FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
Re: FK Željezničar

Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
- Zato što ako se nisi napatio, kao da nisi ni dobio!
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
-
- Kontakt:
Svi na Grbavicuu prvo koloo,odmah postavit standard 10k+
Raspored ko raspored. Volio bi da nemamo odgadjanja zbog Evrope. Ne znam da li ce mostarski pitari igrat do tad Evropu (drugo kolo).
Napunit odma Grbavicu i jako krenut.
Napunit odma Grbavicu i jako krenut.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
-
- Kontakt:
Željezničar - Široki Brijeg
Velež - Željezničar
Željezničar - Igman
Sloboda - Željezničar
Željezničar - Sloga
GOŠK - Željezničar
Željezničar - Zrinjski
Sarajevo - Željezničar
Željezničar - Posušje
Borac - Željezničar
Željezničar - Radnik
Dobar raspored, nadam se da ove godine napadamo Evropu
Velež - Željezničar
Željezničar - Igman
Sloboda - Željezničar
Željezničar - Sloga
GOŠK - Željezničar
Željezničar - Zrinjski
Sarajevo - Željezničar
Željezničar - Posušje
Borac - Željezničar
Željezničar - Radnik
Dobar raspored, nadam se da ove godine napadamo Evropu
- CentarsutNaClanak921
- Kontakt:
I da prođu prvo, ispadaju od AEK-a drugo, što znači da im je zadnja 1.8. pa nema odgoda za nas.
Mislim da je fin raspored, ne znamo ni kakvi ćemo mi biti pa da možemo druge podcjenjivati. ŠB je loše završio prošlu sezonu, vidjet ćemo na šta će sada ličiti. Za nas je glavno ovo 3-6, da vidimo na koju stranu borbe idemo ove sezone.
Mislim da je fin raspored, ne znamo ni kakvi ćemo mi biti pa da možemo druge podcjenjivati. ŠB je loše završio prošlu sezonu, vidjet ćemo na šta će sada ličiti. Za nas je glavno ovo 3-6, da vidimo na koju stranu borbe idemo ove sezone.
Zašto je sve u čemu smo mi, u čemu je Željo, uvijek tako teško?
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
FK Pivopije
SS.ba Kup 🏆
SS.ba Superkup 🏆
SS.ba 3. liga 🏆
Ove godine bi trebali dici prosjek posjete na 8500.
Mada ce nam ove godine kapacitet stadiona biti manji obzirom da ce se Jug raditi.
Mada ce nam ove godine kapacitet stadiona biti manji obzirom da ce se Jug raditi.
Ako prođu u drugo kolo kvalifikacija, pvi meč im je 25.07, a revanš 01.08. Prvo kolo će sigurno odgoditi, tako da sumnjam da će drugo.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- gegenpressing
- Kontakt:
Izgleda da je krenulo asfaltiranje i radovi da se biletarnica završi koliko sam iz auta mogao vidjeti.
Brohra ribo se...
- mamonelafo
- Kontakt:
Lijepa informacija! Sigurno će biti jug, samo se, valjda, čekaju pitari da završe svoje tekme i to je to.gegenpressing je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:46Izgleda da je krenulo asfaltiranje i radovi da se biletarnica završi koliko sam iz auta mogao vidjeti.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Ma ja bi volio da se nista ne odgadja. Da ne upadamo poslije u to nadoknadjivanje.
Bolje sto je tako kako ste napisali.
Prve 3 dobit pa rastavit slobodu.
Dobar je raspored.
Bolje sto je tako kako ste napisali.
Prve 3 dobit pa rastavit slobodu.
Dobar je raspored.
- mamonelafo
- Kontakt:
Samo sedmo i osmo kolo će biti teški. Iz Mostara u lavor.
Zrinjski je na Grbavici 7. kolo valjdamamonelafo je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:52Samo sedmo i osmo kolo će biti teški. Iz Mostara u lavor.
- mamonelafo
- Kontakt:
Da, da. Nisam mislio u smislu da idemo dole, već Zrinjski pa pogan na lavoru. Do mene je, pogrešno sam napisao.godrina je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:57Zrinjski je na Grbavici 7. kolo valjdamamonelafo je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:52Samo sedmo i osmo kolo će biti teški. Iz Mostara u lavor.

