
Kontakt:

Post Postao/la strahmeipomisliti » 22 jun 2024, 11:16

Izgleda ni ovaj husarin mali nema wikipedia stranicu :(

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2024, 11:16

Surreal je napisao/la:
22 jun 2024, 11:11
Daj ba kakve su to priče o ambicijama, daj pare na sto i dolazi svako
Da je bar to tako lako. Možda na FM ide tako lako, u pravom životu i ne baš.
Dosta igrača uopšte ne želi razgovarati sa našim klubovima jer smatraju ovu ligu hrvačkom.
Svakako se moglo bolje od Jovića i Mujkića, to nije upitno.
Moj najveći problem sa Mujkićem je njegov menadžer, a ovako igrač ko igrač ništa posebno, ali je U21 i sigurno će biti prostora za njega da igra, a i da se pokaže da zna.
Samo nama i dalje treba stoper za prvih 11, lijevi bek. Bez toga nek mi niko ne baca neke šuplje o napadu na titulu.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

mosarajvosa83
Kontakt:

Post Postao/la mosarajvosa83 » 22 jun 2024, 11:18

Suludo je marku bacit na pojacanja u Vico ligi,razglabajte vi o taktikama,pojacanjima ova pojacanja su vrh,tacno u skladu sa ovom ligom,imace super tema,nastavite u ovom tonu samo malo se vise vrij3djajte,ima onaj dezurni sto vrijedja koga stigne

kanarinac
Kontakt:

Post Postao/la kanarinac » 22 jun 2024, 11:21

strahmeipomisliti je napisao/la:
22 jun 2024, 11:16
Izgleda ni ovaj husarin mali nema wikipedia stranicu :(
Nije on vise Husarin,promijenio menadzera da bih potpisao za Sarajevo,Husara ga htio u Borac ili Zrinjski
Samo Sarajevo

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 jun 2024, 11:21

Meni je ovdje najveca enigma Zekic.
Ne zelim da vjerujem u to sto sumnjam, prosto ne zelim. Ali mi par situacija ne ulijeva povjerenje.
Daj Boze da me demantuje, i ne bude novo razocarenje.
- FKS -

ado-hz
Kontakt:

Post Postao/la ado-hz » 22 jun 2024, 11:22

Bolivia je napisao/la:
22 jun 2024, 11:08
ado-hz je napisao/la:
22 jun 2024, 10:58
Sta kaze Chat GPT za Nermina Mujkica? :kafa:
🔥 Dobrodošao, Nermine! 🔥

Dragi navijači, sa velikim uzbuđenjem objavljujemo da je naš tim bogatiji za još jednog talentovanog igrača! Nermin Mujkić zvanično postaje novi član FK Sarajevo! ⚽️🔴⚪️

Nermin donosi sa sobom snagu, brzinu i neizmjernu strast prema fudbalu, a mi vjerujemo da će njegov doprinos biti ključan u nadolazećim utakmicama. Njegova posvećenost i radna etika savršeno se uklapaju u našu viziju i ciljeve.

🌟 Nermin Mujkić 🌟
➡️ Pozicija: [Unesite poziciju]
➡️ Dosadašnji klub: [Unesite dosadašnji klub]
➡️ Broj dresa: [Unesite broj dresa]

Sigurni smo da će Nermin uz podršku naših vjernih navijača dati sve od sebe da nas vodi ka novim pobjedama i uspjesima!

🔊 Pružimo mu toplu dobrodošlicu i pokažimo mu šta znači biti dio porodice FK Sarajevo! 💪❤️

#FKSarajevo #DobrodošlicaNermine #Novipočeci #NovePobjede #BordoBijeli
To je taj :bow:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 jun 2024, 11:23

pjankesarajevo je napisao/la:
22 jun 2024, 11:09
Rule_hz je napisao/la:
22 jun 2024, 10:32
H8Z7 je napisao/la:
22 jun 2024, 10:25
Aman ljudi zar ne vidite da nas Mirvić laže. Lik otvoreno u onom tekst kaže da je cilj titula, a kako sa ovim igračima? Iskreno od sveg srca želim svim našim igračima da igraju za svoje klubove za koje navijaju, i najviše bih volio da sve ovo što serem budem morao pojesti. Mi kad sve štopere sastavimo nema jednog da valja izuzev Čelika koji ima lošiju igru nogom, i sad koga u odbranu? Čelik Đuričković i Mujkić kao da gledam mnoštvo greška u dodavanjima u zadnjoj liniji, neka protivnik izvršni presnig eto im lopte. I ne ovo nije pljuvanje naših, nego činjenice da imamo gotovo sve štopere koji loše igraju nogom. A vezni red i nije nešto za pohvaliti. Ne, nisam pljuvač nego samo činjenice govorim.

