Ma nisam ni ja zadovoljan ovim sto se radi i opet mi mirise na tjeranje a mozda i bojkote vidjet cemo...mene samo pojede da se neko predstavlja navijacem fks a ponizava klub vise nego kone. Mirva, ajla svakako im puca pimpek za klubom nit ce ga ikad voljeti ko mi. Njima je lova u dzepu i kita ih zaboli. Ona se pogotovo isprdala a kako izgleda i dalje sprda ali vidjet cemo dokle ce.Sanchez87hz je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:49Onda je Mirvah za samarcine ybg..keli je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:37Neces sigurno na forumu rijesiti probleme krivoglavac. I ne rijesava probleme pojedinac nego grupa/navijaci. A vidim vi ste izgleda ti koji ste otjerali i sabrinu i mirzu i petog i desetog. Vjerujem. Cak vjerujem da ste i oni sto ste isli na tekmu dok su se bojkotovali mirza i ajla. Sad isti vi kenjate. Vidimo se u bijeljini, BL, listici ako je uopste i pola vas ikad bilo dole. Vise mi djeluje da vam je i kosevo daleko. Ajde sad lagano krenite sprdati klub da vam se strumfovi nasladjuje vasem dubokoumnom humoru. Kritika je jedno a sprdati svoj klub je za samarcine. Pozdrav![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
- MaroonBjelave
- Kontakt:
Je li ono neko jučer izvalio da je mahala umrla po pitanju ovog RistićaBurberry46 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 12:09Nije mi bilo drago kad sam dobio info. Jedino sto mu je 20 godina pa je gladan uspjeha a ostalo nikako ne valja.Aduka87 je napisao/la: ↑23 jun 2024, 16:16Brat ga davno najavio, ovo je vise kao neki deal za Zeljkovica, ne znam vala imas malog Plocu kojeg mozes gurati, ti dovodis Ristica koji nije imao ni minute u seniorima, istina igrao je u omladinskoj ligi i tu ima dobru statistiku 12 utakmica 10 golova, ima potencial, mlad, mozes ga prodati ako se pokaze.Burberry46 je napisao/la: ↑19 jun 2024, 13:46https://www.transfermarkt.com/andreja-r ... ler/846745
Ovaj isto dolazi
Ne svidja mi se u kojem pravcu idemo.

Igrači će odmah na trening.
Nema odmora dok traje obnova.
Nema odmora dok traje obnova.
Ministar financija.Lecler je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:31Ne znam samo gdje ih nađemo takve nesposobne.jurisicduska je napisao/la: ↑26 jun 2024, 10:27To ti je šef ovog rekruitment odjela koji nam je doveo ove igrače.
Inače radio kao glavni skaut u Valerengi gdje je potrajao 6 mjeseci![]()
Rođen 1994 u Osijeku![]()
Ubleha kao i obično.
Sposoban lik.
Prestanite sa trolanjem.
FKS*Champion**2x Yu //84/85 , 66/67//
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
FKS*Champion; 5xB&H //19/20 , 18/19 , 14/15 , 06/07 , 98/99 //
Cup winner BiH* 8x //24/25, 20/21 , 18/19 , 13/14 , 04/05 , 01/02 , 97/98 , 96/97 //
-
- Kontakt:
Fkt koji qrac više ovaj @sureal radi na temi danima i niko nista ne radi po tom pitanju ?
Slazem se sa kelijem, opravdana kritika i nezadovoljstvo su jedno ali ovo pljuvanje i ismijavanje kluba ja stvarno preslo sve granice.
You are someone else I am still right here
Očigledno je da su moderatori digli ruke od ove teme. To koriste "Plava košuljica" i slični, pa orgijaju temom 0/24.
-
- Kontakt:
Opravdano nezadovoljstvo i pravilna kritika se mogu prepoznati uvijek. Ali ovo orgijanje, podsmijavanje, bacanje bombi traje vec danima.
Najgore je sto se i nasi pravi ozbiljni ljudi na temi pecaju na to.
-
- Kontakt:
Nismo odavno bojkotovali a i kad smo bojkotovali jos veca posjeta bila, marketing proradio, besplatne karte, pojacanja..
Strpiti se jos jednu sezonu, ne mozemo stalno tjerati nekog
Hiljadu puta objasnio, ali džabe kad je neko glup i kad vadi stvari iz konteksta. Taj dan sam prvi put otišao na Grbavicu, bio sa drugaricom i pitanje je bilo da li ću imati neku neugodu ili opasnost budući da sam na njihovoj tribini (odatle i govor o plavoj košulji). Nakon onako loše predstave i razočaranja je došao ironični komentar o njihovoj pobjedi, a atmosfera je bila odlična iza tog stojim.
