FK Željezničar

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

U sezoni 2025/26. očekujem:

1. Borbu za titulu
41
22%
2. Borbu za Evropu
87
46%
3. Sredinu tabele
34
18%
4. Borbu za opstanak
27
14%

Ukupno glasova: 189

Virtu4l
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2024, 21:58

SuperPippo je napisao/la:
04 jul 2024, 21:55
Kaze treba jos igraca i ne trebalo kad su sva pojacanja do sad iz druge lige. Pa dan te hebo sindikat ti servira preko 20 slobodnih igraca da ti ne mozes uzeti 3,4 kvalitetna. Alic i Hadzic uz Hirosa se popisali po nama na sred Grbavice dok su za Mladost igrali, sam Hadzic dao 3 ili 4 gola na Grbavici cini mi se. Imas Kobiljara veznog plus Secerovic, Isic stoper za ove lige dobar jos Mehanovic iz Tuzle slobodan. Pa da ga hebes daj im bilo kakve uslove sve i jedan bi dosao bez razmisljanja.
Dovodili smo mi takve iz drugih PL ekipa, pa se nikad nijedan nije proslavio. ;)
Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 04 jul 2024, 22:00

Virtu4l je napisao/la:
04 jul 2024, 21:58
Kaze treba jos igraca i ne trebalo kad su sva pojacanja do sad iz druge lige. Pa dan te hebo sindikat ti servira preko 20 slobodnih igraca da ti ne mozes uzeti 3,4 kvalitetna. Alic i Hadzic uz Hirosa se popisali po nama na sred Grbavice dok su za Mladost igrali, sam Hadzic dao 3 ili 4 gola na Grbavici cini mi se. Imas Kobiljara veznog plus Secerovic, Isic stoper za ove lige dobar jos Mehanovic iz Tuzle slobodan. Pa da ga hebes daj im bilo kakve uslove sve i jedan bi dosao bez razmisljanja.
Dovodili smo mi takve iz drugih PL ekipa, pa se nikad nijedan nije proslavio. ;)
Zamisli Secerovic i Kobiljar ozbiljna pojacanja. Ma mi se trebamo ugasiti, a ne boriti za nesto bolje.
Fk Željezničar.

SuperPippo
Kontakt:

Post Postao/la SuperPippo » 04 jul 2024, 22:01

Virtu4l je napisao/la:
04 jul 2024, 21:58
Hoces da kazes da su oni losiji od ovih drugoligasa i lausevica.
Razumijem sta hoces da kazes ali za razliku od ovih imaju iskustva koje ti je potrebno za ovu sezonu pogotovo sad kad ispadaju 4 ekipe.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 04 jul 2024, 22:04

Dok budu igrace dovodili Badzak i alma ras jaranski mi cemo ispadat iz lige. Poslije bacanja para na Biberu tu je sad Doric.

Corica boli tuki uzeo 15 milja platu znas koliko mu puca ona stvar.

godrina
Kontakt:

Post Postao/la godrina » 04 jul 2024, 22:05

Lewy21 je napisao/la:
04 jul 2024, 21:28
godrina je napisao/la:
04 jul 2024, 20:48
Lewy21 je napisao/la:
04 jul 2024, 20:36
Znaci opet borba za opstanak. Kako vas nije stid nosit taj grb i gubit od dojucerasnjih drugoligasa **** vam i majku i onog ko vam je reko da mozete lopte igrat. Mrs vise u picku materinu bolje da ne igramo nikako nego da se brukamo na svom stadionu svaki put.

Ko god od vas nogu slomi i ne zaigra vise nije nikakva steta.
Jesi li stvarno ozbiljan ?
Ovdje se samo ti brukas. Cuj psuje nakon druge pripremne utakmice.
Vidi, nisu igrali pripremnu utakmicu protiv nekog kluba iz Turske ili protiv nekog kluba iz Mađarske, Češke, igrali su na svom stadionu protiv Igmana iz Konjica, dojučerašnjeg drugoligaša i kluba koji je prethodne dvije godine kandidat za ispadanje iz lige, a smatrat će se sigurno i sad kada ispadaju 4 kluba iz lige. Najave nam neke promjene i izgube od Igmana. Imao sam neku manju dozu optimizma, kontao sad se bar za opstanak nećemo boriti, ali izgleda da nam to sada postaje sve normalnije.