Hajde da ste na mjestu Mujkića i imate (navodno) ponude iz Austrije, Norveške i Sarajeva. Vi bi ste baš izabrali Sarajevo pored fenomenalne Austrijske lige?

Ova sezona će biti veći debakl od prethodne. Daj Bože da griješim, ali mi sve ovo ne ulijeva povjerenje.

Pa ostavi barem za polusezonu sezonu pa kritikuj, po cemu ti nista ne ulijeva povjerenje?? Ostali smo sa citavom ekipom , niko od glavnih igraca nije otisao.... Citavu ekipu imas na okupu donekle uigranu... Pa ce sa zekicem jos bolji biti vjerujem.... A doveli igrace mozda za rotacije a svi poceli **** sve i loše pisati jbg, da smo doveli neke sa bogatim cv om svi bi rekli ovo ono top ide titula a on nista ne pokaže... Ovako ovo bolje iszgleda nego sto se ocekivalo poslije onakve sezone...
Ovo je sindrom nasih navijaca. Osigurac. Nisam siguran sta ce biti pa bolje da kritikujem. Ako budem u pravu: „Jesam ti reko ja?! Znam ja ba!!“ Ako ne budu u pravu samo naprave pauzu pa nastave sa smradanjem kad nas opet lose krene.
Vise sam ocekivao od forumskog „strucnjaka za transfere“
Znači dok neko ne dijeli naše mišljenje odmah idemo na vrijeđanje. :clap: Bravo care, slobodno se raspitaj kod ljudi koji prate 1. FBiH i neka ti kažu kakav je. Da mi jr cilj da kažem "jesam vam rekao" vjeruj da nije, jasno sam naglasio da bi najviše volio ovo se da pojedem kad se momci pokažu.
Lijep pozdrav.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

guadalupe
Kontakt:

Post Postao/la guadalupe » 22 jun 2024, 11:27

scholsey je napisao/la:
22 jun 2024, 11:15
Kad se pogleda čitav roster i analizira po linijama, trenutno izgledamo otprilike ovako:

Nekih 40% normalnog desnog beka u vidu Beganovića (i to 40% samo zbog toga što može trčati kao navijen), i našeg momka Mulalića. Lijevog beka nemamo, ni u nastajanju.

Na stoperu imamo Čelika (naša djeca su posebna kategorija) i nekoliko njih koji igraju tu poziciju, a kad se svi skupe, dobiješ možda 80% jednog normalnog stopera.

Veza, Buljubašić, i neka dva i po iole normalna veznjaka - opet, kad se svi skupe.

Eh, napad nam je solidan, ako ćemo igrati 3-5-2. Haj barem nešto. Hamza i Renan su više nego okej za ovu ligu, a i Kyeremeh mi je djelovao solidno kao shadow striker ili šta je već igrao. Penu ne brojim, čovjek nije fudbaler, nego venecuelanski influenser.

Stvarno mi nije jasno u koju magiju vjeruju ovi hronični optimisti, pa kontaju da s ovim imamo bilo kakve šanse za neki ozbiljan rezultat.

