Ode on kod Krznara u Celje. Pantić, od Čukaričkog nema ozbiljnih minuta na terenu, ugašena karijera. A i on odlazi u Spartak.Lucas je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:09Stoper Slavko Bralic (1,91 cm, iskusan, 31 godina) danas napustio Osijek, a slobodan je i Danilo Pantic (klasicna desetka, dijete Partizana, bio pod ugovorom sa Čelzijem). Bilo bi dobro mozda njih razmotriti.
@Napoleone upravu si, izvini. Zaboravio sam malo taj period, prošlo je pet godina, ipak su igrali 4-3-3![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
suti moj djecace plavi
Raskinuo je Pantic sa Spartak Trnavom poslije 12 dana, slobodan jeNisamInSajder je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:36Ode on kod Krznara u Celje. Pantić, od Čukaričkog nema ozbiljnih minuta na terenu, ugašena karijera. A i on odlazi u Spartak.Lucas je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:09Stoper Slavko Bralic (1,91 cm, iskusan, 31 godina) danas napustio Osijek, a slobodan je i Danilo Pantic (klasicna desetka, dijete Partizana, bio pod ugovorom sa Čelzijem). Bilo bi dobro mozda njih razmotriti.
@Napoleone upravu si, izvini. Zaboravio sam malo taj period, prošlo je pet godina, ipak su igrali 4-3-3![]()

- skullcrusher
- Kontakt:
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
@JurisicDuska je pisao da su custom dresovi ne stock verzija.
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ne mora ništa specijalno, meni je šminka bilo ono što je Nike uradio sa ljiljanom, mali detalj, a ipak znači.

Treća garnitura komotno može biti ovakva.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Kao od Rome samo bijela umjesto zlatne boje linija na dresu, za ovu novu sezonu. A može kao i Arsenalov.

I da treći dres bude bež (bijela kafa) boja.

L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
+1
Ne znam po čemu najjači CV?
Dobar CV, da, ali po meni je Zekić ipak kvalitetniji.
Nije isto boriti se za opstanak u cvajti, i pobjediti PSV u dvomeču.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nisam htio dalje pisati, jer ne znam više od boldiranog. Možda kao pomoćni trener negdje?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:47+1
- hordasDoboj
- Kontakt:

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Praktički cijelu trenersku karijeru gradio u Regensburgu, prije svega kao pomoćnik.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:53Nisam htio dalje pisati, jer ne znam više od boldiranog. Možda kao pomoćni trener negdje?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:47+1
Preuzeo prvi tim 2019. i eto 4 godine ih vodio, na kraju prošle sezone otkaz dobio. U Hansu Rostock onda otišao, ali nije ih spasio ispadanja.
Svakako nije malo 5 godina rada u cvajti, ali objektivno gledajući nisu imali ni u jednom trenutku ambiciju za nešto više osim da se izbori opstanak.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:

- MaroonBjelave
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 20:04Praktički cijelu trenersku karijeru gradio u Regensburgu, prije svega kao pomoćnik.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:53Nisam htio dalje pisati, jer ne znam više od boldiranog. Možda kao pomoćni trener negdje?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:47
+1
Preuzeo prvi tim 2019. i eto 4 godine ih vodio, na kraju prošle sezone otkaz dobio. U Hansu Rostock onda otišao, ali nije ih spasio ispadanja.
Svakako nije malo 5 godina rada u cvajti, ali objektivno gledajući nisu imali ni u jednom trenutku ambiciju za nešto više osim da se izbori opstanak.

Znači, to je to. Još jednom, neka nama Zorana i nek bar nekoliko Bajrama spoji kod nas na klupi.
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravo tako.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2024, 20:11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 20:04Praktički cijelu trenersku karijeru gradio u Regensburgu, prije svega kao pomoćnik.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:53
Nisam htio dalje pisati, jer ne znam više od boldiranog. Možda kao pomoćni trener negdje?
Svakako nije malo 5 godina rada u cvajti, ali objektivno gledajući nisu imali ni u jednom trenutku ambiciju za nešto više osim da se izbori opstanak.![]()
Znači, to je to. Još jednom, neka nama Zorana i nek bar nekoliko Bajrama spoji kod nas na klupi.
@NazorUso trebalo bi da je dobar trener, ali isto tako neka nam Zekića pa da vidimo na šta će to da liči.
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ado_77, Aduka87, ajdohordas, Amidzaa, benko21, bhfanatic14, Burberry46, CentarsutNaClanak921, Confiance, Cwirek, denimen99, Direktorcic, ErosViverosViv, Fudo, Google Adsense [Bot], Hajdeee, JackW, Kyle88, mire971, MojaMalenkost, MostarReds22, Napapijri, NeSamSafetee, Pact1921, Pantelija, PeppermintSA, Pitaristok, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, skoJaa, StarmoCity, svihsedamsamuraja, Taree, Tatamata1946, TigerWoods, UltraSa46, Uvijeknapravojstrani, vedinjo98, Velaxsa, Zagor i 297 gostiju.