Od 2018. god na forumu, to se lahko provjeri, nijedan post nisam napisao na njihovoj temi, pratim svaki detalj koji se tiče mog kluba, jer ovo je moj klub isto koliko je i Kenanov, Hersonov i ovima koji nisu "plave fekalije". Nebitno iz kog bio grada ili države, ako se identificiraš sa klubom po meni isto vrijediš. Jasno da sam zbog viška vremena pretjerivao sa postovima i zayebancijom, ali ovo je forum valjda.
Stvarno na svaki moj post se vežu ljudi kojima sam na listi gnjavatora, znači ni ne pročitaju, ali tu su da popljuju. Nije problem, neću više zagađivati temu
Peace! U stilu @IsmirMirvic Okay, hvala na ugodnom druženju.
Od 2018. god na forumu, to se lahko provjeri, nijedan post nisam napisao na njihovoj temi, pratim svaki detalj koji se tiče mog kluba, jer ovo je moj klub isto koliko je i Kenanov, Hersonov i ovima koji nisu "plave fekalije". Nebitno iz kog bio grada ili države, ako se identificiraš sa klubom po meni isto vrijediš. Jasno da sam zbog viška vremena pretjerivao sa postovima i zayebancijom, ali ovo je forum valjda.
Stvarno na svaki moj post se vežu ljudi kojima sam na listi gnjavatora, znači ni ne pročitaju, ali tu su da popljuju. Nije problem, neću više zagađivati temu

La birra con gli amici vale più di tutto quello che possiedo.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
🧡❤️AS Roma ❤️🧡
❤️🤍 FK Sarajevo ❤️🤍
❤️🖤 Ripcity ❤️🖤
U prošlosti sam velike probleme uspešno rešavao bekstvom, ali kuda pobeći od sebe?
Smrt je ništa. Smrt ne boli. Uživaj - to je smisao.
Ma jeb.at ga. Ako ce novajlije igrati dobro, taman da su iz Zanzibara. Sacekat pa vidit.
BOSNA I HERCEGOVINA FK SARAJEVO FC BARCELONA
-
- Kontakt:
Apsolutno i sam prvi kritikujem al ovo orgijanje,vrijedjanje svega sto ima veze sa klubom,trazenje bilo kakve sitnice pa makar i laz bila da se popljuje je smijesno,narocito sto su temu ubistili pa citamo ove retardirane postove od pojedinaca svaki dan i to sve isto.ajdohordas je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:21Opravdano nezadovoljstvo i pravilna kritika se mogu prepoznati uvijek. Ali ovo orgijanje, podsmijavanje, bacanje bombi traje vec danima.
Najgore je sto se i nasi pravi ozbiljni ljudi na temi pecaju na to.
Surreal je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:22Hiljadu puta objasnio, ali džabe kad je neko glup i kad vadi stvari iz konteksta. Taj dan sam prvi put otišao na Grbavicu, bio sa drugaricom i pitanje je bilo da li ću imati neku neugodu ili opasnost budući da sam na njihovoj tribini (odatle i govor o plavoj košulji). Nakon onako loše predstave i razočaranja je došao ironični komentar o njihovoj pobjedi, a atmosfera je bila odlična iza tog stojim.
Stvarno na svaki moj post se vežu ljudi kojima sam na listi gnjavatora, znači ni ne pročitaju, ali tu su da popljuju. Nije problem, neću više zagađivati temu![]()

Ma evo sve suza suzu stize. Nema opravdanja za ovo djeticu mali, za ovo se pada na godinu, bez prava na popravni.
Da jos jednom ponovimo
-
- Kontakt:
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
mlad si momak, iako tvrdis da si navijac onda se ne mozes povoditi komentarima par idiota, i sto je najgore ti to potenciras mislis nekome interesantan. I danima silujes isto, kritikujes pojacanja i onda kazes da bi ti neka dva igraca ucinila da zaboravis to sve. Nije ok.Surreal je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:22Hiljadu puta objasnio, ali džabe kad je neko glup i kad vadi stvari iz konteksta. Taj dan sam prvi put otišao na Grbavicu, bio sa drugaricom i pitanje je bilo da li ću imati neku neugodu ili opasnost budući da sam na njihovoj tribini (odatle i govor o plavoj košulji). Nakon onako loše predstave i razočaranja je došao ironični komentar o njihovoj pobjedi, a atmosfera je bila odlična iza tog stojim.
