FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Mirvic ne bi trebao nista cekati i koliko god da Joveta zine nek mu izbroji. Ovaj je veliko ime, najvece koje bi eventualno ikad doslo u nasu ligu. To nosi sa sobom veliki publicitet, reklamu, dresove.. a sigurno da moze jos dosta toga pruziti na nivou nase lige.
Ne nosi Jovetić ništa osim iskustva. To mogu privući imena koja su dugi niz godina igrala u velikim klubovima i imali zapažene igre u istim, uz dolazak zemlje koja ima nekoliko desetina miliona stanovnika.mercurial je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:40Bubica je bacena..
Mirvic ne bi trebao nista cekati i koliko god da Joveta zine nek mu izbroji. Ovaj je veliko ime, najvece koje bi eventualno ikad doslo u nasu ligu. To nosi sa sobom veliki publicitet, reklamu, dresove.. a sigurno da moze jos dosta toga pruziti na nivou nase lige.
Naravno da bi Jovetić u ligu donio nešto više ali ni blizu onoga kako si opisao.
L'otavo re di Roma F.T.
@Devedesetka najjači forumaš od postojanja foruma!
Yebo me i Jovetić i publicitet. Bar mi znamo kakve su šanse da sve to ispadne kako Bog zapovijeda.
Pitarluk. Daj debelog Ronalda sa 120 kila. Klasa je za ove lige a zaradićemo na dresovima. Znam ja nas, jeb'o ti nas...

- GospodinIzSarajeva
- Kontakt:
Mislis oni, ne navijam ja za Slobodu. Kazem to jer je Sarajevu postala navika da se bruka kod kuce kad je ogroman favorit a u tom mecu ce vjerovatno i biti. Bojim se da ni od ove sezone nista nema od titule, dabogda i u top 3 da se zavrsi.NisamIsmirMirvic je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:34Da je bilo koja druga ekipa rekao bi moguce, ali vi ste fakat nespremni za ovaj rang, po svim osnovama.
Nije strancima isto kad im kazes igraces u napadu sa Joveticem ili igraces u napadu sa Hamzom Catakovicem.
- GalileoGalilei
- Kontakt:
- TurkishAirlines
mercurial je napisao/la: ↑03 jul 2024, 19:40Bubica je bacena..

MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- hordasDoboj
- Kontakt:
- skullcrusher
- Kontakt:
Sad ces vidjet tuge, depresije i pljuvanja nasih navijaca na klub zato sto mi nismo doveli tako nekog igraca a drugi jesu hahahah klasicno ono nase samo daj nesto nek ne valjaGalileoGalilei je napisao/la: ↑03 jul 2024, 20:11Opet svrsavanje na imena, a u praksi će biti drugačije.
Sarajevo ljubavi moja...
- TurkishAirlines
MIRVICU ODLAZI!!!
#sirimopozitivu
"Imati i ne znati, gore je nego nemati"
- JavierBosnia
- Kontakt:
Roki je za ekipe tipa sloboda radnik radnicki sa grbavixe
Bez kvalitetnog golmana nema nista
Nijade sram te bilo
-
- Kontakt:
Trenutno korisnika/ca: ado-hz, Ahrefs [Bot], amypitar, ANamelessGhoul, Arhitekt, bordospartanac, Bosniacum Lilium, budzak, Cautinho, Cwirek, Dadox, EastMadness, fera, Ferroviere1987, fks74, galia95, gh0stHZ, Gomis99, Google Adsense [Bot], Guest1945, hajroooooo, Haksss, Hamagara, HariTz, HordasFks, hotonjskimaher, HZbec, johntravolta123, Kaunas, Kyle88, Laudrup, Lavcina, LegendKiller, Lokomotifa, macahz, MokraKifla, N3R3D, NazorUso, nebeskasila, NukeR_G1970, Oerde, Posejdon, r3m1, Rajvosa4ever, rimljanin90, sagitarius, SamoDaKazeem, samoFKS, sekac, supervizor, Taree, TETRAPAK, THEC, UltraSa46, Velo6, Venom, Zagor, zagorski i 742 gosta.