UEFA EURO 2024.

Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88

Ko osvaja Euro?

Anketa je završila: 16 jul 2024, 12:21.

1. Engleska
38
43%
2. Španija
50
57%

Ukupno glasova: 88

HariTz
Kontakt:

Re: UEFA EURO 2024.

Post Postao/la HariTz » 02 jul 2024, 01:15

denimb je napisao/la:
02 jul 2024, 01:10

Ma druze moj sve ti je to normalno, pa pogledaj sta se u svijetu sve radi kad se treneri imenuju, nisam ni ja bio za njega, ali covjek je uspio neku sinergiju da napravi sa igracima, kazem ti vidjelo se da su kliknuli, i sta se onda desava, dobija covjek otkaz, pa garantujem ti da bi igrali na EP da je ostao, ali jok, tjera se on, dolazi Hadzibegic, ne zna lik koji je dan, koliko je sati jbt...
Razumijem ja tebe šta ti želiš reći, otprilike sam to i rekao sa rečenicom o Keku.

Međutim, javnost bi trebala da nekada nešto istrpi i pruži šansu nekom selektoru. (Po mogućnosti 2 ciklusa kvala da se odrade prije nekih poganih jezika).

Ima svega u fudbalu, ali ove parole koje Virtual je postao nisu baš bezveze. Nije baš da na svakoj tekmi je najnormalnija stvar da tjeraš nekoga parolama.

O Hadžibegiću ne treba trošiti riječi. Ubleha.

'ajmo se mi pripremiti psihički na antifudbal Francuske i Portugala. :mrgreen:

denimb
Kontakt:

Post Postao/la denimb » 02 jul 2024, 01:20

HariTz je napisao/la:
02 jul 2024, 01:15
denimb je napisao/la:
02 jul 2024, 01:10

Ma druze moj sve ti je to normalno, pa pogledaj sta se u svijetu sve radi kad se treneri imenuju, nisam ni ja bio za njega, ali covjek je uspio neku sinergiju da napravi sa igracima, kazem ti vidjelo se da su kliknuli, i sta se onda desava, dobija covjek otkaz, pa garantujem ti da bi igrali na EP da je ostao, ali jok, tjera se on, dolazi Hadzibegic, ne zna lik koji je dan, koliko je sati jbt...
Razumijem ja tebe šta ti želiš reći, otprilike sam to i rekao sa rečenicom o Keku.

Međutim, javnost bi trebala da nekada nešto istrpi i pruži šansu nekom selektoru. (Po mogućnosti 2 ciklusa kvala da se odrade prije nekih poganih jezika).

Ima svega u fudbalu, ali ove parole koje Virtual je postao nisu baš bezveze. Nije baš da na svakoj tekmi je najnormalnija stvar da tjeraš nekoga parolama.

O Hadžibegiću ne treba trošiti riječi. Ubleha.

'ajmo se mi pripremiti psihički na antifudbal Francuske i Portugala. :mrgreen:
Ja se samo nadam da ce ovo sa Barbarezom i ekipom ostati na malo duze staze, krecemo bukvalno od nule, a nije da nemamo kvalitet kakav god, samo da puste ljude da rade, i bit ce to ok.

A to Francuska i Portugal, koji ce to smor da bude :D

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 02 jul 2024, 01:20

Da smo mi kojim slučajem ostvarili identičan rezultat kao Slovenci, upravo na ovom forumu bi bilo više kritičara nego onih koji bi pisali nešto pozitivno. Šešku bi se spominjali žena, djeca i najmiliji. Selektor bi bio cirkusant koji se samo branio uz sav ostali repertoar. Već nakon objave prve postave bi ispisali desetine stranica kako sastav ne valja i kako je trebao igrati ovaj ili onaj.

Jer to smo mi, pogan narod, najneuspješnija sportska nacija u Evropi koja uvijek misli da zaslužuje više.

Matjaž Kek je imao dva loša ciklusa, ali niko ga nije nazivao telećom glavom, spominjao mu mrtve i žive.

Mi smo i taj jedan jedini uspjeh odmah degradirali, pripisali ga slaboj grupi, sreći, svemu i svačemu.