Stvarno na svaki moj post se vežu ljudi kojima sam na listi gnjavatora, znači ni ne pročitaju, ali tu su da popljuju. Nije problem, neću više zagađivati temu![]()
Isto tako, svjesni smo situacije u i oko kluba i nije bajna. Isto tako Neko je vise ili manje u mogucnosti da uzme dres, clansku sezonsku.. koliko je ko u mogucnosti
i sto se tice tvog odlaska na stadion u Novom Sarajevu, idi gdje dobrom hodzi da ti salije stravu i ne dozvoli sebi iste greske.
@kmenake pa fino razdvoji klub od upravljackih struktura. Oni ce otici a Sarajevo ostaje.
Kad pljujes klub i ismijavas ga, pojedince koje ne volimo boli neka stvar. Pokazi malo postovanja.
oni u dolini smrti pa paze sta ce i kako ce napisati. Pogledaj malo njihovu komunikaciju na pdfu a pogledajte nasu.. Kao da je obrnuta situacija, a kakvi smo zasluzujemo samo najgore.
i jesmo za cmiljanica s jednom nogom i za navijanja da imamo sut po golu
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 26 jun 2024, 13:42, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
Nadam se da je ozbiljan bio po pitanju ovog da nece vise zagađivat temu. AMINnokee je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:30Surreal je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:22Hiljadu puta objasnio, ali džabe kad je neko glup i kad vadi stvari iz konteksta. Taj dan sam prvi put otišao na Grbavicu, bio sa drugaricom i pitanje je bilo da li ću imati neku neugodu ili opasnost budući da sam na njihovoj tribini (odatle i govor o plavoj košulji). Nakon onako loše predstave i razočaranja je došao ironični komentar o njihovoj pobjedi, a atmosfera je bila odlična iza tog stojim.
Peace! U stilu @IsmirMirvic Okay, hvala na ugodnom druženju.![]()
Ma evo sve suza suzu stize. Nema opravdanja za ovo djeticu mali, za ovo se pada na godinu, bez prava na popravni.
Da jos jednom ponovimo
Gdje sam to ja pljunuo na klub ili ismijavao ga?Lobudaraczapamcenje je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:40mlad si momak, iako tvrdis da si navijac onda se ne mozes povoditi komentarima par idiota, i sto je najgore ti to potenciras mislis nekome interesantan. I danima silujes isto, kritikujes pojacanja i onda kazes da bi ti neka dva igraca ucinila da zaboravis to sve. Nije ok.Surreal je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:22Hiljadu puta objasnio, ali džabe kad je neko glup i kad vadi stvari iz konteksta. Taj dan sam prvi put otišao na Grbavicu, bio sa drugaricom i pitanje je bilo da li ću imati neku neugodu ili opasnost budući da sam na njihovoj tribini (odatle i govor o plavoj košulji). Nakon onako loše predstave i razočaranja je došao ironični komentar o njihovoj pobjedi, a atmosfera je bila odlična iza tog stojim.
Isto tako, svjesni smo situacije u i oko kluba i nije bajna. Isto tako Neko je vise ili manje u mogucnosti da uzme dres, clansku sezonsku.. koliko je ko u mogucnosti
i sto se tice tvog odlaska na stadion u Novom Sarajevu, idi gdje dobrom hodzi da ti salije stravu i ne dozvoli sebi iste greske.
@kmenake pa fino razdvoji klub od upravljackih struktura. Oni ce otici a Sarajevo ostaje.
Kad pljujes klub i ismijavas ga, pojedince koje ne volimo boli neka stvar. Pokazi malo postovanja.
oni u dolini smrti pa paze sta ce i kako ce napisati. Pogledaj malo njihovu komunikaciju na pdfu a pogledajte nasu.. Kao da je obrnuta situacija, a kakvi smo zasluzujemo samo najgore.
i jesmo za cmiljanica s jednom nogom i za navijanja da imamo sut po golu
Koliko sam upratio sebe pljujem po Mirvicu i načinu na koji upravlja klubom.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Dobar si ti momak. I nas si,brat !Surreal je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:22Hiljadu puta objasnio, ali džabe kad je neko glup i kad vadi stvari iz konteksta. Taj dan sam prvi put otišao na Grbavicu, bio sa drugaricom i pitanje je bilo da li ću imati neku neugodu ili opasnost budući da sam na njihovoj tribini (odatle i govor o plavoj košulji). Nakon onako loše predstave i razočaranja je došao ironični komentar o njihovoj pobjedi, a atmosfera je bila odlična iza tog stojim.

Trenutno korisnika/ca: armankosutic, Sazg, senad82 i 64 gosta.