Moderatori/ce: ribery,Monolog,geronimo,hammers
http://atdhenet.tv/36163/watch-lithuania-vs-spainxaviesta je napisao/la:Inace, gdje gledate tekmu? Ako ko ima kakav dobar link nek postavi, mrsko mi trazit sad
Nebi da se hvalim... ali eto, moj me insekt nikad ne varaPortillo je napisao/la:predvidjam gol Llorentea
Stvarno los. Pa lopta odskoci jedno 5 put prije nego dodje do igracaizzo je napisao/la:Jao terena![]()
za krompira se ubio
al nigdje ne pise da je Llorente dao golPortillo je napisao/la:Nebi da se hvalim... ali eto, moj me insekt nikad ne varaPortillo je napisao/la:predvidjam gol Llorentea
Al' ipak treba ovu strasnu Barceloninu generaciju iskoristit' maksimalno i nakupit' se trofejaLos_Blanos2 je napisao/la:Spanija moze napraviti jos 3,4 strasne repke..
Klupa im je strasna
Nail for Real je napisao/la:Al' ipak treba ovu strasnu Barceloninu generaciju iskoristit' maksimalno i nakupit' se trofejaLos_Blanos2 je napisao/la:Spanija moze napraviti jos 3,4 strasne repke..
Klupa im je strasna.
Ma ne samo stoperi nego sve pozicijeL_blancos je napisao/la:Reprezentacija Spanije ce kroz par godina imati i ubjedljivo najbolju odbranu..
Igraci : San Jose,Victor Ruiz,Domingues,Azpilicueta,Ayala su potencijalni wc stoperi i bekovi,a vec su prosli zajedno sve omladineske skupine repke..
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.