FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
42%
Prolazak u Play off
53
24%
Grupnu fazu
74
34%

Ukupno glasova: 220

PeppermintSA
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la PeppermintSA » 24 jun 2024, 15:31

Ja sam potpuno za da se istrese vreca za bekove, jer to su najbitnije pozicije u modernom fudbalu. Ali to moraju biti top igraci, a ne Velezova ****. Sad bih potpisao da se plati pola miliona za nekog stranog beka s top CV-em, a da se ne dovodi AM.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jun 2024, 15:34

SamoDaKazeem je napisao/la:
24 jun 2024, 15:12
Lobudaraczapamcenje je napisao/la:
24 jun 2024, 14:27
24 jun 2024, 14:16

Nije problem toliki šta imaš ili šta nemaš na papiru,problem je tim.Mi nemamo tim već godinama,a kako ćeš imati kad autobusima dovozimo i odvozimo igrače.
Onda ova konstatacija kako nas niko nije nadigrao,pa druže nismo ni mi nikog nadigrali što je porazno.
Jesi li gledao zadnju utakmicu protiv juniora Širokog?
Mi smo se bukvalo patili svaku utakmicu,čak i onu protiv Slobode.
Najružniji fudbal ubjedljivo smo igrali,sa najskupljom ekipom.
ti i jesi mozda pogledao zadnju utakmicu :urnebes: kako lijepo rezonovanje i logika.. kaki su fudbal pojednostavio, reko bi covjek ko god ulozi on je na konju.
I nemoj da lazes da nismo nikog nadigrali. Jesmo zrinjskog i malu konu balavu strumpetu silovali na kosevu uz prigodnu zvuke trube..sex godine vidjeti male plave kako cvile i placu :mrgreen: :mrgreen:
Eto nek si ti pojednostavio ko god uloži on se pati u nagoroj ligi na svijetu.Jest al samo kad je Sarajevo u pitanju.
Ti si jedan obični kompleksaš imaš takvih štrumfova brdo na temi Premije liga pa njima te dječije fore prosipaj jedva će dočekati.
vjerujem da poslovi koje ti uzmes da radis su 100% zarada. Nema fule, sta ulozis dobijes 10x vise
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jun 2024, 15:37

Herson je napisao/la:
24 jun 2024, 15:30
Ne može Beganović sam iznijeti sezonu, pogotovo ako je planirano da se igra sa tri igrača pozadi. U formaciji sa trojicom nazad, veliki teret pada na bekove, na to dodati povrede i kartone. Pod moranjem je imati dva igrača ekstra kvalitete na toj poziciji, Mulalić to trenutno nije.
:thumbup:
Pri tome, od Mulalića sam očekivao da prekuca na posudbi, a on zadnjih par utakmica završio i na tribini.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

donDondon
Kontakt:

Post Postao/la donDondon » 24 jun 2024, 15:43

Surreal je napisao/la:
24 jun 2024, 14:39
Prema nevazničnim informacijama, desni bek Veleža je blizu potpisa za Bordo tim. Oreč ima ugovor sa Veležom do ljeta 2026. godine, tako da bi Rođeni eventualnim transferom napunili klupsku kasu.

slika
odlicna vijest,ako dodje top igrac
:kafa:
Zadnja izmjena: donDondon, dana/u 24 jun 2024, 15:54, ukupno mijenjano 1 put.
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 jun 2024, 15:45

Je li vakat za nerelane želje? :D
Spinazzola free agent, hajde Mirviću odriješi kesu. :opaopa:
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 24 jun 2024, 15:57

Pumpamo rijesene pozicije u timu, a nerijesene ne rjesavamo. Tipicno naški

NajvecaRadosti
Kontakt:

Post Postao/la NajvecaRadosti » 24 jun 2024, 16:01

Orec kod nas?
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 24 jun 2024, 16:04

Pa on navodno ima hornicnu povredu, nema smisla placati obestecenje za njeg.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 24 jun 2024, 16:05

belosevic23 je napisao/la:
24 jun 2024, 15:57
Pumpamo rijesene pozicije u timu, a nerijesene ne rjesavamo. Tipicno naški
Riješene za prvih 11, a Beganović se povrijedi ili ima suspenziju, onda kuku majko. Ali svakako prvo da vidimo jel uopšte istina, jer je za sad oko Oreča rekla - kazala info.
A pozicije gdje trebamo igrača se riješavaju, ili se ne broji ako mi forumaši ne znamo?
Pa evo Ćatić je za lijevog beka, momak ako dođe sigurno može odmah upasti u prvih 11.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 24 jun 2024, 16:08

Kmenkake je napisao/la:
24 jun 2024, 10:33
Vezano za odgovor na post fks74 !