Na stranu sve ostalo, ali sta ocekujete ljudi od Beganovica ? Pa momak je najbolji desni bek lige ubjedljivo, trci ko navijen, ima muda, dao 3 gola i dodao 8 asistencija za jednog beka, malo li je.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 22 jun 2024, 11:28

Rule_hz je napisao/la:
H8Z7 je napisao/la:
22 jun 2024, 10:25
Aman ljudi zar ne vidite da nas Mirvić laže. Lik otvoreno u onom tekst kaže da je cilj titula, a kako sa ovim igračima? Iskreno od sveg srca želim svim našim igračima da igraju za svoje klubove za koje navijaju, i najviše bih volio da sve ovo što serem budem morao pojesti. Mi kad sve štopere sastavimo nema jednog da valja izuzev Čelika koji ima lošiju igru nogom, i sad koga u odbranu? Čelik Đuričković i Mujkić kao da gledam mnoštvo greška u dodavanjima u zadnjoj liniji, neka protivnik izvršni presnig eto im lopte. I ne ovo nije pljuvanje naših, nego činjenice da imamo gotovo sve štopere koji loše igraju nogom. A vezni red i nije nešto za pohvaliti. Ne, nisam pljuvač nego samo činjenice govorim.

Hajde da ste na mjestu Mujkića i imate (navodno) ponude iz Austrije, Norveške i Sarajeva. Vi bi ste baš izabrali Sarajevo pored fenomenalne Austrijske lige?

Ova sezona će biti veći debakl od prethodne. Daj Bože da griješim, ali mi sve ovo ne ulijeva povjerenje.

Pa ostavi barem za polusezonu sezonu pa kritikuj, po cemu ti nista ne ulijeva povjerenje?? Ostali smo sa citavom ekipom , niko od glavnih igraca nije otisao.... Citavu ekipu imas na okupu donekle uigranu... Pa ce sa zekicem jos bolji biti vjerujem.... A doveli igrace mozda za rotacije a svi poceli **** sve i loše pisati jbg, da smo doveli neke sa bogatim cv om svi bi rekli ovo ono top ide titula a on nista ne pokaže... Ovako ovo bolje iszgleda nego sto se ocekivalo poslije onakve sezone...
Ma sto bi oni ista cekali, znaju vec kako ce tabela izgledati na kraju sezone, ne znam samo sto ne unovce to svoje znanje.
Decko pokupio po par recenica iz pantelijinih postova i eto sastavio post, jbg u modi je crnjaciti i pljuvati unaprijed.
Eno vec i Zekicu psuju a nije nas jos ni jednu utakmicu vodio.
Definitivno ovo treba izbjegavati citati neka uzivaju pljuvaci i nek se druze ovdje na temi kad nemaju gdje i s kim drugo.
You are someone else I am still right here

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 jun 2024, 11:29

Bolivia je napisao/la:
22 jun 2024, 11:08
ado-hz je napisao/la:
22 jun 2024, 10:58
Sta kaze Chat GPT za Nermina Mujkica? :kafa:
🔥 Dobrodošao, Nermine! 🔥

Dragi navijači, sa velikim uzbuđenjem objavljujemo da je naš tim bogatiji za još jednog talentovanog igrača! Nermin Mujkić zvanično postaje novi član FK Sarajevo! ⚽️🔴⚪️

Nermin donosi sa sobom snagu, brzinu i neizmjernu strast prema fudbalu, a mi vjerujemo da će njegov doprinos biti ključan u nadolazećim utakmicama. Njegova posvećenost i radna etika savršeno se uklapaju u našu viziju i ciljeve.

🌟 Nermin Mujkić 🌟
➡️ Pozicija: [Unesite poziciju]
➡️ Dosadašnji klub: [Unesite dosadašnji klub]
➡️ Broj dresa: [Unesite broj dresa]

Sigurni smo da će Nermin uz podršku naših vjernih navijača dati sve od sebe da nas vodi ka novim pobjedama i uspjesima!

🔊 Pružimo mu toplu dobrodošlicu i pokažimo mu šta znači biti dio porodice FK Sarajevo! 💪❤️

#FKSarajevo #DobrodošlicaNermine #Novipočeci #NovePobjede #BordoBijeli
hahhahaha bas je ovako :D
inace ove karakteristike pola foruma ima :D
NEMA NAZAD

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2024, 11:30

Pa nama ni Began ne valja, a da igra u Zrinjskom/Veležu/Borcu nekom bi mrtva glava pala što ga nismo doveli. Momak odličnu sezonu imao, ali jok, ništa kod nas ne valja.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

tabba77
Kontakt:

Post Postao/la tabba77 » 22 jun 2024, 11:31

Može li mi neko objasniti što Beganović ne valja? Argumentovano. :kafa: nemojte mi samo navoditi grešku protiv Širokog. Puno bolji igrači, na većem nivou prave iste greške.

