Otvarajte temu, momcini!
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH
Otvarajte temu, momcini!
Samo nek ne otvara Bosniak10. Ode Esmir za SAD igrati onda
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Jel ovo zvanično??
Zvanicno je, Esmir ce objaviti uskoro
92:48 - La Decima
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
"Dan bez nogometa je izgubljen dan." - Ivica Osim
-
19vendetta87
- Kontakt:
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎
Ma pusti tog, takvi su mi "najdrazi". Kriza identiteta.
Joj idiota, sklonio američku zastavu i stavio ljiljan i to je to. 
1992, 2006, 2009, 2011, 2015 🏆
Seferovic ja mislim.
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Mislim da se seferovic ne bi trebo krivit jer se odlucio za svicarce, jer pored dzeke i ibisevica tesko bi se naigrao kod nas tad. Ali ima ovih ostalih gowana poput tanksona i halilovica koje je kasnije stigla kosmicka pravda upravo jer su nevidjena gowna
naprijed rejal
Seferović za nas nije zaigrao prvenstveno radi teleće glave na klupi, koja je smatrala da mu pored Džeke i Ibiševića treći napadač ne treba, kao da će njih dvojica igrati zauvijek ili da se nikad neće povrijediti. Debil u šuškavcu je razlog zašto brojne igrače u tom periodu nismo pridobili da igraju za nas, kako bi on mogao gurati Vršajevića, Hadžića i nećaka. Ovom mu prilikom opet yebem najmilije.
Zbog Papeta i njegovog mangupisanja umalo nismo ostali bez Kolasinca recimo.
Vjerujem da je njegov odnos u određenoj mjeri uticao na Harisov izbor, ali nekako vise vjerujem da je porodica Seferovic uvidjela da će mu za karijeru Švicarska mnogo vise pomoći i gdje ce bar igrati. Svi smo mišljenja da se tih godina zasigurno ne bi naigrao pored Dzeke i Ibisevica. Vise puta je to ispricana priča.
Ali uz ozbiljan razgovor i stavljanje do znanja da se na njega ozbiljno računa i da će dobijati priliku, vremenom naslijediti Ibisevica, moglo se drugačije završiti.
"Hvala" Papetu na tome, kao i na mnogo čemu drugom, počevši od SAD-a na Koševu, preko Egipta, sapunice u vezi s TSS-om i Zukanovicem, a sve je to kulminiralo protiv Nigerije. Epilog je ispadanje iz grupe na SP te poraz protiv Kipra u Zenici uz komentar i bahatost da nema potrebe da gleda Kipar prije utakmice. Sam pao, sam se ubio. Trebalo ga je ranije "ubiti". Medjutim, forsiranje jugonostalgicara u i oko reprezentacije nam je dohakalo.
Vjerujem da je ovo sada novi početak i da ćemobogo ljepših trenutaka doživjeti u narednih 10 godina nego u prethodnih 10 (računajući i SP2014).
Vjerujem da je njegov odnos u određenoj mjeri uticao na Harisov izbor, ali nekako vise vjerujem da je porodica Seferovic uvidjela da će mu za karijeru Švicarska mnogo vise pomoći i gdje ce bar igrati. Svi smo mišljenja da se tih godina zasigurno ne bi naigrao pored Dzeke i Ibisevica. Vise puta je to ispricana priča.
Ali uz ozbiljan razgovor i stavljanje do znanja da se na njega ozbiljno računa i da će dobijati priliku, vremenom naslijediti Ibisevica, moglo se drugačije završiti.
"Hvala" Papetu na tome, kao i na mnogo čemu drugom, počevši od SAD-a na Koševu, preko Egipta, sapunice u vezi s TSS-om i Zukanovicem, a sve je to kulminiralo protiv Nigerije. Epilog je ispadanje iz grupe na SP te poraz protiv Kipra u Zenici uz komentar i bahatost da nema potrebe da gleda Kipar prije utakmice. Sam pao, sam se ubio. Trebalo ga je ranije "ubiti". Medjutim, forsiranje jugonostalgicara u i oko reprezentacije nam je dohakalo.