Ja ne znam šta je tebi normalno u tome da se izgubi bilo kakva utakmica protiv Igmana iz Konjica, bila ona ligaška ili pripremna. A izgubili smo mi već dvije od njih i u ligi i imali 2 remije. Čini se da je jedino nama to normalno sad, bilo kome drugom nije.

Jedna pripremna utakmica u kojoj te Igman osramotio na tvom stadionu je dovoljna da znamo šta nas čeka.
Razumijem ja tebe donekle. Nisam ni ja sretan stanjem u klubu, nimalo. Eto pregledaj moje postove. Najradije bi da mogu haman svima bar samar opalio.
Milion nekih losih propusta i fulanja imaju. Ali zeljeti nekome da nogu slomi jer je izgubio na utakmici koja se zove pripremna je za mene budalestinja. Nemoj se uvrijedit ziv bio. Ti si navijac Zelje, razumijem ja tvoju kivnost sve nas ovo boli. Nisi kreten ko ova hulahopka. Dalje kazes osramotili se, pa Madrid je prije koju godinu izgubio 3 pripremne utakmice od 4, Atletico ih 3:7 dobio cini mi se i ljudi na kraju titulu uzeli. Ja sam napisao odma, valjda je utakmica koristila svrsi zbog koje se i zove kako se zove. Eto po izjavi trenera sad je jos sigurniji da mu fale 3-4 igraca.
Ajmo sacekat da dodju, da se pripreme pa cemo im onda sudit. Valjda nam se raspolozenje promjeni.
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.

Railwayman30
Kontakt:

Post Postao/la Railwayman30 » 04 jul 2024, 22:06

Retardi mrtvi.
Nemaju pojma i to je to. Cuj izvlakuse prva tekma,pa i protivniku je bila prva. O cemu debili pricaju?
**** vas otac kolektivno

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 04 jul 2024, 22:10

Railwayman30 je napisao/la:
04 jul 2024, 22:06
Retardi mrtvi.
Nemaju pojma i to je to. Cuj izvlakuse prva tekma,pa i protivniku je bila prva. O cemu debili pricaju?
**** vas otac kolektivno
Steta sto smo prosuli 3 boda na Grbavici, ovo ce nas kostati europe..

Strucnjak do strucnjaka, junak do junaka.

Al ovi sto su najavljivali bombe i bumove sa novom upravom i trenerom i svemu oko kluba i danas 2 sata poslije tekme pljuju po svemu su mi fenomen ravan visockim piramidama. Ovaj forum je bukvalno skup sizofrenicara

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2024, 22:12

04 jul 2024, 22:01
Hoces da kazes da su oni losiji od ovih drugoligasa i lausevica.
Razumijem sta hoces da kazes ali za razliku od ovih imaju iskustva koje ti je potrebno za ovu sezonu pogotovo sad kad ispadaju 4 ekipe.
Hoću da kažem da je sve to u pet deka, niko tu nema kvalitet kojim bi odskakao od ovog prosjeka. Ja recimo godinama priželjkujem Kamenara, koji je uvijek protiv nas djelovao kao Toni Kroos, ali znam da bi kod nas par puta bljesnuo i uklopio bi se u ovo sivilo.

Sve je to rezultat naše višegodišnje pogubljenosti pa uvijek mislimo da bi onaj bio bolji od ovog, a prava istina je da su i jedan i drugi goli prosjek i da su između njih nijanse.

