UEFA EURO 2024.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja Euro?

Anketa je završila: 16 jul 2024, 12:21.

1. Engleska
38
43%
2. Španija
50
57%

Ukupno glasova: 88

Virtu4l
Kontakt:

Re: UEFA EURO 2024.

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2024, 17:13

Asteriks je napisao/la:
26 jun 2024, 11:49
Država koja je godinama vodila i vodi huškačku politiku, počev od nekih visokih dužnosnika poput Kolinde, Milanovića i sličnih. Optužbe da smo leglo terorizma uz masu gadosti.

Onda, nešto što bi moglo biti strašno kontraproduktivno, tačnije Plenkovićeva podrška Čoviću u vezi Južne interkonekcije, iako je Čović baš zbog toga upozoren od strane američkih dužnosnika.
Sve je to meni jasno profesore, znam ja za sve nonsense hrvatskih političara, ali to je sve za dnevnopolitičku upotrebu. Kad je bitno, Hrvati su tu, čitaj: rezolucija o genocidu u Srebrenici. Da ne nabrajam dalje.

Mi moramo biti svjesni svoje pozicije, koja je izuzetno nisko i nije baš da smo in driving seat. Čovića je SDA gurnula u Dodikov zagrljaj, pa se sad čudom čudimo zašto HDZ i SNSD sarađuju. Zašto je to tako? To treba pitati Bakira i njegovu kliku.

Asteriks je napisao/la:
Hrvatska je haman na začelju EU glede indexa digitalizacije (20 i neko mjesto). Ne krasi ih jako obrazovanje, niti neki ozbiljni rezultati na međunarodnim testovima.

Istina imali su progres u nekim segmetima ali možemo i moramo se ugledati samo na najbolje.

Ne možemo se ugledati na najbolje jer ne možeš preskakati korake, nemamo kapacitet za to. Ne možemo se ugledati na Estoniju jer ne može se kuća praviti od krova, to još nikome nije uspjelo. Hrvatska se može ugledati na Estoniju jer su oni skoro pa prebolovali dječije bolesti, mi nismo.

Mi smo na dnu, tako da se moramo ugledati na one koji su nešto ispred nas. Ne možemo mi odjednom uvesti online glasanje putem mobitela kao Estonci, kad nismo savladali ni elektronsko brojanje glasova. Znam da shvataš šta želim da kažem, one step at a time.

Zato nam je Hrvatska najbolji mogući potencijalni partner, zbog jezika, zbog blizine, zbog njihovog iskustva, itd, itd. Pa kad dođemo na određeni nivo, lako ćemo za Estoniju i Sloveniju. ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 26 jun 2024, 17:13

Foden napustio kamp reprezentacije - porodični problemi.

edit: ipak zbog rođenja djeteta (3. po redu), vratit će se na vrijeme.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 jun 2024, 17:24

Virtu4l je napisao/la:
26 jun 2024, 17:13
Asteriks je napisao/la:
Država koja je godinama vodila i vodi huškačku politiku, počev od nekih visokih dužnosnika poput Kolinde, Milanovića i sličnih. Optužbe da smo leglo terorizma uz masu gadosti.

Onda, nešto što bi moglo biti strašno kontraproduktivno, tačnije Plenkovićeva podrška Čoviću u vezi Južne interkonekcije, iako je Čović baš zbog toga upozoren od strane američkih dužnosnika.
Sve je to meni jasno profesore, znam ja za sve nonsense hrvatskih političara, ali to je sve za dnevnopolitičku upotrebu. Kad je bitno, Hrvati su tu, čitaj: rezolucija o genocidu u Srebrenici. Da ne nabrajam dalje.

Mi moramo biti svjesni svoje pozicije, koja je izuzetno nisko i nije baš da smo in driving seat. Čovića je SDA gurnula u Dodikov zagrljaj, pa se sad čudom čudimo zašto HDZ i SNSD sarađuju. Zašto je to tako? To treba pitati Bakira i njegovu kliku.

Asteriks je napisao/la:
Hrvatska je haman na začelju EU glede indexa digitalizacije (20 i neko mjesto). Ne krasi ih jako obrazovanje, niti neki ozbiljni rezultati na međunarodnim testovima.

Istina imali su progres u nekim segmetima ali možemo i moramo se ugledati samo na najbolje.

