FK Sarajevo

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Šta očekujemo od Evrope?

Prolazak u 3. pretkolo
93
41%
Prolazak u Play off
54
24%
Grupnu fazu
80
35%

Ukupno glasova: 227

Tatamata1946
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Tatamata1946 » 25 jun 2024, 21:15

Oikamid je napisao/la:
25 jun 2024, 21:03
slika

Nadam se da kolegi sa Infa ne smeta prenošenje ovoga i ovdje. Treba vidjeti sve ovo što su nam direktorice omogućile.

Btw, skoro godinu nismo igrali kući, prodali smo sezonu, trenera i igrače da bismo dobili ovo. Hvala svima uključenim. :kralj:
Odmah otkaz dati direktoricama zbog ovoga. I wc-i na sjeveru su skoro neuslovni. Tartan staza ruglo. Prljave stolice. Direktorice pod hitno otjerati zbog stanja na stadionu

NazorUso
Kontakt:

Post Postao/la NazorUso » 25 jun 2024, 21:18

Razgovara se sa 5-6 ozbiljnih igraca. Kad bi doveli bar 2 ave ove bi im halalio...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC

junioR
Kontakt:

Post Postao/la junioR » 25 jun 2024, 21:20

NazorUso je napisao/la:
25 jun 2024, 21:18
Razgovara se sa 5-6 ozbiljnih igraca. Kad bi doveli bar 2 ave ove bi im halalio...
Ma kakvi 5,6 ozbiljni igrača , sljedeći novi igrač Bruno Unusic...

BigZlatan
Kontakt:

Post Postao/la BigZlatan » 25 jun 2024, 21:23

Celo & Abdi :kafa:

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 25 jun 2024, 21:30

Imam info, FS Srbije nas zeli u ping pong Superligi Srbije.

Nemanja Mirvic se dobro premislja.

Zadnja izmjena: TurkishAirlines, dana/u 25 jun 2024, 21:32, ukupno mijenjano 1 put.
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

hazarder
Kontakt:

Post Postao/la hazarder » 25 jun 2024, 21:31

junioR je napisao/la:
25 jun 2024, 21:20
NazorUso je napisao/la:
Bar za svojih 22 godine ima 111 seniorskih utakmica, znači napredujemo :bow:
Ako dođe biće da se na Mulalića ne računa.

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 jun 2024, 21:32

Kmenkake je napisao/la:
25 jun 2024, 18:47

Hahahahaha

Ja uopšte nisam stranacki opredijeljen,a i pisao sam nekad koliko se sjećam da Mandića treba smijeniti.

Ko god da bude načelnik,zar je realno da pristane da troškove održavanja stadiona,plate i ostalo uzme na sebe ,a da mogućnost ubiranja prihoda da Ismiru Mirvicu?

FK Sarajevo nema ništa sa ovim!

P.S. Od ovog svakako nema ništa jer je ugovor poništen,ali za sve buduće opcije...
Na ovom forumu obitava toliko agendaša, predstavnika raznoraznih stranaka, menadžera, neprijatelja kluba koji se predstavljaju kao veliki navijači i brinu za interes kluba, a kad nešto napišu shvatiš da ni najveći dušamani ne bi izrekli takvu glupost (ne kažem da si jedan od njih).

Kad smo još uvijek kod teme stadion. Općina Centar je jedina općina u ovoj disfunkcionalnoj državi koja hoće da klub gradi stadion u njenom vlasništvu dok u svim ostalim normalnim sredinama općina gradi stadione u vlasništvu lokalnih klubova.

Sabrina i Srđan su jarani. Ugovor o koncesiji je bio ništa drugo do politička igranka. Srđan se pere o klub i krivi njega za nezaživljavanje ugovora, ali nigdje ne spominje svoju havericu sa kojom je saučesnik u zločinu. Kod Mirvića mi je strašno krivo to što niko od strane rukovodilaca kluba neće da izađe u javnost i kaže kako su prethodni direktori radili na štetu kluba, a u korist svojih havera u vidu menadžera, načelnika, pojedinih igrača. Shvatam da i on snosi dio krivice jer je on i imenovao ublehe poput Sabrine, Ajle, onog koordinatora za omladinski pogon. Ti ljudi su se rastalili, ušićarili i otišli, a nama ukrali godine i godine vremena u kojima smo samo stagnirali.