Danas smo tačno ondje gdje zaslužujemo da budemo. U prknu evropskog fudbala i tu ćemo biti još dugo, dugo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Rosicky
Kontakt:

Post Postao/la Rosicky » 02 jul 2024, 01:57

Sve stručnjaci za druge saveze

Pensioner26
Kontakt:

Post Postao/la Pensioner26 » 02 jul 2024, 02:05

NoDi80 je napisao/la:
02 jul 2024, 01:06
19vendetta87 je napisao/la:
02 jul 2024, 01:04
Pensioner26 je napisao/la:
02 jul 2024, 00:57
Prvo se nije trebao tjerati Sušić nakon historijskog uspjeha. Čovjek izgubi od Kipra i odmah svi hoće da mu glavu sijeku.
Hahaahahahahah daj brate jel se ti zayebavas? Pa covjek sa najjacom generacijom u historiji prokockao kvalifikacije za EP u prva 4 kola gdje smo izvukli samo 2 boda.
Izreal nas deklasirao 3:0 u utakmici gdje je trenerski mag poveo Hajrovica i Zakarica da mu glume napadace

Nema veze nismo ga trebali tjerati
S njim smo otisli prvi i za sad jedini put na veliko takmicenje i trebalo mu se pruziti najmanje jos dva kvalifikaciona ciklusa da je izgubio i 4-0 od Izraela
Uštedio si mi pisanje Nodi :salut: Još da se pridoda da smo najljepši i najmoćniji fudbal tada u historiji igrali bez obzira što se utrefila generacija, ispade nije nikako bilo tu Sušićeve zasluge, nije ali u qrcu. A kikseva je uvijek bilo i biće.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2024, 02:09

Njemacka - Spanija, finale prije finala.

Nije trebao Fullkrug postici gol protiv Svicarske, lakse bi im bilo, ali posteno pa makar ispali.

Jedini mec kojeg zalim jer su mi obje repke igracki drage jesu Austrija i Turska. Austrija bez pola tima igra vrhunski fudbal, a Turska očajna i svaka utakmica im je odlična za gledanje.

Niti jedno veće iznenađenje, mogli bi Rumuni nešto protiv očajne Nizozemske ali teško.

Deen
Kontakt:

Post Postao/la Deen » 02 jul 2024, 02:20

NoDi80 je napisao/la:
02 jul 2024, 01:01
let3 je napisao/la:
02 jul 2024, 00:56
NoDi80 je napisao/la:
02 jul 2024, 00:42

Tacno tako
Evo igrali smo s njima jedno 10 puta i sve smo ih utakmice pobjedili
Cak ni u kosarci nikad nismo izgubili od njih
I u rukometu smo bolji u medjusobnom omjeru i opet uspjesniji su od nas u sva tri sporta nazalost
Nasa drzava mora biti ozbiljnija da bi bio i sport ozbiljniji
Slovenija gradi i ulaze dok nama i onaj olimpijski potencijal stoji zapusten
Kod njih bi ono uradili do sad sve
Prestanite sa tim nebuloznim poređenjima.

Kad Slovenija bude sastavljana od dva entiteta, od toga jedan nastao na genocidu, a drugi ogrezao u korupciji. Kad budu imali likove poput Dodika u svojstvu predsjednika drzave. Kad im ustav bude neki mirovni sporazum napravljen u Americi ,a uređenje drzave konsocijacija tri naroda koji se međusobno mrze - e onda nas mozes porediti sa Slovenijom.

Tacno me ovakvi postovi tjeraju u politicku pricu :thumbdown:
Nema to toliko veze
Evo uspjesniju su i u individualnim sportovima u kojima svaka mahala bira svoj tim
Evo Lana Pudar da je Slovenka vec bi stvorili sve zive uslove za nju i za buduce narastaje
Ne vlada Dodik u Sarajevu i opet se nismo udostojili kao glavni grad da napravimo uslove
Isto vazi za Dzumhura da smo radili na vrijeme bio bi svjetski
Papeta smo otjerali, a s njim na svjetsko otisli
Evo mi **** mater i Sesku sto je fulio, a nema veze s nama
Ne mogu zamisliti Sloveca da **** mater Dzeki sto je fulio sansu

Najveca greska novog saveza je tjeranje Peteva nakon izborene A lige nacija i baraza, kao i prosle garniture Prosineckog kad su otjerali nakon izborenog baraza i izgubimo kuci na penale od ekipe koju je Prosinecki uzeo dva puta par mjesec prije
Kako smo 2014 odigrali SP, jeli tad nismo imali dva entiteta? Kako smo odigrali protiv Spanije 1-1 u 2004/05, kakav je tad ustav bio?
Pa utakmice protiv Belgije, Francuske i Italije u proslosti, jeli tad nismo imali 3 naroda? Kad je Ciro bio trener, kakav je tad sporazum bio? Kako smo Austriju pobijedili u Zenici, jeli tad bilo rata u BiH?

