Hajd čovječuljak botovski ti uslikaj šta personalno.
Magare,jare,raštika,livada,koliba na livadi opasana
Bodljikavom žicom ….
Hajd čovječuljak botovski ti uslikaj šta personalno.
I kakve to veze ima sa temom, osim sto sam ispao seljak ali i dokazao da nisam kelner
Za tu krizu srednjih godina koja te puca u kombinaciji sa impotentnošću bi ti i dobro došla jedna livada, koliba na toj livadi, zvuk cvrčaka i domaća raštika i rakija. Spas tražiš na pogrešnoj strani svijeta.
Mislim da nema nista od toga. Da Mirvic hoce ili moze da uveze neke stvari, do sad bi to uradio. Meni je on bas nejasan frajer, ali nebitno. Salu na stranu, rano je za neka ozbiljnija predvidjanja, jedino sto je sigurno je da ce titula opet u Mostar (Zrinjski) ili BL.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:48Ma potpuno nejasno su dovedeni ovaj dečko špic i Jović iz Surdulice. Oni su ispod svakog nivoa, jedino da odjednom proigraju, ali teško.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:42Problem je sto vam dolaze igraci nekim cudnim menadzerskim semama, neko se tu fino ugradjuje, bas se vidi. Mozda se neki od tih igraca ispostavi kao pogodak, nije nemoguce, ali po meni je to jako los znak za vas. Tesko je u takvim situacijama napraviti neku hemiju i balans u ekipi, nisu igraci budale da ne znaju ko je kako dosao.GospodinIzSarajeva je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:35
Pa ako je istina da će doći 3-4 ozbiljnija imena, nema sumnje da može biti sve otvoreno do zadnjeg kola.
Lovrić, Ćatić, ipak su to ozbiljna imena za naše lige.
Velež no1 kandidat za titulu, normalno.![]()
Zekic vam je jedina nada, ako on uspije to hendlati, na konju ste. Sigurno je nivo iznad lige kao trener, ali uptino je kako ce to sve funkcionisati sa njim, pogotovo kad dodje poziv od Mirvica da mora igrati ovaj ili onaj. Mi smo potpuna nepoznanica, dok Velez evo prolazi kroz strasne probleme (na stranu botovske lazi), tako da bi moglo biti svega u borbi za Europu iduce sezone.
Đorđević ima dobru sezonu iza sebe, mogao bi biti od pomoći, a Rockov nije dugo branio pa je jedino to loše kod njega, a u Vojvodini je odličan bio.
Ovo što bi sad trebalo doći je ono što se i očekivalo. E sad, sve i da dođe ta 3-4 jaka pojačanja, opet treba vremena i da se niko ne miješa Zekiću u rad. To već ne znamo kakav prenos može Ismir doživiti, pa se samo nadati da je nešto naučio za ove 3 godine koliko je ovdje.
Imaju i oni svoje auto al ofirno im postavitiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:30Provalio si urotu nasu i pitarsku, a ova slika gdje sam ispao seljak ( sto ne sporim )jeste bila nakon n-tog puta gdje su me nabjedjivali da sam kelner. Ako nista uspio sam u tome.
Hajmo malo o zavjerama, hocemo zlo Velezu, preko foruma, a vi nam kao ne date ( preko foruma i telegram grupe )![]()

Dobar dobar, cijenim quick thinkingKONTRASVIH je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:05Imaju i oni svoje auto al ofirno im postavitiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:30Provalio si urotu nasu i pitarsku, a ova slika gdje sam ispao seljak ( sto ne sporim )jeste bila nakon n-tog puta gdje su me nabjedjivali da sam kelner. Ako nista uspio sam u tome.
Hajmo malo o zavjerama, hocemo zlo Velezu, preko foruma, a vi nam kao ne date ( preko foruma i telegram grupe )![]()
![]()
Ma nismo mi ni u kakvom rasulu, skoro ista je ekipa ostala. Jedino ce faliti Hasic, a vratili smo ovog gruzijca i ima jos do kraja prelaznog, bice jos pojacanja. Svi igraci cekaju inostrani angazman pa ako nista ne nadju eto ih u nasu liguupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:28Je li stvarno mislis da Sarajevo moze u Europu sa ovakvim igrackim kadrom i rasulom u klubu? Tesko. Iako ne sporim da je Zekic top trener, ne vidim vas u Europi. Jedino da se bas pojacate i da pronadjete neki nacin da Zekica i ekipu odmaknete od desavanja u klubu, mada ce se on prije ili kasnije sukobiti sa Mirvicem, kao sto i sam kazes.H8Z7 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:174. Sarajevo, kvalitetan trener, loše izabrana ekipa. Plafon 3. mjesto, Zekić će trajati dok se Mirviću ne suprotstavi. Inače teška srca ovo pišem ali dok je Mirvić ovdje nema nama dalje od 3. eventualno druge pozicije. Eventualni napredak može se desiti sa ozbiljnim igračima.
