FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 mar 2011, 12:52

Pises na forumu,na temi FK Sarajevo,kluba kojeg nisi navijac niti simpatizer.
Slazem se da je Hapoel u tom trenutku bio najgore moguce rjesenje ali ces se ti onda sloziti da ste
skinuli gace jos na aerodromu i bili ponizeni. Treba biti realan... Igracemo mi evropu,to je najbitnije
a i vi. To je najrealnije i najpravednije,da dva nasa najveca kluba igraju. Ali kanite se corava posla i
uhvatite se svojih problema a nas pustite da rjesavamo svoje.
Simpatizer jesam, ne mrzim Sarajevo, cak sta vise i drago mi je na neki nacin. Volim prcati raju, ali nista opasno..
Idem na tekme Sarajeva, kao sto imam raje pitara koji su sada isli sa mnom protiv Dinama.. ;)
Slozit' cu se da smo od pocetka cim smo izvukli Hapoel otisli tamo skinutih gaca i pustili da nas ka*aju, ali i da smo otisli nastrojeni i spremni na bilo koji nacin da poginemo na terenu, bilo bi onda 2 ili 3:0..
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

mauricius
Kontakt:

Post Postao/la mauricius » 29 mar 2011, 12:59

Evo ih opet se sjatili haha i po obicaju ce sve da se tolerise a cim se ode na njihovu temu il se nesto napise idu banane neka zasticena vrsta, a ti Baja prcaj tako gdje su te naucili ne ovdje zaboli nas za tvoje misljenje,pazite da vam vas idol kojem pjevate pjesme i crtate grafite ne proda jos koji trans!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 29 mar 2011, 13:05

mauricius je napisao/la:Evo ih opet se sjatili haha i po obicaju ce sve da se tolerise a cim se ode na njihovu temu il se nesto napise idu banane neka zasticena vrsta, a ti Baja prcaj tako gdje su te naucili ne ovdje zaboli nas za tvoje misljenje,pazite da vam vas idol kojem pjevate pjesme i crtate grafite ne proda jos koji trans!
To pjeva 500 likova, a Zeljo ima 1000000 navijaca.. Pozz
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Ko nam zlo mislio...
Kontakt:

Post Postao/la Ko nam zlo mislio... » 29 mar 2011, 13:07

Baja_Zvjerka je napisao/la:
Pises na forumu,na temi FK Sarajevo,kluba kojeg nisi navijac niti simpatizer.
Slazem se da je Hapoel u tom trenutku bio najgore moguce rjesenje ali ces se ti onda sloziti da ste
skinuli gace jos na aerodromu i bili ponizeni. Treba biti realan... Igracemo mi evropu,to je najbitnije
a i vi. To je najrealnije i najpravednije,da dva nasa najveca kluba igraju. Ali kanite se corava posla i
uhvatite se svojih problema a nas pustite da rjesavamo svoje.
Simpatizer jesam, ne mrzim Sarajevo, cak sta vise i drago mi je na neki nacin. Volim prcati raju, ali nista opasno..
Idem na tekme Sarajeva, kao sto imam raje pitara koji su sada isli sa mnom protiv Dinama.. ;)
Slozit' cu se da smo od pocetka cim smo izvukli Hapoel otisli tamo skinutih gaca i pustili da nas ka*aju, ali i da smo otisli nastrojeni i spremni na bilo koji nacin da poginemo na terenu, bilo bi onda 2 ili 3:0..

Moram biti iskren s tobom kada si i ti sa mnom. Ja ne volim zelju ali ga niti mrzim(puno :oops: )
Jednostavno,ne dotice me previse sta se kod vas desava.Imam dosta jarana koji su na vasoj tribini i na svim
gostovanjima i njih prcam kada vam se nesto lose desi.Ali ne mogu ovih koji jedva docekaju da se nasladjuju tudjoj muci a nije ni kod vas mnogo bolje.

