FK Sarajevo - Tema za članove
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo - Tema za članove
1. pretkolo KL
11.7. 17h Aktobe - SARAJEVO
18.7. 21h SARAJEVO - Aktobe
11.7. 17h Aktobe - SARAJEVO
18.7. 21h SARAJEVO - Aktobe
- luckystrike
- Kontakt:
ušli smo hairli u sedmicu s utakmicama... sad valja dočekati petak
Usput, čim je Aktobe saznao da s nama igraju usr@li su se i zijanili prvu sljedeću utakmicu. jučer su se malo dozvali i jedva fenjeraša uzeli 1-0. gazimo ih uz Božju pomoć!
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!

Usput, čim je Aktobe saznao da s nama igraju usr@li su se i zijanili prvu sljedeću utakmicu. jučer su se malo dozvali i jedva fenjeraša uzeli 1-0. gazimo ih uz Božju pomoć!
Sarajevo će biti, sve drugo će proći!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Znači, prva utakmica po Kazahstanskom vremenu u 20h, po našem u 17h?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Season 2022/2023 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
https://www.youtube.com/watch?v=abztBASD7qo&t
Season 2023/2024 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=ssV5io6Bmx4
Season 2024/2025 goals:
https://www.youtube.com/watch?v=QbLhVob9RWo&t
𝒔𝒊𝒏𝒄𝒆 1946
-
- Kontakt:
Đurickovic maloprije jedva hodaVanja8 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 19:50Joj Zekica sta radi na treninzima, koji to mangup...muhamedhulk je napisao/la: ↑23 jun 2024, 19:15trening i rad sa igracima je vec u toku, koliko, 7 dana. imaju jos ta 3 dana do Slo. znaci 10 dana aktivnog treninga, sedmica utakmica i vjerovatno trening-oporavka i nazad u Sa. cini se kratko za bilo kakvu promjenu taktike, ocekujem i dalje 352 eventualno 3421.
po meni najbitnije da trener skonta ko je fizicki spreman i ko moze iznijeti ove prve dvije utakmice, kasnije (ako se prodje) bice lakse jer si onda vec u nekom ritmu.
i na kraju, prvenstvo je pocetkom avgusta, ako se ispadne iz evrope odmah u prvom kolu, ostaje nam jos 2 sedmice da se spremimo za ligu...
na hajr.![]()
![]()
Pitajte malo igrace ko ih poznaje, pa ce vam reci

