FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bubica je bacena..
Mirvic ne bi trebao nista cekati i koliko god da Joveta zine nek mu izbroji. Ovaj je veliko ime, najvece koje bi eventualno ikad doslo u nasu ligu. To nosi sa sobom veliki publicitet, reklamu, dresove.. a sigurno da moze jos dosta toga pruziti na nivou nase lige.
Mirvic ne bi trebao nista cekati i koliko god da Joveta zine nek mu izbroji. Ovaj je veliko ime, najvece koje bi eventualno ikad doslo u nasu ligu. To nosi sa sobom veliki publicitet, reklamu, dresove.. a sigurno da moze jos dosta toga pruziti na nivou nase lige.
Ne nosi Jovetić ništa osim iskustva. To mogu privući imena koja su dugi niz godina igrala u velikim klubovima i imali zapažene igre u istim, uz dolazak zemlje koja ima nekoliko desetina miliona stanovnika.mercurial je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:40Bubica je bacena..
Naravno da bi Jovetić u ligu donio nešto više ali ni blizu onoga kako si opisao.
Ne reci mi hvala to ne tražim od tebe, srce na terenu dovoljno je za mene
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Ako je naumio keširati, nek nam iskešira golmana, ili beka, ili negdje drugo gdje gori.. pa da i imamo neke konkretne fajde.
Yebo me i Jovetić i publicitet. Bar mi znamo kakve su šanse da sve to ispadne kako Bog zapovijeda.
Yebo me i Jovetić i publicitet. Bar mi znamo kakve su šanse da sve to ispadne kako Bog zapovijeda.
The saddest thing in life is wasted talent.
Pitarluk. Daj debelog Ronalda sa 120 kila. Klasa je za ove lige a zaradićemo na dresovima. Znam ja nas, jeb'o ti nas...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Za lovu koju će Jovetić uzeti dovedemo Ćatića i kvalitetnu desetku, još ostane da nagovoriš Renana da potpiše novi ugovor sa nekim finim bonusom.
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka
Mislis oni, ne navijam ja za Slobodu. Kazem to jer je Sarajevu postala navika da se bruka kod kuce kad je ogroman favorit a u tom mecu ce vjerovatno i biti. Bojim se da ni od ove sezone nista nema od titule, dabogda i u top 3 da se zavrsi.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:34Da je bilo koja druga ekipa rekao bi moguce, ali vi ste fakat nespremni za ovaj rang, po svim osnovama.
Mi imamo probleme na pozicijama lijevog beka, stopera i golmana, a to ostalo manje više imamo sređeno. Pare koje bi Stevan uzeo mi možemo usmjeriti na tri deficitarne pozicije jer ne vjerujem da će on pristati na manje od 30.000 KM mjesečno to je minimalno, a sigurno je više.
Dobro, ali bilo bi lijepo probiti led sa nekim zvucnim imenom kao sto je Jovetic. Vjerovatno bi i neki drugi kvalitetni igraci lakse dolazili u ekipu gdje igra Jovetic. Nas najveci problem je nagovoriti nekog kvalitetnog igraca da dodje u nasu ligu, cak i ako ga mozes platiti...Jedan dobar igrac privlaci drugog i tako pomalo rastes.
Nije strancima isto kad im kazes igraces u napadu sa Joveticem ili igraces u napadu sa Hamzom Catakovicem.
Nije strancima isto kad im kazes igraces u napadu sa Joveticem ili igraces u napadu sa Hamzom Catakovicem.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
Opet svrsavanje na imena, a u praksi će biti drugačije.
- TurkishAirlines
mercurial je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:40Bubica je bacena..

Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- hordasDoboj
- Kontakt:
Ma yebo Jovetica
Nikad neću zaboraviti riječi kapitena Biogradlića: “Upamtite, Sarajevo može biti prvak države, a može i ispasti iz lige, ali Želju uvijek treba pobijediti, jer ta nam je pobjeda najvažnija” - sjeća se Čerkić.
- skullcrusher
- Kontakt:
Sad ces vidjet tuge, depresije i pljuvanja nasih navijaca na klub zato sto mi nismo doveli tako nekog igraca a drugi jesu hahahah klasicno ono nase samo daj nesto nek ne valjaGalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jul 2024, 20:11Opet svrsavanje na imena, a u praksi će biti drugačije.
1946 !
Sarajevo ljubavi moja...
Sarajevo ljubavi moja...
- TurkishAirlines
Free PALESTINA
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
- JavierBosnia
- Kontakt:
EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3 EDIN DŽEKO! <3
Ma kakav Jovetic, imamo mi Ristica
Kupit DELACA ILI KLASU IZNAD GOLMANA PA ONDA SVE OSTALO..
Roki je za ekipe tipa sloboda radnik radnicki sa grbavixe
Bez kvalitetnog golmana nema nista
Nijade sram te bilo
Roki je za ekipe tipa sloboda radnik radnicki sa grbavixe
Bez kvalitetnog golmana nema nista
Nijade sram te bilo
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, belosevic23, bhfanatic14, bvsic, Chony533, juka55, skoJaa, Skojevska, tuitamo i 64 gosta.