Dobar!
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Samo jos jedan dokaz svima da i ostali ulazu ogromne pare, da i ostali daju plate je dolazak novog trenera Veleza, koji je sve samo ne jeftin... a mi podcjenimo taj isti Velez ko da se podrazumjeva da ih pregazimo ko plitak potok. Al to smo mi.
Kad pocnemo biti ponizni i kad pocnemo respektovati svakog protivnika, poceti cemo ici naprijed..
Kad pocnemo biti ponizni i kad pocnemo respektovati svakog protivnika, poceti cemo ici naprijed..
Meni liči na tapete u Izetovoj dnevnoj sobi.

#NoHate da se razumijemo.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
Tražio sam naš grb, ne prepoznaje iz nekog razloga.
Pa hej, za 2 min posla ne izgleda loše, vjerujem da bi se oni malo više trudili.
A kaj ti bum rekel, stari, danas kad je sve to jučer znam dvije stvari. Jedna je da postoji grad u kojem sam legenda, a druga da ne kitim zagorske tamburaše ako ne znaju odsvirati „Da ga hoće zabit Matko, joj nano, nanice“.
Meni su ovi jaki

90!
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Ja bgm ne podcjenjujem, već je samo moj osvrt na eventualnu polemiku što nije došao kod nas i sl.
Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nisam ni mislio burke na tebe, nego generalno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2024, 20:42Ja bgm ne podcjenjujem, već je samo moj osvrt na eventualnu polemiku što nije došao kod nas i sl.
I da, i ja bi da mogu birati izmedju njega i Zekica izabrao naseg sefa, blize je tu, poznaje mentalitet, narod, fakinluk...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Mediji opet sute oko haosa u ostalim klubovima?
Karic svadja se sa upravom kona hoce da ide=1 naslov
Da je u Sarajevu= "Uzas u Titovoj!Sukob jednog od najboljih igraca bordo kluba sa upravom koji trazi da napusti klub"
Zrinjski smjeni trenera koji je osvojio kup i napusti ih Bradaric zbog komentara na racun uprave=2-3 naslova
Slucaj Sarajeva= "Sarajevo potpuno bez razloga otpustilo trenera koji je donio trofej,igrac se sukobio sa upravom potom napustio klub.Opsti haos u taboru bordo ekipe"
Velez smjeni Klafurica iz jos uvijek nepoznatog razloga=vec zaboravljeno
Borca napusti najbolji trener u ligi za djabe=vec zaboravljeno
Jos jedan dokaz kakvu torturu trpimo od svake medijske sluzbe i zasto treba zabranjivati dolazak na pressove skoro svima.Nenormalan pritisak od strane medija.A sve to od muke sto im je udarena taraba i sto ne cure info iz kluba kao prije.
Karic svadja se sa upravom kona hoce da ide=1 naslov
Da je u Sarajevu= "Uzas u Titovoj!Sukob jednog od najboljih igraca bordo kluba sa upravom koji trazi da napusti klub"
Zrinjski smjeni trenera koji je osvojio kup i napusti ih Bradaric zbog komentara na racun uprave=2-3 naslova
Slucaj Sarajeva= "Sarajevo potpuno bez razloga otpustilo trenera koji je donio trofej,igrac se sukobio sa upravom potom napustio klub.Opsti haos u taboru bordo ekipe"
Velez smjeni Klafurica iz jos uvijek nepoznatog razloga=vec zaboravljeno
Borca napusti najbolji trener u ligi za djabe=vec zaboravljeno
Jos jedan dokaz kakvu torturu trpimo od svake medijske sluzbe i zasto treba zabranjivati dolazak na pressove skoro svima.Nenormalan pritisak od strane medija.A sve to od muke sto im je udarena taraba i sto ne cure info iz kluba kao prije.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Djeluje moćno, ali mi nekako vuče na reprezentativni nivo. Ovi su meni top, jednostavni, elegantni, lijepi. Možeš vjenčanje u njima obaviti.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
- MaroonBjelave
- Kontakt:
NazorUso je napisao/la: ↑24 jun 2024, 20:58Nisam ni mislio burke na tebe, nego generalno.MaroonBjelave je napisao/la: ↑24 jun 2024, 20:42Ja bgm ne podcjenjujem, već je samo moj osvrt na eventualnu polemiku što nije došao kod nas i sl.
I da, i ja bi da mogu birati izmedju njega i Zekica izabrao naseg sefa, blize je tu, poznaje mentalitet, narod, fakinluk...

Igrači će odmah na trening.
Sta kaze Sinan dokle je Lovrić 
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
- NisamInSajder
- Kontakt:
Evo sad vidim, navodno privatni problemi. A bio je na pripremama sa Spartakom zato sam i pisao.Lucas je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:52Raskinuo je Pantic sa Spartak Trnavom poslije 12 dana, slobodan jeNisamInSajder je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:36Ode on kod Krznara u Celje. Pantić, od Čukaričkog nema ozbiljnih minuta na terenu, ugašena karijera. A i on odlazi u Spartak.Lucas je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:09Stoper Slavko Bralic (1,91 cm, iskusan, 31 godina) danas napustio Osijek, a slobodan je i Danilo Pantic (klasicna desetka, dijete Partizana, bio pod ugovorom sa Čelzijem). Bilo bi dobro mozda njih razmotriti.
@Napoleone upravu si, izvini. Zaboravio sam malo taj period, prošlo je pet godina, ipak su igrali 4-3-3![]()
![]()
Koliko god vi ismijavali Sinana za Lovrića. Kontakta ima, sad dokle će to ići sve i da li će se realizovati ovisi o dosta faktora. Osijek želi nešto novca izvućj, dal' će se pojaviti klub koji će željeti platiti više, vidjet ćemo.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Viveros za Lovrića.NisamInSajder je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:25Evo sad vidim, navodno privatni problemi. A bio je na pripremama sa Spartakom zato sam i pisao.Lucas je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:52Raskinuo je Pantic sa Spartak Trnavom poslije 12 dana, slobodan jeNisamInSajder je napisao/la: ↑24 jun 2024, 18:36
Ode on kod Krznara u Celje. Pantić, od Čukaričkog nema ozbiljnih minuta na terenu, ugašena karijera. A i on odlazi u Spartak.![]()
Koliko god vi ismijavali Sinana za Lovrića. Kontakta ima, sad dokle će to ići sve i da li će se realizovati ovisi o dosta faktora. Osijek želi nešto novca izvućj, dal' će se pojaviti klub koji će željeti platiti više, vidjet ćemo.

L'otavo re di Roma F.T.
L'otavo re di Roma F.T.
Trako, dvije lopte sa potpisom Durakovića i dres Matanovića.H8Z7 je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:26Viveros za Lovrića.NisamInSajder je napisao/la: ↑24 jun 2024, 21:25Evo sad vidim, navodno privatni problemi. A bio je na pripremama sa Spartakom zato sam i pisao.
Koliko god vi ismijavali Sinana za Lovrića. Kontakta ima, sad dokle će to ići sve i da li će se realizovati ovisi o dosta faktora. Osijek želi nešto novca izvućj, dal' će se pojaviti klub koji će željeti platiti više, vidjet ćemo.![]()
Take it or leave it

Trenutno korisnika/ca: Confiance, dlakavijazavac, Hajdeee, jurisicduska, kogmagie46, laznokrilo, mire971, nedimmmm1337, rimljanin90, Velaxsa i 56 gostiju.