fksinfo i opletikeli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:12U sta se klub pretvorio to ce prepoznati onih 3-4 hiljade pacenika sto su tu kakvi god da smo. Ako je lose isti ce odreagovati pogotovo sjever koji je uvijek prepoznao crve u klubu. Na temu se nekad ulazilo da se procita kakva nova informacija, da se podijele normalna misljenja a Bgm sad tema postala sprdacina da nas ni strumfovi ne bi ovako sprdali. Da ne spominjem ove sto pisu koliko im je ispita ostalo ko da koga boli k.
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Pronasao se. Jedan si od onih na koje se ovo i odnosiloSurreal je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:15fksinfo i opletikeli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:12U sta se klub pretvorio to ce prepoznati onih 3-4 hiljade pacenika sto su tu kakvi god da smo. Ako je lose isti ce odreagovati pogotovo sjever koji je uvijek prepoznao crve u klubu. Na temu se nekad ulazilo da se procita kakva nova informacija, da se podijele normalna misljenja a Bgm sad tema postala sprdacina da nas ni strumfovi ne bi ovako sprdali. Da ne spominjem ove sto pisu koliko im je ispita ostalo ko da koga boli k.

BITNO
Veliko poštovanje za sve navijače našeg kluba, budući da je admin digao ruke od foruma, a velikom broju vas, naročito staroj gardi (puno poštovanje za vas, vi ste temelj našeg kluba) ne čitaju naši neozbiljni postovi (neću više o ispitima majke mi), jedan kratak tutorijal:
Veliko poštovanje za sve navijače našeg kluba, budući da je admin digao ruke od foruma, a velikom broju vas, naročito staroj gardi (puno poštovanje za vas, vi ste temelj našeg kluba) ne čitaju naši neozbiljni postovi (neću više o ispitima majke mi), jedan kratak tutorijal:
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Vazda se nadje neki klimoglavac da kmeči na to sta se piše ,a istovremeno polaže nade u nekog drugog da prepoznaje goruće probleme.
Ja, i?TurkishAirlines je napisao/la: ↑26 jun 2024, 11:25Nasi zaboravili da 4 kluba ispadaju u novoj sezoni.
Nece sigurno, sa "pojacanjima" poput Jovica. Ovaj Karamarko sto su ga kone dovele je Rio Ferdinand za našu ublehu iz Surdulice.
Vrijeme je da se Horde okrenu protiv Mirvica, tu će mu biti i kraj. Nek u bash dovodi ove dragulje iz Srbije što ispadaju iz lige i imaju 0 minuta u seniorskom fudbalu sa 21 godinu
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:

e tacno mi dodje da nas pogodi parola, imati pa nemati.. To je gore od imati i da ne znas. Pa lagano, cekati free agente i ostale sirotinjske fore. Tad ce valjati Kurdic, Cmiljanic, Kobiljar, Bagaric.. trener iz tunela, to je priblizno konama kao njihova sablja s krova. O obestecenjima da ne pricamo. Nije ni ovo dobro da se razumijemo.. Ali evo imaju ovo vrijeme ispred sebe pa da vidimo na sta ce izaci.
@sveticovjece dobri moj, ebo dogovor.. Ne zadovoljavam se tim nekim redom ali eto. Vise bi volio da mi pocnemo liciti na klub koji zna sta hoce.
Ali proces je to.. Npr pogledas talijane, pogledaj covjeka koji dade gol kroatima. Pa mu vidi karijeru, i otkud on sa 29 u repki?? I isplati im se brat. To je pracenje igraca, idealan tajming. Doduse uvijek izuzetno ocjenjivan u jednoj Veroni. konstantu ima. mozes provjeriti na flashscore.
Mozda ce se bolje taj iz Verone pokazati nego Pogba npr, a svi bi prije Pogbu da svrs.. Banalizujem
samo mi nije jasna ta A.A, ko si ba? **** pijavice u skokovima, ko te drzi? Ako te drzi amerikanac Dabgoda propo radi nje, pa nek se hvata za glavu kasnije. 5000 clanova kluba mu isto govori a on svoje. avaj
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
e baskeli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:12U sta se klub pretvorio to ce prepoznati onih 3-4 hiljade pacenika sto su tu kakvi god da smo. Ako je lose isti ce odreagovati pogotovo sjever koji je uvijek prepoznao crve u klubu. Na temu se nekad ulazilo da se procita kakva nova informacija, da se podijele normalna misljenja a Bgm sad tema postala sprdacina da nas ni strumfovi ne bi ovako sprdali. Da ne spominjem ove sto pisu koliko im je ispita ostalo ko da koga boli k.

