nokee je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:13
Ljubi brat zaobidji postove i ljepota. Svakako te ne zanimaju, ne znam sto nas ond bas prozva, nema logika al hajd.. Ubijaj se u svojoj negativi. A o kritickim stavovima bi mogli diskutovati.
Sve stoji :
I da nam je administracija meggle pavlaka,
Da nam predsjednik veze nema i uci na nama,
Itd
Samo ja za razliku od nekih hocu da gledam naprijed i da pokusam naci nesto pozitivno (trenutno trener) pa vjerovati da ce to ici naprijed, tako u zivotu inace tako i sa klubom.
Nemoj sta zamjeriti i zivio. Ima i opcija gnjavator
Ma kakav crni gnjavator.. to služi za botove, a svjestan sam da bar ti to nisi. Samo me
po đahkad iznervira taj hronični optimizam, jer znam da imaš dovoljno pameti da skontaš šta se dešava.. i ko je za to kriv. Ono, ne vidim poentu prozivati glupandere, nego vas koji imate kapacitet da ispravno rezonujete stvari.
Kakogod, daleko sam ja drug od nekog vječnog negativca, namćora, nerealnog insana ili čega već. Ne pišem zbog lošijih rezultata, Mirvićevih lutanja i tako tog - jer znam da je ovo sport, i da uspjeh u ovom svijetu zavisi od milijardu faktora.
Pišem isključivo zbog toga što nestručni kadar iz uprave, evo već treću godinu u nizu, krivicu za svoju nekompetentnost svjesno prebacuje na navijače. Koliko god generalno bili blentavi, sigurno znam da mi nismo krivi za ovakav razvoj situacije.
Krivi su ljudi koji donose odluke, i nije u redu da se zbog običnih neznalica i prolaznih osoba u našem klubu, pljuju momci koji čitave živote dišu za Sarajevo.
Da sumiram, ta pljuvačka atmosfera prema navijačima je vještački kreirana od priučenih tutorijal stručnjaka iz uprave. Zato što ne znaju za drugi način vladanja ovom situacijom. Mislim da im vi samo sjedate na volej kad opletete po navijačima (čitaj: go with the flow) i suštinski im pomažete da nastave sa ovom destrukcijom našeg kluba.
Al nejse, sve prođe, pa tako će i ovo. Živ bio, i nemoj ni ti šta zamjeriti, nikada mi nije namjera da bilo koga od navijača vrijeđam.

The saddest thing in life is wasted talent.