Toliko druze

Mourinhokilledbarca
Kontakt:

Post Postao/la Mourinhokilledbarca » 29 mar 2011, 18:33

dino lj je napisao/la:Neka je danas dragi Bog na pomoci svim pravim navijacima patriotima i njihovim klubovima koji u srcu nose nasu BiH,mani te se glupih preupcavanja hoce li se Grbavica praviti,jel Kosevo gradski ili stadion komsija,jeli Amar kaznio igrace a uprava Sarajeva svoje suspendovala ili ko su bolji navijaci,ujedinimo se kao 1992 i srusimo ovu djubrad koja dovodi u beznadze nase klubove i repreznetaciju i baca pod noge sav trud i rad u nasim klubovima.
POTPIS !
1946

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 mar 2011, 18:57

BLU SKY je napisao/la:Uprava FK Sarajevo suspendovala je prvotimce Hilmu Gutića, Sedina Torlaka, Arsenijevića, Vučinu Šćepanovića, Damira Kojaševića, Dženaldina Hamzagića, Adisa Jahovića i Veldina Muharemovića.

Kako doznajemo, razlog suspenzije je odbijanje pomenutih igrača da potpišu papir u kojm pristaju na reprogram dugova koje klub ima prema njima, a što je neophodno kako bi klub sa Koševa dobio licencu za nastupe u euro-takmičenjima ukoliko iste uspije izboriti...Sta je ovo kod vas stalno problemi :oops:
Buraz moj i vas ceka ista sudbina samo i to imate dugove prema bivsim igracima od Dine Muharemovica pa nadalje, svi oni ce morati potpisati isti papir ako nemate para a cisto sumnjam da ce to uraditi ;)
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 29 mar 2011, 19:30

kako će pristati na taj ugovor kad još husrefu nisu platili za titulu

adnanhz
Kontakt:

Post Postao/la adnanhz » 29 mar 2011, 21:23

Sto se tice uprava u FKS nisto nova opet neka muljanja ima-nema para ,krivi igraci, i jos jedna stvar ova uprava i predsjednik na celu su za mene polozili vrativsi grobare u klub :x :x :x
Mi se ne furamo mi smo furka.
Sarajevo Horde Bog i Carsija, neka zivi Bosna nasa drzava...

UPS
Kontakt:

Post Postao/la UPS » 29 mar 2011, 22:16

nidi je napisao/la:kako će pristati na taj ugovor kad još husrefu nisu platili za titulu
Kao ni vi Amaru za one prve titule

Dirk
Kontakt:

Post Postao/la Dirk » 29 mar 2011, 22:42

UPS je napisao/la:
nidi je napisao/la:kako će pristati na taj ugovor kad još husrefu nisu platili za titulu
Nemoj da lupas, znas i sam da su mu sve platili, zapravo sam je to naplatio sa Zujom kada su ostavili milionski dug iza sebe u prvom mandatu :D
Rafa Benitez : " Ja sam jedan celavi idiot, koji je dosao na svijet da bi se igrao sa velikim klubovima i od njih napravio nizerazredne. Do sada sam vodio dva takva kluba, Liverpool i Inter i uspio sam u namjeri da ih dobro upropastim."

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 30 mar 2011, 08:37

[youtube][/youtube]

1,20 :mrgreen: 8-)
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

Braco_vrbanjusa
Kontakt:

Post Postao/la Braco_vrbanjusa » 30 mar 2011, 08:49

jesu ovo ti Hairlija na 1.20????

:D :D :D :D :D :D :D

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 mar 2011, 08:59

Megamon je napisao/la:
FCS-FCS je napisao/la:hebo ba sve...ovo je KRAJ PRICE
mozemo se nadati iduce godine u ova doba da krene malo bolje
do tada...igrace se teferic turniri
Kakvi bolan teferici,kakvi turniri liga se normalno nastavlja.

cuj teferic,e svasta ces cuti :lol:
I sta ako se liga nastavi..samo u dvije recenice opisi STA ONDA u junu ??
Nemaju para ni za sta a kamoli za ligu u kojoj placaju prevoz i eventualno hotel da bi u junu uefa rekla...pa vi ste banovani ..vamo ne mozete !!! Znaci LIGA NI ZA STA...jel tako da sve gubi smisao sa ovim BAN-om ??
A i sam znas da rezultati nase lige od 1 aprila nisu priznati na uefinim stranicama.
Vidim da si optimista ali uskoro ces ti ispuhati ko lopta iz granapa

FCS-FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS-FCS » 30 mar 2011, 09:04

UPS je napisao/la:
Husrefov dug je prepolovljen i on potrazuje drugu polovinu a ne citav iznos !!!
A Amar vas je toliko" zavio u crno" u prvom mandatu da niste mogli sebi doci do 2010....tako da bi trebo malo razmisliti o BAGERIMA i PLAVOM PROLJECU i stizanju Borca i jos bruku nakih ublehasko-lopovskih obecanja...pa tek onda nama drzati predavanja. Ponavlja vam se izgleda 2002-2003. Provjeri... i vasi u klubu spremaju reprogram dugovanja pa ko ne prihvati , tribine i jedi kospe !!!!

