FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Antikloc
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Antikloc » 25 jun 2024, 20:00

Treba sacekati kraj prelaznog roka. Ljudi zaradili nesto para,to je OK. Mozda nam jos dovedu 2-3 jaca igraca i mozemo biti zadovoljni.
Jasno je ,da nekog velikog ulaganja nece biti,pa ako nam uspije sastaviti neki solidan tim za ovu ligu,to je zadovoljavajuce.
Zadnja izmjena: Antikloc, dana/u 25 jun 2024, 20:06, ukupno mijenjano 1 put.

MaroonBjelave
Kontakt:

Post Postao/la MaroonBjelave » 25 jun 2024, 20:01

guadalupe je napisao/la:
25 jun 2024, 19:57
Kmenkake je napisao/la:
25 jun 2024, 19:54
guadalupe je napisao/la:
25 jun 2024, 19:47

Sabrina je za Ajlu Florentino. Kazem lagati na covjeka ovdje gdje debili jedva cekaju da se zakace za nesta nije uredu, Alen nema mrlje u karijeri, tako da bez dokaza ikakvog covjeka blatiti nije uredu.

Bio sam i ja fin, dobar i sportista dok mi se nije ukazala prilika da ukradem...
Eto vidis, odma se pocnu kaciti padobranci na laz, jedva docekaju.
Hajde ti avijatičaru inteligentni objasni kako da se bude pozitivan, sve i da je netacno ovo što je Duška naveo?

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jun 2024, 20:02

Maroon1946 je napisao/la:
25 jun 2024, 19:41
nokee je napisao/la:
25 jun 2024, 19:40
Hajde moze biti da se svasta desava u klubu, ali ovako napisati bez nekog pokrica nekakve informacije ko da niko ne postoji u klubu osim Ajle je nevjerovatno.
Moraju ili svi biti u talu valjda ili niko. Od Mirvica Ajle, Skore, Lettermana i ko sve ima tu. Sve ostalo nikakve logike nema al evo sad cemo jedno 10 stranica ovim nebulozama..
A ako je ovo sve nekim slucajem tacno, onda treba tjerati sve redom, a plava kosuljica pita hoce li nam doci bar dva dobra pojacanja hhahaha pa glupane ako je ovo istina ovo se tjera sve redom..
To brate :salut: da ispadnemo iz lige on bi pozitivu pucao svaka ti cast
Gdje je u poatu pozitiva momcino.? Reko ako je tacno ovo treba sve redom tjerati iz kluba..
To sto ja ne povjerujem svakom random liku koji napise nesto ovdje je nesto drugo. Ovo je bracika forum mogu i ja sad napisati 146 nebuloza, ufatice se par likova kako god.
Alen Skoro se ovakvim postovima pokusava ukaljati a ja znam da je momak 1/1 i ruku dajem da veze s ovim nema. A evo u 2 sedmice izgleda dobar pola miliona maraka.. :urnebes: ma hajte molim vas..

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jun 2024, 20:03

I neko vjeruje ovom duški( nek neko iskopa njegove postove prije i za vrijeme mirvica pa nek uporedi pisanje sa sadasnjim i jel ikad ista pogodio i rekao istinu) , smijesno je na sta se spustio na nivo sedina torlaka i sejmona milosevica ... Ovako blatiti ljude bez pokrica i dokaza na ovako javnom forumu, znajzci koliko ima bolesnih novinara šatro ce im exluzivu dati vezano za poslovanje našeg kluba... Fuj!!! I bolje ne zasluzujemo kakvi smo. Cast izuzecima
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

Oikamid

Post Postao/la Oikamid » 25 jun 2024, 20:03

morensa je napisao/la:
Oikamid je napisao/la:
25 jun 2024, 19:55
Hajdeee je napisao/la:
25 jun 2024, 19:52
Lazni "namicatelji" vjestacke i neargumentovane pozitive, su trenutno, neprijatelji kluba.
Jedina logicka i iz ljubavi pozicionirana pozicija SADA je "opozicija" svemu ovome.
100%.