Prošao sam ja srednje godine davno,a krize osjetio nisam.Balorda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:04Za tu krizu srednjih godina koja te puca u kombinaciji sa impotentnošću bi ti i dobro došla jedna livada, koliba na toj livadi, zvuk cvrčaka i domaća raštika i rakija. Spas tražiš na pogrešnoj strani svijeta.
KONTRASVIH je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:05Imaju i oni svoje auto al ofirno im postavitiRatoborniMrmot je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:30Provalio si urotu nasu i pitarsku, a ova slika gdje sam ispao seljak ( sto ne sporim )jeste bila nakon n-tog puta gdje su me nabjedjivali da sam kelner. Ako nista uspio sam u tome.
![]()
Svakako da ce tek doci jaci igraci, i vama i svima ostalima. Pod rasulo sam vise mislio u smislu organizacije i uprave, Ajle koja lafo nije tu a jeste, menadzerskih igraca, Mirvica koji ce gurati standardno svoje... tesko je u takvim uslovima napraviti nesto, pogotovo ako nemas jake individualce u ekipi, a vi ih trenutno i nemate bas previse.Tatamata1946 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:16Ma nismo mi ni u kakvom rasulu, skoro ista je ekipa ostala. Jedino ce faliti Hasic, a vratili smo ovog gruzijca i ima jos do kraja prelaznog, bice jos pojacanja. Svi igraci cekaju inostrani angazman pa ako nista ne nadju eto ih u nasu liguupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:28Je li stvarno mislis da Sarajevo moze u Europu sa ovakvim igrackim kadrom i rasulom u klubu? Tesko. Iako ne sporim da je Zekic top trener, ne vidim vas u Europi. Jedino da se bas pojacate i da pronadjete neki nacin da Zekica i ekipu odmaknete od desavanja u klubu, mada ce se on prije ili kasnije sukobiti sa Mirvicem, kao sto i sam kazes.H8Z7 je napisao/la: ↑26 jun 2024, 15:174. Sarajevo, kvalitetan trener, loše izabrana ekipa. Plafon 3. mjesto, Zekić će trajati dok se Mirviću ne suprotstavi. Inače teška srca ovo pišem ali dok je Mirvić ovdje nema nama dalje od 3. eventualno druge pozicije. Eventualni napredak može se desiti sa ozbiljnim igračima.
Upravo je stvar u tome da vi sa pet puta vecim mogucnostima od ostalih kaskate desetine bodova za prvim i borite se grcevito za Europu, uz sve blamaze koje vam Mirvah i Aylah redovno priredjuju. Niko ovdje ne tvrdi da vi nemate potencijala ili para, imate itekako, time je vas neuspjeh veci.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:46Strumfovi jedno ljeto krenuli relativno normalno, odjednom se digli nesto. Isto navijaci Veleza. Europa je maksimum i nama i vama, iz razlicitih razloga. Ko misli drugacije, laze sam sebe. Vama je to normala postalo, realno. Ne mozete bolje sve i da hocete. Nama nije, zato drugacije gledamo na stvari, za nas je porazno biti u istoj ravni sa raspalim Zeljkanom.
Ovo ti dobronamjerno govorim bez ikakvih pokusaja da spustim tebe ili tvoj klub; forumasi koji navijaju za FKS ne mogu pricati o dizanju, to je jednostavno previse ironicnoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:46Strumfovi jedno ljeto krenuli relativno normalno, odjednom se digli nesto. Isto navijaci Veleza. Europa je maksimum i nama i vama, iz razlicitih razloga. Ko misli drugacije, laze sam sebe. Vama je to normala postalo, realno. Ne mozete bolje sve i da hocete. Nama nije, zato drugacije gledamo na stvari, za nas je porazno biti u istoj ravni sa raspalim Zeljkanom.
Ma apsolutno si u pravu, pa mene su licno ljudi ubjedjivali da bi mi prvi bili bez Vice i Ziljkiceve mafije. Ima svega svugdje, samo sam se referisao na strumfove. Digli su opet bez nekog pokrica.magnum je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:55Ovo ti dobronamjerno govorim bez ikakvih pokusaja da spustim tebe ili tvoj klub; forumasi koji navijaju za FKS ne mogu pricati o dizanju, to je jednostavno previse ironicnoNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑26 jun 2024, 16:46Strumfovi jedno ljeto krenuli relativno normalno, odjednom se digli nesto. Isto navijaci Veleza. Europa je maksimum i nama i vama, iz razlicitih razloga. Ko misli drugacije, laze sam sebe. Vama je to normala postalo, realno. Ne mozete bolje sve i da hocete. Nama nije, zato drugacije gledamo na stvari, za nas je porazno biti u istoj ravni sa raspalim Zeljkanom.![]()
O tome koliko ko moze, dabogda svi mogli preskociti zidove i preci sve moguce limite, ko je iole normalan navijat ce za svaki bh. klub kad je u pitanju Evropa.![]()
Trenutno korisnika/ca: DoktorXabaras, MikiPirs, Mocvara1991 i 29 gostiju.