Premijer liga BiH - aktuelno

GospodinIzSarajeva
Kontakt:

Re: Premijer liga BiH - aktuelno

Post Postao/la GospodinIzSarajeva » 03 jul 2024, 21:10

Virtu4l je napisao/la:
03 jul 2024, 21:08
GospodinIzSarajeva je napisao/la:
03 jul 2024, 21:04
Koliko još players se planira dovesti?
Idi u qrac :rol: :rol: :rol:
What’s funny?
Vlasnik ssba foruma - @Devedesetka

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jul 2024, 21:14

IsmirMirvic je napisao/la:
03 jul 2024, 20:41
svrakino1921 je napisao/la:
03 jul 2024, 20:34
03 jul 2024, 19:57

Davno, jos u April, sam vam najavio Corica i Rahimica. Sto se igraca tice, rekao sam vam za Odinaku. Htjeli su i vasi par bombasticnih imena, prvenstveno Sehica i Bajica. Sehic nije tako nerealno, Bajic je potpuno nerealno jer oni zeli jos da igra vani. U opticaju je jos jedan bivsi standardni reprezentativac sto se vas tice.
Izvinite na pitanju gosp.Mirviću ako znate Jel ovo moj Željo napokon dobio generalnog sponzora

Hvala
Zadnja informacija koju sam cuo je da uskoro dobijate, pretpostavljam da se trenutno radi na detaljima. Uz to bi trebalo da vam u klub udje jos jedan veoma uspjesan businessman.

Kada se vec doticemo tih tema, sto se tice transfer market u BiH, tek nas cekaju velike vijesti ✍️

Nije nemoguce da ovo bude najatraktivniji rok ikad, samo ako se poklope neke stvari!

Sarajevo - Ne treba ni trositi rijeci na najveci klub u BiH 😉

Zrinjski - Finansijski izuzetno dobro stoje, u pregovorima sa dva vrhunska igraca fantasticnih CV, za sad.

Borac - Jovetic blizu, to dovoljno govori o njihovim ambicijama i finansijama.

Zeljeznicar - Isto finansijski dobro stoje, nova uprava odrjesuje kesu, mozda im dodju 2 ili 3 jaka imena, kako rekoh maloprije.

Velez - Poprilicno jak budzet, ali oni su mi malo mysteria, poceli su da rade sa nekim "cudnim" agencijama i managerima.

Siroki Brijeg - Kozulj, Zlomislic, Senic, Hercegovci ce biti veoma opasni ove sezone.

Tu su jos ekipe poput Sloge i Posusja, protiv kojih niko ne smije upisati bodove unaprijed! Dakle, ceka nas potencijalno fantasticna sezona, prepuna uzbudjenja. Kakva god bude, neka samo Sarajevo bude prvo!

Nadam se fer i correctnoj igri i navijanju, kao i da ce se sve rjesavati na fudbalskom terenu, a ne negdje drugo!

🔴⚪
Hvala

I još jedno pitanje jer ste Vi sigurno upućeni
Prica se cim Velež završi Europske utakmice na Grbavici da se pocinje sa izgradnjom južne tribine

TurkishAirlines

Post Postao/la TurkishAirlines » 03 jul 2024, 21:17

Mr. President, samo rat savezu. Jel de? :bih:
Free PALESTINA

MIRVICU ODLAZI!!!

#sirimopozitivu

"Imati i ne znati, gore je nego nemati"

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 03 jul 2024, 21:19

03 jul 2024, 21:14
Hvala

Prica se cim Velež završi Europske utakmice na Grbavici da se pocinje sa izgradnjom južne tribine
AFAIK to i jeste plan, ali znate kako je s gradjevinskim radovima, uvijek se probijaju rokovi 🤷‍♂️

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jul 2024, 21:22

03 jul 2024, 21:19
03 jul 2024, 21:14
Hvala

AFAIK to i jeste plan, ali znate kako je s gradjevinskim radovima, uvijek se probijaju rokovi 🤷‍♂️
Hvala
Znaci istina

