FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo

Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 24 jun 2024, 14:21, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Yugoslav First League:
Vicko Ševelj u Premier ligi Škotske, potpisao za Dundee United.
Ljubi brat zaobidji postove i ljepota. Svakako te ne zanimaju, ne znam sto nas ond bas prozva, nema logika al hajd.. Ubijaj se u svojoj negativi. A o kritickim stavovima bi mogli diskutovati.scholsey je napisao/la: ↑23 jun 2024, 21:58Vremena imam, ali živaca nemam.. jer znam da ovi Galilei, nokei i koji već random qrac nikad neće dati neku kritikčku misao po pitanju našeg kluba (oni furaju onu: go with the flow), pa me vala i boli qrac šta oni i njima slični imaju za reći.
Ako ima nešto vrijedno pomena, budite ljubazni pa u pp.
Ljubi vas brat, i haj uzdravlje!![]()
![]()
Sve stoji :
I da nam je administracija meggle pavlaka,
Da nam predsjednik veze nema i uci na nama,
Itd
Samo ja za razliku od nekih hocu da gledam naprijed i da pokusam naci nesto pozitivno (trenutno trener) pa vjerovati da ce to ici naprijed, tako u zivotu inace tako i sa klubom.
Nemoj sta zamjeriti i zivio. Ima i opcija gnjavator

to mi kontamo bez zvucnih pojacanja, a Ismir nam sprema Pjanica iza coska

2x šampion Jugoslavije
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
5x šampion Bosne i Hercegovine
8x osvajač Kupa BiH
1x osvajač Superkupa BiH
--Najtrofejniji klub u Bosni i Hercegovini--
---------Saraj'vo, za tebe zivimo!!--------
-
- Kontakt:
Nije problem toliki šta imaš ili šta nemaš na papiru,problem je tim.Mi nemamo tim već godinama,a kako ćeš imati kad autobusima dovozimo i odvozimo igrače.ajdohordas je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:55Ja shvatam da ste nezadovoljni donekle i za neke stvari sam i ja ali pretjeruje se.
Taman nikog ne doveli, ko to ima bolju ekipu od nas na papiru ?
Ovakvi kakvi smo kurcheviti Borac nas ni u jednoj tekmi nije nadigrao prošle sezone. Ljudi doveli fucking Mladena Žižovića...
Zrinjski bez Bilbije i Petrovica je 40% slabija ekipa. Živi bili pa vidjeli.
Velež je ionako potanak sa igrackim kadrom.
Opet kazem, taman nikog ne doveli, na onu ekipu imamo upgrade bar za 20% zbog trenera, njegovog autoriteta i poznavanja ovdašnjeg mentaliteta
Gledam danima ovdje pljuvanje, histerisanje, podsmjehivanje svega i svakoga... da drugi rade na unapredjenju strucnog staba i igrackog kadra ja bih razumio toliko nezadovoljstvo.
Onda ova konstatacija kako nas niko nije nadigrao,pa druže nismo ni mi nikog nadigrali što je porazno.
Jesi li gledao zadnju utakmicu protiv juniora Širokog?
Mi smo se bukvalo patili svaku utakmicu,čak i onu protiv Slobode.
Najružniji fudbal ubjedljivo smo igrali,sa najskupljom ekipom.
Ma samo Oreč, Šuta, Jović i onaj propalitet iz Kragujevca, to je put do tituleplisek je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:14
to mi kontamo bez zvucnih pojacanja, a Ismir nam sprema Pjanica iza coska![]()

Svakako imamo napadača koji je bolji od Demirovića boli nas qita
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
da sam rekao flop rekli bi evo kritikuje,sad mislim da cemo zaraditi ne valja,pa ne valja vam nista
ne treba nista komentarisati treba cekati kraj sezone
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Yugoslav First League:
Yugoslav First League:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
ti i jesi mozda pogledao zadnju utakmicuSamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:16Nije problem toliki šta imaš ili šta nemaš na papiru,problem je tim.Mi nemamo tim već godinama,a kako ćeš imati kad autobusima dovozimo i odvozimo igrače.ajdohordas je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:55Ja shvatam da ste nezadovoljni donekle i za neke stvari sam i ja ali pretjeruje se.
Ovakvi kakvi smo kurcheviti Borac nas ni u jednoj tekmi nije nadigrao prošle sezone. Ljudi doveli fucking Mladena Žižovića...
Opet kazem, taman nikog ne doveli, na onu ekipu imamo upgrade bar za 20% zbog trenera, njegovog autoriteta i poznavanja ovdašnjeg mentaliteta
Gledam danima ovdje pljuvanje, histerisanje, podsmjehivanje svega i svakoga... da drugi rade na unapredjenju strucnog staba i igrackog kadra ja bih razumio toliko nezadovoljstvo.
Onda ova konstatacija kako nas niko nije nadigrao,pa druže nismo ni mi nikog nadigrali što je porazno.
Najružniji fudbal ubjedljivo smo igrali,sa najskupljom ekipom.

