Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
neutralan__ je napisao/la:Podrav,kakvo je stanje pred utakmicu,vidim suspendovali vam 8 igraca,mi dolazimo po pobjedu
,hocel biti Hordi,nemojte da bude da vas je vise bilo u Banovicima nego u Sarajevu
Ahahahahahahahahahaha!neutralan__ je napisao/la:Podrav,kakvo je stanje pred utakmicu,vidim suspendovali vam 8 igraca,mi dolazimo po pobjedu
,hocel biti Hordi,nemojte da bude da vas je vise bilo u Banovicima nego u Sarajevu
Ko nam zlo mislio... je napisao/la:Ahahahahahahahahahaha!neutralan__ je napisao/la:Podrav,kakvo je stanje pred utakmicu,vidim suspendovali vam 8 igraca,mi dolazimo po pobjedu
Nemoj me pogresno shvatiti ali to sta ce te vi reci i pomisliti naba bas i nije
najveci problem u zivotu.
Ali originalan si,to ti priznjem
Odlična uprava ! Šta misliš kako su Sarajevo i svi ostali klubovi sa dugovima prethodnih godina dobijali licencu ?Saurman je napisao/la:Kakva je to uprava koja suspenduje 8 igrača iz razloga što ti igrači traže svoje pare a klub želi da reprogramira taj dug prema igračima da bi dobili licencu od Uefa-e...![]()
Vala iskreno i bolje sto nisu potpisali ova dva baletana, ko bi ih gledao u narednim utakmicama kako se vuku po terenumolotovljev je napisao/la:cccc..Jahovic,Hamzagic..ne mogu iz postovanja prema bordo dresu..kakav smo kiks napravili..
Jahovica i Hamzagica mi nije zao...ebat ihDirk je napisao/la:Bio sam na danasnjem treningu igralo se na dva gola, od suspendovanih nema Baneta , Vucine , Jahovica, Hamzagica i Gutica dok su Lede , Torlak , Kojasevic igrali sa ovim sto vjerovatno znaci da su pristali potpisati papir koji nam je bitan da dobijemo licencu.
Na kompletnoj tekmi mali Nihic dominirao stvarno treba dobiti priliku sad kad nema Ihtijarevica on je najbolje rjesenja. Haris Handzic vjerujte mi ljudi nasao se 5 puta na 3 metra od gola i svih 5 puta je promasio okvir gola
@Saurman
Svaki klub iz nase lige ce se naci na ovom ispitu, pogotovo klubovi koji duguju novac bivsim igracima, ili ce ga morati isplatiti ili se izboriti za potpis sto vjerujem nece biti lahko
i Haris je ponovo dobio svojih 5 minuta slavepardon je napisao/la:Dirkic ti imas problem u glavi izgleda...??? Reci mi ti sta si majketi gledo dok tako lazes o Handzicu,gledao sam i ja trening i cista je laz to sto pricas o momku...Providan si i glup a poserem se i tebi i tom sto te hajka na handzica u usta lazljiva....Do kad vise laganja i lajanja na momke koje vole klub,vole SARAJEVO vise nego ti debilu jedan!!!Ohladi malo klocko....
nadam se da se salisdzenan01 je napisao/la:Ovo je za nepovjerovati kako se odnose prema legendi kluba Mirzi Varešanoviću, koji je ovaj klub zadužio i kao igrač, sportski direktor i trener
Dzeno stari ironicarkirba je napisao/la:nadam se da se salisdzenan01 je napisao/la:Ovo je za nepovjerovati kako se odnose prema legendi kluba Mirzi Varešanoviću, koji je ovaj klub zadužio i kao igrač, sportski direktor i trener
Trenutno korisnika/ca: PeppermintSA i 12 gostiju.