Imas 4 strumfa koja orgijaju temom 24/7, par studenata iz beca i minhena i mozda 5-6 normala likova koji svakako slabo pisu. Ovo treba pogasiti
NEMA NAZAD
Neces sigurno na forumu rijesiti probleme krivoglavac. I ne rijesava probleme pojedinac nego grupa/navijaci. A vidim vi ste izgleda ti koji ste otjerali i sabrinu i mirzu i petog i desetog. Vjerujem. Cak vjerujem da ste i oni sto ste isli na tekmu dok su se bojkotovali mirza i ajla. Sad isti vi kenjate. Vidimo se u bijeljini, BL, listici ako je uopste i pola vas ikad bilo dole. Vise mi djeluje da vam je i kosevo daleko. Ajde sad lagano krenite sprdati klub da vam se strumfovi nasladjuje vasem dubokoumnom humoru. Kritika je jedno a sprdati svoj klub je za samarcine. Pozdrav

Ma jasta bolan. NEMA STAkeli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:37Neces sigurno na forumu rijesiti probleme krivoglavac. I ne rijesava probleme pojedinac nego grupa/navijaci. A vidim vi ste izgleda ti koji ste otjerali i sabrinu i mirzu i petog i desetog. Vjerujem. Cak vjerujem da ste i oni sto ste isli na tekmu dok su se bojkotovali mirza i ajla. Sad isti vi kenjate. Vidimo se u bijeljini, BL, listici ako je uopste i pola vas ikad bilo dole. Vise mi djeluje da vam je i kosevo daleko. Ajde sad lagano krenite sprdati klub da vam se strumfovi nasladjuje vasem dubokoumnom humoru. Kritika je jedno a sprdati svoj klub je za samarcine. Pozdrav![]()
A jesu se uhvatili studenata 

🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
-
- Kontakt:
Onda je Mirvah za samarcine ybg..keli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:37Neces sigurno na forumu rijesiti probleme krivoglavac. I ne rijesava probleme pojedinac nego grupa/navijaci. A vidim vi ste izgleda ti koji ste otjerali i sabrinu i mirzu i petog i desetog. Vjerujem. Cak vjerujem da ste i oni sto ste isli na tekmu dok su se bojkotovali mirza i ajla. Sad isti vi kenjate. Vidimo se u bijeljini, BL, listici ako je uopste i pola vas ikad bilo dole. Vise mi djeluje da vam je i kosevo daleko. Ajde sad lagano krenite sprdati klub da vam se strumfovi nasladjuje vasem dubokoumnom humoru. Kritika je jedno a sprdati svoj klub je za samarcine. Pozdrav![]()
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
Sanchez87hz je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:49Onda je Mirvah za samarcine ybg..keli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:37Neces sigurno na forumu rijesiti probleme krivoglavac. I ne rijesava probleme pojedinac nego grupa/navijaci. A vidim vi ste izgleda ti koji ste otjerali i sabrinu i mirzu i petog i desetog. Vjerujem. Cak vjerujem da ste i oni sto ste isli na tekmu dok su se bojkotovali mirza i ajla. Sad isti vi kenjate. Vidimo se u bijeljini, BL, listici ako je uopste i pola vas ikad bilo dole. Vise mi djeluje da vam je i kosevo daleko. Ajde sad lagano krenite sprdati klub da vam se strumfovi nasladjuje vasem dubokoumnom humoru. Kritika je jedno a sprdati svoj klub je za samarcine. Pozdrav![]()
mozda i jeste, to niko ne spori. Ali stvarno i strumf bi se trebao potruditi ovako da domisljato izmislja sale i posalice na racun kluba zbog kojeg je obolio fola.
Holyman je to otprilike fino poredao.
I da hoce vise ovi rokovi i obaveze da malo odmore od tipkanja