Ko god trenutno fura nekakvu lažnu pozitivu ili je lično ajlin bot ili je glup, treće opcije nema.
Haha ako je sve tako kao što se piše standardni forumaši ne dignu hajku zbog ovog lopovluka ili barem Hordama ovo ne objasne i argumentiraju.
Stay tuned

morensa

Post Postao/la morensa » 25 jun 2024, 20:04

MaroonBjelave je napisao/la:
25 jun 2024, 20:01
guadalupe je napisao/la:
Kmenkake je napisao/la:

Bio sam i ja fin, dobar i sportista dok mi se nije ukazala prilika da ukradem...
Hajde ti avijatičaru inteligentni objasni kako da se bude pozitivan, sve i da je netacno ovo što je Duška naveo?
Ekipa ostala na okupu, doveli trenera kojeg smo dva puta pokušali nismo uspjeli, rade na pojačanjima ozbiljnim. Zrinjski da je iste doveo bilo bi kako ljudi rade pametno.

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jun 2024, 20:05

iduu petobanke iduuuu
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

MirkoPlazibat
Kontakt:

Post Postao/la MirkoPlazibat » 25 jun 2024, 20:05

Mirvić ide ubrzo.
Spominje se da će povući "pare" iz FKS i da će uložiti u obnovu bazena na bentbaši gdje će organizirati swinger partije.

Također lažni čaršijaneri spominju da su Ajla i Anela potpisale ugovor s' balkanjiz-om da ocjenjuju potencijalne kalupe za dildo.
...uz sjećanje na sretne dane, žurke, fudbal i drugare, tuče, sranja, ribe i punk, na nebo ćemo svi za isti šank!

Galantni
Kontakt:

Post Postao/la Galantni » 25 jun 2024, 20:05

Mislim da je nacelnik sve u pravu sto se tice stadiona. Ni Mirvic ne zna kako vise da opere pare realno. Nikad mi ne emo imati stadion da valja. Hoce li mu iko postavit pitanje?

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jun 2024, 20:07

Galantni je napisao/la:
25 jun 2024, 20:05
Mislim da je nacelnik sve u pravu sto se tice stadiona. Ni Mirvic ne zna kako vise da opere pare realno. Nikad mi ne emo imati stadion da valja. Hoce li mu iko postavit pitanje?
Pa niko ni ne zna definiciju pranja para ovdje :urnebes:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jun 2024, 20:07

jurisicduska je napisao/la:
Nije niko nista ukrao. Tako su dovedeni igraci.
Nije to protivzakonito. Najnormalnija transakcija u fudbalu.

Samo sto bi mogli pored toga gledat I da dovedu koga kvalitetnog u Sarajevo a ne samo tu bijednu proviziju.
Samo malo. Kakve veze ima Alen Skoro kao direktor akademije sa dovodjenjem i provizijom? Posto vidim da znas tacno u bobu cifre koje su se uzele i ko je tacno u talu..
E cuj napise teske optuzbe da se radi u talovima i kaze nema tu nista protuzakonito itd.
Navuces gnjev na momka koji veze nema stim i kad ti par ljudi odgovori povlacis se sa tim nije nista protuzakonito.
Zanimljivo, nadasve.. :kafa:

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 25 jun 2024, 20:08

guadalupe je napisao/la:
Kmenkake je napisao/la:
guadalupe je napisao/la:
25 jun 2024, 19:47

Sabrina je za Ajlu Florentino. Kazem lagati na covjeka ovdje gdje debili jedva cekaju da se zakace za nesta nije uredu, Alen nema mrlje u karijeri, tako da bez dokaza ikakvog covjeka blatiti nije uredu.

Ne kačim se ja na njegovo jer mi se svidja. Ovo njegovo mi dodje kao potvrda za mnogo toga što sam do sad pisao.Doduse moje "protiv" se konkretno odnosilo na način "upravljanja" klubom od strane Ismira Mirvica!

Ja sam onaj navijač kona trenutno u ulozi bota,redovni pljuvac i gnjavator širokih narodnih masa.

