' ја је % ? & '," с ове & $ то је " $,/ је " $ $ ' у %.Све у ' % ¥ 36 " $ &," је ту,жена је ? у %.
Fudbalska reprezentacija Srbije
Moderatori/ce: geronimo,Devil,dubrava,Trigger,VanBasten
- drinin vuk
- Kontakt:
Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
- alan_kardec
- Kontakt:
lesinarDV je napisao/la:ORLOVI SRETNO VEČERAS!
Buka dobija nove decibele, bubne opne lete u komadiće, Crvena zvezda vodi sa 1:0!
RIP Adis Selmanović
RIP Adis Selmanović
[youtube][/youtube]
Sretno momci pokorimo Le Coq veceras!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Sretno momci pokorimo Le Coq veceras!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Pozdravlja vas Cika Devil. Secajte me se. :)))
- kamiondzija
- Kontakt:
Сретно " ¥ " Естонаца," је уз вас!

[/quote]

[/quote]Re: Fudbalska reprezentacija Srbije
Igr'o dvicu, tako da ću natezati za Srbiju.
Valjda može, kad smo ih mi dobili 0:2 onda možete i vi nekako do 0:1.
Valjda može, kad smo ih mi dobili 0:2 onda možete i vi nekako do 0:1.
Who dares, wins !
- drinin vuk
- Kontakt:
- Megamon
- Kontakt:
Joj snijega 
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Kolko je rezultat, jel gotovo? Slovenija- S. Irska još uvijek 0:0, što je po meni super.
YNWA!
- Megamon
- Kontakt:
Znaci "daju" gol u 94 svi se raduju kad sudija hladno ponisti gol
Zavrsi 1-1
Na kraju utakmice pada Pantelic na sedjdu pokusava na ciganski nacin da uzme tri boda al' nista.Al' dobro ovo je dobar rezultat,za komsije.Ipak imaju grupu antitalenata.Nisu oni mi pa da uvale 7 komada
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!
Mislim da mi je sad jasno da UEFA i FIFA jednostavno ne žele na svojim takmičenjima reprezentacije sa Balkana je li potrebno iznositi dokaze unazad deset godina gdje su sve oštećene te ekipe.
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
- skyisthelimit
lopta nije presla gol liniju ja sam odmah rekao i vidio, a sudije su krive sto su dugo cekale da poniste pogodak, al haj ne bi djaba neki skocili i radovali se i to veoma dugo 
15.10 - 15.06 ...
- drinin vuk
- Kontakt:
Па $ зато " ' не ' у " " ? $.Nisu oni mi pa da uvale 7 komada
& $ - & " - & - &
ФСРС
ФСРС
Hvala bogu pa nisam gledo, samo bi se nerviro djaba. Ajde bi šta bi, važno da smo još u igri.
YNWA!
mislim da si ti pomješao utakmice...skyisthelimit je napisao/la:lopta nije presla gol liniju ja sam odmah rekao i vidio, a sudije su krive sto su dugo cekale da poniste pogodak, al haj ne bi djaba neki skocili i radovali se i to veoma dugo
FK Drina Zvornik - 66. godina tradicije!
Ahahaha,Boze sacuvaj i sakloni kakav kenjator od sudije,ovo moje oci nisu videle.Dakle prvo ne svira cist penal nad Ivanovicem u prvom poluvremenu kada ga kupe sa dve noge,zatim svira neki **** prekrsaj koji se ne b svirao ni u zonaskoj ligi iz koga Brkic ocekivano prima gol,i zatim ponistava ovaj pogodak nakon 5 minuta jer mu je pomocnik nakon slavlja tek svirao prekrsaj nad golmanom
i ofsajd(koji je bio).Pa ovo nigde nema.
No sami smo krivi,dva mrtva zicera masimo koja bi i Kadu strp'o,i onda primamo naivan pogodak.
Jos samo nek me neko pocne ubedjivati da je Brkic bolji golman od Stamenkovica.
Dve utakmice,dva pacerska gola prima. 
No sami smo krivi,dva mrtva zicera masimo koja bi i Kadu strp'o,i onda primamo naivan pogodak.
Jos samo nek me neko pocne ubedjivati da je Brkic bolji golman od Stamenkovica.
- Principatus
- Kontakt:
Evo i treca sreca care. A nema kraja na vidiku takvoj sreci.republika+srpska je napisao/la:$ " " су ' $ $,$ се $ - ? ове " " " ",а $ - % &.![]()
Freude, schöner Götterfunken, Tochter aus Elysium. Wir betreten feuertrunken, Himmlische, dein Heiligtum. Deine Zauber binden wieder, was die Mode streng geteilt: Alle Menschen werden Brüder, wo dein sanfter Flügel weilt.
Jbga, vasi talenti su svetski poznati. Za razliku od nasih, oni igraju u vodecim klubovima Evrope.Megamon je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci "daju" gol u 94 svi se raduju kad sudija hladno ponisti gol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zavrsi 1-1![]()
Na kraju utakmice pada Pantelic na sedjdu pokusava na ciganski nacin da uzme tri boda al' nista.Al' dobro ovo je dobar rezultat,za komsije.Ipak imaju grupu antitalenata.Nisu oni mi pa da uvale 7 komada![]()
Cist gol je ponisten. I bez njega smo zasluzili pobedu, ali je na neverovatan nacin nismo uzeli.
Nista novo i neobicno.
- Megamon
- Kontakt:
Al' komsija jaki ovi Estonci u pmdrinin vuk je napisao/la:Па $ зато " ' не ' у " " ? $.Nisu oni mi pa da uvale 7 komada![]()
![]()
![]()
Samo da vam kazem nemojte se zavaravati gol je opravdano ponisten,Pantelic je bio u ofsajdu lepo je prikazano nakon odjave prenosa,ali na koji nacin su to holandska **** uradila je svakako kenjatorski. 
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.