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 03 jul 2024, 21:26

Mirvah je jedan od najjacih forumasa ovdje i jedan od rijetkih koji fakat raspolaze informacijama :bow:

Mirvah, dodjite na nasu temu kad su vas pitari vec otjerali. Moze i brat zajedno s vama, ako je zainteresovan.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

svrakino1921
Kontakt:

Post Postao/la svrakino1921 » 03 jul 2024, 21:27

slika

slika

Jako je ovo blizu
Ne mogu da vjerujem al izgleda da smo blizu

Uhhhh

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 03 jul 2024, 21:45

upohaluhizugnimda je napisao/la:
03 jul 2024, 21:26
Mirvah je jedan od najjacih forumasa ovdje i jedan od rijetkih koji fakat raspolaze informacijama :bow:

Mirvah, dodjite na nasu temu kad su vas pitari vec otjerali. Moze i brat zajedno s vama, ako je zainteresovan.
Hvala, ali ne hvala!

Jednom sam dosao na vasu temu da podijelim neke informacije i post mi je odmah prepravljen u nesto odvratno. Sada uzivajte uz gospodina Hulahopku, njegovi se postovi ne diraju nikad!

upohaluhizugnimda
Kontakt:

Post Postao/la upohaluhizugnimda » 03 jul 2024, 21:48

03 jul 2024, 21:45

Hvala, ali ne hvala!

Jednom sam dosao na vasu temu da podijelim neke informacije i post mi je odmah prepravljen u nesto odvratno. Sada uzivajte uz gospodina Hulahopku, njegovi se postovi ne diraju nikad!
"Gospodin" Hulahopka svoje pravo da pise placa u naturi. Nemojte se sa njim porediti, Mirvah please.
ZBOGOM i HVALA VJEČNIM BORD LEGENDE

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 03 jul 2024, 22:10

Hvala, ali ne hvala!

Sta ste se uhvatili Hulahopke?

Jedini koji je imao prave informacije kad su kone u pitanju vezano za probleme sa Diglisicem! I sve su popljuvali,a sve je bilo istina!

I kako znam da je u pravu bio,znam preko sponzora kona,koji su predstavljali svoje sponzorstvo sa 20K godišnje,a pružali poslovne usluge konama u skoro istoj vrijednosti na godišnjem nivou...ali kad se krug zainteresovanih proširio na više ljudi uključujući Bazdarevica imali su plemenite namjere sa svojim potencijalnim ulaganjima,zato su bili i osnovali "radnu grupu"... ali sastanci i zahtjevi iz Sindikata su htjeli nesto drugo...

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 03 jul 2024, 22:32

stojko je napisao/la:
03 jul 2024, 22:19
Kmenkake je napisao/la:
03 jul 2024, 22:10

Hvala, ali ne hvala!

Sta ste se uhvatili Hulahopke?

Jedini koji je imao prave informacije kad su kone u pitanju vezano za probleme sa Diglisicem! I sve su popljuvali,a sve je bilo istina!

I kako znam da je u pravu bio,znam preko sponzora kona,koji su predstavljali svoje sponzorstvo sa 20K godišnje,a pružali poslovne usluge konama u skoro istoj vrijednosti na godišnjem nivou...ali kad se krug zainteresovanih proširio na više ljudi uključujući Bazdarevica imali su plemenite namjere sa svojim potencijalnim ulaganjima,zato su bili i osnovali "radnu grupu"... ali sastanci i zahtjevi iz Sindikata su htjeli nesto drugo...
Diklizic nikada nije bio u nekoj šemi za partnera kao sto su oni lagali navijace, niti ga je doveo bazdarevic.
Njega je zeljani preporucio azmir zvani sisoje samo da ih sebi skine sa kurrca jer im je 2 puta pozajmljivao pare pa su mu trazili jos i bukvalno ga molili da udje u njih.
A diklizic je zelio kupiti njihovo zemljiste i nista vise.
Nisam ni rekao da je trebao biti partner...vise upravljač sa svojom ekipom.
Namjere za zemljište ne znam,ali znam da je ekipa koja je predložila članove radne grupe bila Diglisic,Bazdarevic,jedna osoba ... i da je plan dobiti bio 50:50,oni i fkz... a realno svakom zainteresovan je jedini cilj pomocni teren u to nema sumnje.

