FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Koga želite za trenera FK Sarajevo?

Husref Musemić
40
29%
Darko Milanič
28
21%
Miodrag Božović
1
1%
Fedja Dudić
19
14%
Neki drugi trener iz BiH ili regiona
13
10%
Samo stranac
35
26%

Ukupno glasova: 136

James1987
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la James1987 » 22 jun 2024, 12:41

Vala neka je doslo vrijeme da se dovode igraci koji su igrali u svojim timovima i to bili jedni od boljih a ne ona tkz kapitalci koji su nekad imali karijeru pa propali i nisu igrali nigdje godinu dana pa kod nas dosli da pokusaju oziviti karijeru tipa penja, susic, duljevic i njima slicni
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 jun 2024, 12:49

James1987 je napisao/la:
22 jun 2024, 12:41
Vala neka je doslo vrijeme da se dovode igraci koji su igrali u svojim timovima i to bili jedni od boljih a ne ona tkz kapitalci koji su nekad imali karijeru pa propali i nisu igrali nigdje godinu dana pa kod nas dosli da pokusaju oziviti karijeru tipa penja, susic, duljevic i njima slicni

slika

baš vala
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jun 2024, 12:51

Surreal je napisao/la:
22 jun 2024, 12:49
James1987 je napisao/la:
22 jun 2024, 12:41

slika

baš vala
:urnebes:
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

scudetto89
Kontakt:

Post Postao/la scudetto89 » 22 jun 2024, 12:52

Potpisao Mujkic iz slobode nisam ga bas upratio, kakav je igrac i koja pozicija?
04.10.2009 !

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 22 jun 2024, 12:54

Nermin Mujkić vratio se kući: Sarajevo ima najvećeg nogometnog talenta u regionu

U našoj ligi rijetki treneri forsiraju mlade igrače. Zlatan Nalić jedan je od stručnjaka, koji je dao šansu super talentiranom Nerminu Mujkiću. U dosta “zahtjevnoj” Prvoj ligi. Koji mu se odužio odličnim igrama. Što je rezultiralo plasmanom u elitni rang bh.fudbala.

Mujkić je potpisao ugovor sa Sarajevom, iako je imao još domaćih i internacionalnih ponuda. Sloboda i Željo bili su konkretni, ali se talentirani defanzivac želio vratiti u bordo porodicu.

Put do povratka nije bio nimalo lagan. Kao dječak stigao je u Maksimir, u Dinamu se igrački formatirao. Potom je išao “istarskim y”, po novo znanje u pulskom prvoligašu.

I evo ga na Koševu. U svom Sarajevu.

Nermin Mujkić mora biti projekat kluba! Prošlo je vrijeme sazrijevanja. Mujkić je prošao sve državne selekcije. Kapiten je mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i jedan od najvećih nogometnih potencijala u ovom dijelu Evrope. I kao takav treba se tretirati u bordo svlačionici. Mora se više prekinuti praksa da se kapitenska traka daje igraču koji je spreman pošaketati se sa suparnikom. Ili radi dva alibi klizeća starta. Mujkić, danas -sutra Sarajevu može donijeti milionsku odštetu. Samo ako će kroz evropske i reprezentativne utakmice još više napredovati. Sve je na njemu. I na klubu. Trener Zoran Zekić jedan je od trenera koji forsira mlade igrače. Kod njega je u Osijeku Nail Omerović zaradio poziv u A reprezentaciju BiH. I osamnaestogodišnji dragulj Amar Zahirović je kod Zekića upisao prve seniorske minute. Sve to upućuje da će “ZZ” i na Koševu otkrivati i forsirati mlade igrače. A to je trenerima najteže. Juriti rezultat i biti darežljiv prema djeci iz vlastite škole.

Nermin Mujkić je druga priča. Na Koševo se vratio s pedesetak, što prvenstvenih, kup, prijateljskih i reprezentativnih utakmica. Mujkić posjeduje nogometne gene. Otac mu je nekad vrsni stoper Sarajeva i visočke Bosne. Kakav otac, još bolji sin!

Koliko je Husa platio kod Sinana? :tokralju:

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 22 jun 2024, 12:57

BigZlatan je napisao/la:
22 jun 2024, 12:54
Nermin Mujkić vratio se kući: Sarajevo ima najvećeg nogometnog talenta u regionu

U našoj ligi rijetki treneri forsiraju mlade igrače. Zlatan Nalić jedan je od stručnjaka, koji je dao šansu super talentiranom Nerminu Mujkiću. U dosta “zahtjevnoj” Prvoj ligi. Koji mu se odužio odličnim igrama. Što je rezultiralo plasmanom u elitni rang bh.fudbala.

Mujkić je potpisao ugovor sa Sarajevom, iako je imao još domaćih i internacionalnih ponuda. Sloboda i Željo bili su konkretni, ali se talentirani defanzivac želio vratiti u bordo porodicu.

