FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
40%
Prolazak u Play off
54
23%
Grupnu fazu
83
36%

Ukupno glasova: 230

Kmenkake
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Kmenkake » 22 jun 2024, 13:45

Sto se tice terena,jedino sto mi daje neku dozu optimizma je što imamo vecinu igrača od ranije i vjera da Zekic moze biti naša prevaga u odnosu na ostale ekipe u ligi.Tako da se nadam da ćemo više izgledati kao ekipa,te da nećemo biti ovisni o individualnom kvalitetu.

Gledajuci EURO,Engleska,Francuska,Srbija,Hrvatska imaju igračka imena ali izgledaju ko qrac od ovce.

P.S. Reče jedan naš igrač:"Otišli bi mi al neće nas niko!" Kome biti zahvalan za ekipu na okupu?
Zadnja izmjena: Kmenkake, dana/u 22 jun 2024, 13:53, ukupno mijenjano 1 put.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 jun 2024, 13:46

Ubjedljivo najjači prijezni rok. OčaraT sam dosadašnjim imenima. :ljepota: :ljepota:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 22 jun 2024, 13:47

Rule_hz je napisao/la:
22 jun 2024, 10:32
H8Z7 je napisao/la:
22 jun 2024, 10:25
Aman ljudi zar ne vidite da nas Mirvić laže. Lik otvoreno u onom tekst kaže da je cilj titula, a kako sa ovim igračima? Iskreno od sveg srca želim svim našim igračima da igraju za svoje klubove za koje navijaju, i najviše bih volio da sve ovo što serem budem morao pojesti. Mi kad sve štopere sastavimo nema jednog da valja izuzev Čelika koji ima lošiju igru nogom, i sad koga u odbranu? Čelik Đuričković i Mujkić kao da gledam mnoštvo greška u dodavanjima u zadnjoj liniji, neka protivnik izvršni presnig eto im lopte. I ne ovo nije pljuvanje naših, nego činjenice da imamo gotovo sve štopere koji loše igraju nogom. A vezni red i nije nešto za pohvaliti. Ne, nisam pljuvač nego samo činjenice govorim.

Hajde da ste na mjestu Mujkića i imate (navodno) ponude iz Austrije, Norveške i Sarajeva. Vi bi ste baš izabrali Sarajevo pored fenomenalne Austrijske lige?

Ova sezona će biti veći debakl od prethodne. Daj Bože da griješim, ali mi sve ovo ne ulijeva povjerenje.

Pa ostavi barem za polusezonu sezonu pa kritikuj, po cemu ti nista ne ulijeva povjerenje?? Ostali smo sa citavom ekipom , niko od glavnih igraca nije otisao.... Citavu ekipu imas na okupu donekle uigranu... Pa ce sa zekicem jos bolji biti vjerujem.... A doveli igrace mozda za rotacije a svi poceli **** sve i loše pisati jbg, da smo doveli neke sa bogatim cv om svi bi rekli ovo ono top ide titula a on nista ne pokaže... Ovako ovo bolje iszgleda nego sto se ocekivalo poslije onakve sezone...
A ono Mirvic je dosao prije 3 mjeseca, a ne 3 godine pa da ga pustimo da vidimo sta zna 😂😂😂
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

PikachuSA
Kontakt:

Post Postao/la PikachuSA » 22 jun 2024, 13:48

MaroonBjelave je napisao/la:
22 jun 2024, 13:46
Ubjedljivo najjači prijezni rok. OčaraT sam dosadašnjim imenima. :ljepota: :ljepota:
Nisi jedini :mrgreen:
Daj gol Saraj'vo, nama više ne treba!
L : ⭐×7
K : ⭐𝘅𝟴
Bit će Bosna opet šampion!
EL : ⭐
L : ⭐×7
K : ⭐×6
𝕸𝖆𝖌𝖎𝖘𝖈𝖍𝖊𝖗 𝕾𝕮𝕽, 𝖉𝖚 𝖇𝖎𝖘𝖙 𝖆𝖑𝖑𝖊𝖘 𝖚𝖓𝖉 𝖓𝖔𝖈𝖍 𝖛𝖎𝖊𝖑 𝖒𝖊𝖍𝖗!
L : ⭐×32++
K : ⭐x14++

𝑨𝒄𝒕𝒂 𝒏𝒐𝒏 𝒗𝒆𝒓𝒃𝒂

Pantelija
Kontakt:

Post Postao/la Pantelija » 22 jun 2024, 13:55

Sta mi ne ulijeva povjerenje?

2.

A onda mirvic
4.
4.
4.

