Rona je igrac-selektor.
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Ovaj Catwright mi par dana vec mirise na bilmeza, drago mi je da su mi sumnje potvrđene.leo1946 je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:15Only one player per nationJayCatwright je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:03
I onda ljudi kazu Engleska precijenjena, a samo Jude tu. Kardioglu ispred Trippiera, Simmons ispred Fodena itd![]()
Za izbaciti robote iz fra, vise sanse ima Portugal, i samo zato sam na njihovoj strani. Cast simpaticnim slovencima.
Ja koliko sam cuo onih par bosanskih komentatora na areni, po glasu bi se reklo da su mladji, oni su jos gori od ove bht trojke. Dakle, ocito je pravilo biti los.
Pogba, kontam sta hoces reci, onaj aca informacija recimo i oni uvodi u tekmu su unikat.
Pogba, kontam sta hoces reci, onaj aca informacija recimo i oni uvodi u tekmu su unikat.
„‘Ej, dokle strah, opravdanja i pitanja kako je moglo da bude? Nije ovo briga da izgubiš već prilika da dobiješ. Nemaš ti problem, imaš šansu. Nije ovo pritisak, ovo je blagoslov. Nije ovo košmar, ovo je san na javi. Ne, nije ovo da počinje da pada mrak, ovo je da počinje nezaboravna noć. To pravi razliku. Jeste, živi ste i dalje, ali odluči se šta si i ko si jer jedno je biti živ, a drugo je živeti“, rekao je komentator RTS, koji je među ljubiteljima sporta poznat i po nadimku „Aca informacija“
Leao nesto ljut sto ga je izveo
najgori igrac na terenu bio.

On i Bijol igraju odlično prvenstvo.
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Kapa dole Slovencima, kakvo zajedništvo, borba i trka. 

Bilo je par novinara koji tada nisu imali prilike da rade kao komentatori pa su otišli negdje drugo gdje rade često i uspješno. Jedan od njih je i Saudin Gabela, glavni komentator na AS BiH. BHRT ima ovu četvoricu i još ove ostale koji vode emisije a uključe se samo tokom OI jer nemaju nenogometnog sadržaja.Jabroni je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:34Jel zaposlen ijedan novi komentator u posljednjih 10 godina? Imam osjećaj da slušam iste maloumnike čitav život.Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Neprijatno gledati ovo nakon HRT-a npr.
- invincible1921
- Kontakt:
Slovenija i Gruzija ne rade nista sto mi sa "samo", ozbiljnijim pristupom i boljim savezom ne bi mogli...cak smo prije imali potrncijala i za daleko vise od ovoga
=\_1921_/=
Ovo sto Ronaldo konstantno vrsi pritisak na Orsata bi moglo biti od krucijalnog znacaja..prva 50/50 situacija i eto penala ili novog slobodnjaka za Portugal. Iskustvo 

15.10.2013.
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
"Btw, ja vise nedam ni marke za gladnu djecu Afrike. Gladan insan ne moze puhati u ono cudo po vascijeli dan, nema sanse."
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Cancelo je u rangu Siniše Stevanovića
Ovi mladji su jos gori, makar ovi sto se vrte da vode PL i kup BiH u zadnjih 10ak godina.Jabroni je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:34Jel zaposlen ijedan novi komentator u posljednjih 10 godina? Imam osjećaj da slušam iste maloumnike čitav život.Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
A ljudi slabo pamte to je ovde glavni problem
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
ko te jeb'o godinama **** te opet
-Beogradski sindikat
Nista ova Slovenija nije jaca od BiH. 

Dzankovic je kao mladji, a i on je tu vjerovatno preko 10 g i odron je.
░▌J▐▌U▐▌V▐▌E▐▌N▐▌T▐▌U▐▌S▐░
#MaxOUT
#MaxOUT
Jesu dzankovica...znaci i buducnost je crna.Jabroni je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:34Jel zaposlen ijedan novi komentator u posljednjih 10 godina? Imam osjećaj da slušam iste maloumnike čitav život.Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Ja bih dao Ligati sansu, nek se zeza i proziva koga hoce...samo zrno vise profesionalnosti u odnosu na mali fudbal.
Sve ono sto mi nemamo.GalileoGalilei je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:37Kapa dole Slovencima, kakvo zajedništvo, borba i trka.![]()
Mi bi vec na poluvremenu gubili 3-0 od ovog Portugala, kao sto i jesmo u Zenici

Evo Velid objasnio.
Vlado Majer je najzanimljiviji i najduhovitiji komentator na BHRT-u, ali nažalost ne prenosi često fudbal uživo, samo one sažetke na kraju dana.FKSzuti je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:38Bilo je par novinara koji tada nisu imali prilike da rade kao komentatori pa su otišli negdje drugo gdje rade često i uspješno. Jedan od njih je i Saudin Gabela, glavni komentator na AS BiH. BHRT ima ovu četvoricu i još ove ostale koji vode emisije a uključe se samo tokom OI jer nemaju nenogometnog sadržaja.Jabroni je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:34Jel zaposlen ijedan novi komentator u posljednjih 10 godina? Imam osjećaj da slušam iste maloumnike čitav život.Pogba je napisao/la: ↑01 jul 2024, 22:18Fascinira koliko BiH ima lose komentatore, ne znam kakvi bi bili neki mladji jer od dinosaura koji su od 1997 godine na BHT-u nemaju ni sansi, ali generalno ne vjerujem da bi bili bolji; puno vike, malo znanja, puno floskula, malo personalitya, humora. Ista priča kod vodjenja emisija, tačnije jos gora, puno ukocenosti, floskula, neznanja.
Past ce sad Slovenci fizicki, isto kao i Slovacka jucer.
15.10.2013.
- JayCatwright
- Kontakt:
Treba Harisa Mrkonju zaposliti
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.