Saurman
Kontakt:

Post Postao/la Saurman » 30 mar 2011, 12:29

Kakva je to uprava koja suspenduje 8 igrača iz razloga što ti igrači traže svoje pare a klub želi da reprogramira taj dug prema igračima da bi dobili licencu od Uefa-e... :lol: :lol:
1974---1975---1976---2001---2013---2020

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 30 mar 2011, 12:43

Ovo sto je uradila Uprava F.K.Sarajeva uradice i druge uprave i klubovi u Premijer ligi :oops: ili ce smanjiti ugovore, plate itd,jer stetu od suzpenzije ce svi osjetiti :idea: ,jer ko ce sad davati i ulagati u igrace,pa i vracati dugova, ako niko ziv ne zna hocemo li igrati u Evropi :?: .Previse je slucajno da se sad trazi prolongiranje,upravo u momentu pred suzpenziju saveza ,i to igaci dobro znaju :!: .Ako bude Evrope bice i para u suprotnom na rate jer slijedi stezanje kaisa,pa kome se svida,a kome ne ne mora ni igrati. :oops: !!

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 30 mar 2011, 12:56

Podrav,kakvo je stanje pred utakmicu,vidim suspendovali vam 8 igraca :o ,mi dolazimo po pobjedu :P ,hocel biti Hordi,nemojte da bude da vas je vise bilo u Banovicima nego u Sarajevu :D
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

samosarajvo
Kontakt:

Post Postao/la samosarajvo » 30 mar 2011, 13:52

Ljudi blizi nam se tekma protiv Buducnosti iz Banovica. 8 prvotimaca je suspendovano ali vjerujem da ce se sve rjesiti do subote i da ce nastupiti na utakmici i samim tim donjeti pobjedu.Mada ja mislim da ih mozemo dobiti i sa drugim timom ali ne bih rizikovao jer su nam bodovi prjeko potrebni :mrgreen:
Bice na televiziji,savez je u rasulu ali to nam ne smije biti opravdanje da ne dodjemo na utakmicu !!!Postoje dobre sanse,pravo dobre,da se formira neki privremeni savez ili cak pravi NFSBIH u roku od 2 mjeseca i u tom slucaju bi klubovi u Europu(koji ti zasluze naravno) a i repka bi nastavila kval. za euro...Zato svi na Kosevo u subotu u 14:00!!!
Uz ovako los termin,TV prenos,poraz od Zrinjskog,rasulo u Savezu a i u klubu donekle,neatraktivan protivnik da bogda da nas i 2000 na cjelom Kosevu bude...! Nedo bog jos da kisa padne... :shock:
Zato zovite raju da damo podrsku kad je najpotrebnije!!!!

SAMO SARAJVO

ekii
Kontakt:

Post Postao/la ekii » 30 mar 2011, 14:25

neutralan__ je napisao/la:Podrav,kakvo je stanje pred utakmicu,vidim suspendovali vam 8 igraca :o ,mi dolazimo po pobjedu :P ,hocel biti Hordi,nemojte da bude da vas je vise bilo u Banovicima nego u Sarajevu :D
:lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Ko nam zlo mislio...
Kontakt:

Post Postao/la Ko nam zlo mislio... » 30 mar 2011, 14:51

neutralan__ je napisao/la:Podrav,kakvo je stanje pred utakmicu,vidim suspendovali vam 8 igraca :o ,mi dolazimo po pobjedu :P ,hocel biti Hordi,nemojte da bude da vas je vise bilo u Banovicima nego u Sarajevu :D
Ahahahahahahahahahaha!
Nemoj me pogresno shvatiti ali to sta ce te vi reci i pomisliti naba bas i nije
najveci problem u zivotu.
Ali originalan si,to ti priznjem :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 15 gostiju.

DEBUG SSO: [] | STATUS: []