- JuricaSpindl
- Kontakt:
Kao da su ti procitali post, poceli su napokon postavljati snimke sa treningaGalileoGalilei je napisao/la: ↑21 jun 2024, 20:50Dosta forsira djecu, fino radi s mladim igračima, bar što se tiče dosadašnje karijere. Naravno, moraju i ti mladi nešto pokazati da bi zadobili povjerenje.Mourinhokilledbarca je napisao/la: ↑21 jun 2024, 16:37Kakav je Zekic sa omladinskim pogonom, tj. kako je radio u drugim klubovima sa mladjim igracima? Nisam upoznat toliko u njegov rad pa ne znam. Ali bi bilo dobro da je taj tip trenera koji uporedo pokusava barem dva-tri juniora da progura u prvi tim, naravno sa zaslugama.
Ogroman minus ide ka marketing timu. Opet se loše radi, nigdje fotografije, videa s treninga. Ne mogu da vjerujem..
Ovdje treba da pisemo i da ozivimo ovaj forum. Jer ovdje postoji adnin i zna se red i rad i da se kritkika upucuje od navijaca Sarajevo a ne od nekog bota. Naravno da smo svi slozni da treba da se raspravlja na nornalan nacin al bez mrznje i izliva bjesa prema nasem klubu i ljudima unutra radi svojih licnih drustracija u zivotu! VOLIM TE SARAJ'VO!
- luckystrike
- Kontakt:
S obzirom na to ko je otputovao u Sloveniju, roster za iduću sezonu bi trebao izgledati ovako:
Spominjao sam također u tom postu da očekujem Alajmovića, Hamzića, Nurkovića te Tabakovića i Pramenkovića na pripremama ali eto posljednje dvojice nema na spisku putnika. Tiro je zato tu pretpostavljam kao nagrada za rezultate u kadetima i on će potom u juniore.
Traku nisam ni spominjao ali mi je iznenađenje Mulalić na kojeg se ne računa. Vjerovatno su tačna pisanja za novajliju Unušića.
Ekipa dobija neke konture, nećemo očigledno imati izražena krila već neke shadow strikere odnosno inverted wingere sa wing bekovima. Tako ne bih bio iznenađen ni da neka osnovna formacija bude 4 3 2 1 koja se prema naprijed može formirati u 3 4 2 1.
Rockov / Rogić
Beganović / Unušić? - Đuričković / Čelik - Soldo / Mujkić - Duraković / Jović
Buljubašić / Matanović - Mustafić / Đorđević - Julardžija
Guliashvili / Mehmedović - Kyeremeh / Anđušić
Oliveira / Čataković
I da... još uvijek bih volio da šarne jedna ozbiljna, prefrigana desetka
Drago mi je što mi je dova iz prethodnog posta ovdje na temu rostera u vezi Penarande uslišena.luckystrike je napisao/la:
Golmani:
Rogić
Rockov
Mušija
Odbrana:
Duraković
Jović
Đuričković
Čelik
Soldo
Mujkić
Beganović
Kapetanović nakon oporavka
Vezni red:
Đorđević
Matanović
Mehmedović
Julardžija
Anđušić
Mustafić
Buljubašić
Krdžalić nakon oporavka i možda Nurković ili Hamzić ako zadovolje kroz pripreme ali u ovoj gužvi mislim da im je posudba izglednija opcija.
Napad:
Kyeremeh
Guliashvili
Oliveira
Čataković
Ristić
Spominjao sam također u tom postu da očekujem Alajmovića, Hamzića, Nurkovića te Tabakovića i Pramenkovića na pripremama ali eto posljednje dvojice nema na spisku putnika. Tiro je zato tu pretpostavljam kao nagrada za rezultate u kadetima i on će potom u juniore.
Traku nisam ni spominjao ali mi je iznenađenje Mulalić na kojeg se ne računa. Vjerovatno su tačna pisanja za novajliju Unušića.
Ekipa dobija neke konture, nećemo očigledno imati izražena krila već neke shadow strikere odnosno inverted wingere sa wing bekovima. Tako ne bih bio iznenađen ni da neka osnovna formacija bude 4 3 2 1 koja se prema naprijed može formirati u 3 4 2 1.
Rockov / Rogić
Oliveira / Čataković
I da... još uvijek bih volio da šarne jedna ozbiljna, prefrigana desetka

Pa ako ste ga slusali na onom predstavljanju, istakao je odmah da Sarajevo mora igrati okomitije...luckystrike je napisao/la: ↑27 jun 2024, 20:07S obzirom na to ko je otputovao u Sloveniju, roster za iduću sezonu bi trebao izgledati ovako:Drago mi je što mi je dova iz prethodnog posta ovdje na temu rostera u vezi Penarande uslišena.luckystrike je napisao/la:
Golmani:
Rogić
Rockov
Mušija
Odbrana:
Duraković
Jović
Đuričković
Čelik
Soldo
Mujkić
Beganović
Kapetanović nakon oporavka
Vezni red:
Đorđević
Matanović
Mehmedović
Julardžija
Anđušić
Mustafić
Buljubašić
Krdžalić nakon oporavka i možda Nurković ili Hamzić ako zadovolje kroz pripreme ali u ovoj gužvi mislim da im je posudba izglednija opcija.
Napad:
Kyeremeh
Guliashvili
Oliveira
Čataković
Ristić
Rockov / Rogić
Oliveira / Čataković
I da... još uvijek bih volio da šarne jedna ozbiljna, prefrigana desetka![]()
Nije on ljubitelj kruzenja po krilima, jos kad vidi da fakat malo njih zna uputiti kvalitetan centarsut, kvalitetno probiti, cast Hasicu, onda je jasno da mu "krila" i ne trabaju biti "izrazena"...
Nema zahebancije sa ZZ Top...johntravolta123 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 21:07Đurickovic maloprije jedva hodaVanja8 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 19:50Joj Zekica sta radi na treninzima, koji to mangup...muhamedhulk je napisao/la: ↑23 jun 2024, 19:15trening i rad sa igracima je vec u toku, koliko, 7 dana. imaju jos ta 3 dana do Slo. znaci 10 dana aktivnog treninga, sedmica utakmica i vjerovatno trening-oporavka i nazad u Sa. cini se kratko za bilo kakvu promjenu taktike, ocekujem i dalje 352 eventualno 3421.
po meni najbitnije da trener skonta ko je fizicki spreman i ko moze iznijeti ove prve dvije utakmice, kasnije (ako se prodje) bice lakse jer si onda vec u nekom ritmu.
i na kraju, prvenstvo je pocetkom avgusta, ako se ispadne iz evrope odmah u prvom kolu, ostaje nam jos 2 sedmice da se spremimo za ligu...
na hajr.![]()
![]()
Pitajte malo igrace ko ih poznaje, pa ce vam reci![]()