Put do povratka nije bio nimalo lagan. Kao dječak stigao je u Maksimir, u Dinamu se igrački formatirao. Potom je išao “istarskim y”, po novo znanje u pulskom prvoligašu.

I evo ga na Koševu. U svom Sarajevu.

Nermin Mujkić mora biti projekat kluba! Prošlo je vrijeme sazrijevanja. Mujkić je prošao sve državne selekcije. Kapiten je mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i jedan od najvećih nogometnih potencijala u ovom dijelu Evrope. I kao takav treba se tretirati u bordo svlačionici. Mora se više prekinuti praksa da se kapitenska traka daje igraču koji je spreman pošaketati se sa suparnikom. Ili radi dva alibi klizeća starta. Mujkić, danas -sutra Sarajevu može donijeti milionsku odštetu. Samo ako će kroz evropske i reprezentativne utakmice još više napredovati. Sve je na njemu. I na klubu. Trener Zoran Zekić jedan je od trenera koji forsira mlade igrače. Kod njega je u Osijeku Nail Omerović zaradio poziv u A reprezentaciju BiH. I osamnaestogodišnji dragulj Amar Zahirović je kod Zekića upisao prve seniorske minute. Sve to upućuje da će “ZZ” i na Koševu otkrivati i forsirati mlade igrače. A to je trenerima najteže. Juriti rezultat i biti darežljiv prema djeci iz vlastite škole.

Nermin Mujkić je druga priča. Na Koševo se vratio s pedesetak, što prvenstvenih, kup, prijateljskih i reprezentativnih utakmica. Mujkić posjeduje nogometne gene. Otac mu je nekad vrsni stoper Sarajeva i visočke Bosne. Kakav otac, još bolji sin!

Koliko je Husa platio kod Sinana? :tokralju:
Ne zastupa ga Husarić, mali ga otkačio sad je neko iz Sarajeva.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 22 jun 2024, 12:58

E svasta...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

MSOZ101
Kontakt:

Post Postao/la MSOZ101 » 22 jun 2024, 13:01

Kevin Viveros jučer se pojavio na treningu Equidada čekajući da riješi svoju budućnost. Ima nekoliko ponuda od čega je izgleda najprimamljivija od Santa Fe. Na posudbi je u Equidadu do 30.06., valjalo bi kada bi se vratio u Sarajevo da se malo popriča sa njim, ove posudbe nemaju smisla, ako hoće transfer bujrum ekipama, ako hoće raskid neka ga sam plati.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 22 jun 2024, 13:04

Ovaj Mujkic je najsmislenije dovođenje od ovih do sad I to ne jer mislim da je vrhunski nekakav talenat nego sto citam na infu da ima najmanju platu u klubu znamo da je u21 jos dvije sezone stoper lijevak. Ima smisla probat.

A ovi prije njega nemam komentar.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jun 2024, 13:06

fera je napisao/la:
22 jun 2024, 11:37
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jun 2024, 11:30
Pa nama ni Began ne valja, a da igra u Zrinjskom/Veležu/Borcu nekom bi mrtva glava pala što ga nismo doveli. Momak odličnu sezonu imao, ali jok, ništa kod nas ne valja.
Ne valja ljudima koji nisu napisali nikad nista pozitivno nego lijece frustracije.
Nemoj se nadati da ce pljuvaci nesto pohvaliti samo ce prestati pisati kad krene sezona i pojavljivati se prilikom nekog kiksa da psuju igracima i treneru djecu i roditelje....
Mi imamo sasvim dobar tim koji uz ovog trenera ako se nadogradi sa jos 2 dobra igraca moze napasti titulu.
Najbolje je natrpati jedno 10 Penerandi i neka uzimaju pare za ništa.

Hajdeee
Kontakt:

Post Postao/la Hajdeee » 22 jun 2024, 13:08

fks74 je napisao/la:
22 jun 2024, 13:06
fera je napisao/la:
Pa nama ni Began ne valja, a da igra u Zrinjskom/Veležu/Borcu nekom bi mrtva glava pala što ga nismo doveli. Momak odličnu sezonu imao, ali jok, ništa kod nas ne valja.
Ne valja ljudima koji nisu napisali nikad nista pozitivno nego lijece frustracije.
Nemoj se nadati da ce pljuvaci nesto pohvaliti samo ce prestati pisati kad krene sezona i pojavljivati se prilikom nekog kiksa da psuju igracima i treneru djecu i roditelje....
Mi imamo sasvim dobar tim koji uz ovog trenera ako se nadogradi sa jos 2 dobra igraca moze napasti titulu.
Za Penerandu i za sve oko njega, zahvali iskljucivo Mirvicu.
On ga je licno doveo, i insistira da se ovaj forsira.
- FKS -

umrobihzbogtebe1946
Kontakt:

Post Postao/la umrobihzbogtebe1946 » 22 jun 2024, 13:09

slika
Volim te Saraj'vo!

