Nije se slucajno Zekic ogradio od bilo kakve veze sa transferima.Maroon1946 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 09:13Ovaj ako dodje i onaj Rashid su najcudniji transferi ikad![]()
FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- OsmanhodzicBuco
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
17:30
Prva test utakmica. Prenos na YT kanalu kluba.
Postavite mikrofon blizu klupe i ZZ.
Hvala.
Prva test utakmica. Prenos na YT kanalu kluba.
Postavite mikrofon blizu klupe i ZZ.
Hvala.
- FKS -
-
- Kontakt:
Ovo kao ono slikanje pored lažnih bunara po Africi, samo je sad slikanje pored lažnih igraca

- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
do jucer daj im africko trziste.
I siguran sam da ce ovaj momak krv prepisati da uspije, nadam se da je barem fudbaler a ne ko Abubakar. Kako to tad nismo bljuvali vatru kao danas?! Zasto dupli arsini.
navijaci Real Madrida pa mozemo slobodni sebe postaviti na drugo mjesto.. Njima nije strano jednog CRa da izvizde nakon svega sto im je donio.
I siguran sam da ce ovaj momak krv prepisati da uspije, nadam se da je barem fudbaler a ne ko Abubakar. Kako to tad nismo bljuvali vatru kao danas?! Zasto dupli arsini.
navijaci Real Madrida pa mozemo slobodni sebe postaviti na drugo mjesto.. Njima nije strano jednog CRa da izvizde nakon svega sto im je donio.
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Pereš duška kralju, dosadan si kao proljev. Prosječni jesmo i to je za pomiriti se.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:24Šta onda reć za frajera iz istog tog "prosječnog tima u Srbiji" (koji je usput na istom mjestu u Srbiji ko mi u Bosni, onda smo mi prosječni tim u Bosni što je otprilike 10 puta gore nego biti prosječni tim u Srbiji) koji nije uspio ubilježiti nastup za taj isti tim ?GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:15Kažu Zeljković igračina, ogriješili se itd. To kad čita neko ko ne zna, mislio bi da je Busquets. Uđeš i vidiš da čitavu karijeru tovari po ovoj ligi, da je poslije nas otišao u Uzbekistan i upisao 7-8 nastupa. Sada potpisao za prosječni tim u Srbiji.
Kako da neko nije skautirao takvu igračinu i da nije završio barem u drugoj ligi Turske nego otišao u ebeni Uzbekistan.
Stoposto, treba ih svake god dovodit po nekoliko i samo slat po posudbama, jeftini a moze se isplatit. Ovo je trebalo davno dovodit i tako radit_weella_ je napisao/la: ↑28 jun 2024, 11:49Ma ljudima daj mesa samo za komentar, kao da je Afrikanac dosao da odmah upadne u prvih 11 i da transfer košta 1M.
Ima li možda šanse da bude posudjen, da igra 1-2 godine u drugoj ligi pa ako se dokaže da bude vraćen? Nema, odmah upadaš u prvih 11 ako nisi Kante, ganjaj **** motkom i njega i Mirvica.
Da su Francuzi ovako blatili sve živo što je došlo iz Afrike ne bi sad imali reprezentaciju.
Treba ovakvih nadovoditi 5 po sezoni i poslati u drugu ligu, pa ce od jednog biti nešto.
Da ne bude da samo pljujem: HSV je na sličan način u Gambiji iskopao Bakery Jattu - ranije nigdje nije igrao, slično kao ovaj naš. In fact, lik je prva izbjeglica koja je zaigrala u Bundesligi. Odatle se razvio u standardnog prvotimca Hamburga, već godinama unazad.
Znam da je kasnije bilo pitanja oko godina, i čak pravog imena.. ali je to skoro pa normalana pojava za većinu afričkih fudbalera.
Uglavnom, ima pozitivnih primjera ovih transfera, u milijardu puta većim klubovima. Nije da baš nikako nemamo razloga za optimizam.
Znam da je kasnije bilo pitanja oko godina, i čak pravog imena.. ali je to skoro pa normalana pojava za većinu afričkih fudbalera.
Uglavnom, ima pozitivnih primjera ovih transfera, u milijardu puta većim klubovima. Nije da baš nikako nemamo razloga za optimizam.
Zadnja izmjena: scholsey, dana/u 28 jun 2024, 12:51, ukupno mijenjano 1 put.
The saddest thing in life is wasted talent.
Joj gare
bas obecava na prvu. Nadam se da mu je spreman klub za posudbe.. E cuj moze se izvagati na kuhinjsku vagu 

