Ode on kod Krznara u Celje. Pantić, od Čukaričkog nema ozbiljnih minuta na terenu, ugašena karijera. A i on odlazi u Spartak.Lucas je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:09Stoper Slavko Bralic (1,91 cm, iskusan, 31 godina) danas napustio Osijek, a slobodan je i Danilo Pantic (klasicna desetka, dijete Partizana, bio pod ugovorom sa Čelzijem). Bilo bi dobro mozda njih razmotriti.
@Napoleone upravu si, izvini. Zaboravio sam malo taj period, prošlo je pet godina, ipak su igrali 4-3-3![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- NisamInSajder
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Raskinuo je Pantic sa Spartak Trnavom poslije 12 dana, slobodan jeNisamInSajder je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:36Ode on kod Krznara u Celje. Pantić, od Čukaričkog nema ozbiljnih minuta na terenu, ugašena karijera. A i on odlazi u Spartak.Lucas je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:09Stoper Slavko Bralic (1,91 cm, iskusan, 31 godina) danas napustio Osijek, a slobodan je i Danilo Pantic (klasicna desetka, dijete Partizana, bio pod ugovorom sa Čelzijem). Bilo bi dobro mozda njih razmotriti.
@Napoleone upravu si, izvini. Zaboravio sam malo taj period, prošlo je pet godina, ipak su igrali 4-3-3![]()

- skullcrusher
- Kontakt:
Novi trener Veleza sa odlicnim CVom
Pjevam ti iz duše kad svi ostali šute, poklanjam ti vječnost, ne samo minute..
Zna li neko kakvi su novi dresovi? Jesu li custom ili?
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
@JurisicDuska je pisao da su custom dresovi ne stock verzija.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Ne mora ništa specijalno, meni je šminka bilo ono što je Nike uradio sa ljiljanom, mali detalj, a ipak znači.

Treća garnitura komotno može biti ovakva.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Svaka čast, ali ne bih ga ja za Zorana mijenjao.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Kao od Rome samo bijela umjesto zlatne boje linija na dresu, za ovu novu sezonu. A može kao i Arsenalov.

I da treći dres bude bež (bijela kafa) boja.

Zadnja izmjena: H8Z7, dana/u 24 jun 2024, 19:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
+1
Ne znam po čemu najjači CV?
Dobar CV, da, ali po meni je Zekić ipak kvalitetniji.
Nije isto boriti se za opstanak u cvajti, i pobjediti PSV u dvomeču.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Ma ni blizu Zekića kvalitetom, ali eto makar jedan solidan novi trener, a ne one reciklaže
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Nisam htio dalje pisati, jer ne znam više od boldiranog. Možda kao pomoćni trener negdje?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:47+1
- hordasDoboj
- Kontakt:
Neka se pokaže u Veležu, pa ga možemo mi dovesti 

Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Praktički cijelu trenersku karijeru gradio u Regensburgu, prije svega kao pomoćnik.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:53Nisam htio dalje pisati, jer ne znam više od boldiranog. Možda kao pomoćni trener negdje?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:47+1
Preuzeo prvi tim 2019. i eto 4 godine ih vodio, na kraju prošle sezone otkaz dobio. U Hansu Rostock onda otišao, ali nije ih spasio ispadanja.
Svakako nije malo 5 godina rada u cvajti, ali objektivno gledajući nisu imali ni u jednom trenutku ambiciju za nešto više osim da se izbori opstanak.
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Ko zna kako ce se snaci ovdje, to je uvijek problem s ljudima koji nisu radili u nasoj ligi. Ovdje ce Jagodic bolje ekipu voditi nego Klopp, bar jedno vrijeme 

- MaroonBjelave
- Kontakt:
GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 20:04Praktički cijelu trenersku karijeru gradio u Regensburgu, prije svega kao pomoćnik.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:53Nisam htio dalje pisati, jer ne znam više od boldiranog. Možda kao pomoćni trener negdje?GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:47
+1
Preuzeo prvi tim 2019. i eto 4 godine ih vodio, na kraju prošle sezone otkaz dobio. U Hansu Rostock onda otišao, ali nije ih spasio ispadanja.
Svakako nije malo 5 godina rada u cvajti, ali objektivno gledajući nisu imali ni u jednom trenutku ambiciju za nešto više osim da se izbori opstanak.

Znači, to je to. Još jednom, neka nama Zorana i nek bar nekoliko Bajrama spoji kod nas na klupi.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Nemojmo biti Bosnje i podcjenjivati sve sto nije nase. Doveli su dobrog trenera i tacka. Pitanje je kako ce se ovde snaci, kao i svaki drugi. Ali da je dobar, dobar je !
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Upravo tako.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2024, 20:11GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑24 jun 2024, 20:04Praktički cijelu trenersku karijeru gradio u Regensburgu, prije svega kao pomoćnik.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2024, 19:53
Nisam htio dalje pisati, jer ne znam više od boldiranog. Možda kao pomoćni trener negdje?
Svakako nije malo 5 godina rada u cvajti, ali objektivno gledajući nisu imali ni u jednom trenutku ambiciju za nešto više osim da se izbori opstanak.![]()
Znači, to je to. Još jednom, neka nama Zorana i nek bar nekoliko Bajrama spoji kod nas na klupi.
@NazorUso trebalo bi da je dobar trener, ali isto tako neka nam Zekića pa da vidimo na šta će to da liči.
Trenutno korisnika/ca: Beli98, belosevic23, bhfanatic14, Bing [Bot], juka55, OzmoodPinglewood, Zagor i 57 gostiju.