Ne možemo se ugledati na najbolje jer ne možeš preskakati korake, nemamo kapacitet za to. Ne možemo se ugledati na Estoniju jer ne može se kuća praviti od krova, to još nikome nije uspjelo. Hrvatska se može ugledati na Estoniju jer su oni skoro pa prebolovali dječije bolesti, mi nismo.

Mi smo na dnu, tako da se moramo ugledati na one koji su nešto ispred nas. Ne možemo mi odjednom uvesti online glasanje putem mobitela kao Estonci, kad nismo savladali ni elektronsko brojanje glasova. Znam da shvataš šta želim da kažem, one step at a time.

Zato nam je Hrvatska najbolji mogući potencijalni partner, zbog jezika, zbog blizine, zbog njihovog iskustva, itd, itd. Pa kad dođemo na određeni nivo, lako ćemo za Estoniju i Sloveniju. ;)
Pomogli su oni qrac moj...pomago bihacu radi svoje zicagu, a vamo osnivo HB i stvaro banovinu

92 kao zajedno s nama jer su znali da su bez nas ili ako
nas srbi pregaze oni zavrsili drzavu nedje od karlovca ..

Cim se to malo stabilizovali udario nas s ledja...

Ljudi imaju evropsku uniju, fondove, turizam, plodnu slavoniju, ekonomija ovo ono i cime se oni bave? KAKO DESTABILIZIRATI BIH...de bgt postedi me i njihovog prijateljstva a jos vise price kako je eknomija problem...

Uzpovci u BiH ne mogu niti smiju mrdnut bez zagreba!!! To zapamti..

A ovu glupost oko covica...jel bakir ili komsic mozda gurno bobana karadzicu ili franju slobi?

Hrvatska je danas 10 puta veci i opasniji neprijatelj BiH od Srbije

Al da ne sirimo temu
=\_1921_/=

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 26 jun 2024, 17:32

Zamolio bih velike Bošnjake da me zaobiđu.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Arvid
Kontakt:

Post Postao/la Arvid » 26 jun 2024, 17:33

Navijam za prolazak Rumunije, zaslužili su ljudi, igraju super fudbal.
I found freedom. Losing all hope was freedom.

invincible1921
Kontakt:

Post Postao/la invincible1921 » 26 jun 2024, 17:35

Arvid je napisao/la:
26 jun 2024, 17:33
Kad skontas da je ovaj manje vise isti tim prije godinu i po bio zadnji u grupi u kojoj smo mi bili prvi :damn:
=\_1921_/=

Invincibles14
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles14 » 26 jun 2024, 17:36

invincible1921 je napisao/la:
26 jun 2024, 17:24
Virtu4l je napisao/la:
26 jun 2024, 17:13
Asteriks je napisao/la:

Asteriks je napisao/la:

Pomogli su oni qrac moj...pomago bihacu radi svoje zicagu, a vamo osnivo HB i stvaro banovinu

92 kao zajedno s nama jer su znali da su bez nas ili ako
nas srbi pregaze oni zavrsili drzavu nedje od karlovca ..

Cim se to malo stabilizovali udario nas s ledja...

Ljudi imaju evropsku uniju, fondove, turizam, plodnu slavoniju, ekonomija ovo ono i cime se oni bave? KAKO DESTABILIZIRATI BIH...de bgt postedi me i njihovog prijateljstva a jos vise price kako je eknomija problem...

Uzpovci u BiH ne mogu niti smiju mrdnut bez zagreba!!! To zapamti..

A ovu glupost oko covica...jel bakir ili komsic mozda gurno bobana karadzicu ili franju slobi?

Hrvatska je danas 10 puta veci i opasniji neprijatelj BiH od Srbije

Al da ne sirimo temu
Kakvo smaranje, imate li vi ljudi život ili vam je tako dosadno da o tome pišete ybte :rol:
Plus tema Euro, pojedinima stvarno treba zabraniti korištenje interneta :crazy:

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 26 jun 2024, 17:39

invincible1921 je napisao/la:
26 jun 2024, 17:35
Arvid je napisao/la:
26 jun 2024, 17:33
Kad skontas da je ovaj manje vise isti tim prije godinu i po bio zadnji u grupi u kojoj smo mi bili prvi :damn:
pa i dalje se mozemo kurciti da smo u A grupi Lige nacija dok su mnoge reprezentacije koje ce igrati u 1/8 finala u grupi C

bukvalno su treca liga za nas, neka uzivaju jos par dana a od septembra sve dolazi na svoje :kafa:
Don't believe the hype.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 26 jun 2024, 17:40

Virtual debil isprskan i ponižen na svakoj temi na forumu, od reprezentativnih, chata do premijer lige, pa došao ovdje botovati i glumiti stručnjaka dok ga opet neko ne ponizi ili dok se debelo ne provali kao po običaju.