Aduka87
Kontakt:

Post Postao/la Aduka87 » 25 jun 2024, 20:10

Fuj Allaha mi, tacno imam osjecaj da nikad od nas kluba nece biti, da nikad necemo stat na zelenu granu, da nikad necemo vidjeti grupne faze ili slicno necemu. Konstantno nekakvi talovi, javasluk, amaterizam, uhljebljivanje i tako godina za godinom.
| SARAJEVO SIAMO NOI |

YEBEM TE LISTICO

SamoDaKazeem
Kontakt:

Post Postao/la SamoDaKazeem » 25 jun 2024, 20:11

Mahala opet zabija euro go sistemski uređenom klubu 4/4 :silent:

Maroon1946
Kontakt:

Post Postao/la Maroon1946 » 25 jun 2024, 20:12

nokee je napisao/la:
25 jun 2024, 20:07

Samo sto bi mogli pored toga gledat I da dovedu koga kvalitetnog u Sarajevo a ne samo tu bijednu proviziju.
Samo malo. Kakve veze ima Alen Skoro kao direktor akademije sa dovodjenjem i provizijom? Posto vidim da znas tacno u bobu cifre koje su se uzele i ko je tacno u talu..
E cuj napise teske optuzbe da se radi u talovima i kaze nema tu nista protuzakonito itd.
Navuces gnjev na momka koji veze nema stim i kad ti par ljudi odgovori povlacis se sa tim nije nista protuzakonito.

slika

Je li pala petoba brate iskreno :D

Antikloc
Kontakt:

Post Postao/la Antikloc » 25 jun 2024, 20:14

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
Galantni je napisao/la:
25 jun 2024, 20:05
Pa niko ni ne zna definiciju pranja para ovdje :urnebes:
100x je objasnjeno ali nista. Ljudi imaju fetis na taj izraz.
Mojne iznositi teorije zavjere i neprovjerene informacije. Dusmanluk nam se smije.

jurisicduska
Kontakt:

Post Postao/la jurisicduska » 25 jun 2024, 20:14

nokee je napisao/la:

Ima veze jer je ovaj mali igrac od njegovog druga I nikakvim drugim konekcijama ne bi dosao u Sarajevo u zivotu. Ovaj mali nema mjesta u prvih 50 igraca Sarajeva. Imamo u akademiji do 16 godina 15 boljih igraca.

Nije nista protivzakonito. Samo nam dolaze igraci na taj nacin I debelo se naplacuju razni amateri.

Sto reko moj drug. Nek placaju. Dokle kako niko ne zna.
Nemam se ja sta povlaciti. Mogo sam napisati post bez poznanstva Ristica I Skore I sad ne bi vodili ovu diskusiju nit bi ja morao odgovarat na privatne poruke.

Al nema problema. Upravu ste. I treba se povuci pogotovo odavde.

Druga stvar jel fkt ima jos ljudi koji vjeruju da je ona hudnica Ajla toliko mocna I da ona donosi nekakve odluke a Mirvic nema pojma naivan i malo zabrinut.

Ja cu podrzavat Sarajevo dok sam ziv I za razliku od vas pojedinih zaboli me kita ko ce mi prijetiti po forumima pisat mi na fb I tako.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.

bvsic
Kontakt:

Post Postao/la bvsic » 25 jun 2024, 20:15

25 jun 2024, 19:43
Mene iskreno boli **** I za Ajlu I za Alena. Da vam pravo kazem. Ne misle oni da rade nesto lose tu. Doveli najnormalnije igraca najnormalnije menadzerska provizija isplacena.

Provjerljivo je odakle je Ristic dosao ko ga je doveo I ko je konekcija. A to sto se vi vezete za pojedince koji su se nakacili na pipu milijardera I ne popustaju me ne zanima.

I necu vise ni pisati da mi ovdje svakakvi ljudi psuju I pljuju po tom. A da nisam javno neke stvari uradio I poslao gdje treba jos bi vam Sabrina sjedila u klubu.
Deder nam uradi jos nekih stvari pa i ajlu poćeraj Allaha ti

Surreal
Kontakt:

Post Postao/la Surreal » 25 jun 2024, 20:16

opa nova botina dosla na forum :salut: :salut:
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤

U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 25 jun 2024, 20:16

Ne kontam ni ja dovodjenje ovog momka, sigurno nece imati mjesta u prvom timu. Mozda zaigra u prvom kolu kupa ili kad je vec rijesena utakmica. Zar nema u tim nasim juniorima neki bolji napadac od tog novog igraca

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: boki86, ErosViverosViv, ristagrad, Rodman i 45 gostiju.