I nemoj da lazes da nismo nikog nadigrali. Jesmo zrinjskog i malu konu balavu strumpetu silovali na kosevu uz prigodnu zvuke trube..sex godine vidjeti male plave kako cvile i placu

- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Prema nevazničnim informacijama, desni bek Veleža je blizu potpisa za Bordo tim. Oreč ima ugovor sa Veležom do ljeta 2026. godine, tako da bi Rođeni eventualnim transferom napunili klupsku kasu.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Faktor inače pouzdan izvor kad treba forumske bombe razbacat'
Loša ložiona koliko god se trudili da je provuku, 250K, hronične povrede, forsiranje tematike od strane šizofrene izbjeglice itd.

Loša ložiona koliko god se trudili da je provuku, 250K, hronične povrede, forsiranje tematike od strane šizofrene izbjeglice itd.

Ma kakvih ba 250 hiljada modernih, za te pare dovedeš ozbiljnog free agenta na poziciju AM.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Realno gledano mi nemamo lošu ekipu, nije za prvo mjesto ali nije ni za otpisati iz nekih kombinacija za potući se za vrh tabele. Prema informacijama od @GiS znači idemo 3412. Dakle nešto ovako bi to trebalo izgledati:
Rockov
Čelik Đuričković X
Beganović Buljubašić Đorđević *ĆATIĆ*
Mustafić
Kyeremeh Čataković
Sad Soldo je igrao već pod Zekićem, možda Zoran zna da ga iskoristiti pa smo dobili kompletnu zadnju liniju, sa klupe Mujkić i Jović.
Đorđević je većinu utakmica odigrao na zadnjem veznom te mislim da će biti u paru sa Buljubašićem, ako je istina da Ćatića i lijeva strana je rješena.
Vezni red isto je ok, Anđušić sa klupe, Mehmedović, Matanović i Krdžalić dok se oporavi, plus akademci.
Sad je napad slatke muke, imamo Čatakovića, Oliveru kao klasične napadače. Kyeremeh i Guliashvilia kao desna krila i Penerandu kao lijevo.
Ono što je bitno jeste da se fokusiramo i na zimu, sumnjam da ćemo zadržati Renana, Mustafića i Beganovića sljedeće sezone kad se liga skrati, zbog toga bi povećao minutažu Mulaliću da imamo spremnog beka za sljedeću sezonu i bacio se u traženje zamjenje za Renana.
Rockov
Čelik Đuričković X
Beganović Buljubašić Đorđević *ĆATIĆ*
Mustafić
Kyeremeh Čataković
Sad Soldo je igrao već pod Zekićem, možda Zoran zna da ga iskoristiti pa smo dobili kompletnu zadnju liniju, sa klupe Mujkić i Jović.
Đorđević je većinu utakmica odigrao na zadnjem veznom te mislim da će biti u paru sa Buljubašićem, ako je istina da Ćatića i lijeva strana je rješena.
Vezni red isto je ok, Anđušić sa klupe, Mehmedović, Matanović i Krdžalić dok se oporavi, plus akademci.
Sad je napad slatke muke, imamo Čatakovića, Oliveru kao klasične napadače. Kyeremeh i Guliashvilia kao desna krila i Penerandu kao lijevo.
Ono što je bitno jeste da se fokusiramo i na zimu, sumnjam da ćemo zadržati Renana, Mustafića i Beganovića sljedeće sezone kad se liga skrati, zbog toga bi povećao minutažu Mulaliću da imamo spremnog beka za sljedeću sezonu i bacio se u traženje zamjenje za Renana.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ma kakav crni gnjavator.. to služi za botove, a svjestan sam da bar ti to nisi. Samo me po đahkad iznervira taj hronični optimizam, jer znam da imaš dovoljno pameti da skontaš šta se dešava.. i ko je za to kriv. Ono, ne vidim poentu prozivati glupandere, nego vas koji imate kapacitet da ispravno rezonujete stvari.nokee je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:13Ljubi brat zaobidji postove i ljepota. Svakako te ne zanimaju, ne znam sto nas ond bas prozva, nema logika al hajd.. Ubijaj se u svojoj negativi. A o kritickim stavovima bi mogli diskutovati.
Sve stoji :
I da nam je administracija meggle pavlaka,
Da nam predsjednik veze nema i uci na nama,
Itd
Samo ja za razliku od nekih hocu da gledam naprijed i da pokusam naci nesto pozitivno (trenutno trener) pa vjerovati da ce to ici naprijed, tako u zivotu inace tako i sa klubom.
Nemoj sta zamjeriti i zivio. Ima i opcija gnjavator![]()
Kakogod, daleko sam ja drug od nekog vječnog negativca, namćora, nerealnog insana ili čega već. Ne pišem zbog lošijih rezultata, Mirvićevih lutanja i tako tog - jer znam da je ovo sport, i da uspjeh u ovom svijetu zavisi od milijardu faktora.
Pišem isključivo zbog toga što nestručni kadar iz uprave, evo već treću godinu u nizu, krivicu za svoju nekompetentnost svjesno prebacuje na navijače. Koliko god generalno bili blentavi, sigurno znam da mi nismo krivi za ovakav razvoj situacije.
Krivi su ljudi koji donose odluke, i nije u redu da se zbog običnih neznalica i prolaznih osoba u našem klubu, pljuju momci koji čitave živote dišu za Sarajevo.
Da sumiram, ta pljuvačka atmosfera prema navijačima je vještački kreirana od priučenih tutorijal stručnjaka iz uprave. Zato što ne znaju za drugi način vladanja ovom situacijom. Mislim da im vi samo sjedate na volej kad opletete po navijačima (čitaj: go with the flow) i suštinski im pomažete da nastave sa ovom destrukcijom našeg kluba.
Al nejse, sve prođe, pa tako će i ovo. Živ bio, i nemoj ni ti šta zamjeriti, nikada mi nije namjera da bilo koga od navijača vrijeđam.

