Sarajevo je osvajalo titule i u bivšoj državi i u ovoj za razliku od tvoje političke prćije,kad krepa glavati vožd a krepat će doživjet ćete sudbinu Modriče nakon odlaska Jelića ,nekada šampion i politička qrva a danas ni u jadu od lige Rs ne mogu da opstanu a Sarajevo je bilo i biće
Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Kako ono ti kazes, mi smo vecina na forumu. Tom logikom je i jasno da kod nas najvise psovki mozes vidjeti ali praviti se kako je kod vas med i mlijeko je suvisno. Pa donedavno je generalni sponzor psovao majku u pic.ku igracima u Tuzli. A i na temi vam nije nista bolje imate i vi dezurnih psovaca.Virtu4l je napisao/la: ↑28 jun 2024, 19:32
Ništa je ovo. Ovo je samo mali dio te vesele družine, sačekaj da počne prvenstvo pa ćeš da vidiš najniži oblik ljudskog roda i da se uvjeriš da dno ne postoji.
Gdje je to raslo, išlo u školu, obrazovalo se, ko je to odgajao... hiljadu je pitanja.
Bosanskohercegovačko udruženje BH Ultras Alijansa, koja je bila poznata po organizaciji navijačkih aktivnosti, doživjela je svoj neslavni kraj zbog neisplaćenih obaveza prema državi i radnicima. Ova kompanija, koja je godinama bila simbol strasti i podrške za sport, nije uspjela ispuniti svoje finansijske obaveze, što je na kraju dovelo do njenog gašenja.
Tokom dugogodišnjeg poslovanja, BH Ultras Alijansa je akumulirala značajne dugove prema državi, uključujući neplaćene poreze i doprinose. Uz to, radnicima kompanije dugovani su brojni zaostali plate i druga zakonska davanja. Uprkos upozorenjima i pokušajima da se problemi riješe, kompanija nije bila u stanju da stabilizuje svoje finansije i ispuni zakonske obaveze.
Direktor BH Ultras Alijanse, koji je bio na čelu kompanije tokom ovog turbulentnog perioda, osuđen je na zatvorsku kaznu zbog nesavjesnog poslovanja i neizvršavanja obaveza prema radnicima i državi. Presuda je rezultat detaljne istrage koja je otkrila brojne nepravilnosti i propuste u upravljanju kompanijom.
Ova situacija predstavlja ozbiljno upozorenje svim poslovnim subjektima o važnosti poštovanja zakonskih obaveza i odgovornog poslovanja. Gašenje BH Ultras Alijanse i osuđujuća presuda za njenog direktora pokazatelj su da se zakoni moraju poštovati i da neodgovorno poslovanje može imati teške posljedice, kako za kompaniju tako i za pojedince koji su na njenom čelu.
Tokom dugogodišnjeg poslovanja, BH Ultras Alijansa je akumulirala značajne dugove prema državi, uključujući neplaćene poreze i doprinose. Uz to, radnicima kompanije dugovani su brojni zaostali plate i druga zakonska davanja. Uprkos upozorenjima i pokušajima da se problemi riješe, kompanija nije bila u stanju da stabilizuje svoje finansije i ispuni zakonske obaveze.
Direktor BH Ultras Alijanse, koji je bio na čelu kompanije tokom ovog turbulentnog perioda, osuđen je na zatvorsku kaznu zbog nesavjesnog poslovanja i neizvršavanja obaveza prema radnicima i državi. Presuda je rezultat detaljne istrage koja je otkrila brojne nepravilnosti i propuste u upravljanju kompanijom.
Ova situacija predstavlja ozbiljno upozorenje svim poslovnim subjektima o važnosti poštovanja zakonskih obaveza i odgovornog poslovanja. Gašenje BH Ultras Alijanse i osuđujuća presuda za njenog direktora pokazatelj su da se zakoni moraju poštovati i da neodgovorno poslovanje može imati teške posljedice, kako za kompaniju tako i za pojedince koji su na njenom čelu.
Ma stoka je stoka, nebitno u kojem su taboru.FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:56Kako ono ti kazes, mi smo vecina na forumu. Tom logikom je i jasno da kod nas najvise psovki mozes vidjeti ali praviti se kako je kod vas med i mlijeko je suvisno. Pa donedavno je generalni sponzor psovao majku u pic.ku igracima u Tuzli. A i na temi vam nije nista bolje imate i vi dezurnih psovaca.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- MocMahale444
A nece kod vas kad bi cuskije padale.Vanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:23Jak je taj pitarski savez u porodici Dzeko,kazu djeca im u bordo dresovima setaju...MocMahale444 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:11miky_hz je napisao/la: ↑28 jun 2024, 19:47Jel Zeljeznicar poslao ponudu za Dzeku pa su kivni sto ide u Hajduk a ne kod njih?
Il su ocekivali sam da se javi da dodje igrat,citam dosta pogrdne komentare za njega pa ne razumijem,ispada kao da je birao izmedju dvije strane a ja ovde vidim da ga samo Hajduk ganja pa neshvatam ljutnju?
No sikiriki dragi nas pitaru.
Bit ce kako Amra veli, on nema prava na rijec.
Đon obraz ili merhametli Dzeko.![]()
![]()
Malisani ko malisani doci ce tobe valjda
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️
- FKSDoGroba
- Kontakt:
Virtu4l je napisao/la: ↑29 jun 2024, 00:39Ma stoka je stoka, nebitno u kojem su taboru.FKSDoGroba je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:56Kako ono ti kazes, mi smo vecina na forumu. Tom logikom je i jasno da kod nas najvise psovki mozes vidjeti ali praviti se kako je kod vas med i mlijeko je suvisno. Pa donedavno je generalni sponzor psovao majku u pic.ku igracima u Tuzli. A i na temi vam nije nista bolje imate i vi dezurnih psovaca.
Djeca su tu
Yugoslav First League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Dzeko vrijeme je 
Jel ovo mitomani fakat prizivaju dzeku i misle da ce lik doci na sugavicu pored onakvog poljuda