Zaista ne bih želio da me neko pogrešno shvati od raje koja radi za platu.

Ja sam krao,varao,dilao,radio za platu,radio kao sezonac,plaćao porez,plaćao doprinose,radio na crno,dno sam dotakao.

Ponavljam,ne želim da me neko pogrešno shvati,ali ovog frajera nisam mogao da trpim da svojom demagogijom ovdje prodaje "muda za bubrege".

P.S. Jedna iz iskustva,nije loše ni na dnu ako znaš šta tražiš!

❤️
Koje si godište ? Možda sam imao s tobom kontakta, samo što sam ja bio sa druge strane. :rol:

Suki46
Kontakt:

Post Postao/la Suki46 » 24 jun 2024, 16:09

Surreal je napisao/la:
24 jun 2024, 12:39
Riki10HZ je napisao/la:
24 jun 2024, 12:31
Konacno i Mirvic naucio iz proslosti lekcije. Bez zvucnih pojacanja ovaj put. Radimo u tisini i bez mahale. Forum u zalosti mahalasi na aparatima.. Hajmoo vadi one stare price o pranju para ili Ajli kako nas prave budalom ili nesto trece....U INAT SVIMA!
BEZ MAHALE - sva četiri pojačanja na forumu najavljena dvije sedmice ranije :bow: :bow:

Mirva daj čovjeku Andrića, zaslužio je, ovo je nivo sda botovanja :salut:
Dobre ove petobe , radi se u 16 :kafa:
Yugoslav First League - ★★
Bosnian Premier League - ★★★★★
Bosnian Cup - ★★★★★★★★
YNWA <3

H8Z7
Kontakt:

Post Postao/la H8Z7 » 24 jun 2024, 16:10

Aduka87 je napisao/la:
24 jun 2024, 16:04
Pa on navodno ima hornicnu povredu, nema smisla placati obestecenje za njeg.
Brat opušteno, sa teme Veleža pokupila se info. Sve i da je tačno igrač mora proći lijekarski pregled.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!

thebain666
Kontakt:

Post Postao/la thebain666 » 24 jun 2024, 16:13

Herson je napisao/la:
24 jun 2024, 15:30
Ne može Beganović sam iznijeti sezonu, pogotovo ako je planirano da se igra sa tri igrača pozadi. U formaciji sa trojicom nazad, veliki teret pada na bekove, na to dodati povrede i kartone. Pod moranjem je imati dva igrača ekstra kvalitete na toj poziciji, Mulalić to trenutno nije.
Da imas 2 vrhunska igraca pa da jedan igra a drugi nezadovoljan pravi nemir u svlacionici, pa ni Real nema 2 vrhunska igraca na svakoj poziciji. Koja logika tobejarabi.

Lobudaraczapamcenje
Kontakt:

Post Postao/la Lobudaraczapamcenje » 24 jun 2024, 16:18

https://www.klix.ba/sport/nogomet/igrao ... /240624114
menadzerski igrac, pranje para, gerijatrija itd.. .

jarane, ustinite se jednom i shvatite gdje zivite. Nije vam ovo bielefeld.. ovdje ne postoji zakon o sportu. Ovdje se 30 godina vodi politicki rat.. i onda ocekuju ljudi neke sisteme, red rad.. gdje u ovoj drzavi vi vidite red rad bez da odobravam stanje u nasem klubu. Ako je potrebno kritikovati onda treba.
Ali 80% likova ovdje pretjeruje. prvi su da popljuju igraca, a i prvi su u redu vala i da mu ga popuse kad mali znak pokaze da je dobar.

Kakvi navijaci, takav klub
kakvi ljudi takva drzava.

podjite od sebe
- 1 9 4 6 -

pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!

MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 24 jun 2024, 16:21

fks74 je napisao/la:
24 jun 2024, 16:08
Kmenkake je napisao/la:
24 jun 2024, 10:33
Vezano za odgovor na post fks74 !

Zaista ne bih želio da me neko pogrešno shvati od raje koja radi za platu.

Ja sam krao,varao,dilao,radio za platu,radio kao sezonac,plaćao porez,plaćao doprinose,radio na crno,dno sam dotakao.

Ponavljam,ne želim da me neko pogrešno shvati,ali ovog frajera nisam mogao da trpim da svojom demagogijom ovdje prodaje "muda za bubrege".

P.S. Jedna iz iskustva,nije loše ni na dnu ako znaš šta tražiš!

