Surreal je napisao/la: ↑26 jun 2024, 13:22
Hiljadu puta objasnio, ali džabe kad je neko glup i kad vadi stvari iz konteksta. Taj dan sam prvi put otišao na Grbavicu, bio sa drugaricom i pitanje je bilo da li ću imati neku neugodu ili opasnost budući da sam na njihovoj tribini (odatle i govor o plavoj košulji). Nakon onako loše predstave i razočaranja je došao ironični komentar o njihovoj pobjedi, a atmosfera je bila odlična iza tog stojim.
Od 2018. god na forumu, to se lahko provjeri, nijedan post nisam napisao na njihovoj temi, pratim svaki detalj koji se tiče mog kluba, jer ovo je moj klub isto koliko je i Kenanov, Hersonov i ovima koji nisu "plave fekalije". Nebitno iz kog bio grada ili države, ako se identificiraš sa klubom po meni isto vrijediš. Jasno da sam zbog viška vremena pretjerivao sa postovima i zayebancijom, ali ovo je forum valjda.
Stvarno na svaki moj post se vežu ljudi kojima sam na listi gnjavatora, znači ni ne pročitaju, ali tu su da popljuju. Nije problem, neću više zagađivati temu
Peace! U stilu @IsmirMirvic Okay, hvala na ugodnom druženju.
mlad si momak, iako tvrdis da si navijac onda se ne mozes povoditi komentarima par idiota, i sto je najgore ti to potenciras mislis nekome interesantan. I danima silujes isto, kritikujes pojacanja i onda kazes da bi ti neka dva igraca ucinila da zaboravis to sve. Nije ok.
Isto tako, svjesni smo situacije u i oko kluba i nije bajna. Isto tako Neko je vise ili manje u mogucnosti da uzme dres, clansku sezonsku.. koliko je ko u mogucnosti
i sto se tice tvog odlaska na stadion u Novom Sarajevu, idi gdje dobrom hodzi da ti salije stravu i ne dozvoli sebi iste greske.
@kmenake pa fino razdvoji klub od upravljackih struktura. Oni ce otici a Sarajevo ostaje.
Kad pljujes klub i ismijavas ga, pojedince koje ne volimo boli neka stvar. Pokazi malo postovanja.
oni u dolini smrti pa paze sta ce i kako ce napisati. Pogledaj malo njihovu komunikaciju na pdfu a pogledajte nasu.. Kao da je obrnuta situacija, a kakvi smo zasluzujemo samo najgore.
i jesmo za cmiljanica s jednom nogom i za navijanja da imamo sut po golu