- Maroon1946
- Kontakt:
Doveli ga kao veliko pojacanje. Trebao biti starter i dok je igrao bio sasvim solidan. Onda odjednom dolazi novi trener ne da ti da igras istjera te i posalje u Kazahstan. Da je Ronaldo pao bi skroz psihicki. Zato ljudi kazu da su se Rozman & co ogrijesili i jesu, ja se nadam da ce opet pokazati kvalitet u Radnickom koji bi nas mlatnuo da danas igramo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:15Kažu Zeljković igračina, ogriješili se itd. To kad čita neko ko ne zna, mislio bi da je Busquets. Uđeš i vidiš da čitavu karijeru tovari po ovoj ligi, da je poslije nas otišao u Uzbekistan i upisao 7-8 nastupa. Sada potpisao za prosječni tim u Srbiji.
Kako da neko nije skautirao takvu igračinu i da nije završio barem u drugoj ligi Turske nego otišao u ebeni Uzbekistan.
-
- Kontakt:
Nije trebao ni dolaziti pod takvim uslovima,ako je vec pristao na to pa budu slucajno slabi rezultati,nabit ga nogom prije polusezone,sam sebi ocito ne zeli dobro.OsmanhodzicBuco je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:25Nije se slucajno Zekic ogradio od bilo kakve veze sa transferima.Maroon1946 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 09:13Ovaj ako dodje i onaj Rashid su najcudniji transferi ikad![]()
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Nije u Kazahstan nego Uzbekistan.Maroon1946 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:51Doveli ga kao veliko pojacanje. Trebao biti starter i dok je igrao bio sasvim solidan. Onda odjednom dolazi novi trener ne da ti da igras istjera te i posalje u Kazahstan. Da je Ronaldo pao bi skroz psihicki. Zato ljudi kazu da su se Rozman & co ogrijesili i jesu, ja se nadam da ce opet pokazati kvalitet u Radnickom koji bi nas mlatnuo da danas igramo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:15Kažu Zeljković igračina, ogriješili se itd. To kad čita neko ko ne zna, mislio bi da je Busquets. Uđeš i vidiš da čitavu karijeru tovari po ovoj ligi, da je poslije nas otišao u Uzbekistan i upisao 7-8 nastupa. Sada potpisao za prosječni tim u Srbiji.
Jeste li vi svoji? "Došao trener, ISTJERAO ga i POSLAO u Kazahstan". Jesi li ti pročitao šta si napisao? Ko ga je istjerao? Trener nema pravo da sebi odabere ekipu, je li? Poslao ga Rožman u Uzbekistan.. Inače, Zeljković je imao ponudu Manchester Cityja, ali eto Rožman ga zamrzio, pa ga poslali u Uzbekistan protiv njegove volje.

Kakvi balvani prate fudbal sunce ti žarko, većih idiota nisam vidio. Evo sad i Zekić došao da se zaebava..

Eto ga zvanično, Adnan Pločo se sprema

Je li utakmica danas u 14:00 ili 17:30?
Hvala!
Hvala!
Slažem se,čim ga niko nije skautirao od jacih ima tu neki feler.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:15Kažu Zeljković igračina, ogriješili se itd. To kad čita neko ko ne zna, mislio bi da je Busquets. Uđeš i vidiš da čitavu karijeru tovari po ovoj ligi, da je poslije nas otišao u Uzbekistan i upisao 7-8 nastupa. Sada potpisao za prosječni tim u Srbiji.
Al.ajd sad tom logikom što niko nije skautirao ovog iz Gambije ili ove drugoligase koji su došli kod nas
Ili smo mi pretekli sve klubove i na vrijeme reagovali
Premier League of Bosnia and Herzegovina:
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Winners (5): 1998–99, 2006–07, 2014–15, 2018–19, 2019–20
Yugoslav First League:
Winners (2): 1966–67, 1984–85
Bosnia and Herzegovina Cup:
Winners (7): 1996–97, 1997–98, 2001–02, 2004–05, 2013–14, 2018–19, 2020–21
Sretno Bruni
RODJEN SAM NA SJEVERU,
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
SLUSAJTE ME SVI,
VOLIM TEBE SARAJEVO,
ZIVOT SI MI TI.
-
- Kontakt:
Ne može tako.donDondon je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:29Slažem se,čim ga niko nije skautirao od jacih ima tu neki feler.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:15Kažu Zeljković igračina, ogriješili se itd. To kad čita neko ko ne zna, mislio bi da je Busquets. Uđeš i vidiš da čitavu karijeru tovari po ovoj ligi, da je poslije nas otišao u Uzbekistan i upisao 7-8 nastupa. Sada potpisao za prosječni tim u Srbiji.
Al.ajd sad tom logikom što niko nije skautirao ovog iz Gambije ili ove drugoligase koji su došli kod nas
Ili smo mi pretekli sve klubove i na vrijeme reagovali
Argumenti samo selektivno , Tatar došao iz druge lige, nema veze što je 120 drugih igrača došlo na sličan način bez ikakvog učinka.
Skautirali bi Zeljkovića da valja, a recimo Đorđevića ne bi niko skautirao mi smo neprikosnoveni u skautingu, sve pretekli.
@GalileoGalilei tebi sam dosadan jer ti je rezon ispod nivoa i jer ti priča ta ne može proći i jer ne vidiš ništa osim svog mišljenja, nemaš percepciju nit znaš iznijeti argument na ispravan način. Pišeš da bi pisao. I da bi opravdao postupke koji se ne mogu opravdati. Samim tim sebi umanjuješ kredibilitet.
Dok druge strane ima ljudi koji kad je dobro pohvale, kad nije iznesu stav što nije i obrazlože ga.
Kod tebe ružičasti svijet.
Nazivaš ljude balvanima, obraćaš se kao da si neki stručnjak, a svaki tvoj upis pokazuje koliko u stvari ne znaš.
Podsjećaš me na Zeku Turkovića
Priča ti je na nivou "Reci mi da si papak bez da mi kažeš da si papak" ali eto i tebi svako dobro, valjda ima razlog što vrijeđaš ljude. neki dublji.
Zadnja izmjena: jurisicduska, dana/u 28 jun 2024, 13:42, ukupno mijenjano 2 puta.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Prednost zeljkovica je sto je mogao puno pozicija pokrivati, mada realno je kratak za stopera. On je korektan igrac, eto ako je zekic procjenio da mu ne treba, sretno momku
Trenutno korisnika/ca: gh0stHZ, rimljanin90 i 38 gostiju.