Nolo je citav. Frajer je bukvalno rekao da nece igrat ako smatra da nema sansu da osvoji turnir.
Grand Slam
Moderatori/ce: Monolog,Unofficialpage
Re: Grand Slam
Ma Sinner bi mogao izletiti vec drugo kolo, Berrettini je na Wimbledonu uvijek jako opasan, al da je dobio pakao od zrijeba stoji, ma da kad si najbolji moras to dokazati i na terenu
Vidjecemo koliko i sta moze Novak, nije on dobio nesto tezak zrijeb pogotovo prva 3 kola
Vidjecemo koliko i sta moze Novak, nije on dobio nesto tezak zrijeb pogotovo prva 3 kola
Kad se sve sabere u obzir, prva trojica su gotovo pa sigurno htjeli izbjeći prvenstveno Berrettinija i Struffa u prve dvije runde jer mi izgledaju daleko najopasniji od nenositelja na friškoj travi jer je servis u prvoj sedmici efektivniji nego u finalu. Tu bih možda stavio i malog Mensika koji je talentovan, ali opet nepoznanica na travi. Za treću rundu Draper daleko najopasniji, pa Griekspoor, Jarry, Korda i Bublik, u četvrtoj Dimitrov, Sheltona, Runea i možda Tsitsipasa. Meni je lično Hurkacz najopasniji za kvotera, opasniji od Mede jer je Rus izgubio na servisu u zadnje vrijeme solidno. Mislim da je Carlos više htio Đokovića u polufinalu, što zbog psihologije matchupa jer sigurno ima manji pritisak igrati protiv Sinnera nego protiv Novaka, ali i zbog povrede koju vuče, a ova dvojica sigurno nemaju neku želju prošlogodišnjeg šampiona u svom kosturu imati.
Neki pakao od žrijeba bi bio:
1R - Berrettini
2R - Struff
3R - Draper
4R - Shelton/Rune
QF - Hurkacz
SF - Alcaraz
F - Sinner/Đoković
A najlakši mogući:
1R - šljaker nenositelj
2R - šljaker nenositelj koji se provukao u prvoj rundi
3R - Etcheverry
4R - Baez/Mannarino
QF - Ruud
SF - Zverev
F - Đoković/Sinner
Kad se moji projektovani najteži i najlakši scenariji poklope sa pravim žrijebom jasno se vidi da je Alcaraz dobio kamilicu od žrijeba gdje mu je autoput do polufinala. Jedina nagazna mina je Paul zbog lošeg matchupa u četvrtfinalu. Đokoviću su prva tri kola smiješna, ali poslije postaje itekako opasno. Sinner je dobio skoro pa ovaj moj najteži žrijeb.
Žrijeb je bitan definitivno, ali se i prošle godine dokazalo da ne mora igrati ulogu jer je i Alcaraz morao rudariti do titule sa jako nezgodnim igračima. Sinner je u ritmu i baš će ga teško neko dobiti osim Alcaraza i Đokovića do završne faze turnira. Uvijek se može desiti da set izgubiš, pogotovo u ranoj fazi turnira, ali da neko uzme Sinneru 3 seta do polufinala, rekao bih nemoguće.
Mogla bi biti paklena završnica, tipujem da će Hurkacz igrati svoje prvo finale, rekao bih protiv Sinnera koji mi je blagi favorit u meču protiv Carlosa jer je bolji na servisu i returnu, ali trava maksimalno njeguje Alcarazov napadački tenis i kreativnost.
Neka najbolji osvoji.
Neki pakao od žrijeba bi bio:
1R - Berrettini
2R - Struff
3R - Draper
4R - Shelton/Rune
QF - Hurkacz
SF - Alcaraz
F - Sinner/Đoković
A najlakši mogući:
1R - šljaker nenositelj
2R - šljaker nenositelj koji se provukao u prvoj rundi
3R - Etcheverry
4R - Baez/Mannarino
QF - Ruud
SF - Zverev
F - Đoković/Sinner
Kad se moji projektovani najteži i najlakši scenariji poklope sa pravim žrijebom jasno se vidi da je Alcaraz dobio kamilicu od žrijeba gdje mu je autoput do polufinala. Jedina nagazna mina je Paul zbog lošeg matchupa u četvrtfinalu. Đokoviću su prva tri kola smiješna, ali poslije postaje itekako opasno. Sinner je dobio skoro pa ovaj moj najteži žrijeb.
Žrijeb je bitan definitivno, ali se i prošle godine dokazalo da ne mora igrati ulogu jer je i Alcaraz morao rudariti do titule sa jako nezgodnim igračima. Sinner je u ritmu i baš će ga teško neko dobiti osim Alcaraza i Đokovića do završne faze turnira. Uvijek se može desiti da set izgubiš, pogotovo u ranoj fazi turnira, ali da neko uzme Sinneru 3 seta do polufinala, rekao bih nemoguće.
Mogla bi biti paklena završnica, tipujem da će Hurkacz igrati svoje prvo finale, rekao bih protiv Sinnera koji mi je blagi favorit u meču protiv Carlosa jer je bolji na servisu i returnu, ali trava maksimalno njeguje Alcarazov napadački tenis i kreativnost.
Neka najbolji osvoji.

Jannik leti vec od Berrettinia ili Griekspoora. Bice zanimljivo cuti izgovor Bodise.
Andy igra

Andy igra

Evo ti sad, sa najnovijim updateom, pa pogledaj opet

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
- BosniaBoston
- Kontakt:
Biće ogroman šok ako Sinner ne osvoji
#Punoljetstvo
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim
Carlos ovo ne moze izgubiti 

Okusi strah, bol, mrznju i barut
i zivi u toj nadi da ce sutra ipak svanut,
na sekund nosi teret mojih rana
dok grad ti sapce pricu jezikom oziljaka.
- BosniaBoston
- Kontakt:
Sta rece ono, nece Lakersi Bronnya draftovat

#Punoljetstvo
Tema je o tenisu

Okusi strah, bol, mrznju i barut
Ja cu stavit na Drapera nesto. Vrijedi po ovoj kvoti. U dijelu je sa Zverevom i vidim ga u polufinalu.

Dobitni

- akisarajevo92
- Kontakt:
Don't believe the hype.
- Felixians4
- Kontakt:
Super analiza Garfije. Da, Hurkacz je 2021. zablistao na Wimblyu, otpratio Rogera s krumpirom u penziju, a definitivno je istureni kandidat nakon najbolje trojice, to je potvrdio u ogledu sa Zverevom u Halleu.
Žene?
Žene?
Ma kakav Draper, nemoj bacati pare džaba. Stavi na Hurkacza bolje, ako kontaš ganjati duhove.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
-
- Kontakt:
Zalosno koliko ovi polovnjaci ne znaju igrati na travi 

GO ROGER !!....peRFect !!!!
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
VOLIM ZELJEZNICAR!!
RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF RF
Vekiceva je nekad bila hot. Kad ju prije stigose godine. 

Ne moze Nolo nikada prestici Rogera i Rafu. Nabijanje statistike protiv najlosije konkurencije u historiji ga nije i nece ga ciniti najvecim ikada.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.