P.S. zaboravio sam " " u prethodnom postu uz plemenite namjere,i namjere da su željeli "kupiti" zemljiste nisam znao vec da bi ga iskoristili u svoje svrhe.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2024, 22:45

Kmenkake je napisao/la:

Priča sa Digislićem je malo složenija. U početku je bio veoma zainteresovan, ali kasnije je to splasnulo, itekako opravdano, kao i za svaku rizičnu investiciju.

On je ozbiljan čovjek, unajmio je renomiranu revizorsku kuću da uradi due dilligence, kao i ozbiljan pravni tim koji je provjerio sve zakonske regulative da bi na kraju imao čistu situaciju. Ništa od toga nije bilo uredno i čisto, od klupske papirologije do zakonske osnove za preuzimanje udruženja građana. U međuvremenu su i u klubu počeli da mu podmeću klipove i da sabotiraju njegov ulazak. Isti oni koji su sabotirali svakog potencijalnog partnera.

Njega nisu zanimala upravljačka prava kao što ste vi uradili sa Tanom, to mu je bilo previše rizično jer tu bi bila uključena i veoma vrijedna imovina, što je na kraju bila nepremostiva prepreka i odustao je.
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

RedBlue
Kontakt:

Post Postao/la RedBlue » 03 jul 2024, 22:48

Ako dodju Kangwa i Jovetic to znaci da KK Igokea prestaje da postoji i vraca svoj raniji naziv KK Potkozarje.

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 03 jul 2024, 23:05

Virtu4l je napisao/la:
03 jul 2024, 22:45
Kmenkake je napisao/la:

Priča sa Digislićem je malo složenija. U početku je bio veoma zainteresovan, ali kasnije je to splasnulo, itekako opravdano, kao i za svaku rizičnu investiciju.

On je ozbiljan čovjek, unajmio je renomiranu revizorsku kuću da uradi due dilligence, kao i ozbiljan pravni tim koji je provjerio sve zakonske regulative da bi na kraju imao čistu situaciju. Ništa od toga nije bilo uredno i čisto, od klupske papirologije do zakonske osnove za preuzimanje udruženja građana. U međuvremenu su i u klubu počeli da mu podmeću klipove i da sabotiraju njegov ulazak. Isti oni koji su sabotirali svakog potencijalnog partnera.

Njega nisu zanimala upravljačka prava kao što ste vi uradili sa Tanom, to mu je bilo previše rizično jer tu bi bila uključena i veoma vrijedna imovina, što je na kraju bila nepremostiva prepreka i odustao je.
Kakva bolan upravljacka prava vi to nemate po statutu.

Kad vec štošta znaš,reci mi sta Diglisic ima u voznom parku.

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 03 jul 2024, 23:11

Zainteresovanih je bilo i jos uvijek ima, ali FC Zeljeznicar ne zeli investitora. Da zele, do sad bi ga imali. To je jedina istina, sve drugo je spin. Zasto ne zele, to je pitanje kojim se navijaci tog cluba trebaju baviti!

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2024, 23:14

Kmenkake je napisao/la:
03 jul 2024, 23:05

Pa promijenili bi statut naravno, kao da je to neki problem, Cernica je to svakako najavljivao, ali njega nije zanimao taj vid vlasničkog statusa.

Zašto bih znao kakav čovjek ima vozni park? :rol: Znam ono što ima veze sa Željom, ne zanimaju me te vaše mahalaske malograđanske stvari iz privatnih života drugih ljudi.

Ali vidim da ti znaš, klasični zatucani i zaostali Bošnjo. :bow:
Voli te tvoje Sarajevo.