Covjece dragi za svaki neuspijeh i nerad imate izgovor rat. Vi se ponasate kao da je 1994 jos uvjek a ne 2024. Ukrajina svoje kvalifikacije u toku ratu sve odigrali u gostima, i igrali su Euro. Od 2014 ljudi izgubili dio drzave i opet igraju dalje. Gruzija izgubila dio drzave zbog Rusije, i igrali su Euro.
Donetsk 10 godina ne igra u svoj stadion, pa ljudi igraju dobar fudbal. Niko ne koristi izgovor rat za lose rezultate, osim u BiH narod koji ima uvjek spreman izgovor rat za los rad u svim sferama drzave. Ne radi se dobro, pa onda imas lose rezultate. Na primjer Sarajevski fudbal je dotakao dno, ko to vlada u Sarajevu? Jeli Srbi, Hrvati, Jevreji, Rusi, ko to vlada? Da vidimo kako bi Zeljo ili Sarajevo igrali 10 godina van svog stadiona. Ispali bi oba u drugu ligu bez svog stadiona, i vidili smo kako su ovi igrali u Zenici zbog radova i kako su ovi igrali van Grbavice. I sad zamislite takvo stanje 10 godina, pa nebi oni nikad vidili Evropu.

Jeli Slovenija bila fudbalska velesila? Poznati su kao skijasi ali ljudi napreduju. Dobar rad u svim sferama, plan i sistem.
Kod nas Barbarez ima ugovor 4 godine, jeli vi mislite stvarno on ce tu biti 4 godine? Prije ce ga Vico otjerat ili navijaci. Toksicna sredina gdje niko ne moze dugo uspijeti.
Pogledaj u wwin ligi, 4 klubove koji su izborili evropu, ni jedan trener nije ostao. I sta onda ocekujes kad svake godine promijenis cijeli sistem.

Savez nije normalan, a kako ce biti kad imas tu osobe kojima nije stalo do BiH. I sto je najgore ima dosta forumasa koji slave Vicu Zeljkovica, sto je sebe spasio i svoje mjesto. Kakav je to stockholm sindrom slavit covjeka, koji vise voli Srbiju nego BiH, koji kaze BiH nije mu drzava. Slavit covjeka koji genocid pravi u onoj kukuruz ligi. Da su Munib ili Begic napravili LED ekran u Zenici, ljudi bi im **usili **urac i slavili ih do neba. Kako je vas trojka naucila da budete siromasni u mozgu nevjerovatno.

Plan + sistem + dobar rad + podrska od sviju + strpljenje = dobre rezultate.
Mi od toga nista nemamo. Uvjek fali nesto, ili je podrska ili je dobar rad ili je sistem. Znaci uvjek fali nesto. Cudno da uopste postojimo kad ovako lose radimo u svim sferama BiH. Cast izuzecima ali to je samo mali broj ljudi koji su sami se izborili bez podrske drzave. Ali eto najlakse je reci, mi imamo rat ili 2 entiteta, ili fali nam novac. Imas primjer Sarajevo, ima sve uslove i novac, i navijaci se boje od Aktobe. Dzabe tebi sve u zivotu, ako imas luzerski mentalitet i ako pravis od protivnika Man City. I to u sustini jeste problem, luzerski mentalitet i slavit i opravdat poraze, jer lose radis svoj posao. Portugal u 210 minuta ( 2 utakmice, u Ljubljani i sad Euro) ni jedan gol nije dao protiv Slovenije. Ni jedan, a mi poslje 45 minuta gubimo 0-5 i ljudi to pravdaju kao to je ipak Portugal. Pa eto ipak Gruzija i Slovenija su pokazali, da Portugalci su ipak samo LJUDI. Sve dok imate taj luzerski stav i ponasanje, nece te nikad napredovati.

