' ја је % ? & '," с ове & $ то је " $,/ је " $ $ ' у %.Све у ' % ¥ 36 " $ &," је ту,жена је ? у %.

Moderatori/ce: geronimo,VanBasten,Devil,dubrava,Trigger
' ја је % ? & '," с ове & $ то је " $,/ је " $ $ ' у %.Све у ' % ¥ 36 " $ &," је ту,жена је ? у %.
lesinarDV je napisao/la:ORLOVI SRETNO VEČERAS!
Па $ зато " ' не ' у " " ? $.Nisu oni mi pa da uvale 7 komada
mislim da si ti pomješao utakmice...skyisthelimit je napisao/la:lopta nije presla gol liniju ja sam odmah rekao i vidio, a sudije su krive sto su dugo cekale da poniste pogodak, al haj ne bi djaba neki skocili i radovali se i to veoma dugo
Evo i treca sreca care. A nema kraja na vidiku takvoj sreci.republika+srpska je napisao/la:$ " " су ' $ $,$ се $ - ? ове " " " ",а $ - % &.![]()
Jbga, vasi talenti su svetski poznati. Za razliku od nasih, oni igraju u vodecim klubovima Evrope.Megamon je napisao/la:![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Znaci "daju" gol u 94 svi se raduju kad sudija hladno ponisti gol![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Zavrsi 1-1![]()
Na kraju utakmice pada Pantelic na sedjdu pokusava na ciganski nacin da uzme tri boda al' nista.Al' dobro ovo je dobar rezultat,za komsije.Ipak imaju grupu antitalenata.Nisu oni mi pa da uvale 7 komada![]()
Al' komsija jaki ovi Estonci u pmdrinin vuk je napisao/la:Па $ зато " ' не ' у " " ? $.Nisu oni mi pa da uvale 7 komada![]()
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.