The saddest thing in life is wasted talent.
-
- Kontakt:
Eto nek si ti pojednostavio ko god uloži on se pati u nagoroj ligi na svijetu.Jest al samo kad je Sarajevo u pitanju.Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:27ti i jesi mozda pogledao zadnju utakmicuSamoDaKazeem je napisao/la: ↑24 jun 2024, 14:16Nije problem toliki šta imaš ili šta nemaš na papiru,problem je tim.Mi nemamo tim već godinama,a kako ćeš imati kad autobusima dovozimo i odvozimo igrače.ajdohordas je napisao/la: ↑24 jun 2024, 13:55Ja shvatam da ste nezadovoljni donekle i za neke stvari sam i ja ali pretjeruje se.
Najružniji fudbal ubjedljivo smo igrali,sa najskupljom ekipom.kako lijepo rezonovanje i logika.. kaki su fudbal pojednostavio, reko bi covjek ko god ulozi on je na konju.
I nemoj da lazes da nismo nikog nadigrali. Jesmo zrinjskog i malu konu balavu strumpetu silovali na kosevu uz prigodnu zvuke trube..sex godine vidjeti male plave kako cvile i placu![]()
![]()
Ti si jedan obični kompleksaš imaš takvih štrumfova brdo na temi Premije liga pa njima te dječije fore prosipaj jedva će dočekati.
Iskreno se nadam da je to patka za Oreca, koji ce nam q kad imamo Beganovica koji je dobar i mozes Mulalica gurati, jos placati obestecenje za njega, stvarno nema potrebe kad imamo potrebnije pozicije za popuniti.
| SARAJEVO SIAMO NOI |
YEBEM TE LISTICO
YEBEM TE LISTICO
Jedino ako Beganovic ide u Tursku za neki 1 Mio
Ne može Beganović sam iznijeti sezonu, pogotovo ako je planirano da se igra sa tri igrača pozadi. U formaciji sa trojicom nazad, veliki teret pada na bekove, na to dodati povrede i kartone. Pod moranjem je imati dva igrača ekstra kvalitete na toj poziciji, Mulalić to trenutno nije.
Trenutno korisnika/ca: Ado_77, Burberry46, Mahalac7, nedimmmm1337 i 55 gostiju.