Stetno po klub ce biti ako nakon sto Mirvic ode ostavi iza sebe gomilu skupih igraca koje ce navijaci FKS morati isplatiti ili cemo bankrotirati. Do tada je stetno po njega i njegove ahbabe investitore.Evander je napisao/la: ↑25 jun 2024, 20:41Ciji sam ja bot i koga i koje intrese zastupam?
A ti nam lijepo objasni sve ove stetne ugovore po klub, raskide, nekakve price za malu djecu o Vivarosu i slicno.
PS Ni malo ma ni najmanje se ne slazem sa njegovom politikom vodjenja kluba, cuvanja Ajli, Potura i SFK lezbača, ali nacin na koji vi vidite borbu protiv Mirvica i hrakanjem po forumima nista necete postici. Sl
Svima bi nam interes trebao biti jako FK Sarajevo bez vlastitih interesa u svemu tome. Sa novcima kojim raspolazemo bi to moralo puno bolje, ali Mirvic se okruzio ljudima koji imaju svoje interese koji su veci u odnosu na interese kluba. Ljudi koji to vide, vide to vec dvije godine skoro. Jos od bojkota. Vasim hrakanjem mozemo samo pasti na nivo Zeljeznicara sto nije u interesu ni jednog istinskog navijaca kluba. A sa tim hrakanjem se stvara samo kontraefekat. Postoje nacini kojim se bori protiv pijavica u klubu i aktivno se radi na tom polju vjerovali ili ne.
A opet glavni u toj piramidi je Mirvic. Polako gubi potporu i onih njemu najzagrizenijih navijaca sa petljanjem oko Ajle, Poture i ostalih.
Ali, ali, ali... Ako ne bude njega (Tana) mi se vracama u prosjecnost PLBiH lige gdje bi vrlo vjerovatno se borili za opstanak jer i trenutno osim novaca nemamo nikoga ni u savezu ni od ljudi sa parama koji su spremni uletiti u klub.
A ovo nisu 2000-e godine gdje si mogao igrati PLBiH sa 500 000 KM. Ako nemamo bolje od ovoga, onda treba pokusati isoraviti sto ne valja u ovoj strukturi i nadograditi sa kvalitetnijim ljudima i strukturom. A to SFK lezbe nisu sigurno.
Eto.