To dal se moze hodat ili ne nije pokazatelj dobrog treninga. Bitnije je da se igraci uigraju druze i razuniju izmedju sebe i da vlada dobra atnosfera u svlacionici sa sefom. Mi kvalitet ocigledno imamo a fali nam taj mangupluk pametni i muda da na terenu to pokazemo sve uz takvog i trrnera. Za nadati se boljem sudjenju pa da se abd uz Huk sa Sjevera potucemo za trofej konacno... I da ja sam optimistican za rekonstrukcija Koseva jer je Magoda cini se jedini koji fakat nesto radi za sport a ostali kao ovaj Mandic samo seru i prave se posteni preko.nasih ledja dok drugi preko politike prave i grade sta pozele. Zato smjena ide nadam se...
Kakav li ce sastav izvest danas zeka...mozda mix i dns i sutra pa onda sa olimpijom malo iskristalisat za Aktobe nesto...
- JavierBosnia
- Kontakt:
Vazno je da su glavni igraci ostali tu, ali to su igraci koji su izborili jedva 4 mjesto. Rjesili se Penerande, Anicica, nezainteresovanog Duljevica, dobili Gulija, a ovi iz Srbije bi trebali biti solidni igraci bez nekih velikih ocekivanja
Zao mi je sto jos trenutno nema bar 2 provjerenija igraca koja bi bili gotovo siguraj upgrade. Afrikanac i Ristic ne vidim im svrhu ni za klupe. Izborom trenera zadovoljan, transferima bas i ne iako ne ocekujem zvucna istrosena imena..
Plasim se da je ovo ekipa za lagano izborenu Evropu, neko 3 mjesto..
Zao mi je sto jos trenutno nema bar 2 provjerenija igraca koja bi bili gotovo siguraj upgrade. Afrikanac i Ristic ne vidim im svrhu ni za klupe. Izborom trenera zadovoljan, transferima bas i ne iako ne ocekujem zvucna istrosena imena..
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
U koliko sati je danas utakmica ?
-
- Kontakt:

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Trebalo bi biti još 2-3 dolaska.JavierBosnia je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:59Vazno je da su glavni igraci ostali tu, ali to su igraci koji su izborili jedva 4 mjesto. Rjesili se Penerande, Anicica, nezainteresovanog Duljevica, dobili Gulija, a ovi iz Srbije bi trebali biti solidni igraci bez nekih velikih ocekivanja
Dolaskom Ćatića i Lovrića npr mi smo 10% jači.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Cestitke ekipi, cestitke Zekicu na dobrom startu. Samo nastaviti i ne slusati zlobnike.
Pozdrav za pravu raju, pitarsku raju.
Pozdrav za pravu raju, pitarsku raju.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Lovric bi bio bas dobro pojacanje al sumnjam... Danas ocekujem opet veliku trku i borbu protiv jakog Sahtara.... Nadam se da postigneno neki hol a da nr budemo bas losi nazad. Jako bitno da ne primmao bezvzeze golove koji uticu na samopiuzfanje iako su pripreme. Super je sto je tema zivnula konscno i da mi istinski zaljubljenici u isti klub ovdje pisemo i imamo svoju tenu. Sretno nam u novoj sezoni braco! U INAT SVIMA!
Imal kakvih novina braco?
Trenutno korisnika/ca: AVNOJ, bordobijeli, N3R3D, nedimmmm1337, Pantelija, PapakIzSa, samoFKS i 51 gost.