❤️
Koje si godište ? Možda sam imao s tobom kontakta, samo što sam ja bio sa druge strane. :rol:
Nisi sigurno 🧠

😚

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 jun 2024, 16:23

Iskreno mislim dolaskom catica da bi to bio najbolji posao uradjen u zadnjih 10 godina, imam neki dobar osjecaj

Je li neko gledao ovog Horozovica golmana 2005 god, izadje mi na fb s utakmice neke video, ima potencijala dobrog izgleda

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 24 jun 2024, 16:26

scholsey je napisao/la:
24 jun 2024, 15:06
nokee je napisao/la:
24 jun 2024, 14:13
Ljubi brat zaobidji postove i ljepota. Svakako te ne zanimaju, ne znam sto nas ond bas prozva, nema logika al hajd.. Ubijaj se u svojoj negativi. A o kritickim stavovima bi mogli diskutovati.
Sve stoji :
I da nam je administracija meggle pavlaka,
Da nam predsjednik veze nema i uci na nama,
Itd
Samo ja za razliku od nekih hocu da gledam naprijed i da pokusam naci nesto pozitivno (trenutno trener) pa vjerovati da ce to ici naprijed, tako u zivotu inace tako i sa klubom.
Nemoj sta zamjeriti i zivio. Ima i opcija gnjavator ;)
Ma kakav crni gnjavator.. to služi za botove, a svjestan sam da bar ti to nisi. Samo me po đahkad iznervira taj hronični optimizam, jer znam da imaš dovoljno pameti da skontaš šta se dešava.. i ko je za to kriv. Ono, ne vidim poentu prozivati glupandere, nego vas koji imate kapacitet da ispravno rezonujete stvari.

Kakogod, daleko sam ja drug od nekog vječnog negativca, namćora, nerealnog insana ili čega već. Ne pišem zbog lošijih rezultata, Mirvićevih lutanja i tako tog - jer znam da je ovo sport, i da uspjeh u ovom svijetu zavisi od milijardu faktora.

Pišem isključivo zbog toga što nestručni kadar iz uprave, evo već treću godinu u nizu, krivicu za svoju nekompetentnost svjesno prebacuje na navijače. Koliko god generalno bili blentavi, sigurno znam da mi nismo krivi za ovakav razvoj situacije.

Krivi su ljudi koji donose odluke, i nije u redu da se zbog običnih neznalica i prolaznih osoba u našem klubu, pljuju momci koji čitave živote dišu za Sarajevo.

Da sumiram, ta pljuvačka atmosfera prema navijačima je vještački kreirana od priučenih tutorijal stručnjaka iz uprave. Zato što ne znaju za drugi način vladanja ovom situacijom. Mislim da im vi samo sjedate na volej kad opletete po navijačima (čitaj: go with the flow) i suštinski im pomažete da nastave sa ovom destrukcijom našeg kluba.

Al nejse, sve prođe, pa tako će i ovo. Živ bio, i nemoj ni ti šta zamjeriti, nikada mi nije namjera da bilo koga od navijača vrijeđam. :salut:
Ma sve ok. Sad da ti i ja sjednemo slozili bi se oko 95% stvari koje se desavaju u klubu, jednostavno ja nekako uvijek tako razmisljam i rezonujem(citaj pozitivno). Sa druge strane naravno da je Ismir jedini krivac za sve u i oko kluba i negativno i pozitivno. Trenutno vise puno ovog prvog i sve se gleda kroz povecalo jer nema rezultat na terenu, tako je to.
A pravi navijaci pogotovo Horde mogu biti samo vjetar u ledja igracima i klubu generalno.
A brate vjeruj mi da ovo sto mi ovdje pisemo ne utice ni na sta, niti ima veze sa bilo cim (go with the flow) mene samo ovdje nervira nekoliko likova od kojih vecina nema veze nema sa nasim klubom. Ja postujem normalnu kritiku i sam je imam ali PRAVOG navijaca FKS, zato sam tebi i odgovorio.
Zivio :salut:

zagorski
Kontakt:

Post Postao/la zagorski » 24 jun 2024, 16:26

Zna Mirvah i njegov klubski harem sta rade sto se sikirate bezveze :kafa:

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 24 jun 2024, 16:26

24 jun 2024, 15:34
24 jun 2024, 15:12
24 jun 2024, 14:27

ti i jesi mozda pogledao zadnju utakmicu :urnebes: kako lijepo rezonovanje i logika.. kaki su fudbal pojednostavio, reko bi covjek ko god ulozi on je na konju.
I nemoj da lazes da nismo nikog nadigrali. Jesmo zrinjskog i malu konu balavu strumpetu silovali na kosevu uz prigodnu zvuke trube..sex godine vidjeti male plave kako cvile i placu :mrgreen: :mrgreen:
Eto nek si ti pojednostavio ko god uloži on se pati u nagoroj ligi na svijetu.Jest al samo kad je Sarajevo u pitanju.
Ti si jedan obični kompleksaš imaš takvih štrumfova brdo na temi Premije liga pa njima te dječije fore prosipaj jedva će dočekati.
vjerujem da poslovi koje ti uzmes da radis su 100% zarada. Nema fule, sta ulozis dobijes 10x vise
Halo kontraš,mi ne dobijemo ni 1x više.Uložiš pa moliš Boga da se rezultati poklope da ideš u Evropu.
I onda kad se sve poklopi ispadneš od Milsamija.
Prodaš juniora pa sve razdijeliš na raskide ugovora i sve opet u krug.
Dzaba šuplju prosipate .

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 24 jun 2024, 16:34

nokee je napisao/la:
24 jun 2024, 16:26
scholsey je napisao/la:
24 jun 2024, 15:06
nokee je napisao/la:
24 jun 2024, 14:13
Ljubi brat zaobidji postove i ljepota. Svakako te ne zanimaju, ne znam sto nas ond bas prozva, nema logika al hajd.. Ubijaj se u svojoj negativi. A o kritickim stavovima bi mogli diskutovati.
Sve stoji :
I da nam je administracija meggle pavlaka,
Da nam predsjednik veze nema i uci na nama,
Itd
Samo ja za razliku od nekih hocu da gledam naprijed i da pokusam naci nesto pozitivno (trenutno trener) pa vjerovati da ce to ici naprijed, tako u zivotu inace tako i sa klubom.
Nemoj sta zamjeriti i zivio. Ima i opcija gnjavator ;)
Ma kakav crni gnjavator.. to služi za botove, a svjestan sam da bar ti to nisi. Samo me po đahkad iznervira taj hronični optimizam, jer znam da imaš dovoljno pameti da skontaš šta se dešava.. i ko je za to kriv. Ono, ne vidim poentu prozivati glupandere, nego vas koji imate kapacitet da ispravno rezonujete stvari.

Kakogod, daleko sam ja drug od nekog vječnog negativca, namćora, nerealnog insana ili čega već. Ne pišem zbog lošijih rezultata, Mirvićevih lutanja i tako tog - jer znam da je ovo sport, i da uspjeh u ovom svijetu zavisi od milijardu faktora.

Pišem isključivo zbog toga što nestručni kadar iz uprave, evo već treću godinu u nizu, krivicu za svoju nekompetentnost svjesno prebacuje na navijače. Koliko god generalno bili blentavi, sigurno znam da mi nismo krivi za ovakav razvoj situacije.

Krivi su ljudi koji donose odluke, i nije u redu da se zbog običnih neznalica i prolaznih osoba u našem klubu, pljuju momci koji čitave živote dišu za Sarajevo.

Da sumiram, ta pljuvačka atmosfera prema navijačima je vještački kreirana od priučenih tutorijal stručnjaka iz uprave. Zato što ne znaju za drugi način vladanja ovom situacijom. Mislim da im vi samo sjedate na volej kad opletete po navijačima (čitaj: go with the flow) i suštinski im pomažete da nastave sa ovom destrukcijom našeg kluba.

Al nejse, sve prođe, pa tako će i ovo. Živ bio, i nemoj ni ti šta zamjeriti, nikada mi nije namjera da bilo koga od navijača vrijeđam. :salut:
Ma sve ok. Sad da ti i ja sjednemo slozili bi se oko 95% stvari koje se desavaju u klubu, jednostavno ja nekako uvijek tako razmisljam i rezonujem(citaj pozitivno). Sa druge strane naravno da je Ismir jedini krivac za sve u i oko kluba i negativno i pozitivno. Trenutno vise puno ovog prvog i sve se gleda kroz povecalo jer nema rezultat na terenu, tako je to.
A pravi navijaci pogotovo Horde mogu biti samo vjetar u ledja igracima i klubu generalno.
A brate vjeruj mi da ovo sto mi ovdje pisemo ne utice ni na sta, niti ima veze sa bilo cim (go with the flow) mene samo ovdje nervira nekoliko likova od kojih vecina nema veze nema sa nasim klubom. Ja postujem normalnu kritiku i sam je imam ali PRAVOG navijaca FKS, zato sam tebi i odgovorio.
Zivio :salut:
+1

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bordobijeli, johntravolta123, Tarapi, UltraSa46 i 52 gosta.