Vjerujem da je ovo sada novi početak i da ćemobogo ljepših trenutaka doživjeti u narednih 10 godina nego u prethodnih 10 (računajući i SP2014).
Sušić direktni krivac za neigranje Seferovića, dečko je dao sve potrebne signale i učinio koliko je mogao da zaigra za nas. Sušić je išao logikom - poslje mene potop. Da on sebe i svoju familiju obezbijedi, Seferović mu nije trebao, a šta će biti kad ode koga briga,
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
-
19vendetta87
- Kontakt:
Realno, Seferovic se 1% nije zayebao sto je zaigrao za SvicarskuHoroz je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:29Sušić direktni krivac za neigranje Seferovića, dečko je dao sve potrebne signale i učinio koliko je mogao da zaigra za nas. Sušić je išao logikom - poslje mene potop. Da on sebe i svoju familiju obezbijedi, Seferović mu nije trebao, a šta će biti kad ode koga briga,
Ne kaže niko to, nego ovo pašče švedsko i ostali degenerici pišu ovdje kako Seferović nije htio igrati za nas, što je apsolutno besmisleno.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:47Realno, Seferovic se 1% nije zayebao sto je zaigrao za SvicarskuHoroz je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:29Sušić direktni krivac za neigranje Seferovića, dečko je dao sve potrebne signale i učinio koliko je mogao da zaigra za nas. Sušić je išao logikom - poslje mene potop. Da on sebe i svoju familiju obezbijedi, Seferović mu nije trebao, a šta će biti kad ode koga briga,
-
19vendetta87
- Kontakt:
Tu se nema sta diskutovati, sam Haris je rekao da nije do njega sto nije igrao za nas. Poziv nikad nije dobio, valjda ovi nasi zvali samo na rucak nekiMoodyHank je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:56Ne kaže niko to, nego ovo pašče švedsko i ostali degenerici pišu ovdje kako Seferović nije htio igrati za nas, što je apsolutno besmisleno.19vendetta87 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:47Realno, Seferovic se 1% nije zayebao sto je zaigrao za SvicarskuHoroz je napisao/la: ↑25 jun 2024, 14:29Sušić direktni krivac za neigranje Seferovića, dečko je dao sve potrebne signale i učinio koliko je mogao da zaigra za nas. Sušić je išao logikom - poslje mene potop. Da on sebe i svoju familiju obezbijedi, Seferović mu nije trebao, a šta će biti kad ode koga briga,
Šteta što nas je Biereth odyebao, u ovu našu novu mladu ekipu bi se uklopio fenomenalno.
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Nije nas Bierth ****, nikada nije kontaktiran u kontekstu A selekcije. Tada je bio u šemama njihove U21, ali ga nije bilo među njima u junu. Od seniora Danske je daleko.
Problem je što je morao imati naš pasoš u martu, kada je odigrao zadnju takmičarsku tekmu za U21 Danske, jer je tada već imao 21 godinu. Ako tada nije imao naš pasoš, nema pravo igrati za nas.
Problem je što je morao imati naš pasoš u martu, kada je odigrao zadnju takmičarsku tekmu za U21 Danske, jer je tada već imao 21 godinu. Ako tada nije imao naš pasoš, nema pravo igrati za nas.
Zadnja izmjena: Horoz, dana/u 25 jun 2024, 16:49, ukupno mijenjano 2 puta.
“Dugotrajno robovanje i rđava uprava, mogu toliko unakaziti shvatanje jednog naroda, da mu se zdrav razum i sud potpuno izvitopere. Takav poremećen narod ne može da razlikuje, ne samo dobro od zla, nego i sopstvenu korist od očigledne štete.” - Pisac
Pa jesu li ga pokusali kontaktirat ovi nasi uopste? Ja mislim da bi decko prihvatio poziv jer trenutno nije ni blizu A reprezentacije Danske. Cak koliko vidim ni u u21 reprezentaciji nije toliko bitan faktor. Kod nas bi objektivno vec bio jako blizu prve postave, frajer je beton od igraca. Prava danska glavurda
Trenutno korisnika/ca: Goalgetter i 14 gostiju.