A dobro, to se podudaranje mora desit. Pitari ce se do tad raspast.mamonelafo je napisao/la: ↑03 jul 2024, 13:00Da, da. Nisam mislio u smislu da idemo dole, već Zrinjski pa pogan na lavoru. Do mene je, pogrešno sam napisao.godrina je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:57Zrinjski je na Grbavici 7. kolo valjdamamonelafo je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:52
Samo sedmo i osmo kolo će biti teški. Iz Mostara u lavor.![]()
- gegenpressing
- Kontakt:
Nek provjeri neko ako mu je usput,možda nisam dobro vidiomamonelafo je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:49Lijepa informacija! Sigurno će biti jug, samo se, valjda, čekaju pitari da završe svoje tekme i to je to.gegenpressing je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:46Izgleda da je krenulo asfaltiranje i radovi da se biletarnica završi koliko sam iz auta mogao vidjeti.
Brohra ribo se...
- mamonelafo
- Kontakt:
Šampioni priprema.godrina je napisao/la: ↑03 jul 2024, 13:02A dobro, to se podudaranje mora desit. Pitari ce se do tad raspast.mamonelafo je napisao/la: ↑03 jul 2024, 13:00Da, da. Nisam mislio u smislu da idemo dole, već Zrinjski pa pogan na lavoru. Do mene je, pogrešno sam napisao.![]()

Dobar raspored
https://www.vijesti.ba/clanak/648948/za ... -za-amoahaZa Željezničar potpisuje još jedan Nigerijac, kraj za Amoaha?
Adebayo je fudbaler sredine terena, a u nedavno završenoj sezoni upisao je 20 nastupa za Stupčanicu. Postigao je jedan pogodak uz tri asistencije.
On se već danima nalazi na probi u Željezničaru i, prema onome što je pokazao, zadovoljio je struku kluba sa Grbavice koja bi mu uskoro mogla ponuditi ugovor.
Stranci na Grbavici su Abdulmalik Al-Jaber i već spomenuti Edwin Odinaka, Temim Adebayo bi bio treći, dok se Joseph Amoah nije pojavio na prozivci nakon isteka ugovora.
Sve su prilike da on neće biti produžen najviše zbog Amoahovog neprofesionalizma, jer nije tajna da su u Željezničaru bili voljni pregovarati o nastavku saradnje.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Počelo je jutros.gegenpressing je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:46Izgleda da je krenulo asfaltiranje i radovi da se biletarnica završi koliko sam iz auta mogao vidjeti.
Onaj ko ne može da trči, taj ne može ni da igra.
Evo ti par info o njemuupohaluhizugnimda je napisao/la: ↑02 jul 2024, 23:16Znaci dobar i ovaj drugi crnac iz Stupcanice, sto se Hulahopka na njega lozi? Kako odigrase ovi ostali na probi, je li Gabriel Macic taj sto ga hvali raja?

Kad je tek dosao u Stupcu, trazio se, lutao, nije se mogao adaptirati odma. Posle se "dozvao" ali ga Zaimovic nije mnogo mirisao. Na treningu svakom pokida, a ovaj mu ne daje toliko prilike...
Uglavnom moze na CMF i AMF, grijeh je gusiti ga na DMF iako puno pretrci, radilica je. Ima uboit sut, voli potegnuti iz daleka.
Uz dobar rad s njim (tehnicko'takticki dio) moze postati u najmanju ruku DOBRO DOBAR premijerligaski igrac.
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, Google Adsense [Bot], Levin, Paromlinac i 48 gostiju.