- 1 9 4 6 -
keli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:19Pronasao se. Jedan si od onih na koje se ovo i odnosiloSurreal je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:15fksinfo i opletikeli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:12
U sta se klub pretvorio to ce prepoznati onih 3-4 hiljade pacenika sto su tu kakvi god da smo. Ako je lose isti ce odreagovati pogotovo sjever koji je uvijek prepoznao crve u klubu. Na temu se nekad ulazilo da se procita kakva nova informacija, da se podijele normalna misljenja a Bgm sad tema postala sprdacina da nas ni strumfovi ne bi ovako sprdali. Da ne spominjem ove sto pisu koliko im je ispita ostalo ko da koga boli k.![]()
Botina plava hemoroide dobila na ovom pdfu
- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Samo mi reci jel na račun FK Sarajevo ili upravljačke strukture?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:51Sanchez87hz je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:49Onda je Mirvah za samarcine ybg..keli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:37
Neces sigurno na forumu rijesiti probleme krivoglavac. I ne rijesava probleme pojedinac nego grupa/navijaci. A vidim vi ste izgleda ti koji ste otjerali i sabrinu i mirzu i petog i desetog. Vjerujem. Cak vjerujem da ste i oni sto ste isli na tekmu dok su se bojkotovali mirza i ajla. Sad isti vi kenjate. Vidimo se u bijeljini, BL, listici ako je uopste i pola vas ikad bilo dole. Vise mi djeluje da vam je i kosevo daleko. Ajde sad lagano krenite sprdati klub da vam se strumfovi nasladjuje vasem dubokoumnom humoru. Kritika je jedno a sprdati svoj klub je za samarcine. Pozdrav![]()
mozda i jeste, to niko ne spori. Ali stvarno i strumf bi se trebao potruditi ovako da domisljato izmislja sale i posalice na racun kluba zbog kojeg je obolio fola.
Holyman je to otprilike fino poredao.
I da hoce vise ovi rokovi i obaveze da malo odmore od tipkanja![]()
![]()
I nemoj mi reci da je upravljačka struktura FK Sarajevo,molim te!
- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Šta je ono neko napisao, neće dolaziti na stadion
Treba mu platiti da dođe, ne znam kako ćemo bez takvih fanatika

Treba mu platiti da dođe, ne znam kako ćemo bez takvih fanatika

Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Tako je, evo posto prijavljuje postove pa se brisu jos jednom da ponovim jednog od te 4holyman je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:36e baskeli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:12U sta se klub pretvorio to ce prepoznati onih 3-4 hiljade pacenika sto su tu kakvi god da smo. Ako je lose isti ce odreagovati pogotovo sjever koji je uvijek prepoznao crve u klubu. Na temu se nekad ulazilo da se procita kakva nova informacija, da se podijele normalna misljenja a Bgm sad tema postala sprdacina da nas ni strumfovi ne bi ovako sprdali. Da ne spominjem ove sto pisu koliko im je ispita ostalo ko da koga boli k.![]()
![]()
Imas 4 strumfa koja orgijaju temom 24/7, par studenata iz beca i minhena i mozda 5-6 normala likova koji svakako slabo pisu. Ovo treba pogasiti
Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot], boki86, mnon46, nedimmmm1337 i 65 gostiju.