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 25 jun 2024, 21:35

junioR je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
Može.
Ne znam kakav je, ali igrao je u drugoj najboljoj ekipi, 6 asistencija, pri tome neće sigurno biti preskup.
Ko alternativa Beganoviću ne može bolje :thumbup:
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 25 jun 2024, 21:39

Beton je napisao/la:
25 jun 2024, 21:32
Kmenkake je napisao/la:

Hahahahaha

Ja uopšte nisam stranacki opredijeljen,a i pisao sam nekad koliko se sjećam da Mandića treba smijeniti.

Ko god da bude načelnik,zar je realno da pristane da troškove održavanja stadiona,plate i ostalo uzme na sebe ,a da mogućnost ubiranja prihoda da Ismiru Mirvicu?

P.S. Od ovog svakako nema ništa jer je ugovor poništen,ali za sve buduće opcije...
Na ovom forumu obitava toliko agendaša, predstavnika raznoraznih stranaka, menadžera, neprijatelja kluba koji se predstavljaju kao veliki navijači i brinu za interes kluba, a kad nešto napišu shvatiš da ni najveći dušamani ne bi izrekli takvu glupost (ne kažem da si jedan od njih).

Kad smo još uvijek kod teme stadion. Općina Centar je jedina općina u ovoj disfunkcionalnoj državi koja hoće da klub gradi stadion u njenom vlasništvu dok u svim ostalim normalnim sredinama općina gradi stadione u vlasništvu lokalnih klubova.

Sabrina i Srđan su jarani. Ugovor o koncesiji je bio ništa drugo do politička igranka. Srđan se pere o klub i krivi njega za nezaživljavanje ugovora, ali nigdje ne spominje svoju havericu sa kojom je saučesnik u zločinu. Kod Mirvića mi je strašno krivo to što niko od strane rukovodilaca kluba neće da izađe u javnost i kaže kako su prethodni direktori radili na štetu kluba, a u korist svojih havera u vidu menadžera, načelnika, pojedinih igrača. Shvatam da i on snosi dio krivice jer je on i imenovao ublehe poput Sabrine, Ajle, onog koordinatora za omladinski pogon. Ti ljudi su se rastalili, ušićarili i otišli, a nama ukrali godine i godine vremena u kojima smo samo stagnirali.
U Ilijasu natkriju stadion a ne mogu nama jednu tribinu. Prije 30 godina zavrsen rat a mi jos gledamo u vremensku prognozu da li povesti djecu na utakmicu da ne pokisnu

muhamedhulk
Kontakt:

Post Postao/la muhamedhulk » 25 jun 2024, 21:40

Duska i pretjerivanje. Sigurno nikad niko nije cuo da je sasvim normalno da se plati bonus kad se potpisuje free igrac. Necete vjerovati ali to se radi i u Evropi. :o
Ne znam sto se cudite oko igraca sa istoka, ta nova ekipa za sport je sigurno nasla na istoku neke preporuke od nekih agencija..i pokusavaju da ubodu sa nekim. Nista cudno, sansu imaju, trener je taj koji ce odluciti jesul dobri ili ne.
Moje misljenje je da Oliveira ide i ocekujem i Ristica i nekog Akademca u ekipi…
NEMA NAZAD!
FC Bayern Rekordmeister!
Sarajevo šampion!
Dallas Cowboys!

Safet Sušić - najbolji igrač u historiji Sarajeva i BiH, najbolji selektor u historiji reprezentacije BiH!

ledesma
Kontakt:

Post Postao/la ledesma » 25 jun 2024, 21:44

muhamedhulk je napisao/la:
25 jun 2024, 21:40
Duska i pretjerivanje. Sigurno nikad niko nije cuo da je sasvim normalno da se plati bonus kad se potpisuje free igrac. Necete vjerovati ali to se radi i u Evropi. :o
Ne znam sto se cudite oko igraca sa istoka, ta nova ekipa za sport je sigurno nasla na istoku neke preporuke od nekih agencija..i pokusavaju da ubodu sa nekim. Nista cudno, sansu imaju, trener je taj koji ce odluciti jesul dobri ili ne.
Moje misljenje je da Oliveira ide i ocekujem i Ristica i nekog Akademca u ekipi…
A neces vjerovat placaju za panjinu
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin

Beton
Kontakt:

Post Postao/la Beton » 25 jun 2024, 21:45

Tatamata1946 je napisao/la:
25 jun 2024, 21:39
Beton je napisao/la:
25 jun 2024, 21:32
Kmenkake je napisao/la:

Hahahahaha

U Ilijasu natkriju stadion a ne mogu nama jednu tribinu. Prije 30 godina zavrsen rat a mi jos gledamo u vremensku prognozu da li povesti djecu na utakmicu da ne pokisnu
Općina populacijski tri puta manja od Centra, sa vjerovatno pet puta manjim budžetom realizuje milionski projekat.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 25 jun 2024, 21:47

Ako ima istine za Unušića - super. I dosadašnja karijera, i prošlosezonska statistika, pa i pozicija. Možda i on bude ubleha, niko nije vidovit, al barem mu je taj neki fudbalski background znatno bolji nego kod menadžerskih polovnjaka iz Srbije.

Samo što sumnjam da će ovo biti česta pojava.

Tačno jedva čekam da se lezbače i ostali pušiqrci okrenu kontra svog ajatolaha - a doći će i do toga, sigurno. Papanluk koji ih spaja, će im i dohakati.
The saddest thing in life is wasted talent.

Rule_hz
Kontakt:

Post Postao/la Rule_hz » 25 jun 2024, 21:48

GospodinIzSarajeva je napisao/la:
25 jun 2024, 21:35
junioR je napisao/la:
NazorUso je napisao/la:
Može.
Ne znam kakav je, ali igrao je u drugoj najboljoj ekipi, 6 asistencija, pri tome neće sigurno biti preskup.
Ko alternativa Beganoviću ne može bolje :thumbup:

Pa osjekov igrac, na posudbi bio valjda zoran zna i trazi te deficitne pozicije koje mu trebaju. I valjda kroz trening vidi sta kako i gdje, sacekajmo ove prijateljske jos vise ce uvidjet sta gdje i kako skripi... Nadat se najboljem
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.

nokee
Kontakt:

Post Postao/la nokee » 25 jun 2024, 21:49

jurisicduska je napisao/la:
25 jun 2024, 20:14
nokee je napisao/la:
25 jun 2024, 20:07
25 jun 2024, 19:57
Nije niko nista ukrao. Tako su dovedeni igraci.
Nije to protivzakonito. Najnormalnija transakcija u fudbalu.

Samo sto bi mogli pored toga gledat I da dovedu koga kvalitetnog u Sarajevo a ne samo tu bijednu proviziju.
Samo malo. Kakve veze ima Alen Skoro kao direktor akademije sa dovodjenjem i provizijom? Posto vidim da znas tacno u bobu cifre koje su se uzele i ko je tacno u talu..
E cuj napise teske optuzbe da se radi u talovima i kaze nema tu nista protuzakonito itd.
Navuces gnjev na momka koji veze nema stim i kad ti par ljudi odgovori povlacis se sa tim nije nista protuzakonito.
Zanimljivo, nadasve.. :kafa:
Ima veze jer je ovaj mali igrac od njegovog druga I nikakvim drugim konekcijama ne bi dosao u Sarajevo u zivotu. Ovaj mali nema mjesta u prvih 50 igraca Sarajeva. Imamo u akademiji do 16 godina 15 boljih igraca.

Nije nista protivzakonito. Samo nam dolaze igraci na taj nacin I debelo se naplacuju razni amateri.

Sto reko moj drug. Nek placaju. Dokle kako niko ne zna.
Nemam se ja sta povlaciti. Mogo sam napisati post bez poznanstva Ristica I Skore I sad ne bi vodili ovu diskusiju nit bi ja morao odgovarat na privatne poruke.

Al nema problema. Upravu ste. I treba se povuci pogotovo odavde.

Druga stvar jel fkt ima jos ljudi koji vjeruju da je ona hudnica Ajla toliko mocna I da ona donosi nekakve odluke a Mirvic nema pojma naivan i malo zabrinut.

