FK Željezničar
Moderatori/ce: insider,irfo,LjoZee
Re: FK Željezničar
Zar nam debili s teme ne rekose Amoah u ekipi. Cccc kakvi klokani
- gegenpressing
- Kontakt:
Dobar vidmuharemovicdzelo je napisao/la: ↑03 jul 2024, 13:32Počelo je jutros.gegenpressing je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:46Izgleda da je krenulo asfaltiranje i radovi da se biletarnica završi koliko sam iz auta mogao vidjeti.
Brohra ribo se...
Treba hajp poceti praviti sto prije, ali ne sumnjam u nas, samo puna Grbavica, nema izgovora.
Fk Željezničar.
Momci, zna li iko šta je sa Štilom? Ni traga ni glasa il ja nisam upratio 
E cuj hajp praviti hahahahahahahaah
- gegenpressing
- Kontakt:
- mamonelafo
- Kontakt:
Top. Još jug.muharemovicdzelo je napisao/la: ↑03 jul 2024, 13:32Počelo je jutros.gegenpressing je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:46Izgleda da je krenulo asfaltiranje i radovi da se biletarnica završi koliko sam iz auta mogao vidjeti.
FK ŽELJEZNIČAR! MI SMO ŽELJINI, ŽELJO JE NAŠ!
Jači od ratova, režima i partija!
Jači od ratova, režima i partija!
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
- dubioza144
- Kontakt:
Tanka je linija od nismo igrali protiv Stupcanice iz Olova do Zeljeznicar se pojačava iz Olova
Ali duboko u srcu, u središtu naše Grbavice osim ratnog plamena, tinjala je jedna iskra, iskra koja je tiho šaputala pjesmu ljubavi i znala da će doći neko drugo vrijeme!
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Koliki je Željo, Željo je GOLEM, nije velik nego GOLEM, razlika je veliko i GOLEMO.
Ovo sto Rahimic radi moze raditi pablo hahaha. Kad mislis da ne moze gore od ovoga bude jos gore..
-
upohaluhizugnimda
- Kontakt:
Kad smo kod pojacanja iz Stupcanice
sta je sa Hrvanovicem? Bi li njega mogli zaganjati? Raskinuo je sa Zrinjskim.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE
Hulahopka najjaci lozi se na Crnca sto se slikao u Alma Ras gacama i na Pabla. Pablo na tvom mjestu bih se sklonio morat ce se na nekom istrest, posto ga Admin dobro tambura.
MI SMO ŽELJINI ŽELJO JE NAŠ
90KA pobjednik SS foruma.
90KA pobjednik SS foruma.
Ma debilko mozes ti imati 100 acc i pisati sta hoces ti si glupan pa glupan...
koliki si ti pacenik i bolesnik da pises o crncima i ostalim sranjima. To morad biti dobar degenerik uz to naravno pacenik sto su ga mlatili po skoli kad jr bio mali pa mu ostale traume 
Kad ce godisnje pustiti u prodaju?
- jointunija
- Kontakt:
Ljudi za mjesec uradili posla,vrhunski.Moj Kovačeviću,ljudi završiše sve o čemu si ti šuplju bacao,keru.Ovo danas je prvi projekat,generalni drugi,Jug treći a biće još lijepih stvari.gegenpressing je napisao/la: ↑03 jul 2024, 14:00Dobar vidmuharemovicdzelo je napisao/la: ↑03 jul 2024, 13:32Počelo je jutros.gegenpressing je napisao/la: ↑03 jul 2024, 12:46Izgleda da je krenulo asfaltiranje i radovi da se biletarnica završi koliko sam iz auta mogao vidjeti.![]()
Željovci uvijek treba da znate,da navijači prate klub a ne rezultate!
Nista od njega, nudili su ga, i dzabe citiras ovog, ne obracati paznju.upohaluhizugnimda je napisao/la: ↑03 jul 2024, 15:12Kad smo kod pojacanja iz Stupcanicesta je sa Hrvanovicem? Bi li njega mogli zaganjati? Raskinuo je sa Zrinjskim.
Fk Željezničar.
- muharemovicdzelo
- Kontakt:
Borili se sa Igmanom, Goškom i Tuzlom da opstanemo u ligi, a plate u rangu sa onim kad su nam oteli titulu.jointunija je napisao/la: ↑03 jul 2024, 16:27Moj Kovačeviću,ljudi završiše sve o čemu si ti šuplju bacao,keru.
Dajte godisnje
- BocaJuniors1905
- Kontakt:
Ima li išta u vezi generalnog sponzora?
MANIJACI JUG 1987
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
MI SMO ONI ŠTO NE DAJU NA SVOJE!
-
MojaMalenkost
- Kontakt:
Ako si ga pozelio igra svako jutro padela kod Coce. Dominira i u padelu
Pročepit će negdje.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 43 gosta.