FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
18.04.2024
Naime, kao dio klupske strategije za prepoznavanje i privlačenje talentovanih igrača širom svijeta, posljednjih mjeseci je kreirana skauting služba pod vodstvom člana Nadzornog odbora Raymonda Cottmana i generalnog direktora Matthiasa Letermea.
Toni Bilandžić će kao šef službe voditi ovo odjeljenje, a uz njega će biti Tom L., Jasmin Osmanović i Nenad Sarčević.
Inače, Bilandžić je u svojoj karijeri radio u hrvatskom klubu Osijeku i norveškom Valerengeu gdje je do nedavno bio šef skauta.
"Veoma nam je drago primiti ove talentovane i ambiciozne ljude u našu sredinu i željno iščekujemo budućnost" poručio je predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić te dodao:
"Stjecanje pravog talenta najvažniji je ključ za rast kluba."
Naime, kao dio klupske strategije za prepoznavanje i privlačenje talentovanih igrača širom svijeta, posljednjih mjeseci je kreirana skauting služba pod vodstvom člana Nadzornog odbora Raymonda Cottmana i generalnog direktora Matthiasa Letermea.
Toni Bilandžić će kao šef službe voditi ovo odjeljenje, a uz njega će biti Tom L., Jasmin Osmanović i Nenad Sarčević.
Inače, Bilandžić je u svojoj karijeri radio u hrvatskom klubu Osijeku i norveškom Valerengeu gdje je do nedavno bio šef skauta.
"Veoma nam je drago primiti ove talentovane i ambiciozne ljude u našu sredinu i željno iščekujemo budućnost" poručio je predsjednik FK Sarajevo Ismir Mirvić te dodao:
"Stjecanje pravog talenta najvažniji je ključ za rast kluba."
- TurkishAirlines
Nasi zaboravili da 4 kluba ispadaju u novoj sezoni.
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Sve kao kritike ne djeluju, pa vidite su prestali koristiti ChatGPT kod predstavljanja igrača
La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
-
- Kontakt:
Zašto se ne obavi intevju sa našim vrlim predsjednikom,tu je već četiri godine 

Ma ima ih gorih od nas ne brini sigurni smoTurkishAirlines je napisao/la: ↑26 jun 2024, 11:25Nasi zaboravili da 4 kluba ispadaju u novoj sezoni.

Ja bi samo da ove sezone goal difference bude koliko toliko dobar jer smo sezonu završili sa 38 primljenih što je najviše od prvih 6 ekipa

- TurkishAirlines
Ja se od srca zahvaljujem Nemanji Mirvicu, jer da nije njega mi nebi mogli primiti ni tih 38 golova. Nas nebi ni bilo. Sad bi za Igman sa Ilidze navijali.Hz1946 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 11:38Ma ima ih gorih od nas ne brini sigurni smoTurkishAirlines je napisao/la: ↑26 jun 2024, 11:25Nasi zaboravili da 4 kluba ispadaju u novoj sezoni.![]()
Ja bi samo da ove sezone goal difference bude koliko toliko dobar jer smo sezonu završili sa 38 primljenih što je najviše od prvih 6 ekipa![]()
Trebamo se zahvaliti covjeku, on nas drzi u zivotu, on svoje pare daje. Dusa slatka
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
Ne treba pretjerivati. Daleko smo mi od borbe za opstanak. Ekipa nam pršti od individualnog kvaliteta.TurkishAirlines je napisao/la: ↑26 jun 2024, 11:25Nasi zaboravili da 4 kluba ispadaju u novoj sezoni.
Sigurno peto mjesto i usudicu se ,da najavim i juris na cetvrto mjesto. Tojeste odbranu istog,kojeg smo zasluzeno osvojili u prosloj sezoni !!
Ma vjerovatno im istekao trial period (ili kako to već fura). Uglavnom, nastavak marketinške strategije tutorijal stručnjaka kad Mirvah pošalje 8,99€ za plaćenu verziju.
The saddest thing in life is wasted talent.
- JavierBosnia
- Kontakt:
Zekic nece docekati nazalost ni Novu Godinu
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Moram vam priznati da mi je danas malo teško.
U sta se tema pretvorila. Odron.
J.ebo temu.. trebamo dumati u šta se klub pretvorio.
The saddest thing in life is wasted talent.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
razumijem kritiku, razumijem nezadovoljstvo. Ali sta je ovim par likova, npr jucer jurisicduska napise sto napise. I cik pogodi, kojih se par pacijenata zalijepi na to. Mislim ne bi da ih prozivam, ali su dezurni tu kad treba popljuvati, dodati ulje na vatru.
Neka ova fcking sezona pocne pa da znamo na cemu smo...
dovoljno je teska i mucna situacija.
A ove price ako se ispostave tacnim slucajno, pa bolje im je da napuste drzavu ne klub
A ove price ako se ispostave tacnim slucajno, pa bolje im je da napuste drzavu ne klub
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
TRUST THE PROCESS
ima jos jedan problemLobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:03razumijem kritiku, razumijem nezadovoljstvo. Ali sta je ovim par likova, npr jucer jurisicduska napise sto napise. I cik pogodi, kojih se par pacijenata zalijepi na to. Mislim ne bi da ih prozivam, ali su dezurni tu kad treba popljuvati, dodati ulje na vatru.
prvak za ovu sezonu je dogovoren, da li smo mi, borac ili zrinjski saznat cemo uskoro. Ove prinove su tu s razlogom, da li smo odustali prije pocetka ili je svakako uzimamo i to cemo saznati uskoro.
To je javna tajna tako da bez sikiracije. Probati doletiti do treceg pretkola zbog malo para i to je to, nema stresa
NEMA NAZAD
- Burberry46
- Kontakt:
Nije mi bilo drago kad sam dobio info. Jedino sto mu je 20 godina pa je gladan uspjeha a ostalo nikako ne valja.Aduka87 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:16Brat ga davno najavio, ovo je vise kao neki deal za Zeljkovica, ne znam vala imas malog Plocu kojeg mozes gurati, ti dovodis Ristica koji nije imao ni minute u seniorima, istina igrao je u omladinskoj ligi i tu ima dobru statistiku 12 utakmica 10 golova, ima potencial, mlad, mozes ga prodati ako se pokaze.Burberry46 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 13:46https://www.transfermarkt.com/andreja-r ... ler/846745
Ovaj isto dolazi
Ne svidja mi se u kojem pravcu idemo.
1946
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
38 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO
Koje priče? Ima li šta za nas što nemamo raju u klupskim prostorijama 

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
Hamza Ljukovac otisao u Gosk.
U sta se klub pretvorio to ce prepoznati onih 3-4 hiljade pacenika sto su tu kakvi god da smo. Ako je lose isti ce odreagovati pogotovo sjever koji je uvijek prepoznao crve u klubu. Na temu se nekad ulazilo da se procita kakva nova informacija, da se podijele normalna misljenja a Bgm sad tema postala sprdacina da nas ni strumfovi ne bi ovako sprdali. Da ne spominjem ove sto pisu koliko im je ispita ostalo ko da koga boli k.
Zar nije bio u turskoj? Svasta
Zivio sam zivot, Bog sto mi je dao
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Mjesto talijane, engleze gledao
ako je to grijeh, sto dusa pozeli
onda se i meni dzehenem veseli
Trenutno korisnika/ca: jurisicduska, kogmagie46, mire971, mosarajvosa83, rimljanin90, Tatamata1946, Varijantas8, Vaya i 69 gostiju.