Ja cu podrzavat Sarajevo dok sam ziv I za razliku od vas pojedinih zaboli me kita ko ce mi prijetiti po forumima pisat mi na fb I tako.
Ne znam ja ko ti prijeti ni zasto ti prijeti ali nije u redu ovoliko lazi iznositi bez ikakvog pokrica i blatiti ime momka koji nije u takvim rabotama. Al dobro, tebi na obraz.

belosevic23
Kontakt:

Post Postao/la belosevic23 » 25 jun 2024, 21:50

Cim njemu vadzine vode glavne stvari u klubu nema od njega nista, ajla je direktorica fk sarajevo d.o.o. za fan shop, razocarao me ismir i bojim se da ce nam klub odvesti u ambis..sve do sad sam mislio da zaista voli i radi za sarajevo..ali ovo sa risticem...

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 25 jun 2024, 21:53

nokee je napisao/la:
25 jun 2024, 21:49
25 jun 2024, 20:14
nokee je napisao/la:
25 jun 2024, 20:07

Samo malo. Kakve veze ima Alen Skoro kao direktor akademije sa dovodjenjem i provizijom? Posto vidim da znas tacno u bobu cifre koje su se uzele i ko je tacno u talu..
E cuj napise teske optuzbe da se radi u talovima i kaze nema tu nista protuzakonito itd.
Navuces gnjev na momka koji veze nema stim i kad ti par ljudi odgovori povlacis se sa tim nije nista protuzakonito.
Zanimljivo, nadasve.. :kafa:
Ima veze jer je ovaj mali igrac od njegovog druga I nikakvim drugim konekcijama ne bi dosao u Sarajevo u zivotu. Ovaj mali nema mjesta u prvih 50 igraca Sarajeva. Imamo u akademiji do 16 godina 15 boljih igraca.

Nije nista protivzakonito. Samo nam dolaze igraci na taj nacin I debelo se naplacuju razni amateri.

Sto reko moj drug. Nek placaju. Dokle kako niko ne zna.
Nemam se ja sta povlaciti. Mogo sam napisati post bez poznanstva Ristica I Skore I sad ne bi vodili ovu diskusiju nit bi ja morao odgovarat na privatne poruke.

Al nema problema. Upravu ste. I treba se povuci pogotovo odavde.

Druga stvar jel fkt ima jos ljudi koji vjeruju da je ona hudnica Ajla toliko mocna I da ona donosi nekakve odluke a Mirvic nema pojma naivan i malo zabrinut.

Ja cu podrzavat Sarajevo dok sam ziv I za razliku od vas pojedinih zaboli me kita ko ce mi prijetiti po forumima pisat mi na fb I tako.
Ne znam ja ko ti prijeti ni zasto ti prijeti ali nije u redu ovoliko lazi iznositi bez ikakvog pokrica i blatiti ime momka koji nije u takvim rabotama. Al dobro, tebi na obraz.
Logičnije je da će mu se prijetiti ako je rekao istinu,da je sve jedna obična laz napisana na forumu niko na to ne bi reagovao.

samoSA
Kontakt:

Post Postao/la samoSA » 25 jun 2024, 21:55

belosevic23 je napisao/la:
25 jun 2024, 21:50
Cim njemu vadzine vode glavne stvari u klubu nema od njega nista, ajla je direktorica fk sarajevo d.o.o. za fan shop, razocarao me ismir i bojim se da ce nam klub odvesti u ambis..sve do sad sam mislio da zaista voli i radi za sarajevo..ali ovo sa risticem...
Lik se sprda kako je doso a i ove godine vidimo gdje sve ide samo najveci optimisti jos misle da mozemo nesto u evropi i ligi sa ovakvim pristupom

Tatamata1946
Kontakt:

Post Postao/la Tatamata1946 » 25 jun 2024, 21:56

belosevic23 je napisao/la:
25 jun 2024, 21:50
Druze javi se na kraju sezone da vidimo taj ambis. Ili jos bolje na kraju 25/26 sezone
Zapamti dobro svoj post

fks74
Kontakt:

Post Postao/la fks74 » 25 jun 2024, 22:00

Malo sam se raspitao, ovaj mali je zalog za budućnost. :kafa:

Odgovori

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: bhfanatic14, Bordo10, MSOZ101 i 40 gostiju.