BiH nije ko San Marino, ali se ponasa ko San Marino poslje poraza.
Forum pun izgovora da bi opravdali neuspijeh, nerad i kriminal.
Kakav narod (forum) takva i drzava, sto se tice BiH nikad bolja recenica nije postojala.
Sve se desava po zasluzi i na kraju pravda pobijedi, sto upravo i vidimo kako je stanje u drzavi.

tutankamon1905
Kontakt:

Post Postao/la tutankamon1905 » 02 jul 2024, 04:05

Imal negdje statistika kolko je Ronaldo puta pao i trazio penal u ove 4 utakmice

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 02 jul 2024, 05:04

sve to stoji s tim da je slovenska liga u padu i timovi su im jako losi, skoro stepen nase lige.

naravno da cemo navijati za njih protiv olosa iz uzp dijela mostara.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 02 jul 2024, 05:56

https://dubzalt.com/storage/videos/764ba5.mp4#t=0.1

Zamisli Dzeku... Pa razbio bi komplet haustor. Ne daj Boze!

Rigoletto
Kontakt:

Post Postao/la Rigoletto » 02 jul 2024, 07:04

Neutral je napisao/la:
02 jul 2024, 05:04
sve to stoji s tim da je slovenska liga u padu i timovi su im jako losi, skoro stepen nase lige.

Mi ćemo upravo suprotno u skladu s evropskim vrijednostima koje oduvijek gajimo i poželjeti vam mnogo sreće protiv selekcije Austrije danas. :kafa:
imamo žicu za jela na žlicu, goveđigulašmajka

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 02 jul 2024, 07:43

Deen je napisao/la:
02 jul 2024, 02:20
NoDi80 je napisao/la:
02 jul 2024, 01:01
let3 je napisao/la:
02 jul 2024, 00:56

Prestanite sa tim nebuloznim poređenjima.

Kad Slovenija bude sastavljana od dva entiteta, od toga jedan nastao na genocidu, a drugi ogrezao u korupciji. Kad budu imali likove poput Dodika u svojstvu predsjednika drzave. Kad im ustav bude neki mirovni sporazum napravljen u Americi ,a uređenje drzave konsocijacija tri naroda koji se međusobno mrze - e onda nas mozes porediti sa Slovenijom.

Tacno me ovakvi postovi tjeraju u politicku pricu :thumbdown:
Nema to toliko veze
Evo uspjesniju su i u individualnim sportovima u kojima svaka mahala bira svoj tim
Evo Lana Pudar da je Slovenka vec bi stvorili sve zive uslove za nju i za buduce narastaje
Ne vlada Dodik u Sarajevu i opet se nismo udostojili kao glavni grad da napravimo uslove
Isto vazi za Dzumhura da smo radili na vrijeme bio bi svjetski
Papeta smo otjerali, a s njim na svjetsko otisli
Evo mi **** mater i Sesku sto je fulio, a nema veze s nama
Ne mogu zamisliti Sloveca da **** mater Dzeki sto je fulio sansu

Najveca greska novog saveza je tjeranje Peteva nakon izborene A lige nacija i baraza, kao i prosle garniture Prosineckog kad su otjerali nakon izborenog baraza i izgubimo kuci na penale od ekipe koju je Prosinecki uzeo dva puta par mjesec prije
Kako smo 2014 odigrali SP, jeli tad nismo imali dva entiteta? Kako smo odigrali protiv Spanije 1-1 u 2004/05, kakav je tad ustav bio?
Pa utakmice protiv Belgije, Francuske i Italije u proslosti, jeli tad nismo imali 3 naroda? Kad je Ciro bio trener, kakav je tad sporazum bio? Kako smo Austriju pobijedili u Zenici, jeli tad bilo rata u BiH?

Covjece dragi za svaki neuspijeh i nerad imate izgovor rat. Vi se ponasate kao da je 1994 jos uvjek a ne 2024. Ukrajina svoje kvalifikacije u toku ratu sve odigrali u gostima, i igrali su Euro. Od 2014 ljudi izgubili dio drzave i opet igraju dalje. Gruzija izgubila dio drzave zbog Rusije, i igrali su Euro.
Donetsk 10 godina ne igra u svoj stadion, pa ljudi igraju dobar fudbal. Niko ne koristi izgovor rat za lose rezultate, osim u BiH narod koji ima uvjek spreman izgovor rat za los rad u svim sferama drzave. Ne radi se dobro, pa onda imas lose rezultate. Na primjer Sarajevski fudbal je dotakao dno, ko to vlada u Sarajevu? Jeli Srbi, Hrvati, Jevreji, Rusi, ko to vlada? Da vidimo kako bi Zeljo ili Sarajevo igrali 10 godina van svog stadiona. Ispali bi oba u drugu ligu bez svog stadiona, i vidili smo kako su ovi igrali u Zenici zbog radova i kako su ovi igrali van Grbavice. I sad zamislite takvo stanje 10 godina, pa nebi oni nikad vidili Evropu.

