FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- belosevic23
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
e da mi je neko reko prije prelaznog roka da ce nam pojacanja za ovu sezonu biti ristic, jovic, unusic, ovaj gambijac reko bi mu da me zayebaje
ja zaista ne vidim kako smo mi podigli kvalitet ekipe ovim igračima
dakle opet borba za 4 mjesto
ja zaista ne vidim kako smo mi podigli kvalitet ekipe ovim igračima
dakle opet borba za 4 mjesto
- Maroon1946
- Kontakt:
Jaka pojačanja, jake egzibicije
- PeppermintSA
- Kontakt:
Ovaj prelazni rok je za haga
Daje nam Mirvic razloge za kuknjavu
Imas za sve na yt
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Na Rumune 2,30 na nas 2,70. Poklon kvota. Nisu jos svjesni snage pojacanja FKS
Armija Zeke Zekica

Armija Zeke Zekica

- NisamIsmirMirvic
- Kontakt:
Dzaba objasnjavas, frajer nije u stanju da ostavi post bez vrijedjanja drugih forumasa. Kad prvi takav napise srusice se serveri foruma.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:40Ne može tako.donDondon je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:29Slažem se,čim ga niko nije skautirao od jacih ima tu neki feler.GalileoGalilei je napisao/la: ↑28 jun 2024, 12:15Kažu Zeljković igračina, ogriješili se itd. To kad čita neko ko ne zna, mislio bi da je Busquets. Uđeš i vidiš da čitavu karijeru tovari po ovoj ligi, da je poslije nas otišao u Uzbekistan i upisao 7-8 nastupa. Sada potpisao za prosječni tim u Srbiji.
Kako da neko nije skautirao takvu igračinu i da nije završio barem u drugoj ligi Turske nego otišao u ebeni Uzbekistan.
Al.ajd sad tom logikom što niko nije skautirao ovog iz Gambije ili ove drugoligase koji su došli kod nas
Ili smo mi pretekli sve klubove i na vrijeme reagovali
Argumenti samo selektivno , Tatar došao iz druge lige, nema veze što je 120 drugih igrača došlo na sličan način bez ikakvog učinka.
Skautirali bi Zeljkovića da valja, a recimo Đorđevića ne bi niko skautirao mi smo neprikosnoveni u skautingu, sve pretekli.
@GalileoGalilei tebi sam dosadan jer ti je rezon ispod nivoa i jer ti priča ta ne može proći i jer ne vidiš ništa osim svog mišljenja, nemaš percepciju nit znaš iznijeti argument na ispravan način. Pišeš da bi pisao. I da bi opravdao postupke koji se ne mogu opravdati. Samim tim sebi umanjuješ kredibilitet.
Dok druge strane ima ljudi koji kad je dobro pohvale, kad nije iznesu stav što nije i obrazlože ga.
Kod tebe ružičasti svijet.
Nazivaš ljude balvanima, obraćaš se kao da si neki stručnjak, a svaki tvoj upis pokazuje koliko u stvari ne znaš.
Podsjećaš me na Zeku Turkovića
Priča ti je na nivou "Reci mi da si papak bez da mi kažeš da si papak" ali eto i tebi svako dobro, valjda ima razlog što vrijeđaš ljude. neki dublji.
Po vasoj logici onda se skautiranjem ne moze dovesti dobar igrac jer su svi vec pokupovani? Sta pricate vi, cuj sto ga nisu skautiraliNisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:55Dzaba objasnjavas, frajer nije u stanju da ostavi post bez vrijedjanja drugih forumasa. Kad prvi takav napise srusice se serveri foruma.jurisicduska je napisao/la: ↑28 jun 2024, 13:40Ne može tako.
Argumenti samo selektivno , Tatar došao iz druge lige, nema veze što je 120 drugih igrača došlo na sličan način bez ikakvog učinka.
Skautirali bi Zeljkovića da valja, a recimo Đorđevića ne bi niko skautirao mi smo neprikosnoveni u skautingu, sve pretekli.
@GalileoGalilei tebi sam dosadan jer ti je rezon ispod nivoa i jer ti priča ta ne može proći i jer ne vidiš ništa osim svog mišljenja, nemaš percepciju nit znaš iznijeti argument na ispravan način. Pišeš da bi pisao. I da bi opravdao postupke koji se ne mogu opravdati. Samim tim sebi umanjuješ kredibilitet.
Dok druge strane ima ljudi koji kad je dobro pohvale, kad nije iznesu stav što nije i obrazlože ga.
Kod tebe ružičasti svijet.
Nazivaš ljude balvanima, obraćaš se kao da si neki stručnjak, a svaki tvoj upis pokazuje koliko u stvari ne znaš.
Podsjećaš me na Zeku Turkovića
Priča ti je na nivou "Reci mi da si papak bez da mi kažeš da si papak" ali eto i tebi svako dobro, valjda ima razlog što vrijeđaš ljude. neki dublji.
Posto ste vas trojica strucnjaci bas me zanima na koji nacin bi vi dovodili igrace, molim vas za primjer jedan da obrazlozite. Hvala
Trolovi jel vas dosta sa trolanjem. Opustite se i u miru izjedajte vlastita damu, popustite malo ovaj normalan svijet da napise sta pametno. Pojedinim trolovima zadnjih 10 postova kukanje na pojacanja.Jednom ste napisali, shvatili smo da niste zadoboljni nema potrebe da trolate svaki dan isto!!!
U novi boj ...
-
- Kontakt:
Pričamo o selektivnom korištenju argumenata u svrhe opravdavanja svakog postupka.
Niko ne priča o skautiranju.
Pročitaj opet.
Niko ne priča o skautiranju.
Pročitaj opet.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
hajmo ekipa ispisati ove levate, da im se trag zametne po forumu. Simptomaticno da jedva docekaju normalnog i provjerenog forumasa pa da i oni dijele misljenje... Joj ko vas ne zna, skupo bi vas platio.
kakvi seratori
kakvi seratori
- 1 9 4 6 -
pored nas ovakvih, dusmani nam nisu potrebni!
MI NIKAD ODUSTATI NECEMO!
ova pojacanja po imenima su uzasna. Imali smo prije imena pa nista nije bilo. Ovako ce bar lakse biti, reci cemo nema ko da nam igra
FC United Of Manchester !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
Against Modern Football !
This is how it feels to be FC
This is how it feels to be Home
This is how it feels when you don't sell you're arse to gnome !
- SimonRozman
- Kontakt:
Iz Bihaća?
Ma hajde, ako ništa barem u startu znamo na cemu smo, titulu sigurno vidjeti neceš, opet ce ti Zrinjski/Borac pobjeci 25-30 bodova. Borba za 3-4 mjesto je neka realnost, uz nadu da neka od prve tri ekipe osvoji kup.Meni je samo žao što cemo masno platiti i potrošiti Zekica i njegov stručni štab, a završit ces na poziciji na kojoj bi završio i sa trenerom iz naše Akademije.
Ne valjaju igrači iz naše lige jer je ovo najgora liga u Evropi - daj pojačanja iz jače lige
Ne valjaju igrači iz Prve lige Srbije - Ispod 3-4 mjesta srpska liga slabija od naše
Ne valjaju mladi igrači jer nisu dokazani - daj iskusnije
Ne valjaju iskusniji igrači - došli da uzmu zadnje ozbiljne pare i izležavaju se, daj kapitalce
Ne valjaju kapitalci - istrošeni, bez utakmica u nogama - daj neke koji su u formi
Ne valjaju ovi koji su u formi - pitanje vremena kad će izać iz forme, daj našu djecu
Ne valjaju Mujkić i Zeljkovic iz Akademije, daj Afrikance mogu trčat 3 utakmice
Ne valja Afrikanac, mršav, daj Južnoamerikance tamo svi znaju igrat
Ne valjaju Južnoamerikanci, došli da se zayebavaju - daj igrače iz naše lige. Eto nas na početku niza.
Ne valja Mirvić, Tan, Nam
Ne valja Sabrina, Ajla, Jahic, Kasum, Dino
Ne valja Ibricic, Ihtijarevic, Hadzic, ne valja kad trener dovodi igrace
Ne valja Husref, Varesanovic, Fedja, Vasoski, Dzeno, Obuca, Rozman, jos malo i Zekic
Ne valjaju planovi za obnovu Koševa - mažu se oči, ne valja kad se ništa ne radi - Koševo rupa bez dna, ne valja novi stadion pravit
Ne valja kad se ima para(bolje nemati nego imati a ne znati), ne valja kad se nema para(kriza), ne valja kad se za igrače daje obeštećenje(Mirvić pere pare), ne valja kad se igrači dovode besplatno(mora se uložit da bi se došlo do rezultata)
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO
Ne valjaju igrači iz Prve lige Srbije - Ispod 3-4 mjesta srpska liga slabija od naše
Ne valjaju iskusniji igrači - došli da uzmu zadnje ozbiljne pare i izležavaju se, daj kapitalce
Ne valjaju kapitalci - istrošeni, bez utakmica u nogama - daj neke koji su u formi
Ne valjaju ovi koji su u formi - pitanje vremena kad će izać iz forme, daj našu djecu
Ne valjaju Južnoamerikanci, došli da se zayebavaju - daj igrače iz naše lige. Eto nas na početku niza.
Ne valja Husref, Varesanovic, Fedja, Vasoski, Dzeno, Obuca, Rozman, jos malo i Zekic
Ne valjaju planovi za obnovu Koševa - mažu se oči, ne valja kad se ništa ne radi - Koševo rupa bez dna, ne valja novi stadion pravit
Ne valja kad se ima para(bolje nemati nego imati a ne znati), ne valja kad se nema para(kriza), ne valja kad se za igrače daje obeštećenje(Mirvić pere pare), ne valja kad se igrači dovode besplatno(mora se uložit da bi se došlo do rezultata)
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO

24. oktobar 1946 - ostalo je historija. Ostalo je emocija, otrov i lijek, porodica, život, strast
Kad se priča okrene večeras nakon što Uti utrpamo četiri komada. Jedvačekanje.
Je li Adalberto u planovima Zekica?
- Lobudaraczapamcenje
- Kontakt:
bravo Nirto sto sastavi ovo ovakoNirton je napisao/la: ↑28 jun 2024, 14:21Ne valjaju igrači iz naše lige jer je ovo najgora liga u Evropi - daj pojačanja iz jače lige
FUDBALSKI KLUB SARAJEVO![]()
knjiga pod nazivom, sve sto trebate znati o fudbalskom klubu Sarajevo. od a do Z bas ovako.
Boze ti sacuvaj i sakloni, ljudi jos minute nisu odigrali za nas.

ma nek nas jebu kako hoce i ko hoce, bolje nismo zasluzili. Mozda od Kantona da krenemo, iscistila bi se navijacka baza
nekad bili objektivna sarajevska publika...
Zadnja izmjena: Lobudaraczapamcenje, dana/u 28 jun 2024, 14:26, ukupno mijenjano 1 put.
- 1 9 4 6 -
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, mosarajvosa83, N3R3D, nedimmmm1337, Zagor i 67 gostiju.