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 03 jul 2024, 23:17

03 jul 2024, 23:11
Zainteresovanih je bilo i jos uvijek ima, ali FC Zeljeznicar ne zeli investitora. Da zele, do sad bi ga imali. To je jedina istina, sve drugo je spin. Zasto ne zele, to je pitanje kojim se navijaci tog cluba trebaju baviti!
Zato što Željezničar ne može zavisiti od jednog čovjeka, kao neki, pa da mu titraju muda samo da ne napusti klub koji bi se nakon toga ugasio.

Samo strateški partner i ništa drugo. Željezničar ima imovinu vrijednu 50 miliona maraka, nije to samo pečat i tri veš mašine kao što su neki drugi nosili u miraz. :kafa:
Voli te tvoje Sarajevo.

IsmirMirvic

Post Postao/la IsmirMirvic » 03 jul 2024, 23:19

Virtu4l je napisao/la:
03 jul 2024, 23:17
03 jul 2024, 23:11
Zato što Željezničar ne može zavisiti od jednog čovjeka, kao neki, pa da mu titraju muda samo da ne napusti klub koji bi se nakon toga ugasio.

Samo strateški partner i ništa drugo. Željezničar ima imovinu vrijednu 50 miliona maraka, nije to samo pečat i tri veš mašine kao što su neki drugi nosili u miraz. :kafa:
To je spin. Evo ovako.

Zamislite da ja vama ponudim 1.000 KM da ulozim u nesto. Vi mi prvo odgovorite da moze. Za mjesec dana mi kazete okay, ulozite 1.000 KM, ali da je od tih 1.000 KM mojih 500 da radim sa njima sta hocu. I onda kad i na to pristanem, kazete znate sta, ipak treba 1.500, ali da iskljucivo ja sa njima raspolazem, a vi se maknite.

To je otprilike kako teku pregovori potencijalnih investors sa Zeljeznicar. Nemoguce da ne znate da niko nikad nece pristati na vase uslove. Vi ne zelite investitora.

tuzlanskasloboda
Kontakt:

Post Postao/la tuzlanskasloboda » 03 jul 2024, 23:22

jjjeeebbbbbeeeemmmm sssssvvvviiiiinnnnnjjjjjssssssskkkkkkiiiii,,,,,,,,,,,,,,,,,,,zzzzzzzzzzzaaappaaaadddnnnniii mmmmoooosssstttttaaarrrr,,,,,,,,, aaaaaaaaaa

Kmenkake
Kontakt:

Post Postao/la Kmenkake » 03 jul 2024, 23:23

Virtu4l je napisao/la:
03 jul 2024, 23:14
Kmenkake je napisao/la:
03 jul 2024, 23:05

Pa promijenili bi statut naravno, kao da je to neki problem, Cernica je to svakako najavljivao, ali njega nije zanimao taj vid vlasničkog statusa.

Zašto bih znao kakav čovjek ima vozni park? :rol: Znam ono što ima veze sa Željom, ne zanimaju me te vaše mahalaske malograđanske stvari iz privatnih života drugih ljudi.

Ali vidim da ti znaš, klasični zatucani i zaostali Bošnjo. :bow:
Ma jasta bolan! Ja malogradjanin zna ko ti je doveo Cernicu na to mjesto.I to bas nema nikakve veze sa tvojim klubom.Ma ne to nije niko iz ove ekipe ma neee.

Došao Cernica iz CI Sarajevo roda ga donijela.

Pricas napamet,a ustvari tvoje informacije su su mahalske iz dosade.

Puno ti zujis o mom klubu,a o svom bas pojma nemaš.

Zato sam ti posveti pjesmu "Meti ispred svojih vrata".

Kad vec nisi u stanju da se suočiš sa svojim problemima,bavi se i dalje stanjem u FK Sarajevo!

Kad si bio dijete malo...Jasno je ko dan da si frustriran!

Odgovori

Natrag na “Premijer liga BiH”

Trenutno korisnika/ca: Google [Bot], Pact1921, zaostrog i 33 gosta.