24.10.1946.
22.7.2023.
24.7.2023.
10.8.2023.

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 22 jun 2024, 13:10

Pantelija je napisao/la:
22 jun 2024, 10:13
fks74 je napisao/la:
22 jun 2024, 10:06
H8Z7 je napisao/la:
22 jun 2024, 09:36
Ej pojačanja svaka čast. Momak tebi sretno i da Bog da se u prime Ramosa pretvorio, ali ovo je smijurija od roka.
Isplativiji je on nego Peneranda, mali nije loš
E ovo nas je.bee.... nije lose pvaj nije los onaj pa 4. Na kraju a "nije loš" puna akademija za 600 maraka i jos imaju 5x veci potencijal.
Jel bila priča da treba kupiti iz naše lige što god valja, sad smo okrenuli priču. Nama niko ne može ugoditi, ja sam siguran da možemo zaraditi na Mujkiću.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 22 jun 2024, 13:14

fks74 je napisao/la:
22 jun 2024, 13:10
Pantelija je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

E ovo nas je.bee.... nije lose pvaj nije los onaj pa 4. Na kraju a "nije loš" puna akademija za 600 maraka i jos imaju 5x veci potencijal.
Jel bila priča da treba kupiti iz naše lige što god valja, sad smo okrenuli priču. Nama niko ne može ugoditi, ja sam siguran da možemo zaraditi na Mujkiću.
Sloboda je igrala drugu ligu :kafa:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

skullcrusher
Kontakt:

Post Postao/la skullcrusher » 22 jun 2024, 13:24

✈️ Iz FC Koper u FK Sarajevo ?

Krilni igrac Kopera, Bede Osuji, mogao bi postati novi igrac Sarajeva.

📴 Osuji se dobro snalazi na oba krila a prednost mu je sto mu istice ugovor i dosao bi kao slobodan igrac.

📥 Osim Sarajeva, za njegove usluge se interesuje i Vojvodina.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 22 jun 2024, 13:29

fks74 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

Pa ko ti je projekat kluba jebbem ga i projekat i akademiju i letermana
Jel buljubasic jel Celik ili Mujkic sad
Ili ćemo ganjat titulu sa pola ekipe mladje od 21 godinu i golmanom koji nije branio 3 godine
Sta je cilj ,što ne kažu zašto je Gojkovic odbio, neće čovjek gdje se ne zna ni cilj nit projekat
Sad će dovesti jednog malo jačeg igrača da zamazu oči i to sigurno na poziciji oliveire i catakovica i onda opet oliveiri izmisljaj poziciju a Hamzu na klupu
A odbrana I dalje najgora na papiru a i ovako što je igrački pokazalo
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 22 jun 2024, 13:37, ukupno mijenjano 2 puta.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jun 2024, 13:35

fks74 je napisao/la:
Pantelija je napisao/la:
fks74 je napisao/la:

Ne sve sto valja nego najbolje i najvece potencijale. Napisoa dam prije vec, treba prije svega kako rade ozbiljni klubovi, pogledati "historijat" igraca, da li cuga, da li radi dobro na treninzima, kakav ima odnos sa klubom i svlacionicom, menager, roditelji i kada donijes sliku svega onda dovodis ili ne.
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 22 jun 2024, 13:36

umrobihzbogtebe1946 je napisao/la:
22 jun 2024, 13:09
slika
Photoshop. Opet mahalski botovi podvaljuju našem prepoštenom Mirvahu i njegovim muzama.
The saddest thing in life is wasted talent.

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 22 jun 2024, 13:38

Imamo mi na kome zaraditi mada je to svakako nebitno mačehinskim odnosom od strane rukovodstva.
Također imamo previše mladih igrača,a premalo nosioca igre.
Evo smo se i prinovama nakrcali,neka im je sretno.
Sad su na redu pojačanja,dakle provjereni igrači sa par sezona u nogama u ozbiljnim klubovima i ligama.
Otišao je Hasić jedini igrač uz Hamzu koji je mogao kvalitetom riješiti utakmicu,ostali su igrači koji osim trke nemaju kvalitet.
Imamo dva spora stopera ,nemamo ni veznog koji zna igrati lopte.
Treba nam kreativac ko suho zlato da ne bude opet kao kod mister Simona presing pa kontra.To nije ono što Sarajevo može igrati.
Moramo imati igrače koji grade napad.
Ajla ti si na redu, mani se šupje dovedi pojačanja, menagerske igrače si uvalila sad daj ono što nam stvarno treba .

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 jun 2024, 13:43

fks74 je napisao/la:
22 jun 2024, 13:06
fera je napisao/la:
A Penarandu je doveo i dao mu ogromnu platu KO?
Zadnja izmjena: Evander, dana/u 22 jun 2024, 13:46, ukupno mijenjano 1 put.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: napoleon72, nedimmmm1337, Sazg i 75 gostiju.