Ono što mi najviše smeta je to da u ovim silnim lutanjima nikako ne možemo zakučiti igrača kao recimo Oreč ili Vidić, pa čak ni da nam se posreći da jednom ubodemo. U stvari, jednom smo uboli (Santos) ali na kraju ništa nismo naplatili.
Voli te tvoje Sarajevo.

MocMahale444

Post Postao/la MocMahale444 » 04 jul 2024, 22:14

Kritikovati je jedino ispravno ako je stvarno sta lose, kao npr dosta tema koje smo sazvakali.
Samo kritikovati radi reda je najveca glupost.

Cak i ovi koji su gledali znaju valjda da je prva tekma pripremna, novi trener, hrpa igraca novih.
Sta ocekivati? Da lete
Ovi drugi koji nisu gledali jer nije bio lajv nemaju pravo kritikovati tekstualni prenos tekme.
1921 1921 1921 1921 💙⚜️💙⚜️☪️

Virtu4l
Kontakt:

Post Postao/la Virtu4l » 04 jul 2024, 22:18

Ma jasno je da je prijateljska, ali po ovome što raja priča baš smo loše izgledali. To je standardna boljka, i već od prve (nebitne) utakmice se stvara pritisak, apsolutno bespotreban. To je prokletstvo koje imamo mi i pitari.
Voli te tvoje Sarajevo.

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 04 jul 2024, 22:18

Gje ste sad pljuvači.

Jesu li vam opeet Amar, Šiljak, Gredić, Bekrić,Cocalić, Galić nešto krivi.

Ovaj papak general lafo, otjera i ono malo jada što smo imali a nikog ne dovede. Opet smo gori nego što smo bili.
Zanima me više gdje to dno dna

19vendetta87
Kontakt:

Post Postao/la 19vendetta87 » 04 jul 2024, 22:22

Valjda dolazi i Karjašević uskoro.
On i Vukoja u prosloj sezoni zajedno zabili 2 gola i imali 0 asistencija na 25 odigranih utakmica...strasna pojacanja
👉 Almedin Ziljkić - Ubica BORD mitomana i botova 😎

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 04 jul 2024, 22:23

Ali na to sve sto je pripremna tekma sa NOVIM trenerom i NOVIM igracima, sta vi ocekujete od ove sezone? Da se prosetamo ligom?

Ceka nas isto sto i prosle godine samo sto cemo ove godine biti vjerovatno sigurniji u sredini tabele pa cemo se u nekom trenutku moci ponadati borbi za europu.

Ali smijesno je i da pricam o tome kad se ni trener ni ekipa ni dodatna pojacanja jos nisu kompletirala i uigrala. Definitivno je da ne pretendujemo za prve dvije pozicije, tesko i trecu. Ali kup i borba bi trebala biti tu. Ako se tako postavimo, A TO SU REALNA OCEKIVANJA, onda ne znam sta pojedini od vas ocekuju od pripremne utakmice.

Igrat cemo toplo-hladno i u prvenstvu, nista se znacajno nije promijenilo u klubu da kazes eh sad smo pravi i idemo ka vrhu. Treba vremena i vremena da se sve poslozi, a mi kakvi smo i Corica cemo otjerati a to sam i napisao u jednoj objavi prije ove kako vidim sezonu, samo zbog tog sto vecina vas ima nerealna ocekivanja i poglede na Zelju kao da smo u 2011. Godini.

Uz to, najvatreniji su tu da diriguju ko i kako smije prici Grbavici tako da ne sekirajte se da smo na "pravom" kolosijeku opet..

bojamora
Kontakt:

Post Postao/la bojamora » 04 jul 2024, 22:25

Nek ste vi Gredića otjerali a Amar vam nije valjo

Onda gledaj sad lafčino

Pablo11
Kontakt:

Post Postao/la Pablo11 » 04 jul 2024, 22:27

19vendetta87 je napisao/la:
04 jul 2024, 22:22
Valjda dolazi i Karjašević uskoro.
On i Vukoja u prosloj sezoni zajedno zabili 2 gola i imali 0 asistencija na 25 odigranih utakmica...strasna pojacanja
Karjasevic je bezveze igrac,ali kakva statistika covjek je zadnji vezni? Ne moze zabiti 10 goliva sigurno. Ne treba sve tjerat nakon priprema 10 dana, neuigrani smo, fali nam glavni vezni danas, a ro je Radovac, pa siguran sam da ce i Odinaka izbaciti Galica, lijevi bek nije tu, novo krilo. Polako pola ekipe fali, ko prati treninge vidjet ce da je Djoric sasvim solidan igrac za prvih 11 kad bude neko sa njim ko zna( Radovac). Polako ima mjesec do pocetka lige, bit ce pojacanja kako je Rahimic najavio. Najbitnije da Santos potpise jer nam fali krilo.
Fk Željezničar.

addebisi
Kontakt:

Post Postao/la addebisi » 04 jul 2024, 22:36

Dino ovo ne bi izgubio…

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 04 jul 2024, 22:46

General. Vehabija na baterije. On da sta valja ostao bi vani a ne bi dosao u Zelju. Svi koji su dosli uzeli su pare a nikad nista nisu uradili. A ima ih velik broj. Osim ovog laznog vehabije.

BIZMARK66

Post Postao/la BIZMARK66 » 04 jul 2024, 22:51

Orvel je napisao/la:
04 jul 2024, 22:23
Ali na to sve sto je pripremna tekma sa NOVIM trenerom i NOVIM igracima, sta vi ocekujete od ove sezone? Da se prosetamo ligom?

Ceka nas isto sto i prosle godine samo sto cemo ove godine biti vjerovatno sigurniji u sredini tabele pa cemo se u nekom trenutku moci ponadati borbi za europu.

Ali smijesno je i da pricam o tome kad se ni trener ni ekipa ni dodatna pojacanja jos nisu kompletirala i uigrala. Definitivno je da ne pretendujemo za prve dvije pozicije, tesko i trecu. Ali kup i borba bi trebala biti tu. Ako se tako postavimo, A TO SU REALNA OCEKIVANJA, onda ne znam sta pojedini od vas ocekuju od pripremne utakmice.

Igrat cemo toplo-hladno i u prvenstvu, nista se znacajno nije promijenilo u klubu da kazes eh sad smo pravi i idemo ka vrhu. Treba vremena i vremena da se sve poslozi, a mi kakvi smo i Corica cemo otjerati a to sam i napisao u jednoj objavi prije ove kako vidim sezonu, samo zbog tog sto vecina vas ima nerealna ocekivanja i poglede na Zelju kao da smo u 2011. Godini.

Uz to, najvatreniji su tu da diriguju ko i kako smije prici Grbavici tako da ne sekirajte se da smo na "pravom" kolosijeku opet..
Glupane prva ekipa danas su samp tri nova igraca. Ne lupaj ako vec nemas blage veze o zivotu.
Samo ocekujemo da takvi debili poput tebe i tebi slicni ne pisu.

Orvel
Kontakt:

Post Postao/la Orvel » 04 jul 2024, 22:56

Ostavit cemo forum tebi u amanet dok ne skontas da si vazda sa istom ip adresom tu a popio svu pamet svijeta. Trola, psuje i godinama ispoljava svoje psihicke nedostatke i misli da je siguran na javnom forumu, da, glup sam.

NoDi80
Kontakt:

Post Postao/la NoDi80 » 04 jul 2024, 23:03

Samo djeca nek igraju i bice faktor iznenadjenja :mrgreen:
Yugoslav First League: ⭐️
BiH Republic League: ⭐️
League of BiH: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Cup: ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
BiH Supercup: ⭐️⭐️⭐️
European competitions
UEFA Cup/UEFA Europa League
Semi-finalists (1)
Quarter-finalists (2)
Mitropa Cup
Semi-finalists (2)

Odgovori

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: Levin, mnon46, perodeformero, Sarun i 19 gostiju.