Jeli Slovenija bila fudbalska velesila? Poznati su kao skijasi ali ljudi napreduju. Dobar rad u svim sferama, plan i sistem.
Kod nas Barbarez ima ugovor 4 godine, jeli vi mislite stvarno on ce tu biti 4 godine? Prije ce ga Vico otjerat ili navijaci. Toksicna sredina gdje niko ne moze dugo uspijeti.
Pogledaj u wwin ligi, 4 klubove koji su izborili evropu, ni jedan trener nije ostao. I sta onda ocekujes kad svake godine promijenis cijeli sistem.

Savez nije normalan, a kako ce biti kad imas tu osobe kojima nije stalo do BiH. I sto je najgore ima dosta forumasa koji slave Vicu Zeljkovica, sto je sebe spasio i svoje mjesto. Kakav je to stockholm sindrom slavit covjeka, koji vise voli Srbiju nego BiH, koji kaze BiH nije mu drzava. Slavit covjeka koji genocid pravi u onoj kukuruz ligi. Da su Munib ili Begic napravili LED ekran u Zenici, ljudi bi im **usili **urac i slavili ih do neba. Kako je vas trojka naucila da budete siromasni u mozgu nevjerovatno.

Plan + sistem + dobar rad + podrska od sviju + strpljenje = dobre rezultate.
Mi od toga nista nemamo. Uvjek fali nesto, ili je podrska ili je dobar rad ili je sistem. Znaci uvjek fali nesto. Cudno da uopste postojimo kad ovako lose radimo u svim sferama BiH. Cast izuzecima ali to je samo mali broj ljudi koji su sami se izborili bez podrske drzave. Ali eto najlakse je reci, mi imamo rat ili 2 entiteta, ili fali nam novac. Imas primjer Sarajevo, ima sve uslove i novac, i navijaci se boje od Aktobe. Dzabe tebi sve u zivotu, ako imas luzerski mentalitet i ako pravis od protivnika Man City. I to u sustini jeste problem, luzerski mentalitet i slavit i opravdat poraze, jer lose radis svoj posao. Portugal u 210 minuta ( 2 utakmice, u Ljubljani i sad Euro) ni jedan gol nije dao protiv Slovenije. Ni jedan, a mi poslje 45 minuta gubimo 0-5 i ljudi to pravdaju kao to je ipak Portugal. Pa eto ipak Gruzija i Slovenija su pokazali, da Portugalci su ipak samo LJUDI. Sve dok imate taj luzerski stav i ponasanje, nece te nikad napredovati.

BiH nije ko San Marino, ali se ponasa ko San Marino poslje poraza.
Bravo majstore. Ako ista znamo to je krivit rat, hrvate i dodika
Ok jesu krivi i pakasi ali puno veca krivica je nerad, neznanje, kurcevitost itd itd.
Od rijeci do rijeci, svaka cast.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 02 jul 2024, 08:01

Toliko smo jaki bili i u toj "zlatnoj" generaciji da nikad nismo pobjedili niti jednu vecu reprezentaciju, najveci nam skalp Grcka i Belgija sa Van Buytenom i Mpenzom

pa i coravoj koki bi se omakla neka veca pobjeda za ovih 30 godina, makar u nekoj prijateljskoj

nego okrenimo se sadasnjosti, 1/8 finala zasad nije ponudila niti jednu kvalitetnu utakmicu, Spanija je bila dobra ali jednostran mec

bas me zanima kako ce Austrija igrati knock out fazu, mozda jedina repka koja izgleda i igra kao "klub", Rangnick to fino hendla
Don't believe the hype.

