Ovaj luzer nije trebao biti ni pozvan kako je otisao u amatersku ligu. Uz Bellinghama najgori na terenu.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
- tuzlak1987
- Kontakt:
Re: UEFA EURO 2024.
Budimo realni Srbiju nije niko razvalio. Primili 2, dali 1. Dva remija i minimalan poraz. Da su oni imali neku Skotsku, Gruziju, Albaniju, Ukrajinu itd sada bi imali 4 boda i isli kao drugi. Nisu se izblamirali cak se Hrvatska daleko vise izblamirala u sve tri utakmice iako je bila minutu do prolaza.
I nemas ti od ove Srbije vise izvuci da se kaze Piksi neznalica. Mozda jeste ali nemaju ovi njegovi igraci pobjednicki mentalitet i ozbiljnost. Ne moze se sa njima vise od ovoga.
I nemas ti od ove Srbije vise izvuci da se kaze Piksi neznalica. Mozda jeste ali nemaju ovi njegovi igraci pobjednicki mentalitet i ozbiljnost. Ne moze se sa njima vise od ovoga.
-
- Kontakt:
Na koga idu Englezi u osmini
Mi bi ovu grupu gdje je Engleska prepisali sa 3 pobjede. Bas ogroman potencijal imamo, mozda cak i za polufinale EP-aMogli je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:19Nevjerovatno da neki i dalje spominju reprezentaciju BiH koja nije u stanju jednu smislenu akciju napraviti.

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
I to do 70 negdje Slovenija imala jedan manje i tad izjednačili.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Drkusic neutraliziro kane belingema fodena
Tajming mu je topcina
Tipa franco baresi
24 godine
Mozda se uspije prebaciti u bundesku ili serie a
Tajming mu je topcina
Tipa franco baresi
24 godine
Mozda se uspije prebaciti u bundesku ili serie a
dobre guzove ima Belma
- JayCatwright
- Kontakt:
Nizozemsku čini mi se
moglo bi 4-5 igraca upasti kod nas na spisak, 2 u prvi sastav.
ali kada imas keka za trenera onda to vrijedi ko bih srbija i hrvatska zajedno
Ovo sto Srbija radi na velikim takmičenjima je sramota. Bolje da nisu igrali. Ne zna se koja je bruka veća, ona na tribinama ili na terenu.
Ne slažem se da se ne može bolje od Piksija.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:22Budimo realni Srbiju nije niko razvalio. Primili 2, dali 1. Dva remija i minimalan poraz. Da su oni imali neku Skotsku, Gruziju, Albaniju, Ukrajinu itd sada bi imali 4 boda i isli kao drugi. Nisu se izblamirali cak se Hrvatska daleko vise izblamirala u sve tri utakmice iako je bila minutu do prolaza.
Mislim da bi Kek, da je na klupi Srbije, bez po muke prošao ovu skupinu.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- JayCatwright
- Kontakt:
Tako je. Mi bi s Kekom osvojili EUROVarg je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:24moglo bi 4-5 igraca upasti kod nas na spisak, 2 u prvi sastav.
ali kada imas keka za trenera onda to vrijedi ko bih srbija i hrvatska zajedno
Nijw ih razvalio, ali ni oni nisu nistaa uradili, protiv slovenije se provukli i produzili agoniju, i vcrs kad im je trebala pobjeda nisu krenuli ni u jednom trenutku all in, svejedno je ili x ili izgubio, ne znas zapravo sta je gore, sto te niko nije razvalio ili sto nista nisi poduzeo a letis vani.tuzlak1987 je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:22Budimo realni Srbiju nije niko razvalio. Primili 2, dali 1. Dva remija i minimalan poraz. Da su oni imali neku Skotsku, Gruziju, Albaniju, Ukrajinu itd sada bi imali 4 boda i isli kao drugi. Nisu se izblamirali cak se Hrvatska daleko vise izblamirala u sve tri utakmice iako je bila minutu do prolaza.
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ
#20 DJ
- Faraon iz Visokog
- Kontakt:
Ovako debilne utakmice u posljednjim kolima su rezultat ovog glupog sistema da sa 2 boda možeš proći u nokaut fazu.
Rođen s tobom da budem
Prvom iz ove Belgija grupe se fino otvorilo za polufinala, i u polufinalu Englezi/Talijani/Holanđani
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
i na ulicama, svi veci grupni incidenti na ovom EP ukljucuju Srbe
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
"Every morning when I wake up I see the sun, even if there is the rain." Max Allegri
Meni nije čudo za male zemlje sto ispadnu tipa eto Albanija, Srbija, Hrvatska. Ali Engleska koju su nahajpali ko da je Bog i Batina fudbala koliko se blamira na prvenstvima je smjehotres. Oni kao neko i nešto 5 smislenih akcija sastaviti neznaju.
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....
Pa to je isti mozak ko i kod Papeta,Hadžibegića,Baždarevića...oni su jos u VHS svijetu i gledaju kasete i nose štafetu Titu..
12.11.2020 Georgia - N.Macedonia 0:1 (Goran Pandev)
- JayCatwright
- Kontakt:
Treći EURO sa 24 ekipe i nijednom se nije desilo da prođe ekipa sa 2 bodaFaraon iz Visokog je napisao/la: ↑25 jun 2024, 23:26Ovako debilne utakmice u posljednjim kolima su rezultat ovog glupog sistema da sa 2 boda možeš proći u nokaut fazu.
- VensanKasel
- Kontakt:
Moja zemlja mala brana velikoj rijeci ludila ...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.