Judd
Kontakt:

Post Postao/la Judd » 26 jun 2024, 17:43

baboedindzeko09 je napisao/la:
26 jun 2024, 17:40
Virtual debil isprskan i ponižen na svakoj temi na forumu, od reprezentativnih, chata do premijer lige, pa došao ovdje botovati i glumiti stručnjaka dok ga opet neko ne ponizi ili dok se debelo ne provali kao po običaju.
Nestvarno šta lik piše. Opasan debil. :yawn:
Ceri mi se u facu a ja njega pitam!

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 26 jun 2024, 17:44

forza romania i slava ukraini, kako bi bilo dobro da belgijci ispadnu...

mada mislim da ce romelu danas procepit

bavariapivo
Kontakt:

Post Postao/la bavariapivo » 26 jun 2024, 17:46

akisarajevo92 je napisao/la:
26 jun 2024, 16:43
Nirton je napisao/la:
26 jun 2024, 16:20
RollMan je napisao/la:
26 jun 2024, 15:34
https://www.facebook.com/share/r/84qsJc ... tid=oFDknk

:rol:

Ima li nego isjecak gdje govori o sexu i dokazivanju
Kad se zaprica zaboravi na silu ubaciti ekavicu, ali kad sporije prica onda stigne razmisljati pa ubacuje ekavicu

takve sitnice pokazuju ko je kakav karakterno, Cola zivi 30 godina u beogradu pa nema potrebu da prica ekavicu, pa i onaj pjevac Lexingtona

dok Rade promotor kladionica i Maca Gutacica imaju potrebu za tim stvarima

ali dzaba ekavica, cim progovore cujes da su bosanci
da znas, kako dobro prodjes u bg-u sa ijekavicom, ja sam u cudu bio

znaci, em sto je to beogradjankama slatko, em sto ne pricas kao neki bg-ovac sa njihovom spikom, koja je bar meni predebilna.

scholsey
Kontakt:

Post Postao/la scholsey » 26 jun 2024, 17:47

Nekako su mi ovi Rumuni nedovoljno ludi da bih navijao za njih. Da su barem malo kao ove ikone, druga bi se priča pričala. :zviz:
slika
Samo nek nekim čudom bude 2+ :salut:
The saddest thing in life is wasted talent.

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 26 jun 2024, 17:48

Finn je napisao/la:
26 jun 2024, 16:38
Bomba

Izbaciti najboljeg desnog beka svijeta radi defanzivne rupe. Trippier ostavljen na neprirodnoj poziciji. One season wonder ispred dokazane klase kakva je Saka.

Ipak ima i gorih strucnjaka od Southgatea.

baboedindzeko09
Kontakt:

Post Postao/la baboedindzeko09 » 26 jun 2024, 17:51

:rol:

Licniznanstvenik
Kontakt:

Post Postao/la Licniznanstvenik » 26 jun 2024, 17:51

očekujem ovakvu utakmicu ROM-SVK...
:zzz: :zzz: :zzz:
zar i ti sine Ivane!?

Pogba
Kontakt:

Post Postao/la Pogba » 26 jun 2024, 17:52

Prenose Gruziju :facepalm:
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░

#MaxOUT

Mogli
Kontakt:

Post Postao/la Mogli » 26 jun 2024, 17:53

I Svabe i Britanci daju zenskim komentatorima da prenose tekme. **** ih feminizam vise.

BocaJuniors1905
Kontakt:

Post Postao/la BocaJuniors1905 » 26 jun 2024, 17:56

Evo ovog vlaha s Pala protiv Ukrajine će komentarisati
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!

Finn
Kontakt:

Post Postao/la Finn » 26 jun 2024, 18:26

Ko da je dogovoren remi ukrajine i belgije, a ne ove druge utakmice.

Odgovori

Natrag na “EURO 2024”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.