Da imamo lijevog beka u pola kao što je Beganović, ne bi bili u **** u kakvim smo bili.
Zadnja izmjena: tabba77, dana/u 22 jun 2024, 11:33, ukupno mijenjano 1 put.

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 jun 2024, 11:32

H8Z7 je napisao/la:
22 jun 2024, 11:23
pjankesarajevo je napisao/la:
22 jun 2024, 11:09
Rule_hz je napisao/la:

Ovo je sindrom nasih navijaca. Osigurac. Nisam siguran sta ce biti pa bolje da kritikujem. Ako budem u pravu: „Jesam ti reko ja?! Znam ja ba!!“ Ako ne budu u pravu samo naprave pauzu pa nastave sa smradanjem kad nas opet lose krene.
Vise sam ocekivao od forumskog „strucnjaka za transfere“
Znači dok neko ne dijeli naše mišljenje odmah idemo na vrijeđanje. :clap: Bravo care, slobodno se raspitaj kod ljudi koji prate 1. FBiH i neka ti kažu kakav je. Da mi jr cilj da kažem "jesam vam rekao" vjeruj da nije, jasno sam naglasio da bi najviše volio ovo se da pojedem kad se momci pokažu.
Lijep pozdrav.
Ja do sad na tribinama nisam upoznao nijednog lika od ovih"strpljivih" a da idu na utakmice vjerovatno bi davno vec skrenuli
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 22 jun 2024, 11:33

Što sad Zekić ne valja? Zar nismo govorili da nakon Rožmana hoćemo trenera koji neće dovesti i rastjerati vagon igrača nego se prvo treba dokazati s onim što ima? :?

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 jun 2024, 11:33

guadalupe je napisao/la:
22 jun 2024, 11:27
scholsey je napisao/la:
22 jun 2024, 11:15

Na stranu sve ostalo, ali sta ocekujete ljudi od Beganovica ? Pa momak je najbolji desni bek lige ubjedljivo, trci ko navijen, ima muda, dao 3 gola i dodao 8 asistencija za jednog beka, malo li je.
Ništa, iskreno sam zadovoljan sa njim. Momak je kapacitet za ogroman broj ponavljanja i poprilično je ofanzivno potentan.. decision making mu zna biti katastrofalan, defanziva uvijek upitna, a i ne djeluje mi pretjerano taktički pismen.

Kakogod, okej je Beganović, apsolutno ništa protiv momka.. ta pozicija nam nije problem. Eto, nije 40, nego 60% jednog normalnog beka - otelo mi se u huji. :zviz:
The saddest thing in life is wasted talent.

mnon46
Kontakt:

Post Postao/la mnon46 » 22 jun 2024, 11:34

Began je top 5 naših igrača ove sezone, najlaganije.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.

Stroj1946
Kontakt:

Post Postao/la Stroj1946 » 22 jun 2024, 11:35

Ovakva je priča kad je došao Dudić, sabura sa polovnjacima, sabura sa Rožmanom sa njegovim polovnjacima, sad se ipet traži sabur sa ovim otpadom. Yebo vam sabur mater u pichku!!! Ko god je zadovoljan sa trenutnim stanjem kluba, sa rezultatima dosadašnjim i komplet dešavanjima kluba, taj nije navijač ovog kluba!!!! Nikad!
Rezultati Mirviću!!!! Rezultati!!!!

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 jun 2024, 11:35

James1987 je napisao/la:
22 jun 2024, 11:05
donDondon je napisao/la:
22 jun 2024, 10:44
I Zekic neka mi popusi
Qarina trener kad sebi dopušta ovo
Ovi moralisti sa strpljenjem i čekaj vidi kakav je,neka me zaobidju
Bolje ne pisi tako glupe komentare pametniji si kad nista ne pises
Nabijem i tebe na qrac
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Pitaristok
Kontakt:

Post Postao/la Pitaristok » 22 jun 2024, 11:36

Svaka čast za dovođenje Nermina, odlican zalog za buducnost, jedan od naj talentovanijih stopera u BiH.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Google Adsense [Bot], johntravolta123, meecko i 38 gostiju.