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 02 jul 2024, 08:48

denimb je napisao/la:
02 jul 2024, 00:29
qaa18 je napisao/la:
02 jul 2024, 00:26
Kakve sve teorije necemo procitati od lezihljebovica koji ni 10 minuta ne mogu pretrcati umjerenim tempom!
Dobro necemo vise, ti nam odobri kad mognemo opet komentarisati utakmice, jbt pa najgora vrsta ljudi ste vi koji dodjete da moralisete kao, koliko ti mozes pretrcati? Prva liga federacije mozda, pa popio pamet svijeta?
Napadaju pojedini momka koji u 115. Minuti sutira kao i svaki napadac, i golman mu odbrani, ne daj Boze da ju je zatego na tribine, kritika je prema onima koji misle da je to tako lagano ko kad s kauca prebacis kanal na daljinskom, zato sam i rekao nek takvi likovi istrce 10 minuta normalnog trka onda cemo im postaviti loptu na mjesto odakle je Sesko pucao i ostaviti prazan gol, 90% nece pogoditi!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

Invincibles14
Kontakt:

Post Postao/la Invincibles14 » 02 jul 2024, 08:54

Neutral je napisao/la:

Boli nas neka stvar za koga ces ti navijat :rol:

qaa18

Post Postao/la qaa18 » 02 jul 2024, 08:57

Rigoletto je napisao/la:
02 jul 2024, 07:04
Neutral je napisao/la:

Mi ćemo upravo suprotno u skladu s evropskim vrijednostima koje oduvijek gajimo i poželjeti vam mnogo sreće protiv selekcije Austrije danas. :kafa:
Mi smo danas u win-win situaciji, obe nase repke igraju, nek prodje bolja.
Jasenovac i presudjeni uzp su bas europske vrijednosti na koje se dicite, pa aferim onda!
We are Liverpool - This means more!
#20 DJ

numanumaye22
Kontakt:

Post Postao/la numanumaye22 » 02 jul 2024, 09:17

akisarajevo92 je napisao/la:
02 jul 2024, 08:01
Toliko smo jaki bili i u toj "zlatnoj" generaciji da nikad nismo pobjedili niti jednu vecu reprezentaciju, najveci nam skalp Grcka i Belgija sa Van Buytenom i Mpenzom

pa i coravoj koki bi se omakla neka veca pobjeda za ovih 30 godina, makar u nekoj prijateljskoj

nego okrenimo se sadasnjosti, 1/8 finala zasad nije ponudila niti jednu kvalitetnu utakmicu, Spanija je bila dobra ali jednostran mec

bas me zanima kako ce Austrija igrati knock out fazu, mozda jedina repka koja izgleda i igra kao "klub", Rangnick to fino hendla
Nemoj tako, igrali smo se s Argentinom :rol:

Repka koja je uvijek slavila poraze

Evander
Kontakt:

Post Postao/la Evander » 02 jul 2024, 09:25

Zasto i dalje potreba pisati o jednoj neuspjesnoj reprezentaciji na ovoj temi? Alo, nas Luxemburg oducava od fudabala. Tu sva prica pocinje i zavrsava. Pored manjka kvaliteta, koji je ocit, decenijama je nas najveci problem neprofesionalizam. Nikad nasi igraci reprezentaciju nece shvacati kao Hrvati i Slovenci recimo. Sve dok su pripreme po Ilidzi budu, dok se za SP budu pripremali po Sarajevskim kafana (kao sto su 2014.), dok Dzeko na pripreme dodje i spava kuci, pisi propalo. Do 2012. sam radio sa reprezenaticijom i na licu mjesta vidio o kako neozbiljnom skupu ljudi se tu radi. Tad sam i izgubio intres za utakmice reprezentacije. Hrvatima je igrati ze reprezentaciju cast i rade jace nego u klubovima, dok je nasim igracima dolazak nanreprezentativna okupljanja povod za bančenje. To se nikad promjeniti nece. Lulic je sve jasno objasnio.

Semper
Kontakt:

Post Postao/la Semper » 02 jul 2024, 09:40

U modernom sportu je potrebna trka i fizičk sprema,naši to igrači nemaju i zato ne mozemo nikoga da pobjedimo. Vidjelo se to i protiv Ukrajine, Dedica su grcevi uhvatili u 70.min a pričamo o njemu kao igracu koji bi trebao igrati u vrhunskoj ekipi.

JonSnow
Kontakt:

Post Postao/la JonSnow » 02 jul 2024, 09:53

slika

:ljepota:
"...njegovo kultno Bilino polje — a prije njega stara Blatuša — sa svih dvadeset hiljada ljutih metalaca, ložača i kovača na tribinama bili su naša najgora nedjeljna noćna mora."

Odgovori

Natrag na “EURO 2024”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.