Pa eto, onako...mozda sam ja pesimista sto mislim da je budala onaj ko 3x ženi kurvu i 3x ga prevari i kad oženi 4. Kurvu ja mu kazem da je glup jer ce ga i ona prevariti a on kaze ..eeeee nije ova takva
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 22 jun 2024, 13:55

Surreal je napisao/la:
22 jun 2024, 12:49
James1987 je napisao/la:
22 jun 2024, 12:41
Vala neka je doslo vrijeme da se dovode igraci koji su igrali u svojim timovima i to bili jedni od boljih a ne ona tkz kapitalci koji su nekad imali karijeru pa propali i nisu igrali nigdje godinu dana pa kod nas dosli da pokusaju oziviti karijeru tipa penja, susic, duljevic i njima slicni

slika

baš vala
Jović, Đorđević, Mujkić?????????
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 22 jun 2024, 13:55

BigZlatan je napisao/la:
22 jun 2024, 12:54
Nermin Mujkić vratio se kući: Sarajevo ima najvećeg nogometnog talenta u regionu

U našoj ligi rijetki treneri forsiraju mlade igrače. Zlatan Nalić jedan je od stručnjaka, koji je dao šansu super talentiranom Nerminu Mujkiću. U dosta “zahtjevnoj” Prvoj ligi. Koji mu se odužio odličnim igrama. Što je rezultiralo plasmanom u elitni rang bh.fudbala.

Mujkić je potpisao ugovor sa Sarajevom, iako je imao još domaćih i internacionalnih ponuda. Sloboda i Željo bili su konkretni, ali se talentirani defanzivac želio vratiti u bordo porodicu.

Put do povratka nije bio nimalo lagan. Kao dječak stigao je u Maksimir, u Dinamu se igrački formatirao. Potom je išao “istarskim y”, po novo znanje u pulskom prvoligašu.

I evo ga na Koševu. U svom Sarajevu.

Nermin Mujkić mora biti projekat kluba! Prošlo je vrijeme sazrijevanja. Mujkić je prošao sve državne selekcije. Kapiten je mlade reprezentacije Bosne i Hercegovine i jedan od najvećih nogometnih potencijala u ovom dijelu Evrope. I kao takav treba se tretirati u bordo svlačionici. Mora se više prekinuti praksa da se kapitenska traka daje igraču koji je spreman pošaketati se sa suparnikom. Ili radi dva alibi klizeća starta. Mujkić, danas -sutra Sarajevu može donijeti milionsku odštetu. Samo ako će kroz evropske i reprezentativne utakmice još više napredovati. Sve je na njemu. I na klubu. Trener Zoran Zekić jedan je od trenera koji forsira mlade igrače. Kod njega je u Osijeku Nail Omerović zaradio poziv u A reprezentaciju BiH. I osamnaestogodišnji dragulj Amar Zahirović je kod Zekića upisao prve seniorske minute. Sve to upućuje da će “ZZ” i na Koševu otkrivati i forsirati mlade igrače. A to je trenerima najteže. Juriti rezultat i biti darežljiv prema djeci iz vlastite škole.

Nermin Mujkić je druga priča. Na Koševo se vratio s pedesetak, što prvenstvenih, kup, prijateljskih i reprezentativnih utakmica. Mujkić posjeduje nogometne gene. Otac mu je nekad vrsni stoper Sarajeva i visočke Bosne. Kakav otac, još bolji sin!

Koliko je Husa platio kod Sinana? :tokralju:
Hahah jel moguce da su ovo u eter pustili, talenata u regionu da ovaj mali smrdo ne moze u istu recenicu sa njima, od dinama, osijeka, zvezde, partizana itd..sve je to region..

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2024, 14:00

Nije mu više Husara menadžer, sad je neko drugi, odlično. :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

JuricaSpindl
Kontakt:

Post Postao/la JuricaSpindl » 22 jun 2024, 14:01

bodi123 je napisao/la:
22 jun 2024, 12:20
Surreal je napisao/la:
22 jun 2024, 11:11
Daj ba kakve su to priče o ambicijama, daj pare na sto i dolazi svako
Pare na sto - ovako možeš dobit jedino i isključivo propalitete koji su na zalasku karijere i ove hadalje poput Penarande.

Kao prvo i te pare koje mi damo takav igrač može dobiti isto ili više u mnogo ozbiljnijim klubovima i jačim ligama od naše. A kao drugo i da mu daš pare on će dugoročno samo izgubiti dolaskom ovdje, minus u cvu imati i karijera ti automatski ide silaznom putanjom.

Dakle jedina preostala opcija i jeste dovoditi ove polovnjake iz regiona, ili gurati našu omladinu, sve ostalo nema nikakvog osnova. Ozbiljan igrač neće doći u našu ligu.
To je to

holyman
Kontakt:

Post Postao/la holyman » 22 jun 2024, 14:02

James1987 je napisao/la:
22 jun 2024, 13:55
Surreal je napisao/la:
James1987 je napisao/la:
22 jun 2024, 12:41
Vala neka je doslo vrijeme da se dovode igraci koji su igrali u svojim timovima i to bili jedni od boljih a ne ona tkz kapitalci koji su nekad imali karijeru pa propali i nisu igrali nigdje godinu dana pa kod nas dosli da pokusaju oziviti karijeru tipa penja, susic, duljevic i njima slicni

slika

baš vala
znas li ti da je sloboda kupila citavu drugu polusezonu, klubovi sa tk im morali prodati bodove u zamjenu za dobro sudjenje na drugoj utakmici, a klubove iz ostatka federacije su otimali i zavrsavali sudije.