Lik milione klubu donio na transferima, da bi ga bijeda psovala i prozivala sto nece kod njih. Joj sto se jedu za muda, sto nece kod njih
Lik milione klubu donio na transferima, da bi ga bijeda psovala i prozivala sto nece kod njih. Joj sto se jedu za muda, sto nece kod njih
Mi Dzeksona nismo ni prizivali, jednostavno znamo da ako Bordo Amra naredi ima javno da kaze " Zelim karijeru zavrsiti u FKS "...MocMahale444 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 00:47A nece kod vas kad bi cuskije padale.Vanja8 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:23Jak je taj pitarski savez u porodici Dzeko,kazu djeca im u bordo dresovima setaju...MocMahale444 je napisao/la: ↑28 jun 2024, 23:11
No sikiriki dragi nas pitaru.
Bit ce kako Amra veli, on nema prava na rijec.
Đon obraz ili merhametli Dzeko.![]()
![]()
Malisani ko malisani doci ce tobe valjdaiako to setanje u sugavim dresovima nije oke.
A malisani... Kazu , "Babo, koji danas dres kluba da obucemo, bordo ili bijeli ?", " Bijeli, bijeli, jako je sunce napolju i ja cu bijeli obuci"
Zvali ga klocom i ismijavali, ali sada je vrijeme da se vrati hahah
hahaha. Nije bijeli nego bili.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 09:38
Mi Dzeksona nismo ni prizivali, jednostavno znamo da ako Bordo Amra naredi ima javno da kaze " Zelim karijeru zavrsiti u FKS "...![]()
![]()
A malisani... Kazu , "Babo, koji danas dres kluba da obucemo, bordo ili bijeli ?", " Bijeli, bijeli, jako je sunce napolju i ja cu bijeli obuci"![]()
![]()
- Na Rodi su pare! Život na Lazio! Lecce Juve! Bordeaoux Toulouse!
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
- Ničija nije do José Zorrilla.
- Jel te Taylor našo'?
#VB89
-
Hansestadt
- Kontakt:
Klafuric se oporavio
Džeku dao si moru..
- svrakino1921
- Kontakt:
Napadač Intera i legenda bosanskohercegovačkog nogometa Edin Džeko tražio je nedavno hrvatsko državljanstvo i čini se kako je njegov zahtjev usvojen.
Kako javlja Klix.ba, Džeko je očito ispuno stroge uvjete za dobivanje hrvatskog državljanstva. Taj izvor navodi kako je razlog traženja statusa hrvatskog državljanina vjerojatno restoran koji Džeko odnedavno posjeduje u Dubrovniku, to jest određene porezne olakšice.
Možda Edin mora igrat za Hajduk zbog još olakšica
Uglavnom spomeni nekad Predsjednika Jaguara

Kako javlja Klix.ba, Džeko je očito ispuno stroge uvjete za dobivanje hrvatskog državljanstva. Taj izvor navodi kako je razlog traženja statusa hrvatskog državljanina vjerojatno restoran koji Džeko odnedavno posjeduje u Dubrovniku, to jest određene porezne olakšice.
Možda Edin mora igrat za Hajduk zbog još olakšica
Uglavnom spomeni nekad Predsjednika Jaguara

Zeljeli bi vi da dodje najveci svih vremena u drzavi, ali steta, nista od toga..denimen99 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 10:10hahaha. Nije bijeli nego bili.Vanja8 je napisao/la: ↑29 jun 2024, 09:38
Mi Dzeksona nismo ni prizivali, jednostavno znamo da ako Bordo Amra naredi ima javno da kaze " Zelim karijeru zavrsiti u FKS "...![]()
![]()
A malisani... Kazu , "Babo, koji danas dres kluba da obucemo, bordo ili bijeli ?", " Bijeli, bijeli, jako je sunce napolju i ja cu bijeli obuci"![]()
![]()
Fk Željezničar.
-
Hansestadt
- Kontakt:
Dobro je, nisam jediniHansestadt je napisao/la: ↑29 jun 2024, 12:38Ja mislio Nermin Niksic na svecanoj veceri Veleza, kad ono Osman Hadzic.
![]()
Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
A desno Joško Gvardiol i Ramo IsakHansestadt je napisao/la: ↑29 jun 2024, 12:38Ja mislio Nermin Niksic na svecanoj veceri Veleza, kad ono Osman Hadzic.
![]()
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Tuta sta bi jucer, je li vam igrao prvi tim?
Zadnja izmjena: NoDi80, dana/u 29 jun 2024, 13:19, ukupno mijenjano 1 put.
Yugoslav First League: ⭐️
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Semi-finalists
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)
Intertoto Cup
Quarter-finalists
Raonffa 🏆
Trenutno korisnika/ca: BigEM, Bing [Bot], delko, Jurica95, Nemanja99, Zaboljesutra, zamirLaganini i 40 gostiju.