Premijer liga BiH - aktuelno
Re: Premijer liga BiH - aktuelno
Sto ne nadju neki laganiji materijal, 18ti trener kako govori da je dres tezak.
NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
100% , vidi se da ste uvjezbavali razne zamisli. Ova ekipa zeljeznicara ima potencijal sigurno.
Ono što vodi i vuče svijet, nisu lokomotive, nego ideje. – Viktor Igo.
Danas protiv igmana je bio i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
NEMA NAZAD
6 hiljada ljudi na prijateljskoj utakmici.
Veliki, veliki Željezničar.

Veliki, veliki Željezničar.

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
holyman je napisao/la: ↑04 jul 2024, 21:58Danas protiv igmana je bio i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.

NEMA NAZAD
-
- Kontakt:
holyman je napisao/la: ↑04 jul 2024, 21:58Danas protiv igmana je bio i mladi par iz okolice Srebrenika sa dvojicom djecaka. Sinovi mozda 7-8 godina da su imali. Ja mislim da se onako djeca ni Diznilendu ne obradaju. Pocesmo skandirati "bice Zeljo opet sampion" a oni se okrecu gledaju u roditelje a osmijeh im na licima neprocjeniv. To su stvari koje mene raduju. I taj osjecaj kad gledas sa istoka utakmicu i vidis je a ne da je izmedju komunisticki kanal pa traka pa 5 metara jos do terena.
Post koji je obiljezio proslu sezonu. Vise puta citiran nego Vilijam Sekspir

Druga slika opisuje forumase sarajeva kad je peneranda potpisao, mirvah ih zajebao malo..
Fk Željezničar.
Hahahha cuj 6 hiljada jel i to procjena delegata
Zauvijek ti znaj da cu tebe voljet' ja,
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
zauvijek ti znaj da cu tebe bodrit' ja!
Ovo laganje oko posjete prelazi sve granice.
Dati im odmah prije pocetka lige nekiz "nagradu" za najvecu posjetu ba bla bila. Bolje i to rijesiti tako, nego da svako kolo lazu po 2-3hiljade imaginarnih posjetilaca.
- FKS -
Joj bio sam na tom travnjaku, baš ti hvala što si postavio tu sliku, budi neka lijepa sjećanja. 

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
Kriza traje godinama, dugovanja su još uvijek prevelika, napretka ni na vidiku, pojačavaju se igračima Stupčanice i Teleoptika... Prošle sezone ih je Vico uspio spasiti, ali opstanak u ligi ove sezone je u domenu naučne fantastike.
Ostalo im je samo da lažu o posjeti.
Ostalo im je samo da lažu o posjeti.
-
- Kontakt:
All-Time First Yugoslav League table
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
6 Sarajevo 1228 447 311 470 1674 1773
7 Velez Mostar 1174 435 309 430 1668 1615
8 Željezničar 1063 403 274 386 1456 1424
Stvarno se hvalis odlaskom na ekskurziju?
Bas mi je drago. Ako budes u planu i grbavicu posjetiti javi se organizovat cemo nesto
NEMA NAZAD