Jesi li gledao barem 2 utakmice slobode?
Protiv slobode je ponisteno preko 10 regularnih golova, svirano preko 70 nevidjenih ofsajda iz koje bismo dobili 1v1 situacije.
Sta je borac bio u ovoj ligi, sloboda je u drugoj, samo sto nije sve snimano.

U takvom klubu i takvoj situaciji, mogao bih igrati na bilo kojoj poziciji, pa tako i ovaj mujkic, pa i penzionisani said i komazec koji haraju ligom
NEMA NAZAD

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 22 jun 2024, 14:02

Iskreno ohladio sam više od te priče kritika ovo valja ovo ne valja i analize svake situacije u i oko kluba. Prizeljkivao sam Husrefa nije došao zadovoljan sam s Zekicem i mislim da je dobro riješenje. Doći cu podržati klub na utakmicama i vozi dalje. Spustite očekivanja, malo skupiti glave, sabura, podržati klub i svima dobro :D .vamos Rajvosa

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 22 jun 2024, 14:04

PikachuSA je napisao/la:
22 jun 2024, 13:48
MaroonBjelave je napisao/la:
22 jun 2024, 13:46
Nisi jedini :mrgreen:
Samo da se Ševelj i Oremuš registruju i neće biti problema, vjeruj mi :mrgreen:

James1987
Kontakt:

Post Postao/la James1987 » 22 jun 2024, 14:15

holyman je napisao/la:
22 jun 2024, 14:02
James1987 je napisao/la:
Surreal je napisao/la:

slika

baš vala
znas li ti da je sloboda kupila citavu drugu polusezonu, klubovi sa tk im morali prodati bodove u zamjenu za dobro sudjenje na drugoj utakmici, a klubove iz ostatka federacije su otimali i zavrsavali sudije.

Protiv slobode je ponisteno preko 10 regularnih golova, svirano preko 70 nevidjenih ofsajda iz koje bismo dobili 1v1 situacije.

U takvom klubu i takvoj situaciji, mogao bih igrati na bilo kojoj poziciji, pa tako i ovaj mujkic, pa i penzionisani said i komazec koji haraju ligom
Ne znam jel dosao igrac kojem se nije nasla neka mana, ovdje se ocekuju neki igraci Gojković i slicni njemu koji ce doci jedino ako su bili povrijeđeni cijelu sezonu ili kad budu vec stari igraci pa nemaju gdje pa dodju kod nas.
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 22 jun 2024, 14:25

Ja se samo nadam da naš prelazni rok jos uvijek nije poceo i da su dosadasnja “pojacanja” tek sporedne prinove.

Anex
Kontakt:

Post Postao/la Anex » 22 jun 2024, 14:32

James1987 je napisao/la:
22 jun 2024, 14:15
holyman je napisao/la:
22 jun 2024, 14:02
James1987 je napisao/la:

Ne znam jel dosao igrac kojem se nije nasla neka mana, ovdje se ocekuju neki igraci Gojković i slicni njemu koji ce doci jedino ako su bili povrijeđeni cijelu sezonu ili kad budu vec stari igraci pa nemaju gdje pa dodju kod nas.
Pa ko će doći (osim ako je bezobrazno preplaćen)da ti ovdje neka šuša i bijeda yebe majku i ponižava te i komentariše a nema dvije marke u džepu a o članskoj i sezonskoj da ne govorimo,ko bi normalan došao u ovakvo okruženje i ambijent,pa bolje je onda igrati u Koperu,Slavenu,Čukaričkom itd.

boki86
Kontakt:

Post Postao/la boki86 » 22 jun 2024, 14:32

Trosili smo vala bezveze pare zadnjih par godina na neke kvazi zvijezde i igrace koje nisu opravdale ulaganje. Recept za uspjeh u ovoj ligi su 8 krkana i tri majstora. A jeftinih krkana vazda ima

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 22 jun 2024, 14:39

Evander je napisao/la:
22 jun 2024, 09:51
Pojacanje u skladu sa ambicijama kluba.
U ovome svemu, jedini mi nije jasan Zekic i njegov motiv da dodje.
Dobra plata,radice koliko moze da ostvari sto bolji rezultat sa onim sto ima u rosteru pa ako napravi rezultat super za njegov cv,a ako ne uspjedne pa ga ovaj nas debil otpusti naplatice dobru lovu.
I sto ne bi dosao!?

PeppermintSA
Kontakt:

Post Postao/la PeppermintSA » 22 jun 2024, 15:03

Realno, ovo je do sad najslabiji prelazni rok otkad je Tan preuzeo klub. Uz onaj prvi Mirvićev prelazni rok kad je Sablić vodio.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 22 jun 2024, 15:04

Ako je do sad negativa bila da vidimo tek nakon idućih potpisa stanje na forumu :rol:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 22 jun 2024, 15:06

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
22 jun 2024, 15:04
Ako je do sad negativa bila da vidimo tek nakon idućih potpisa stanje na forumu :rol:
Forum je nebitan, treba pratiti stanje na tribinama, kad krenu utakmice.

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”